ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 09 Μάιος 2024, 13:46στο μπάσκετ παίζατε με μια μπαρτσελόνα φάντασμα του παλιού της εαυτούΛεγεών έγραψε: 09 Μάιος 2024, 08:11Στο μπασκετικό τόπικ εξαφανίστηκες.vantono έγραψε: 09 Μάιος 2024, 00:18
Δεν ακούτε. Θέλει ο βαντοναρος να σας κάνει πλούσιους και δεν θέλετε να γίνετε.
Να σε περιμένουμε σε 2-3 εβδομάδες που θα μας λες ‘εγώ το έλεγα και το έβλεπα ότι ο Ολυμπιακός θα έσκιζε φέτος’;
αν παίζατε με μακάμπι δε περνάγατε με καμία παναγία
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Προκριματικα chl/europa/conference
Re: Προκριματικα chl/europa/conference
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Καλη τυχη στους σιωνιστες απεναντι στο μπαρτζωκικο mma
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Αν σας περάσουμε στη βαθμολογία και πάρει την κούπα ο Άρης, θα βγάλεις και διαρκείας μας.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
ότι δεν θα αντέχεται να μην παίζω Ευρώπη κι εκείνος να πάει να διεκδικεί κούπαRocco Siffredi έγραψε: 09 Μάιος 2024, 14:43τρολλαρεις η' οντωςTarkovsky έγραψε: 09 Μάιος 2024, 14:25 απόψε στηρίζουμε ΓΑΥΡΑΡΑ
στις 29 του μηνού θα είμεθα Βιόλα από μικρά παιδιά, εκτός και η Πανάθα έχει μείνει εκτός Ευρώπης οπότε ξαναστηρίζουμε γαυράρα
απλά τα πράματα![]()
τι σχεση εχει αν μεινουμε εκτος ευρωπης
στην απευκταία αυτήν περίπτωση στηρίζω με χέρια και πόδια γαύρο, βασιζόμενος στο πρόσφατο 0-16 που έχω όταν σε ευρωπαϊκό τελικό αποφασίζω να στηρίξω κάποιον
τελευταία φορά που χάρηκα ήταν το 2005 στο Λίβερπουλ-Μίλαν της Πόλης - ε, δεν πρόκειται να με απογοητεύσει τώρα η γαυράρα μου
πρέπει να είσαι ο μοναδικός 'δω μέσα που έπιασε το τρολάρισμα, αρχίζεις και με φοβίζεις
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Ο σπουδαιότερος ημιτελικός στην ιστορία της Ελλάδας απόψε!
Πάμε Μαρίνα Σάττι!
Πάμε Μαρίνα Σάττι!
Zelda έγραψε: 09 Μάιος 2024, 16:58 Ο σπουδαιότερος ημιτελικός στην ιστορία της Ελλάδας απόψε!
Πάμε Μαρίνα Σάττι!
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Zelda έγραψε: 09 Μάιος 2024, 16:58 Ο σπουδαιότερος ημιτελικός στην ιστορία της Ελλάδας απόψε!
Πάμε Μαρίνα Σάττι!
Ο γαυρος ειναι ηδη στον τελικο,ποσοι περνανε απο τον ημιτελικο της γιουροβισιον;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
Πάμε Μαρίνα Σάττι!
Ακριβως ο γαυρος ηδη περασε η Σαττι οχι.GoBack έγραψε: 09 Μάιος 2024, 17:12 Ο γαυρος ειναι ηδη στον τελικο,ποσοι περνανε απο τον ημιτελικο της γιουροβισιον;
Είσαι σίγουρος; Αυτός που ήταν εκτεθειμένος δεν ακουμπάει μπάλα. Από κεφάλια παίκτη της Ρεάλ πάει στον παίκτη της Μπάγερν που δίνει την ασιστ
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Ναι είμαι σίγουροςAitwlos έγραψε: 09 Μάιος 2024, 19:57Είσαι σίγουρος; Αυτός που ήταν εκτεθειμένος δεν ακουμπάει μπάλα. Από κεφάλια παίκτη της Ρεάλ πάει στον παίκτη της Μπάγερν που δίνει την ασιστ
Στον κώλο σας Καταλανοί
10 απο τους 16, θα μεινουν 6 αριστουργήματα εκτός δηλαδή.GoBack έγραψε: 09 Μάιος 2024, 17:12 Ο γαυρος ειναι ηδη στον τελικο,ποσοι περνανε απο τον ημιτελικο της γιουροβισιον;
Εχει παντως Wеlls Fаrgо Сhаmріоnshір στο γκολφ, μπορεις να δεις αυτο και να χασεις δυστυχώς τον ολυμπιακό, τι να κανουμε;
jason0 έγραψε: 09 Μάιος 2024, 20:08Ναι είμαι σίγουροςAitwlos έγραψε: 09 Μάιος 2024, 19:57Είσαι σίγουρος; Αυτός που ήταν εκτεθειμένος δεν ακουμπάει μπάλα. Από κεφάλια παίκτη της Ρεάλ πάει στον παίκτη της Μπάγερν που δίνει την ασιστjason0 έγραψε: 09 Μάιος 2024, 13:40
Οφσάιντ ήταν πάντως
Και το τέρμα της Ρεάλ έχει σταματήσει μετά το σφυριγμα
Αλλά ναι, έπρεπε να το αφήσει
Στον κώλο σας Καταλανοί
Οκ.
Btw δεν είμαι Καταλανός. Μπάγερν είμαι
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;