https://www.star.gr/eidiseis/kosmos/657 ... on-proedro
Αμερικανικός ή Ισραηλινός κωλοδάχτυλος?
ΕΝΤΙΤ: Ο τίτλος διορθώθηκε μετά από την εξέλιξη των γεγονότων.
.
γιατί όχι?Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Μάιος 2024, 17:08αφού ο προσανατολισμός του Ιράν δεν εξαρτάται από το ποιός είναι Πρόεδρος.
Δεν είμαι ειδικός στο τι έχει το Ιράν, αλλά δεν έχει και σημασία, μόνος σε τριτευουσες χώρες είναι εφικτό να αλλάξει ο προσανατολισμός με εκλογές.Σενέκας έγραψε: 19 Μάιος 2024, 17:09γιατί όχι?Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Μάιος 2024, 17:08αφού ο προσανατολισμός του Ιράν δεν εξαρτάται από το ποιός είναι Πρόεδρος.δημοκρατία έχει το Ιραν
Έρχεται και η σειρά των μουλάδων. Το countdown άρχισε όταν έστειλαν 300 πυραύλους και ντροουνς στο ισραηλDwarven Blacksmith έγραψε: 19 Μάιος 2024, 17:08 Δεν βλέπω γιατί να πέσουν τόσο χαμηλά είναι η αλήθεια, αφού ο προσανατολισμός του Ιράν δεν εξαρτάται από το ποιός είναι Πρόεδρος.
Δεν είναι τόσο ηλίθιοι όσο ο μέσος σιωνιστής πχορουμίστας θέλω να πιστεύω. Αλλά θα περιμένω να δω τι θα πουν οι Ιρανικές μυστικές υπηρεσίες.
Πάντως είναι λιγότερο ηλίθιοι από τον κάθε φασιστερό μαλάκα, που υποστηρίζει και τα χειρότερα καθεστώτα της γης, αρκεί να είναι κατά της δύσης.Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Μάιος 2024, 17:08 Δεν βλέπω γιατί να πέσουν τόσο χαμηλά είναι η αλήθεια, αφού ο προσανατολισμός του Ιράν δεν εξαρτάται από το ποιός είναι Πρόεδρος.
Δεν είναι τόσο ηλίθιοι όσο ο μέσος σιωνιστής πχορουμίστας θέλω να πιστεύω. Αλλά θα περιμένω να δω τι θα πουν οι Ιρανικές μυστικές υπηρεσίες.
Σωστό αυτό αλλά μόνο για τις ΗΠΑ.Το Ισραήλ δεν ενδιαφέρεται εάν αλλάξει κάποιος προσανατολισμός ή όχι,ούτε περιμένει να αλλάξει.Καθαρίζει όποιον έχει σκοτώσει Εβραίους όποτε βρει την ευκαιρία και δεν ασχολείται με προσανατολισμούς.Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Μάιος 2024, 17:08 Δεν βλέπω γιατί να πέσουν τόσο χαμηλά είναι η αλήθεια, αφού ο προσανατολισμός του Ιράν δεν εξαρτάται από το ποιός είναι Πρόεδρος.
Εάν υπήρχε κωλοδάχτυλος δεν θα ζούσε ο μαν.Nandros έγραψε: 19 Μάιος 2024, 17:06 .
.
Και του ιρανικού.NewModelArmy έγραψε: 19 Μάιος 2024, 17:09 Μπραβο, επιτέλους καλα νέα. Κακο ψοφο στους γενοκτονους του Ουκρανικου λαου.
Ας το ελπίσουμε!nick έγραψε: 19 Μάιος 2024, 17:11Έρχεται και η σειρά των μουλάδων. Το countdown άρχισε όταν έστειλαν 300 πυραύλους και ντροουνς στο ισραηλDwarven Blacksmith έγραψε: 19 Μάιος 2024, 17:08 Δεν βλέπω γιατί να πέσουν τόσο χαμηλά είναι η αλήθεια, αφού ο προσανατολισμός του Ιράν δεν εξαρτάται από το ποιός είναι Πρόεδρος.
Τhe aircraft came down in East Azerbaijan Province and emergency crews have so far been unable to reach it due to foggy conditions, Tasnim said. It is unclear what the exact status is of Raisi’s helicopter. ]GoBzi έγραψε: 19 Μάιος 2024, 17:17Εάν υπήρχε κωλοδάχτυλος δεν θα ζούσε ο μαν.Nandros έγραψε: 19 Μάιος 2024, 17:06 .
.