!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Eργαστήριο Chillout

Ανθρώπινες κατασκευές, διάφορα χόμπυ, έργα - do it yourself, είδη μοντελισμού.
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Eργαστήριο Chillout

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

μερικοί είμαστε τεχνοκράτες και μερικοί καλλιτέχνες, ο τσίλ και τα δύο. :smt005:
Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

κάθε φορά που μπαίνω σε τούτη την γωνιά σκέφτομαι πως άνετα πλήρωνα για να το βλέπω / διαβάζω περιγραφές

ρησπεκτ
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Τσίλ, βαρέθηκα να σου λέω μπράβο συνέχεια.
the end
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

ε μη λες μπράβο ρε, βάλε κανα δικό σου πρότζεκτ να χαζεύουμε :D
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Chilloutbuddy έγραψε: 21 Νοέμ 2018, 03:08 ε μη λες μπράβο ρε, βάλε κανα δικό σου πρότζεκτ να χαζεύουμε :D
εγω ολο και φτιαχνω μαλακιες, αλλα δεν μπαινω στον κοπο να βγαζω φωτο.

τωρα εφτιαξα 3 βασεις ασυρματης φορτισης για το κινητο. πηρα τα κυκλωματα απο τους κινεζοι, και τα τοποθετησα σε:
μια βαση της πλακας απο πλεξι, για το γραφειο, βασικα για να δω αν γινεται και πως δουλευει. δουλεψε.
μια βαση για το αυτοκινητο, παλι πλεξι, επενδεδυμενη με κεινο το φιλμ που βαζουν ολοι σε καρμπον, αλλα σε απλο μαυρο., εγινε καλη δουλεια, αφησα και μια τρυπουλα να φαινεται το λαμπακι οτι φορτιζει, φιανεται σχεδον σαν να ειναι μερος του αυτοκινητου, και οχι ιδιοκατασκευη.

και μια βαση για τη βαρκα, που ηταν απο την αρχη ο στοχος, γιατι ειναι ζορι να μπριζωνεις κινητα με βρεγμενα γαντια, ασε που χανεις τη στεγανοτητα. πηρα λεπτο κοντραπλακε, και εφτιαξα ενα σαντουιτς με 3 κομματια. το πισω ηταν ολοκληρο, το μεσαιο ειχε κομμενο στο κεντρο τον χωρο για την πλακετα κια τα καλωδια, και το μπροστα ειχε κομμενο το χωρο για το coil. κολληθηκαν μεταξυ τους με πολυεστερα, περαστηκε και μερικα χερια χρωμα και βερνικι θαλασσης για να αδιαβροχοποιηθει. κατεληξε ενα γκροτεσκο κατασκευασμα, που ομως κανει τη δουλεια του μια χαρα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
enaon

Ασέβαστος έγραψε: 21 Νοέμ 2018, 09:32 εγω ολο και φτιαχνω μαλακιες, αλλα δεν μπαινω στον κοπο να βγαζω φωτο.
και εγώ έτσι νόμιζα μέχρι που προσπάθησα να το κάνω να δω πόσο δύσκολο είναι αυτό που κάνει ο τσίλ. Δεν είναι απλά κόπος, όπως το είδα εγώ δηλαδή, είναι άλλο επίπεδο νομίζω, πολύ δύσκολο να είσαι τόσο οργανωμένος/και κατι άλλο, δεν ξέρω τί. :003:
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy

Ασέβαστε βάλε καμμιά φωτό τους φορτιστές ρε μ'ενδιαφέρει. Και κανα λινκ από πού ψώνισες τα κυκλώματα πλιζ :)
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy

enaon έγραψε: 21 Νοέμ 2018, 09:39
Ασέβαστος έγραψε: 21 Νοέμ 2018, 09:32 εγω ολο και φτιαχνω μαλακιες, αλλα δεν μπαινω στον κοπο να βγαζω φωτο.
και εγώ έτσι νόμιζα μέχρι που προσπάθησα να το κάνω να δω πόσο δύσκολο είναι αυτό που κάνει ο τσίλ. Δεν είναι απλά κόπος, όπως το είδα εγώ δηλαδή, είναι άλλο επίπεδο νομίζω, πολύ δύσκολο να είσαι τόσο οργανωμένος/και κατι άλλο, δεν ξέρω τί. :003:
Απλά δε σ'ενδιαφέρει αρκετά... κόπος είναι ρε συ, και ενδιαφέρον να το ψάξεις, δεν είναι κανένα μυστικό ή ταλέντο.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Chilloutbuddy έγραψε: 21 Νοέμ 2018, 03:08 ε μη λες μπράβο ρε, βάλε κανα δικό σου πρότζεκτ να χαζεύουμε :D
Τι να ανεβάσω, το κουζινάκι που είναι άνω κάτω;

Ούτε το πάσο εκεί που είναι το γουδί δεν έχω βάλει και θέλει και καθάρισμα...ρεζίλι θα γίνω.. την θυμάσαι πως ήταν;
Στα ντουλάπια έχω κάνει μόνο μπομπέ γύρω γύρω, βαρέθηκα να κάνω σχέδια με το ρούτερ...
Το μικρό πάνω αριστερά είναι συρτάρι και βάζω μπαχαρικά. Φαίνεται και στραβό στην φώτο, όλο αριστερά φαίνεται στραβό και η κουζίνα ακόμα αλλά δεν είναι, δεν ξέρω γιατί βγήκε έτσι :D

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
the end
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy

Mπράβο ρε συ καλή δουλειά!
Τίποτα δεν είναι στραβό, είναι η νορμάλ παραμόρφωση που κάνουν οι ευρυγώνιοι φακοί. Αν μπορούσες να βγάλεις την ίδια ακριβώς φωτογραφία από μακριά με τηλεφακό θα έβγαιναν όλα ολόϊσια.

Φοβερή ιδέα το μικρό συρτάρι για μπαχάρια, τα ντουλάπια από τι είναι;
Άβαταρ μέλους
enaon

όχι βρε τσίλ δεν είναι θέμα μόνο προσπάθειας, αυτό που κάνεις εσυ ειναι φωτοιστορία που κάθε βήμα της είναι κουτάκι σοκολάτες, οι θνητοί δείχνουμε αρχή και τέλος, τα ενδιάμεσα ειναι άστα να πάνε :)

Πάνα οι περισσότεροι απορροφητήρες υποστηρίζουν να τους βγάλεις την μεταλλική επιφάνεια και να την συνεχίσεις με το υλικό της κουζίνας, νομίζω ειναι πιο ωραίοι έτσι γιατί δεν τους βλέπεις καθόλου.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Chilloutbuddy έγραψε: 21 Νοέμ 2018, 22:58 Ασέβαστε βάλε καμμιά φωτό τους φορτιστές ρε μ'ενδιαφέρει. Και κανα λινκ από πού ψώνισες τα κυκλώματα πλιζ :)
ντεν εκω φωτο καρντια μου :102:

πηρα 2 απο ιμπει, και εναν απο αλι, βαλε qi charger pcb board και θα βρεις εκατονταδες. ξερω τι σκεφτεσαι, ειναι ευκολακι η ενσωματωση τους σε επιπλο. να ξερεις ομως οτι το coil πρεπει να ερχεται σχεδον σε επαφη με το τηλεφωνο, πανω απο χιλιοστο αποσταση μαλλον δεν θα δουλεψει. βεβαια εγω πηρα οτι πιο φτηνιαρικο, μπορει οι ακριβοτεροι να εχουν καλυτερη αποδοση.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Chilloutbuddy έγραψε: 22 Νοέμ 2018, 03:02 Mπράβο ρε συ καλή δουλειά!
Τίποτα δεν είναι στραβό, είναι η νορμάλ παραμόρφωση που κάνουν οι ευρυγώνιοι φακοί. Αν μπορούσες να βγάλεις την ίδια ακριβώς φωτογραφία από μακριά με τηλεφακό θα έβγαιναν όλα ολόϊσια.

Φοβερή ιδέα το μικρό συρτάρι για μπαχάρια, τα ντουλάπια από τι είναι;
Ναι κάτι τέτοιο παίζει...

Το ξύλο είναι Έλατο, από τα πιο φθηνά, όπως βλέπεις και ο πάγκος είναι 3cm, μας έχει βαρέσει για τα καλά η κρίση Τσιλ, δεν λες πάλι καλά που μπορώ και τα φτιάχνω.
enaon έγραψε: 22 Νοέμ 2018, 06:08 Πάνα οι περισσότεροι απορροφητήρες υποστηρίζουν να τους βγάλεις την μεταλλική επιφάνεια και να την συνεχίσεις με το υλικό της κουζίνας, νομίζω ειναι πιο ωραίοι έτσι γιατί δεν τους βλέπεις καθόλου.
Μου αρέσει έτσι, μπορώ να το κάνω και ξύλο αλλά δεν έχει νόημα, αυτό που βλέπεις είναι ένα κουζινάκι 205cm X 120 προέκταση μιας κουζίνας πολύ μεγαλύτερης που έχει τραπεζαρία, ψυγείο ντουλάπα κλπ. Κάποιος επισκέπτης που έρχεται στο σπίτι δεν το βλέπει σχεδόν καθόλου.
the end
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol »

Τσιλ πρεπει να ανοιξεις youtub channel με τις κατασκευες σου .. αν δε το εχεις κανει ηδη...
Άβαταρ μέλους
enaon

Πάνας έγραψε: 22 Νοέμ 2018, 12:19
Μου αρέσει έτσι, μπορώ να το κάνω και ξύλο αλλά δεν έχει νόημα, αυτό που βλέπεις είναι ένα κουζινάκι 205cm X 120 προέκταση μιας κουζίνας πολύ μεγαλύτερης που έχει τραπεζαρία, ψυγείο ντουλάπα κλπ. Κάποιος επισκέπτης που έρχεται στο σπίτι δεν το βλέπει σχεδόν καθόλου.
είναι μια χαρά και το σωστό μάλλον έτσι, απλά αν το συνεχίσεις με ξύλο νομίζω μεγαλώνει στο μάτι γιατί δεν κόβει τις ευθείες το μέταλλο.

Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Χόμπυ • Κατασκευές • Μοντελισμός”