!!! DEVELOPMENT MODE !!!
44χρονος και 46χρονη -γονεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
44χρονος και 46χρονη -γονεις
16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016
Είχαν δυο παιδιά αλλά δήλωσαν… έξι για να παίρνουν τα επιδόματα
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 44χρονου και μίας 46χρονης
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, μία περίπτωση απάτης σε βάρος του ελληνικού Δημοσίου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπών συζύγων, ενός 44χρονου και μίας 46χρονης.
Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, το ζευγάρι δήλωσε στο δημοτολόγιο του Δήμου Τυρνάβου ότι έχει έξι τέκνα, από τα οποία προέκυψε ότι μόνο δύο από αυτά είναι δικά τους, ενώ τα υπόλοιπα είναι ανύπαρκτα και ψευδώς δηλωμένα, με σκοπό να αποκομίσει παράνομο περιουσιακό όφελος μέσω των λαμβανόμενων επιδομάτων πολυτεκνίας.
Σύμφωνα με τον Οργανισμό Γεωργικών Ασφαλίσεων (Ο.Γ.Α.), οι δύο ημεδαποί απέσπασαν από τον φορέα με τη λήψη επιδομάτων, το συνολικό χρηματικό ποσό των (41.559) ευρώ.
Το προανακριτικό έργο διεξάγει το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου.
https://www.karditsapress.gr/%CE%B5%CE% ... F%84%CE%B1
Είχαν δυο παιδιά αλλά δήλωσαν… έξι για να παίρνουν τα επιδόματα
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 44χρονου και μίας 46χρονης
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, μία περίπτωση απάτης σε βάρος του ελληνικού Δημοσίου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπών συζύγων, ενός 44χρονου και μίας 46χρονης.
Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, το ζευγάρι δήλωσε στο δημοτολόγιο του Δήμου Τυρνάβου ότι έχει έξι τέκνα, από τα οποία προέκυψε ότι μόνο δύο από αυτά είναι δικά τους, ενώ τα υπόλοιπα είναι ανύπαρκτα και ψευδώς δηλωμένα, με σκοπό να αποκομίσει παράνομο περιουσιακό όφελος μέσω των λαμβανόμενων επιδομάτων πολυτεκνίας.
Σύμφωνα με τον Οργανισμό Γεωργικών Ασφαλίσεων (Ο.Γ.Α.), οι δύο ημεδαποί απέσπασαν από τον φορέα με τη λήψη επιδομάτων, το συνολικό χρηματικό ποσό των (41.559) ευρώ.
Το προανακριτικό έργο διεξάγει το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου.
https://www.karditsapress.gr/%CE%B5%CE% ... F%84%CE%B1
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Re: 44χρονος και 46χρονη -γονεις
Καμία έκπληξις, οι ημεδαποί Ρομά το κάνουν κατά κόρον αυτό.
the end
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
αν κρίνω από την ποινή στη καθαρίστρια αυτοί πρέπει να πάνε για ισόβια
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
stergiosbik
Παρασιτα.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Aν παλι κρινω εγω απο το κυμα συμπαραστασης στην καθαριστρια τα παιδια του συγκεκριμενου ζευγαριου πρεπει να προσληφθουν στο δημοσιο(και τα υπαρκτα και τα ανυπαρκτα)ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 22 Νοέμ 2018, 14:13 αν κρίνω από την ποινή στη καθαρίστρια αυτοί πρέπει να πάνε για ισόβια
Αρίστος for Tsirpas
-
Γραφικός
Πόσο εύκολο είναι να ξεγελάσεις το δημόσιο για κάτι τέτοιο; Δηλαδή δεν μπορούσαν να ανατρέξουν σε αρχεία γεννήσεων και να δουν ότι το ανδρόγυνο τους λέει ψέματα;
-
ritzeri
Αυτοί είστε... εξαντλητε την αυστηρότητα σας στους καημένους τους γύφτους. Τι σας πειράζουν καλέ οι κακομοίρηδες οι γύφτοι, τι σας ενοχλούνε;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 22 Νοέμ 2018, 14:16Aν παλι κρινω εγω απο το κυμα συμπαραστασης στην καθαριστρια τα παιδια του συγκεκριμενου ζευγαριου πρεπει να προσληφθουν στο δημοσιο(και τα υπαρκτα και τα ανυπαρκτα)ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 22 Νοέμ 2018, 14:13 αν κρίνω από την ποινή στη καθαρίστρια αυτοί πρέπει να πάνε για ισόβια
Εδώ οι άλλοι φάγανε εκατομμύρια με τα εξοπλιστικά και εσείς κάνετε θέμα τα σαράντα χιλιάρικα;
Ντροπη
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Γραφικός έγραψε: 22 Νοέμ 2018, 14:17 Πόσο εύκολο είναι να ξεγελάσεις το δημόσιο για κάτι τέτοιο; Δηλαδή δεν μπορούσαν να ανατρέξουν σε αρχεία γεννήσεων και να δουν ότι το ανδρόγυνο τους λέει ψέματα;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Εύκολο γιατί δηλώνουν ότι το γέννησαν κάτω από δέντρο. Παρουσιάζουν ένα παιδί γείτονα, φίλου και τέλος.Γραφικός έγραψε: 22 Νοέμ 2018, 14:17 Πόσο εύκολο είναι να ξεγελάσεις το δημόσιο για κάτι τέτοιο; Δηλαδή δεν μπορούσαν να ανατρέξουν σε αρχεία γεννήσεων και να δουν ότι το ανδρόγυνο τους λέει ψέματα;
the end
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
προφανώς και μιλάμε για ΚΛΟΠΗ εδώΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 22 Νοέμ 2018, 14:16Aν παλι κρινω εγω απο το κυμα συμπαραστασης στην καθαριστρια τα παιδια του συγκεκριμενου ζευγαριου πρεπει να προσληφθουν στο δημοσιο(και τα υπαρκτα και τα ανυπαρκτα)ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 22 Νοέμ 2018, 14:13 αν κρίνω από την ποινή στη καθαρίστρια αυτοί πρέπει να πάνε για ισόβια
η καθαρίστρια πήρε με παράτυπο τρόπο μία θέση εργασίας
μπορείς να αντιληφθείς την διαφορά φαντάζομαι
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Το δικό μου πιστοποιητικό γεννήσεως είναι προτυπωμένο και λέει πάνω-κάτω τα εξής: Οτι την τάδε ημέρα του έτους 1958 ο πατέρας μου επαγγέλματος δάσκαλος γύρισε στο σπίτι από την δουλειά και πληροφορήθηκε από την μητέρα μου επαγγέλματος οικιακά (διαγράφεται και συμπληρώνεται με το χέρι "δημοδιδασκάλισσα") ότι απέκτησε υιόν, ο οποίος ήταν δικός του, πράγμα που εκείνος το αποδέχεται.Πάνας έγραψε: 22 Νοέμ 2018, 14:20Εύκολο γιατί δηλώνουν ότι το γέννησαν κάτω από δέντρο. Παρουσιάζουν ένα παιδί γείτονα, φίλου και τέλος.Γραφικός έγραψε: 22 Νοέμ 2018, 14:17Πόσο εύκολο είναι να ξεγελάσεις το δημόσιο για κάτι τέτοιο; Δηλαδή δεν μπορούσαν να ανατρέξουν σε αρχεία γεννήσεων και να δουν ότι το ανδρόγυνο τους λέει ψέματα;
Φυσικά, αυτά δεν είναι αλήθεια, γιατί εγώ γεννήθηκα σε μαιευτήριο (το λεγόμενο Ρωσικό νοσοκομείο στην Παπαναστασίου, που τώρα έχει το αρχείο του Μακεδονικού Αγώνα) αλλά δηλώθηκα στο ληξιαρχείο τής Γουμένισσας, όπου και ο τόπος τής τότε κατοικίας.
Τούτων δοθέντων, μάλλον εύκολη ήταν η ψευδής δήλωση τότε. Τώρα όμως δεν χρειάζεται να πιστοποιήσει την γέννηση ένας γιατρός;
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Όχι, έτσι είναι ακόμα. Με υπεύθυνη δήλωση.Leporello έγραψε: 22 Νοέμ 2018, 14:29Το δικό μου πιστοποιητικό γεννήσεως είναι προτυπωμένο και λέει πάνω-κάτω τα εξής: Οτι την τάδε ημέρα του έτους 1958 ο πατέρας μου επαγγέλματος δάσκαλος γύρισε στο σπίτι από την δουλειά και πληροφορήθηκε από την μητέρα μου επαγγέλματος οικιακά (διαγράφεται και συμπληρώνεται με το χέρι "δημοδιδασκάλισσα") ότι απέκτησε υιόν, ο οποίος ήταν δικός του, πράγμα που εκείνος το αποδέχεται.Πάνας έγραψε: 22 Νοέμ 2018, 14:20Εύκολο γιατί δηλώνουν ότι το γέννησαν κάτω από δέντρο. Παρουσιάζουν ένα παιδί γείτονα, φίλου και τέλος.Γραφικός έγραψε: 22 Νοέμ 2018, 14:17Πόσο εύκολο είναι να ξεγελάσεις το δημόσιο για κάτι τέτοιο; Δηλαδή δεν μπορούσαν να ανατρέξουν σε αρχεία γεννήσεων και να δουν ότι το ανδρόγυνο τους λέει ψέματα;
Φυσικά, αυτά δεν είναι αλήθεια, γιατί εγώ γεννήθηκα σε μαιευτήριο (το λεγόμενο Ρωσικό νοσοκομείο στην Παπαναστασίου, που τώρα έχει το αρχείο του Μακεδονικού Αγώνα) αλλά δηλώθηκα στο ληξιαρχείο τής Γουμένισσας, όπου και ο τόπος τής τότε κατοικίας.
Τούτων δοθέντων, μάλλον εύκολη ήταν η ψευδής δήλωση τότε. Τώρα όμως δεν χρειάζεται να πιστοποιήσει την γέννηση ένας γιατρός;
the end
Εννοείς ότι τα πιστοποιητικά οικογενειακής κατάστασης προκύπτουν από απλές υπεύθυνες δηλώσεις χωρίς διασταυρώσεις από ληξιαρχεία, μαιευτήρια, μητροπόλεις (για διαζευκτήρια) κλπ;Πάνας έγραψε: 22 Νοέμ 2018, 14:48Όχι, έτσι είναι ακόμα. Με υπεύθυνη δήλωση.Leporello έγραψε: 22 Νοέμ 2018, 14:29Το δικό μου πιστοποιητικό γεννήσεως είναι προτυπωμένο και λέει πάνω-κάτω τα εξής: Οτι την τάδε ημέρα του έτους 1958 ο πατέρας μου επαγγέλματος δάσκαλος γύρισε στο σπίτι από την δουλειά και πληροφορήθηκε από την μητέρα μου επαγγέλματος οικιακά (διαγράφεται και συμπληρώνεται με το χέρι "δημοδιδασκάλισσα") ότι απέκτησε υιόν, ο οποίος ήταν δικός του, πράγμα που εκείνος το αποδέχεται.Πάνας έγραψε: 22 Νοέμ 2018, 14:20Εύκολο γιατί δηλώνουν ότι το γέννησαν κάτω από δέντρο. Παρουσιάζουν ένα παιδί γείτονα, φίλου και τέλος.
Ζούμε σε σουρεαλιστική χώρα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Την δήλωση την κάνεις στο ληξιαρχείο. Δεν είσαι υποχρεωμένη να γεννήσεις σε μαιευτήριο, η άλλη γέννησε μέσα σε ταξί.. μπορεί εκεί που είσαι να μην υπάρχει γιατρός.ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Νοέμ 2018, 14:56Εννοείς ότι τα πιστοποιητικά οικογενειακής κατάστασης προκύπτουν από απλές υπεύθυνες δηλώσεις χωρίς διασταυρώσεις από ληξιαρχεία, μαιευτήρια, μητροπόλεις (για διαζευκτήρια) κλπ;Πάνας έγραψε: 22 Νοέμ 2018, 14:48Όχι, έτσι είναι ακόμα. Με υπεύθυνη δήλωση.Leporello έγραψε: 22 Νοέμ 2018, 14:29 Το δικό μου πιστοποιητικό γεννήσεως είναι προτυπωμένο και λέει πάνω-κάτω τα εξής: Οτι την τάδε ημέρα του έτους 1958 ο πατέρας μου επαγγέλματος δάσκαλος γύρισε στο σπίτι από την δουλειά και πληροφορήθηκε από την μητέρα μου επαγγέλματος οικιακά (διαγράφεται και συμπληρώνεται με το χέρι "δημοδιδασκάλισσα") ότι απέκτησε υιόν, ο οποίος ήταν δικός του, πράγμα που εκείνος το αποδέχεται.
Ζούμε σε σουρεαλιστική χώρα.![]()
Πως νομίζεις ότι οι συγκεκριμένοι δήλωσαν 4 παιδιά παραπάνω;
the end
Σωστά. Αν μη τι άλλο η καθαρίστρια μπορεί να έκανε απάτη αλλά δούλευε και πρόσφερε έργο. Δεν πήρε λεφτά εντελώς τζάμπα .ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 22 Νοέμ 2018, 14:22προφανώς και μιλάμε για ΚΛΟΠΗ εδώΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 22 Νοέμ 2018, 14:16Aν παλι κρινω εγω απο το κυμα συμπαραστασης στην καθαριστρια τα παιδια του συγκεκριμενου ζευγαριου πρεπει να προσληφθουν στο δημοσιο(και τα υπαρκτα και τα ανυπαρκτα)ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 22 Νοέμ 2018, 14:13 αν κρίνω από την ποινή στη καθαρίστρια αυτοί πρέπει να πάνε για ισόβια
η καθαρίστρια πήρε με παράτυπο τρόπο μία θέση εργασίας
μπορείς να αντιληφθείς την διαφορά φαντάζομαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 42 Απαντήσεις
- 1303 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από stergiosbik