!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έρχεται η βλαξ friday
Re: Έρχεται η βλαξ friday
Εχω σημειωσει τιμες σε καποια πραγματα. Περιμενω να δω.
-
νύχτα
σαν καταναγκασμός μου φαίνεται, δεν μου αρέσει
καθόλου να ψωνίζω έτσι
καθόλου να ψωνίζω έτσι
Ακονιζω πιστωτική και χρεωστική και είμαι έτοιμος να χώσω κάνα χιλιάρικο
Πέσιμο ή χεσιμο; 
Προβληματισμένοι οι επιστήμονες, προσπαθούν να κατανοήσουν πώς η Μαύρη Παρασκευή διαρκεί 168 ώρες
http://www.tokoulouri.com/science/recor ... BcYYpmR-TY

http://www.tokoulouri.com/science/recor ... BcYYpmR-TY
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Εσυ ρωτας για συγκεκριμενα πραγματα...
γράφω απλά την εμπειρία μου απο το αντίστοιχο εβεντ των κινέζων, που έγινε την 11//11 και είναι οικονομικά μεγαλύτερο απο το δικό μας, θα δούμε φέτος βέβαια. Είναι η γιορτή των εργένηδων εκεί, την λάνσαρε το αλι γρούπ, και γενικά είναι πολύ πιο ευχάριστη διαδικασία. 15 μέρες πριν, έχεις την επιλογή το προιόν που θέλεις να το βάλεις στο καλάθι σου πληρώνοντας ένα 10% περίπου τώρα, και το υπόλοιπο την 11/11, σε τιμές που βλέπεις από πριν. Αν τελικά δεν κάνεις την αγορά την ημέρα εκείνη, τα χρήματα επιστρέφονται.νύχτα έγραψε: 19 Νοέμ 2018, 23:02 σαν καταναγκασμός μου φαίνεται, δεν μου αρέσει
καθόλου να ψωνίζω έτσι
Η μας συμφέρει να αγοράσουμε υπο αυτές τις συνθήκες η δεν μας συμφέρει
Κανείς δεν εξαναγκάζεται να αγοράσει
Κανείς δεν εξαναγκάζεται να αγοράσει
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
το πραγματικο μπλακ φραιντεη, στα προτυπα των ΗΠΑ, σημαίνει ότι πχ μια τβ των 1000€, θα πεσει στα 300€. Το ελ βλακ φριδαυ, ουσιαστικα σημαίνει ότι η τβ των 1000€ την παραμονη βλακ φριδαυ παει στα 1500, και ανήμερα βλακ φριδαυ παει από 1500 μόνο 1200. Μην τρωτε σανό, ψωνίστε οποιαδήποτε άλλη μερα απ τις 364 του χρόνου εκτος απο αυτην.
- Northern Spirit
κατ'αρχην οι πιο πολλοι εχουνε τσεκαρει τις τιμες απο πριν...ειδικα οσοι θελουνε να κανουνε σημαντικες αγορες (πχ ηλεκτρονικες συσκευες, ρουχα κλπ) και περιμενουνε να πεσουνε οι τιμες...
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Οι Αμερικανοί έχουν black Friday, οι Έλληνες black χιούμορ!vantono έγραψε: 20 Νοέμ 2018, 17:39 το πραγματικο μπλακ φραιντεη, στα προτυπα των ΗΠΑ, σημαίνει ότι πχ μια τβ των 1000€, θα πεσει στα 300€. Το ελ βλακ φριδαυ, ουσιαστικα σημαίνει ότι η τβ των 1000€ την παραμονη βλακ φριδαυ παει στα 1500, και ανήμερα βλακ φριδαυ παει από 1500 μόνο 1200. Μην τρωτε σανό, ψωνίστε οποιαδήποτε άλλη μερα απ τις 364 του χρόνου εκτος απο αυτην.

- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Εμπόριο σημαίνει πολιτισμός, ευημερία, πρόοδος, ευτυχία, και, εν τέλει, ελευθερία. Συνεπώς δεν είναι τυχαία η ομόθυμη αντίδραση των τρωγλοδυτών του σύριζα καθώς και των λοιπών φαιών και ερυθρών εθνολαϊκιστών σκοταδιστών.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Από πότε το εμπόριο σημαίνει όλα αυτά και πως κολλάει η αναφορα στο ΣΥΡΙΖΑ; Σοβαρευτείτε επιτέλους.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 22 Νοέμ 2018, 13:48 Εμπόριο σημαίνει πολιτισμός, ευημερία, πρόοδος, ευτυχία, και, εν τέλει, ελευθερία. Συνεπώς δεν είναι τυχαία η ομόθυμη αντίδραση των τρωγλοδυτών του σύριζα καθώς και των λοιπών φαιών και ερυθρών εθνολαϊκιστών σκοταδιστών.