Είχε ένα άθλιο τυρί σε κονσέρβα τύπου Τσένταρ από την Ισπανία. Κάθε μέρα έβλεπα την ημερομηνία λήξης να πλησιάζει, μέχρι που τα άνοιξαν και τα σερβίρησαν σε ταψί.George_V έγραψε: 18 Μάιος 2024, 22:47
Κονσέρβες με 45 φορές αλλαγμένη ημερομηνία λήξης και κατι κατεψυγμένα κρέατα που ήταν ότι είχε περισσέψει από τα κρέατα του Μπαλοπουλου...![]()
Ωραίες εποχές... Αλλά με τόσα εμβόλια που είχαμε κάνει ούτε πανούκλα δε μας έπιανε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πήγα να κάνω πατσά.
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Re: Πήγα να κάνω πατσά.
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
- Communio Sancta
Αυτό σκέφτηκα, ότι αν είναι, δεν θα γίνει απλώς μια διάρρροια, αλλά θα ξερνάω σαν γατί. Έχω πάθει δηλητηρίαση από κοκορέτσι κάποτε, και ξέρω. Άσε που τρώει και ο μικρός πατσά.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
ΕXODUS!
- Fata_Morgana
Αυτό ακριβως. Δεν θα ήταν μια απλή δηλητηρίαση. Γενικά θα έλεγα να αποφεύγετε τα κατεψυγμένα εντόσθια. Μόνο αν βρίσκεις ολόφρεσκα από κάποιον που εμπιστεύεσαι πάρα πολύ. Πόσο μάλλον αν τρώει και το παιδί.Communio Sancta έγραψε: 19 Μάιος 2024, 11:27Αυτό σκέφτηκα, ότι αν είναι, δεν θα γίνει απλώς μια διάρρροια, αλλά θα ξερνάω σαν γατί. Έχω πάθει δηλητηρίαση από κοκορέτσι κάποτε, και ξέρω. Άσε που τρώει και ο μικρός πατσά.
Από τη στιγμή που αγοράζεις κάτι κατεψυγμένο, σαφώς και η ημερομηνία λήξης αφορά στη λήξη της κατάψυξης.Communio Sancta έγραψε: 18 Μάιος 2024, 13:16 Αγόρασα πατσά. Ο Τούρκος έμπορος μου τον πούλησε ως κατεψυγμένο. Τον κράτησα λίγες μέρες στον καταψύκτη μου και σήμερα πήγα να τον βγάλω για να τον κάνω. Στην εσωτερική συσκευασία είχε την ημερομηνία παραγωγής και την ημερομηνίας λήξεως. Φεβρουάριος του 24. Μην γνωρίζοντας εάν το ότι έχει καταψυχθεί αλλάζει κάτι, τον πέταξα, γιατί δεν θα ρισκάρω. Κοιλιά είναι.
Το γιατί αγόρασες ήδη ληγμένο κατεψυγμένο προϊόν πριν "λίγες μέρες", είναι άλλο θέμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
3η μέρα στο κέντρο υποδοχής στην Αυλώνα μας παίρνει γαστρεντεριτιδα μαζί με κάνα 20αρια ακόμη και φύγαμε όλοι μαζί εκδρομή στο 401.George_V έγραψε: 18 Μάιος 2024, 22:47Κονσέρβες με 45 φορές αλλαγμένη ημερομηνία λήξης και κατι κατεψυγμένα κρέατα που ήταν ότι είχε περισσέψει από τα κρέατα του Μπαλοπουλου...![]()
Ωραίες εποχές... Αλλά με τόσα εμβόλια που είχαμε κάνει ούτε πανούκλα δε μας έπιανε.
Το φαγητό που είχαμε φαει είχε φυσική πρωτεΐνη ( μύγες μάλλον). Μετά βάλαμε μυαλό και τρώγαμε μόνο στεργιού.
Με τόση γαλοπούλα πέταξα βυζι.
Μετά τσ εμβολια ο οργανισμός απέκτησε ανοσία στα πάντα.
2 εμβολια κάναμε απ ότι θυμάμαι.
Ευτυχώς πήγα Κύπρο και ήταν όλα προβλεπε.
Όλες οι τουαλέτες inox και τα μαγειρια πεντακάθαρα.
Λες και ήμουν σε 5στερο αλλά είχε και την ανάλογη εκπαίδευση όσο έμεινα στο Νησί.
Παρά πολλές ασκήσεις και βολές με τα όπλα.
Λογικό.
Μάθαμε και λίγα πράγματα.
Ε Κυριακή τσακώνονταν ποιος θα πάει στην εκκλησιατο 2018. Ευτυχώς εγώ έτρωγα απέξω εκεί που υπηρετησα
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Εγώ μια σοβαρή απορία έχω. Συγκρίνουμε τον <<Γκοτζίλα>> που λένε διάφορα ψεκ για να μας πείσουν πόσο κόμματα ήταν , με το αν έληξε ο πατσάς;
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
καλα εκανες ναιCommunio Sancta έγραψε: 19 Μάιος 2024, 11:27Αυτό σκέφτηκα, ότι αν είναι, δεν θα γίνει απλώς μια διάρρροια, αλλά θα ξερνάω σαν γατί. Έχω πάθει δηλητηρίαση από κοκορέτσι κάποτε, και ξέρω. Άσε που τρώει και ο μικρός πατσά.
taliban έγραψε: 19 Μάιος 2024, 15:083η μέρα στο κέντρο υποδοχής στην Αυλώνα μας παίρνει γαστρεντεριτιδα μαζί με κάνα 20αρια ακόμη και φύγαμε όλοι μαζί εκδρομή στο 401.George_V έγραψε: 18 Μάιος 2024, 22:47Κονσέρβες με 45 φορές αλλαγμένη ημερομηνία λήξης και κατι κατεψυγμένα κρέατα που ήταν ότι είχε περισσέψει από τα κρέατα του Μπαλοπουλου...![]()
Το φαγητό που είχαμε φαει είχε φυσική πρωτεΐνη ( μύγες μάλλον). Μετά βάλαμε μυαλό και τρώγαμε μόνο στεργιού.
Με τόση γαλοπούλα πέταξα βυζι.
Μετά τσ εμβολια ο οργανισμός απέκτησε ανοσία στα πάντα.
2 εμβολια κάναμε απ ότι θυμάμαι.
Ευτυχώς πήγα Κύπρο και ήταν όλα προβλεπε.
Όλες οι τουαλέτες inox και τα μαγειρια πεντακάθαρα.
Λες και ήμουν σε 5στερο αλλά είχε και την ανάλογη εκπαίδευση όσο έμεινα στο Νησί.
Παρά πολλές ασκήσεις και βολές με τα όπλα.
Λογικό.
Μάθαμε και λίγα πράγματα.
Εμάς μας έλεγαν φέρτε το παιδικό βιβλιάριο μαζί. 2 ήταν ,(σε κάθε χέρι) αλλά μιξ. Τέταρτο είχα ξανακανει
Ήταν εξαιρετικής ποιότητας το 1972 όταν τα έφερε σάπια ο χουντικός ο Μπαλόπουλος.Αγις έγραψε: 18 Μάιος 2024, 22:55 O αποκαλουμενος χαιδευτικα ''Γκοτζιλας'' ηταν κρεας μοσχου - (εξαιρετικης ποιοτητας απο Αργεντινη ) - ελευθερας βοσκης
Ειναι σαν αυτα που πληρωνετε πανακριβα σημερα σαν grass fed - με λιγα λιπαρα
Το 1987 όταν τα έβγαζαν από τα κρυωνικα εργαστήρια που τα είχαν αποθηκευμένα δεν θα τα έλεγες και εξαιρετικά
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Και το 2002 που ειμουν εγώ όταν τα βγάζαμε από τη βαθιά ψύξη που ήταν και τα μαγείρεψαν είχαν γεύση σαν χαρτόνι.Beria έγραψε: 19 Μάιος 2024, 15:18Ήταν εξαιρετικής ποιότητας το 1972 όταν τα έφερε σάπια ο χουντικός ο Μπαλόπουλος.Αγις έγραψε: 18 Μάιος 2024, 22:55 O αποκαλουμενος χαιδευτικα ''Γκοτζιλας'' ηταν κρεας μοσχου - (εξαιρετικης ποιοτητας απο Αργεντινη ) - ελευθερας βοσκης
Το 1987 όταν τα έβγαζαν από τα κρυωνικα εργαστήρια που τα είχαν αποθηκευμένα δεν θα τα έλεγες και εξαιρετικά
Και δεν συζητώ ότι είχαν αρχαίες σφραγίδες πάνω τους. Παίζει να ήταν και από αυτά του Μπαλοπουλου που είχαν περισσέψει.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Σε χερια ασχετων - που δεν ενδιαφερονται ολα τα τροφιμα χαλια αποτελεσματα δινουν
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Εμείς παραγγελναμε μόνο από συγκεκριμένη σκοπιά επειδή από εκεί μας τα πέταγε ο τζιμπριος ντελιβερι.
Βέβαια το σκοπέτο ήταν από την αντίθετη μεριά του δικα.
Παίζαμε κορόνα γράμματα να φάμε Φ.
Αλλά οκ. Την γλυτώσαμε.
Ευτυχώς δεν είχαμε εποπ κάτω.
Δε θέλω να φανταστώ τιμή σε νιου εητζ κρεαταδικο το να μοστράρει τπτ του τύπου 50 ετών παλαίωσης και τα σχετικάBeria έγραψε: 19 Μάιος 2024, 15:18Ήταν εξαιρετικής ποιότητας το 1972 όταν τα έφερε σάπια ο χουντικός ο Μπαλόπουλος.Αγις έγραψε: 18 Μάιος 2024, 22:55 O αποκαλουμενος χαιδευτικα ''Γκοτζιλας'' ηταν κρεας μοσχου - (εξαιρετικης ποιοτητας απο Αργεντινη ) - ελευθερας βοσκης
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 575 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από talaipwros
-