!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ρωσοφωνη μπλιατ

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Aitwlos

Re: Ρωσοφωνη μπλιατ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos »

southern έγραψε: 27 Μάιος 2024, 15:26
Feindflug έγραψε: 27 Μάιος 2024, 14:32 Τι πρώην Ουκρανή ρε τύπε; Δηλαδή μπορείς να αλλάξεις εθνικότητα; Πρώην Ιρανός, νυν Κινέζος;

Επίσης, τι ψηλοπούτανος στα 1,72; Πίνει σαν κροκόδειλος, κέρασες και δύο μπουκάλια στο πρώτο ραντεβού και μάλλον τηγανίτα τίποτα. Πρόσεχε, δικέ μου!
Έχω σαν κανόνα να δίνω περιθώριο μέχρι το τρίτο ραντεβού. Είναι ψηλή, ξανθιά με πράσινα μάτια
Ψηλή με ύψος 1,72 δεν την λες, εκτός και αν έχεις ύψος Κούγια. Μάλλον προς κανονική πάει, εκτός και αν είσαι πιο κοντος από αυτήν.
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Χωρις παπουτσια το 1,72 ειναι πολυ καλο υψος.
Αν εχει και ποδια λαμπαδα με ΣΤΗΤΑ, ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΧΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ, θα δεχνει ψηλη καυλιαρα ΜΟΥΝΑΡΑ
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
Space_Passenger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Space_Passenger »

Προσεχε μην καταληξει σε γαμο η ολη φαση. Κιαλλοι ξεκινησαν "χωρις αισθηματα" και κατεληξαν με στεφανα.
Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern »

Aitwlos έγραψε: 27 Μάιος 2024, 17:00
southern έγραψε: 27 Μάιος 2024, 15:26
Feindflug έγραψε: 27 Μάιος 2024, 14:32 Τι πρώην Ουκρανή ρε τύπε; Δηλαδή μπορείς να αλλάξεις εθνικότητα; Πρώην Ιρανός, νυν Κινέζος;

Επίσης, τι ψηλοπούτανος στα 1,72; Πίνει σαν κροκόδειλος, κέρασες και δύο μπουκάλια στο πρώτο ραντεβού και μάλλον τηγανίτα τίποτα. Πρόσεχε, δικέ μου!
Έχω σαν κανόνα να δίνω περιθώριο μέχρι το τρίτο ραντεβού. Είναι ψηλή, ξανθιά με πράσινα μάτια
Ψηλή με ύψος 1,72 δεν την λες, εκτός και αν έχεις ύψος Κούγια. Μάλλον προς κανονική πάει, εκτός και αν είσαι πιο κοντος από αυτήν.
186 είμαι.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Άβαταρ μέλους
Space_Passenger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Space_Passenger »

Για γυναικα ειναι (σχετικα) ψηλη.
Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern »

Daje έγραψε: 27 Μάιος 2024, 17:03 Χωρις παπουτσια το 1,72 ειναι πολυ καλο υψος.
Αν εχει και ποδια λαμπαδα με ΣΤΗΤΑ, ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΧΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ, θα δεχνει ψηλη καυλιαρα ΜΟΥΝΑΡΑ
Καλή είναι :D
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

southern έγραψε: 27 Μάιος 2024, 17:06
Daje έγραψε: 27 Μάιος 2024, 17:03 Χωρις παπουτσια το 1,72 ειναι πολυ καλο υψος.
Καλή είναι :D
Καλοφαγωτη. :smt023
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Ερμής έγραψε: 27 Μάιος 2024, 16:56 Ρε σεις δε σας ξενερωνει απειρα αυτη η κωλομπαρε προφορά που έχουν τα μπλιετ;
Το αντίθετο :romance-hearteyes:

Με ξενερώνει να είμαι στο νησί και να ακούω: Έλα , είμαι Μύκονο (αντί : στην Μύκονο) :102:
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Space_Passenger έγραψε: 27 Μάιος 2024, 17:05 Προσεχε μην καταληξει σε γαμο η ολη φαση. Κιαλλοι ξεκινησαν "χωρις αισθηματα" και κατεληξαν με στεφανα.
:g030: :goodpost:
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

Μπίστης έγραψε: 27 Μάιος 2024, 17:17
Ερμής έγραψε: 27 Μάιος 2024, 16:56 Ρε σεις δε σας ξενερωνει απειρα αυτη η κωλομπαρε προφορά που έχουν τα μπλιετ;

Με ξενερώνει να είμαι στο νησί και να ακούω: Έλα , είμαι Μύκονο (αντί : στην Μύκονο) :102:
ναι ρε μαλάκα, στο μουνί μου
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Μπίστης έγραψε: 27 Μάιος 2024, 17:17

Δε σε ξενερώνει το
"κεράσει Μάρτινjι;"
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

talaipwros έγραψε: 27 Μάιος 2024, 13:07 Μα τι στην ευχη, κανεις δεν εχει παιξει online?
:smt005: :smt005: :smt005:
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Yochanan

southern έγραψε: 27 Μάιος 2024, 12:47 Πίνουν πολύ πάντως αυτές
Dude...
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Yochanan

southern έγραψε: 27 Μάιος 2024, 16:47 Έχει χαθεί ο Εθνι
Ελπίζω να είναι καλά. Απάλευτος αλλά ψυχούλα.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Γλυκο κρασί ειπες;
Βαδιζεις γοργα για το επομενο να εχει Μαρτινjι
https://www.instagram.com/p/CxYZivDseRI/
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Απάντηση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”