!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Playoffs Superleague 2024
Re: Playoffs Superleague 2024
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Τι γελάς ολόκληρη Γουαντα Ναρα θέλουν να φέρουν στην Ελλάδα εσείς τι γυναίκες ποδοσφαιριστων φερνετε
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Αν δεν με κερδιζες στην Λεωφορο θα το χτυπουσα ,τωρα πιο το νοημα?Αν και εχουμε χρωστουμενα απο περσυ με τα παοκια οταν μας κοψαν το πρωταθλημα.hades έγραψε: 12 Μάιος 2024, 21:12Εσείς βαζελοι με τον ΠΑΟΚ τι θα κάνετε ;Θα ξαναστηθειτε στην ομάδα του Ιβάν;Rocco Siffredi έγραψε: 12 Μάιος 2024, 21:06με 2 αν σε νικησει τεταρτη σε περναει και ερχεται για φιεστα ΛεωφοροGoBack έγραψε: 12 Μάιος 2024, 16:12 Σημερα οι περισσοτεροι θελουμε Χ2 εκτος απο καποιους πραγματικα σαδιστες που ονειρευονται να δουν τον παοκακο να χανει το πρωταθλημα μεσα στο χαριλαου.
Ελα ντε.Aitwlos έγραψε: 12 Μάιος 2024, 22:47 Το να χαίρονται οι αεκτζηδες το καταλαβαίνω. Το πήραν. Το να χαίρονται οι παοκτζηδες πάλι το καταλαβαίνω. Ατιτλοι θα μείνουν για άλλη μία σεζόν αλλά έκοψαν τον τίτλο από την αρμάδα του φιναλίστ.
Τα πολιτικά και αθλητικά ναυάγια βαζελοι, ως τι πανηγυρίζουν;
Ε ρε φίλε δες το σοβαρά λίγο. Είσαι ο προπονητής του Γαύρου. Έχεις ευρωπαϊκό τελικο μπροστά σου. Εσύ πως θα κατεβαίνες στο επόμενο; Και πολλούς βασικούς χρησιμοποίησε σήμερα. Η ΑΕΚ το πήρε ήδη, εσείς σαν κομπλεξικοι βόρειοι θα λέτε ότι το ΠΟΚ συνωμότησε οπότε ο άχρηστος που έχετε στον πάγκο θα κερδίσει μια ανανέωση ( αν και περιμένω Πάμπλο πάλι) win win η φαση
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Εχουμε φερει και καλυτερες
Spoiler

Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Χ θέλουμε, δεν πειράζειGoBack έγραψε: 12 Μάιος 2024, 22:56Μπορεις να μου πεις ποτε μας κερδισαν τελευταια φορα εντος εδρας χωρις να γκουγκλαρεις;jason0 έγραψε: 12 Μάιος 2024, 22:48Άρα λες ότι θα ανοίξετε τα ποδια σας και θα χάσετε εντός απ την αεκ;Aitwlos έγραψε: 12 Μάιος 2024, 22:47 Το να χαίρονται οι αεκτζηδες το καταλαβαίνω. Το πήραν. Το να χαίρονται οι παοκτζηδες πάλι το καταλαβαίνω. Ατιτλοι θα μείνουν για άλλη μία σεζόν αλλά έκοψαν τον τίτλο από την αρμάδα του φιναλίστ.
Τα πολιτικά και αθλητικά ναυάγια βαζελοι, ως τι πανηγυρίζουν;
Μοιάζεις λίγο πάντως να θες να το πάρει ο τίγρηςAitwlos έγραψε: 12 Μάιος 2024, 23:09Ε ρε φίλε δες το σοβαρά λίγο. Είσαι ο προπονητής του Γαύρου. Έχεις ευρωπαϊκό τελικο μπροστά σου. Εσύ πως θα κατεβαίνες στο επόμενο; Και πολλούς βασικούς χρησιμοποίησε σήμερα. Η ΑΕΚ το πήρε ήδη, εσείς σαν κομπλεξικοι βόρειοι θα λέτε ότι το ΠΟΚ συνωμότησε οπότε ο άχρηστος που έχετε στον πάγκο θα κερδίσει μια ανανέωση ( αν και περιμένω Πάμπλο πάλι) win win η φαση
Ευρωπαϊκό τελικό έχεις σε 15 μέρες
Επίσης αν χάσεις απ την ΑΕΚ εντός και στη Λεωφόρο μένεις εκτός Ευρώπης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jason0 την 12 Μάιος 2024, 23:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Μαδουραίος
Με χ το εχασες.
Είτε Χ είτε ασσος γαυρου μου είναι το ίδιο
Θέλω μόνο διπλό Χαριλάου και το παίρνω
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
αλλος αρειανος μας βρηκε !ρε σε 15 μερες!παιζετε τελικο!Aitwlos έγραψε: 12 Μάιος 2024, 23:09Ε ρε φίλε δες το σοβαρά λίγο. Είσαι ο προπονητής του Γαύρου. Έχεις ευρωπαϊκό τελικο μπροστά σου. Εσύ πως θα κατεβαίνες στο επόμενο; Και πολλούς βασικούς χρησιμοποίησε σήμερα. Η ΑΕΚ το πήρε ήδη, εσείς σαν κομπλεξικοι βόρειοι θα λέτε ότι το ΠΟΚ συνωμότησε οπότε ο άχρηστος που έχετε στον πάγκο θα κερδίσει μια ανανέωση ( αν και περιμένω Πάμπλο πάλι) win win η φαση
ρε τι παθαμε! σε αυτα τα Play offs!
Κοκκαράκο έρχεται ο Μορόν ξανά. Και μέσα στο Βικελίδης. Στο τζαμί δεν είχε μαμελούκους μέσα πλην των 100 δολοφόνων που μπήκαν κούτρα. Τώρα θα έχει και κόσμο. Και το ματς θα είναι ακατάλληλο για ανηλίκους.
Προσωπικα δεν με χαλαει το σεναριο την τελευταιας αγωνιστικης,τον βαζελο βλεπω τον εχεις σιγουρο που ερχεται και ξεκουραστος
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1794 Απαντήσεις
- 39075 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
-
- 0 Απαντήσεις