ασε... δε βλεπω κανεναν να θελει να απαντήσει!!! μαλλον οπως αναφερθηκε παραπανω πηγαμε κουβα!!!Airman68 έγραψε: 14 Μάιος 2024, 17:30Πολλά τα ερωτήματα...Andromachi έγραψε: 14 Μάιος 2024, 17:29λες να πηγαινει με το παλιο???? ποσες μερες θεμε ακομη????????
Ας απαντήσει κάποιος!!!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έχουμε νέα προφητεία για αυτό το πάσχα 5 Μαϊου 2024 ... θα πάρουμε την πόλη !
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
- Andromachi
- Phorum.gr user: Andromachi
Re: Έχουμε νέα προφητεία για αυτό το πάσχα 5 Μαϊου 2024 ... θα πάρουμε την πόλη !
Ανδρομάχη: (ανήρ + (μάχη) μάχομαι) – πρόμαχος
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Re: Έχουμε νέα προφητεία για αυτό το πάσχα 5 Μαϊου 2024 ... θα πάρουμε την πόλη !
13 μέρες διαφορά με το παλιό. Άρα θα γίνει στις 18 του μηνού. ΜΕΤΑΝΟΗΤΕ.Andromachi έγραψε: 14 Μάιος 2024, 17:32ασε... δε βλεπω κανεναν να θελει να απαντήσει!!! μαλλον οπως αναφερθηκε παραπανω πηγαμε κουβα!!!Airman68 έγραψε: 14 Μάιος 2024, 17:30Πολλά τα ερωτήματα...Andromachi έγραψε: 14 Μάιος 2024, 17:29
λες να πηγαινει με το παλιο???? ποσες μερες θεμε ακομη????????
Ας απαντήσει κάποιος!!!
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Ρε παίδες, ο γιώργοςΚΠ που είναι να μας μιλήσει για το τέλος του κόσμου - αυτού που έρχεται σε μερικές μέρες;
Ε;
.
Ε;
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Ίσως να ιεραποστολεί στην Αφρική?OANNHSEA έγραψε: 14 Μάιος 2024, 18:53 Ρε παίδες, ο γιώργοςΚΠ που είναι να μας μιλήσει για το τέλος του κόσμου - αυτού που έρχεται σε μερικές μέρες;
Ε;
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
και να ρθει το τέλος του κόσμου, εμείς δεν θα το δούμε.... από αύριο πάλι αφρικανική σκόνη....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
OANNHSEA έγραψε: 14 Μάιος 2024, 18:53 Ρε παίδες, ο γιώργοςΚΠ που είναι να μας μιλήσει για το τέλος του κόσμου - αυτού που έρχεται σε μερικές μέρες;
Ε;
.
Που τον θυμήθηκες ρε συ...gκαπετανέας... uber alles
Α ντάξει τότε. Δεν έχω πληρώσει Ένφια και λογαριασμούς.Nandros έγραψε: 14 Μάιος 2024, 17:5513 μέρες διαφορά με το παλιό. Άρα θα γίνει στις 18 του μηνού. ΜΕΤΑΝΟΗΤΕ.Andromachi έγραψε: 14 Μάιος 2024, 17:32ασε... δε βλεπω κανεναν να θελει να απαντήσει!!! μαλλον οπως αναφερθηκε παραπανω πηγαμε κουβα!!!
- Andromachi
ωωωω... μόνο σε 3 μερες????Nandros έγραψε: 14 Μάιος 2024, 17:55
13 μέρες διαφορά με το παλιό. Άρα θα γίνει στις 18 του μηνού. ΜΕΤΑΝΟΗΤΕ.
απαπαπαα δε προλαβαίνω
- Andromachi
τώρα που το λες... αν γλυτώσουμε εφκα και εφορία καλα θα είναιΣτύξ έγραψε: 14 Μάιος 2024, 21:35Α ντάξει τότε. Δεν έχω πληρώσει Ένφια και λογαριασμούς.Nandros έγραψε: 14 Μάιος 2024, 17:5513 μέρες διαφορά με το παλιό. Άρα θα γίνει στις 18 του μηνού. ΜΕΤΑΝΟΗΤΕ.Andromachi έγραψε: 14 Μάιος 2024, 17:32
ασε... δε βλεπω κανεναν να θελει να απαντήσει!!! μαλλον οπως αναφερθηκε παραπανω πηγαμε κουβα!!!![]()
Μορφή απ'τις λίγες.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Τι μλκς είσαι.Naranjita έγραψε: 14 Μάιος 2024, 19:15 και να ρθει το τέλος του κόσμου, εμείς δεν θα το δούμε.... από αύριο πάλι αφρικανική σκόνη....
Ατσα..Μπου. Το πεδίο είναι δικό μου. Οι επιτροπείες δεν με αγγίζουν.ksk έγραψε: 14 Μάιος 2024, 16:04Ατσα...άρα το πεδίο είναι ελεύθερο...Nandros έγραψε: 02 Μάιος 2024, 13:23Τί να πω? Ότι σε έχουν υπό επιτροπεία, χωρίς δικαίωμα για δικαιοπραξίες?Πασιφάη έγραψε: 01 Μάιος 2024, 21:58
Α, εννοείς πως θα κατουρηθούμε στα γέλια.![]()
Πάντως σε ότι αφορά την τρέλλα κορίτσι μου, νομίζω πως δεν έχεις αντιληφθεί.
Nandros ,σε παρακαλώ πες κάτι, μίλησε. Ενημέρωσε τη φίλη μας. Εμείς έχουμε φάει ψωμί κι αλάτι τόσα χρόνια.
.![]()
Άι ρι τίνους πδί 'σαι συ;
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Δεμελές μαρή, έχει πει πουθενά ο φοιτητής ποιος παλιός είναι; Δεν μπορεί, για να ξέρει και τον ΓΚΠ πρέπει να είναι απ' τους πολύ παλιούς. Σουμπ Νιγκουράθ και πίσω, ένα πράμα.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Isildur έγραψε: 15 Μάιος 2024, 13:48Δεμελές μαρή, έχει πει πουθενά ο φοιτητής ποιος παλιός είναι; Δεν μπορεί, για να ξέρει και τον ΓΚΠ πρέπει να είναι απ' τους πολύ παλιούς. Σουμπ Νιγκουράθ και πίσω, ένα πράμα.
Όχι, δεν έχει πει ποιός παλαίουρας είναι. Πάντως εμένα με θυμοτανε, τότενες που ήμουνα σκληρή..
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 29 Απαντήσεις
- 657 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-