Μη με καλοπιάνεις, αυτό είναι όμορφο! Λίγο ζαβό αλλά όμορφο
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς φαντάζεσαι τους χρήστες;
Re: Πώς φαντάζεσαι τους χρήστες;
the end
-
User_601
Συμπληρωσς ξεσυμπληρωσες,στραγγαλισμος δεν παιζει.Σε εχω κανει νοκ αουτ στο δευρολεπτο αγαπουλα.Πάνας έγραψε: 22 Νοέμ 2018, 21:56Συμπλήρωσα το ποστ παραπάνω, ας είσαι και η Αντριάνα Λίμα..Εσθήρ έγραψε: 22 Νοέμ 2018, 21:52Αν με δεις καπου εξω,και μιλησουμε δεν υπαρχει ουτε μια στο εκατομυριο να ταυτισεις αυτο που βλεπεις και ακους,με αυτο που εχεις φανταστει εδω.Αλλα...................να με στραγγαλισεις αποκλειεται,ειμαι πολυ γερο καρυδι.Πάνας έγραψε: 22 Νοέμ 2018, 21:35
Έτσι και βρεθώ στο ίδιο δωμάτιο μαζί της θα την στραγγαλίσω, δεν υπάρχει περίπτωση, δολοφόνος θα γίνω..![]()
![]()
![]()
-
User_601
Αν είσαι ο Σουγκλάκος φυσικό μου ακούγεταιΕσθήρ έγραψε: 22 Νοέμ 2018, 22:00 Συμπληρωσς ξεσυμπληρωσες,στραγγαλισμος δεν παιζει.Σε εχω κανει νοκ αουτ στο δευρολεπτο αγαπουλα.![]()
the end
-
User_601
Χαχαχαχαχαχαχα,ουτε κατα διαννοια ρε συ.
48 κιλα ειμαι! Αλλα αμα σου λεω εγω,δεν με ακους!
Αν είσαι 48 κιλά σε δένω φιόγκο, ξέρω ζίου ζίτσου.Εσθήρ έγραψε: 22 Νοέμ 2018, 22:21Χαχαχαχαχαχαχα,ουτε κατα διαννοια ρε συ.![]()
![]()
![]()
48 κιλα ειμαι! Αλλα αμα σου λεω εγω,δεν με ακους!Δεν χρειαζεται παντα η μυικη δυναμη για να βγαλεις καποιον νοκ αουτ.
![]()
the end
-
Γιάννης
Παιδιά, σοβαρά τώρα, τέτοιου είδους διαξιφισμοί είναι συμπτώματα έντασης που έχει καθαρά ερωτικό χαρακτήρα. Δηλαδή αλληλοσυμπαθιούνται αλλά τους βγαίνει ως καφρίλα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γιάννης την 22 Νοέμ 2018, 22:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
GET A ROOM
-
User_601
Θα τα βρούνε στο τέλος, δωμάτια υπάρχουν ...this_man έγραψε: 22 Νοέμ 2018, 22:41 Παιδιά, σοβαρά τώρα, τέτοιου είδους διαξιφισμοί είναι συμπτώματα έντασης που έχει καθαρά ερωτικό χαρακτήρα. Δηλαδή αλληλοσυμπαθιούνται αλλά τους βγαίνει ως καφρίλα.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
νύχτα
this_man έγραψε: 22 Νοέμ 2018, 22:41 Παιδιά, σοβαρά τώρα, τέτοιου είδους διαξιφισμοί είναι συμπτώματα έντασης που έχει καθαρά ερωτικό χαρακτήρα. Δηλαδή αλληλοσυμπαθιούνται αλλά τους βγαίνει ως καφρίλα.
ντάξει, αυτό σπάνια συμβαίνει σε ενήλικες
(πάτησα το λινκ της υπογραφής σου και σοκαρίστηκα
είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό; δεν το είχα υπόψιν)
Σαν τον Κουφοντίνα είναι. Πιστεύω πως είναι μια υποσυνείδητη κατάσταση.
the end
- Cecily Anne
Aυτό θα έλεγα, ΙΔΙΟΣ ο Κουφοντίνας.Πάνας έγραψε: 22 Νοέμ 2018, 23:03 Σαν τον Κουφοντίνα είναι. Πιστεύω πως είναι μια υποσυνείδητη κατάσταση.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
κι ελεγα ποιόν μου θυμίζει, ποιόν μου θυμίζει!! αλλα το στορυ παιζει να ειναι αυθυποβολή
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 122 Απαντήσεις
- 6091 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από lonelyrider
-
- 575 Απαντήσεις