θα ψηφίσεις και για τα άλλα μέλη του κύκλου σου ή θα κάνουν την επιλογή τους;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι θα ψηφισετε στις επομενες Ευρωεκλογες
- Ληστοσυμμορίτης
Re: Τι θα ψηφισετε στις επομενες Ευρωεκλογες
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Θα ψηφίσω έναν πραγματικά έντιμο που τήρησε αυτά που έλεγε και δεν πουλήθηκε σε καμιά τρόικα. Ούτε κολώνει να κατονομάσει μιλώντας γενικά κι αόριστα σαν το ΚΚΕ.
- kongrosian
Βαρουφάκη;Ιδεολόγος έγραψε: 18 Μάιος 2024, 21:13 Θα ψηφίσω έναν πραγματικά έντιμο που τήρησε αυτά που έλεγε και δεν πουλήθηκε σε καμιά τρόικα. Ούτε κολώνει να κατονομάσει μιλώντας γενικά κι αόριστα σαν το ΚΚΕ.
kongrosian έγραψε: 18 Μάιος 2024, 21:16Βαρουφάκη;Ιδεολόγος έγραψε: 18 Μάιος 2024, 21:13 Θα ψηφίσω έναν πραγματικά έντιμο που τήρησε αυτά που έλεγε και δεν πουλήθηκε σε καμιά τρόικα. Ούτε κολώνει να κατονομάσει μιλώντας γενικά κι αόριστα σαν το ΚΚΕ.![]()
- kongrosian
Ιδεολόγος έγραψε: 18 Μάιος 2024, 21:17kongrosian έγραψε: 18 Μάιος 2024, 21:16Βαρουφάκη;Ιδεολόγος έγραψε: 18 Μάιος 2024, 21:13 Θα ψηφίσω έναν πραγματικά έντιμο που τήρησε αυτά που έλεγε και δεν πουλήθηκε σε καμιά τρόικα. Ούτε κολώνει να κατονομάσει μιλώντας γενικά κι αόριστα σαν το ΚΚΕ.![]()
![]()
Εσύ είσαι η άλλη ψήφος;
- kongrosian
όχι. δεν έχω ψηφίσει στο πολλ αυτό.
- NewModelArmy
ΟΑΚΚΕ θα το ριξω χωρίς να συμφωνω σε όλα μαζι τους,ουτε κομμουνιστής είμαι για να με νοιάζει η... ανασυγκροτηση του... ΚΚΕ. Όμως ειναι το πιο αντιρωσικο/αντιπουτινικο κόμμα στη χώρα και πρέπει να επιβραβευτουν.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
NewModelArmy έγραψε: 18 Μάιος 2024, 21:36 ΟΑΚΚΕ θα το ριξω χωρίς να συμφωνω σε όλα μαζι τους,ουτε κομμουνιστής είμαι για να με νοιάζει η... ανασυγκροτηση του... ΚΚΕ. Όμως ειναι το πιο αντιρωσικο/αντιπουτινικο κόμμα στη χώρα και πρέπει να επιβραβευτουν.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Γκιφ ηλίθιος/πανηλιθιοςLibre arbitre έγραψε: 18 Μάιος 2024, 21:38NewModelArmy έγραψε: 18 Μάιος 2024, 21:36 ΟΑΚΚΕ θα το ριξω χωρίς να συμφωνω σε όλα μαζι τους,ουτε κομμουνιστής είμαι για να με νοιάζει η... ανασυγκροτηση του... ΚΚΕ. Όμως ειναι το πιο αντιρωσικο/αντιπουτινικο κόμμα στη χώρα και πρέπει να επιβραβευτουν.![]()
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Πηζον, πηζοτερος, πηζοτατος.πήζον bot έγραψε: 18 Μάιος 2024, 21:44Γκιφ ηλίθιος/πανηλιθιοςLibre arbitre έγραψε: 18 Μάιος 2024, 21:38NewModelArmy έγραψε: 18 Μάιος 2024, 21:36 ΟΑΚΚΕ θα το ριξω χωρίς να συμφωνω σε όλα μαζι τους,ουτε κομμουνιστής είμαι για να με νοιάζει η... ανασυγκροτηση του... ΚΚΕ. Όμως ειναι το πιο αντιρωσικο/αντιπουτινικο κόμμα στη χώρα και πρέπει να επιβραβευτουν.![]()
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Καλό αυτό.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 145 Απαντήσεις
- 2435 Προβολές
-