Έλα ρε παιδιά με τον λαϊκισμό. Τις αποφάσεις τις βγάζουν οι δικαστές. Προσωπικά δεν θέλω κανείς να πηγαίνει φυλακή, μην σού πω ούτε και να πεθαίνει. Και λοιπόν;ST48410 έγραψε: 23 Νοέμ 2018, 01:20 Ερώτημα προς Γιανόπουλο, sharp, Οργισμένο και lafkiotis.
Αν καταδικαστεί για 10 χρόνια αυτή η γυναίκα ποια πιστεύετε πως πρέπει να είναι η ποινή σε περιπτώσεις σαν του Τσοχατζόπουλου όπου η ζημιά του δημοσίου ανέρχεται σε εκατομμύρια Ευρώ; Τι θα πρέπει να επιδικαστεί εκεί για να υπάρχει αναλογικότητα;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί δεν έχουν σηκωθεί και οι πέτρες;
Re: Γιατί δεν έχουν σηκωθεί και οι πέτρες;
Ο άλλος μού λέει, αν ήταν γιατρός σιγά μην την συμπονούσα. Γιατί αυτή δεν εχει παιδάκια να κλαίνε; Και τον καϋμένο τον Τσαχατζό γιατί δεν τον συμπονάς, δεν είναι άνθρωπος αυτός, μανούλα δεν τον γέννησε; Επειδή έριξε 5 ζεμπεκιές παραπάνου;
Οπότε όλες οι περιπτώσεις είναι ίδιες, αυτό μας λες;sharp έγραψε: 23 Νοέμ 2018, 01:26 Ο άλλος μού λέει, αν ήταν γιατρός σιγά μην την συμπονούσα. Γιατί αυτή δεν εχει παιδάκια να κλαίνε; Και τον καϋμένο τον Τσαχατζό γιατί δεν τον συμπονάς, δεν είναι άνθρωπος αυτός, μανούλα δεν τον γέννησε; Επειδή έριξε 5 ζεμπεκιές παραπάνου;
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Δεν γνωριζω γι αυτο και δεν εχω παρει θεση για το αν η συγκεκριμενη ποινη ειναι δικαιη η αδικηST48410 έγραψε: 23 Νοέμ 2018, 01:20 Ερώτημα προς Γιαννόπουλο, sharp, Οργισμένο και lafkiotis.
Αν καταδικαστεί για 10 χρόνια αυτή η γυναίκα ποια πιστεύετε πως πρέπει να είναι η ποινή σε περιπτώσεις σαν του Τσοχατζόπουλου όπου η ζημιά του δημοσίου ανέρχεται σε εκατομμύρια Ευρώ; Τι θα πρέπει να επιδικαστεί εκεί για να υπάρχει αναλογικότητα;
Αυτο που εχω κανει στο νημα ειναι να αμφισβητω αυτους που γνωριζουν οτι ειναι αδικη για τον απλο λογο οτι δεν γνωριζουν.Υποθετουν οτι τους βολευει και κανουν και διαφορες τοποθετησεις της πλακας για δεδουλευμενα,για αλλες υποθεσεις που παλι δεν γνωριζουν η τις μεταφερουν αλλοιωμενες κτλ κτλ
Παροχα αυτα και ενω δεν εχω παρει θεση εχω δεχτει χαρακτηρισμους οπως "σκατοψυχος" εχουν ανακαλυφθει απωθημενα μου και εχει αναφερθει οτι αυτα οφειλονται στο οτι ειμαι χαμηλομισθος
Μιλαμε για καταστασεις πραγματικα αστειες
Η γενικη μου τοποθετηση ειναι πως οι ποινες σε οτι αφορα πχ οφειλες γιατι κατ ουσιαν οταν σου καταλογιζουν ζημια στο δημοσιο αυτο μεταφραζεται σε οφειλες οι ποινες ειναι υπερβολικα αυστηρες
Αλλα οταν εμεις που καθε μερα εχουμε πανω απο το κεφαλι μας τη εφορια που μπορει να μας καταλογισει ανα πασα στιγμη τετοια πραγματα και μπορει να τα εχουμε αντιμετωπισει πολλες φορες με κινδυνο να καταστραφουμε οικονομικα και επαγγελματικα ειναι τουλαχιστον εκνευριστικο να βλεπεις ολους αυτους που επιδεκαετιες οχι μονο αδιαφορουν αλλα πολλες φορες ευχαριστιουνται τεοιες ποινες ξαφνικα να βγαζουν ολη την ψευτοεθαισθησια τους για μια λεξη κλειδι την λεξη ¨καθαριστρια"
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 23 Νοέμ 2018, 01:34, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Ποιον λαϊκισμό; Πρακτικά πράγματα. Έχεις ένα σύστημα απόδοσης ποινών που για να λειτουργεί και να εμπεδώνεται ένα αίσθημα δικαιοσύνης πρέπει να υπάρχει μια αναλογικότητα. Στην κατ' εξοχήν χώρα απατεώνων που όλοι σε μικρό ή μεγάλο βαθμό έχουν κάνει κάτι από τα παρακάτω πχ δεν έχουν κόψει αποδείξεις, έχουν υποβάλει ψευδή στοιχεία για να καταβάλουν λιγότερους φόρους, έχουν κατεβάσει παράνομα ταινίες και λογισμικό, έχουν προσπαθήσει να κάνουν μειωμένη θητεία, έχουν δωροδοκήσει καθηγητές για απόκτηση πτυχίου, έχουν πληρώσει άλλους για να τους γράψουν εργασίες, έχουν δηλώσει τυφλοί για να πάρουν επιδόματα πήγαμε και βρήκαμε τον καστανά και την καθαρίστρια;sharp έγραψε: 23 Νοέμ 2018, 01:24Έλα ρε παιδιά με τον λαϊκισμό. Τις αποφάσεις τις βγάζουν οι δικαστές. Προσωπικά δεν θέλω κανείς να πηγαίνει φυλακή, μην σού πω ούτε και να πεθαίνει. Και λοιπόν;ST48410 έγραψε: 23 Νοέμ 2018, 01:20 Ερώτημα προς Γιανόπουλο, sharp, Οργισμένο και lafkiotis.
Σε αυτό σου δίνω δίκιο και δεν προχώρησα σε κανενός είδους χαρακτηρισμό. Έστω λοιπόν ότι η συγκεκριμένη καθαρίστρια είχε ξανακάνει 1-2 πλαστογραφίες. Πάλι υπερβολικό θα μου φαινόταν. Έτσι όπως παρουσιάστηκαν τα στοιχεία στην αρχή του νήματος βλέπω ότι και για σένα δεν δένει. Σωστά;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 23 Νοέμ 2018, 01:30Δεν γνωριζω γι αυτο και δεν εχω παρει θεση για το αν η συγκεκριμενη ποινη ειναι δικαιη η αδικηST48410 έγραψε: 23 Νοέμ 2018, 01:20 Ερώτημα προς Γιαννόπουλο, sharp, Οργισμένο και lafkiotis.
Αυτο που εχω κανει στο νημα ειναι να αμφισβητω αυτους που γνωριζουβ οτι ειναι αδικη για τον απλο λογο οτι δεν γνωριζουν.Υποθετουν οτι τους βολευει
Παροχα αυτα και ενω δεν εχω παρει θεση εχω δεχτει χαρακτηρισμους οπως "σκατοψυχος" εχουν ανακαλυφθει απωθημενα μου και εχει αναφερθει οτι αυτα οφειλονται στο οτι ειμαι χαμηλομισθος
Μιλαμε για καταστασεις πραγματικα αστειες
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Η αρχικη αποφαση ηταν 15 ετην με αναστολη
Στην συνεχεια αλλαξε τελειως και εγινε 10 χρονια χωρις αναστολη
Εμενα αυτο με κανει να υποθετω οτι κατι προεκυψε
Δεν γινεται ετσι απλα αυτη η αλλαγη
Για να καταλαβεις
Αν το ποινικο σου μητρωο δεν ειναι καθαρο για μια ασχετη υποθεση μικρης σημασιας και οχι δευτερη πλαστοηγραφια παλι δεν εχεις αναστολη
Καποιοι αν εχουμε διακστηριο με την εφορια ζουμε με τον φοβο να μην καταδικαστουμε για καμια παπαρια πχ για καποια τροχαια παραβαση η για τι ξερω γω βρισαμε τον γειτονα γιατι αυτο σε συνδυασμο με την εμπλοκη μας με την εφορια μπορει να μας οδηγησει στην φυλακη
Και θα βγει τωρα ο καθε λογης τυχαρπαστος να το παιξει ευκαισθητος επειδη ειδε την λεξη καθαριστρια;
Στην συνεχεια αλλαξε τελειως και εγινε 10 χρονια χωρις αναστολη
Για να καταλαβεις
Αν το ποινικο σου μητρωο δεν ειναι καθαρο για μια ασχετη υποθεση μικρης σημασιας και οχι δευτερη πλαστοηγραφια παλι δεν εχεις αναστολη
Καποιοι αν εχουμε διακστηριο με την εφορια ζουμε με τον φοβο να μην καταδικαστουμε για καμια παπαρια πχ για καποια τροχαια παραβαση η για τι ξερω γω βρισαμε τον γειτονα γιατι αυτο σε συνδυασμο με την εμπλοκη μας με την εφορια μπορει να μας οδηγησει στην φυλακη
Και θα βγει τωρα ο καθε λογης τυχαρπαστος να το παιξει ευκαισθητος επειδη ειδε την λεξη καθαριστρια;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 23 Νοέμ 2018, 01:41, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas
Υπάρχει η λεγόμενη ακροαματική διαδικασία. Το δικαστήριο δεν κρίνει διαβάζοντας στις εφημερίδες και στα φόρα περί του τι έγινε και να βγάλει απόφαση όπως κάνουμε εμείς. Δεν ξέρουμε τι διαβάστηκε, τι ρωτήθηκε, τι απαντήθηκε, ούτε και το πώς έγιναν όλα αυτά.ST48410 έγραψε: 23 Νοέμ 2018, 01:30Ποιον λαϊκισμό; Πρακτικά πράγματα. Έχεις ένα σύστημα απόδοσης ποινών που για να λειτουργεί και να εμπεδώνεται ένα αίσθημα δικαιοσύνης πρέπει να υπάρχει μια αναλογικότητα. Στην κατ' εξοχήν χώρα απατεώνων που όλοι σε μικρό ή μεγάλο βαθμό έχουν κάνει κάτι από τα παρακάτω πχ δεν έχουν κόψει αποδείξεις, έχουν υποβάλει ψευδή στοιχεία για να καταβάλουν λιγότερους φόρους, έχουν κατεβάσει παράνομα ταινίες και λογισμικό, έχουν προσπαθήσει να κάνουν μειωμένη θητεία, έχουν δωροδοκήσει καθηγητές για απόκτηση πτυχίου, έχουν πληρώσει άλλους για να τους γράψουν εργασίες, έχουν δηλώσει τυφλοί για να πάρουν επιδόματα πήγαμε και βρήκαμε τον καστανά και την καθαρίστρια;sharp έγραψε: 23 Νοέμ 2018, 01:24Έλα ρε παιδιά με τον λαϊκισμό. Τις αποφάσεις τις βγάζουν οι δικαστές. Προσωπικά δεν θέλω κανείς να πηγαίνει φυλακή, μην σού πω ούτε και να πεθαίνει. Και λοιπόν;ST48410 έγραψε: 23 Νοέμ 2018, 01:20 Ερώτημα προς Γιανόπουλο, sharp, Οργισμένο και lafkiotis.
Έγιναν 2 δίκες με 15 και 10 χρόνια όπως διάβασα αντιστοίχως. Για ποιο λόγο να βγάλουν τέτοιες αποφάσεις, λες να ήταν προσωπικό; Και είμαι σίγουρος ότι και σε άλλους θα έχουν τύχει για παραποίηση δημοσίου εγγράφου. Απλώς δεν ασχοληθηκε ο τύπος ή ...ήταν γιατροί, οπότε καλά να πάθουν.
Σωστή παρατήρηση και λογική υπόθεση. Δεν εξακολουθεί να φαντάζει υπερβολική η ποινή; Να μου πεις ότι είναι δεμένα τα χέρια του δικαστή από τον νόμο να το καταλάβω. Αλλιώς κάτι δεν λειτουργεί σωστά. Έχουμε πολλά παραδείγματα ευνοϊκής μεταχείρισης για πολύ βαρύτερα αδικήματα/παραπτώματα.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 23 Νοέμ 2018, 01:37 Η αρχικη αποφαση ηταν 15 ετην με αναδτολη
Στην συνεχεια λλαξε τελειως και εγινε 10 χρονια χωρις αναστολη
Για να καταλαβεις
Αν το ποινικο σου μητρωο δεν ειναι καθαρο για μια ασχετη υποθεση μικρης σημασιας και οχι δεθυερη πλαστοηγραφια παλι δεν εχεις αναστολη
Μπορεί να είχε κακό δικηγόρο. Παίζει μεγάλο ρόλο.ST48410 έγραψε: 23 Νοέμ 2018, 01:42Σωστή παρατήρηση και λογική υπόθεση. Δεν εξακολουθεί να φαντάζει υπερβολική η ποινή; Να μου πεις ότι είναι δεμένα τα χέρια του δικαστή από τον νόμο να το καταλάβω. Αλλιώς κάτι δεν λειτουργεί σωστά. Έχουμε πολλά παραδείγματα ευνοϊκής μεταχείρισης για πολύ βαρύτερα αδικήματα/παραπτώματα.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 23 Νοέμ 2018, 01:37 Η αρχικη αποφαση ηταν 15 ετην με αναδτολη
Για να καταλαβεις
Αν το ποινικο σου μητρωο δεν ειναι καθαρο για μια ασχετη υποθεση μικρης σημασιας και οχι δεθυερη πλαστοηγραφια παλι δεν εχεις αναστολη
Αυτό το είχε γράψει ο Μηχανικός και συμφώνησα σελίδες πριν.sharp έγραψε: 23 Νοέμ 2018, 01:44Μπορεί να είχε κακό δικηγόρο. Παίζει μεγάλο ρόλο.ST48410 έγραψε: 23 Νοέμ 2018, 01:42Σωστή παρατήρηση και λογική υπόθεση. Δεν εξακολουθεί να φαντάζει υπερβολική η ποινή; Να μου πεις ότι είναι δεμένα τα χέρια του δικαστή από τον νόμο να το καταλάβω. Αλλιώς κάτι δεν λειτουργεί σωστά. Έχουμε πολλά παραδείγματα ευνοϊκής μεταχείρισης για πολύ βαρύτερα αδικήματα/παραπτώματα.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 23 Νοέμ 2018, 01:37 Η αρχικη αποφαση ηταν 15 ετην με αναδτολη
Για να καταλαβεις
Επίσης γιατί έγινε έφεση, ποιος την έκανε; Είναι πολλά τα ερώτηματα, δεν είναι έτσι απλά.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Οι ποινες ηταν και ειναι υπερβολικεςST48410 έγραψε: 23 Νοέμ 2018, 01:42
Σωστή παρατήρηση και λογική υπόθεση. Δεν εξακολουθεί να φαντάζει υπερβολική η ποινή; Να μου πεις ότι είναι δεμένα τα χέρια του δικαστή από τον νόμο να το καταλάβω. Αλλιώς κάτι δεν λειτουργεί σωστά. Έχουμε πολλά παραδείγματα ευνοϊκής μεταχείρισης για πολύ βαρύτερα αδικήματα/παραπτώματα.
Αδικες'
Καποιοι ξυπνησαν σημερα
Κανενα ΚΚΕ και κανενας ΣΥΡΙΖΑ δεν θα εβγαζαν ομως ανακοινωση για εμενα η εσενα
Δεν ειμαστε καθαριστριες'
Η συγκριση υποθεσεων ειναι παρακινδυνευμενη καθως δυσκολα βρισκεις πανομοιοτυπες υποθεσεις
Εγω ανεφερα την υποθεση Λακη Γαβαλα
Θυμασαι οτι η πλειοψηφια γιορταζε και κοροιδευε;
Ο ανθρωπος ειχε χρεη αλλα ειχε και ακινητα μεγαλης αξιας τα οποια δεν μπορουσε να εκποιησει προς οφελος του δημοσιου γιατι οι νομοι σε τετοιες περιπτωσεις ειναι απλα γελοιοι
Αρίστος for Tsirpas
Συνήθως αυτοί που κάνουν ότι συμπονούν (δεν το λέω για σένα) είναι εκείνοι που περνούν από ζητιάνο και σκέφτονται "να πά να δουλέψει ο τεμπέλης"ST48410 έγραψε: 23 Νοέμ 2018, 01:45Αυτό το είχε γράψει ο Μηχανικός και συμφώνησα σελίδες πριν.sharp έγραψε: 23 Νοέμ 2018, 01:44Μπορεί να είχε κακό δικηγόρο. Παίζει μεγάλο ρόλο.ST48410 έγραψε: 23 Νοέμ 2018, 01:42
Σωστή παρατήρηση και λογική υπόθεση. Δεν εξακολουθεί να φαντάζει υπερβολική η ποινή; Να μου πεις ότι είναι δεμένα τα χέρια του δικαστή από τον νόμο να το καταλάβω. Αλλιώς κάτι δεν λειτουργεί σωστά. Έχουμε πολλά παραδείγματα ευνοϊκής μεταχείρισης για πολύ βαρύτερα αδικήματα/παραπτώματα.
Γενικώς το να κρίνουμε χωρίς να ξέρουμε είναι λάθος. Επειδή είναι καθαρίστρια, άρα φτωχή, άρα καλή, έλα μωρέ τι έκανε η καϋμένη. Πώς το ξέρουμε αυτό; Μπορεί να είναι μια μέγαιρα που να βαράει τα παιδιά της. Αν το γνώριζαν οι συμπονούντες, να δεις που αμέσως θα άλλαζαν γνώμη. Επομένως δεν γίνεται εδώ μέσα κριτική για την αδικία. Παραλήρημα για χ,ψ,ζ λόγους, άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.
Σωστά όλα αυτά. Συμφωνώsharp έγραψε: 23 Νοέμ 2018, 01:39 Υπάρχει η λεγόμενη ακροαματική διαδικασία. Το δικαστήριο δεν κρίνει διαβάζοντας στις εφημερίδες και στα φόρα περί του τι έγινε και να βγάλει απόφαση όπως κάνουμε εμείς. Δεν ξέρουμε τι διαβάστηκε, τι ρωτήθηκε, τι απαντήθηκε, ούτε και το πώς έγιναν όλα αυτά.
Όταν μιλώ για καθαρίστρια δεν έχω οπτική Βασιλάκη Καϊλα, άτιμη κοινωνία και τα σχετικά. Απλώς είναι διαφορετικό στα μάτια μου να εξαπατήσει ένας φτωχός για να πάρει μια θέση που θα του προσφέρει ένα κομμάτι ψωμί, επιβίωση δηλαδή, και διαφορετικό να παρανομήσει ένας γιατρός που πιθανόν θα ήθελε να αγοράσει μια φεράρι. Κατακριτέα και τα δύο αλλά διαφορετικά και με πολύ διαφορετικό επίσης κοινωνικό αντίκτυπο.sharp έγραψε: 23 Νοέμ 2018, 01:39 Έγιναν 2 δίκες με 15 και 10 χρόνια όπως διάβασα αντιστοίχως. Για ποιο λόγο να βγάλουν τέτοιες αποφάσεις, λες να ήταν προσωπικό; Και είμαι σίγουρος ότι και σε άλλους θα έχουν τύχει για παραποίηση δημοσίου εγγράφου. Απλώς δεν ασχοληθηκε ο τύπος ή ...ήταν γιατροί, οπότε καλά να πάθουν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 371 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
-
- 16 Απαντήσεις