Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
vatraxos έγραψε: 22 Νοέμ 2018, 11:02
Ασφαλώς σε αφήνω, αλλά δεν καταλαβαίνω πώς συσχετίζεις το θέατρο του Καρόλου Κουν με τον δράστη. Δεν φαντάζομαι να επιχειρείς κάποια γενίκευση περί των αποφοίτων του συγκεκριμένου θεάτρου. Αλλά τότε πού κολλάει;
Ασφαλώς σε αφήνω, αλλά δεν καταλαβαίνω πώς συσχετίζεις το θέατρο του Καρόλου Κουν με τον δράστη. Δεν φαντάζομαι να επιχειρείς κάποια γενίκευση περί των αποφοίτων του συγκεκριμένου θεάτρου. Αλλά τότε πού κολλάει;
Υδράργυρος έγραψε: 22 Νοέμ 2018, 11:07
Είναι τρελοι αυτοί οι καλλιτέχνες. Θα μπορουσε να ήταν και κάποιος ρόλος του αυτός και να τον πήρε πολυ΄σοβαρα
Να η πρώτη δικαιολογία.
Επόμενος.
Δεν είνια καμιά δικαιολογία. Ότι λέει ο νόμος. Να πάει μέσα. Αλλά μου φάινονται τελείως ακατανόητα αυτά. Να ρίξει σπρέι για να γαμήσει τον ταξιτζή αλλά να ναρκωθεί και αυτός...
under έγραψε: 22 Νοέμ 2018, 12:19
Κατι δεν μας λεει καλα ο ταξιτζης.Αν ημουν στη θεση του και μου την επεφτε η παρεα του επιβατη για παρτουζα θα τον πεταγα εξω στο επομενο στενο.
εκτός και αν ήδη έχεις ζαλιστεί από το σπρέι και δεν μπορείς να σκεφτείς καθαρά
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Οι βιαστές στη φυλακή κι ο Καρκάς και κάθε άλλος. Νομίζω πάντως ότι κατηγορώντας "τα κουμούνια" ότι τα βλέπουν με δύο μέτρα και δύο σταθμά προβάλλετε τους εαυτούς σας. Μπορώ να φανταστώ την αντίδραση όσων περιμένουν πώς και πώς να βρουν κάτι να μας καταλογίσουν για προκατάληψη, αν το θύμα ήταν γυναίκα μετανάστρια.
Naranjita έγραψε: 22 Νοέμ 2018, 12:36
80 φεύγα σελίδες υπερασπισης του Ζακ παρ ολα αυτά
Τι συγκρίνεις πρωϊνιάτικο;
Edit: Τι σχέση έχει η μία υπόθεση με την άλλη;
έχει με το οτι οι γκέι ειναι οπως ολοι οι ανθρωποι καλοι και κακοι και οχι τα θυματα της κοινωνιας για να χρηζουν ειδικής μεταχειρισης και υπερασπισης εις βαρος των υπολοιπων
εκει ειναι η διαφωνια μου με τα κοθμόνια που βγαζουν ολον τον κοσμο ρατσιστες επειδη εχουν διαφορετικη γνωμη σε καποια πραγματα
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ