!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Eurovision 2024
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Eurovision 2024
Από αυτά που άκουσα πάντως το Ισραήλ είχε αντικειμενικά το καλύτερο κομμάτι. Βασικά το μόνο που ακουγόταν είναι.
Σλιχα
Ξέρω και μια δεύτερη τελικά
Ξέρω και μια δεύτερη τελικά
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ναι μέχρι που έπεσε ξυλο
Ωωωω καλά μπήκαμε Ισπανιαρα
Μπαχαλακια να η δικια σου όσο και αν λες πως δε σαρεσει
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Dwarven Blacksmith
Η Ισπανίδα μου θυμίζει το παρατσούκλι γνωστής πχορουμίστριας.
ωραίο μηνυμα, ευφυής ή σκύλα.
το πιο ωραίο ηχο εχει αυτο νομιζω ρε γαμωτο, δεν μπορουσαν να το πουνε καθηστοί σαν τραγουδιστες του 60;
το πιο ωραίο ηχο εχει αυτο νομιζω ρε γαμωτο, δεν μπορουσαν να το πουνε καθηστοί σαν τραγουδιστες του 60;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 11 Μάιος 2024, 22:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Ωραίο κολάν η γιαγιά. Μπράβο. Αν και είμαι κατά των πλαστικών. Αλλά θα μου πεις εδώ η άλλη η Ισραηλινή τα έκανε 20 χρονων
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Συμπαθητική και η ισπανίδα τζιλφ.
- Andromachi
- Phorum.gr user: Andromachi
Το βλέπουν οι γονείς τους αυτό; 
Βλέποντας τους πανηγυρισμούς από κάτω, όλη η gay κοινότητα της Ισπανίας πήγε να τους καμαρώσει.
Βλέποντας τους πανηγυρισμούς από κάτω, όλη η gay κοινότητα της Ισπανίας πήγε να τους καμαρώσει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 11 Μάιος 2024, 22:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Arisvilla έγραψε: 11 Μάιος 2024, 22:46 Από αυτά που άκουσα πάντως το Ισραήλ είχε αντικειμενικά το καλύτερο κομμάτι. Βασικά το μόνο που ακουγόταν είναι.
Αλίμονο. Και η Βίλλα είχε την καλύτερη ομάδα ομάδα στο Κόνφερενς
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση