Από 25 χρονών κάθεσαι στον ήλιο 5 ώρες τη μέρα?Αρίστος έγραψε: 09 Μάιος 2024, 16:38
Απο 25 χρονων δεν εχω παρει ΟΥΤΕ ασπιρινη, τα τελευταια 10 χρονια εχω αρρωστησει μονο μια φορα για 24 ωρες με χαμηλο πυρετο και νοσοκομειο εχω παει μονο μια φορα στα 20 μου για καθαρισμο απο μολυνση σε τραυμα.
.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Συνέπειες εμβολίων
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
-
giotis2005
- Phorum.gr user: Giotis2023
Re: Συνέπειες εμβολίων
giotis2005 έγραψε: 09 Μάιος 2024, 16:37
Ελπίζω να γλυτώσεις τον καρκίνο του δέρματος με τόση παρουσία στον ήλιο.
Επίσης έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο.
Αν ήταν καμένα τα μυαλά σου, ο ήλιος στα αποτελείωσε.
Απλα απο τα 25 δουλευω σε εξωτερικη δουλεια, ολη μερα εξωτερικα ραντεβου και κινουμαι με μηχανακι ενδιαμεσα η με τα ποδια.
.
- Bill Hicks
ώπα, εδώ δεν ξέρω, πρέπει να κοιτάξεις τι λέει ο Γάκης.Garcia έγραψε: 09 Μάιος 2024, 15:23Δηλαδη ο Παπαδακης που εκανε 5 φορες τα εμβολια και κολλησε 5 φορες,ειναι πλεον καθαρος?
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
giotis2005 έγραψε: 09 Μάιος 2024, 16:41Από 25 χρονών κάθεσαι στον ήλιο 5 ώρες τη μέρα?Αρίστος έγραψε: 09 Μάιος 2024, 16:38
Απο 25 χρονων δεν εχω παρει ΟΥΤΕ ασπιρινη, τα τελευταια 10 χρονια εχω αρρωστησει μονο μια φορα για 24 ωρες με χαμηλο πυρετο και νοσοκομειο εχω παει μονο μια φορα στα 20 μου για καθαρισμο απο μολυνση σε τραυμα.
.
Και 8 ωρες οταν δουλευα περισσοτερες ωρες στην εξωτερικη δουλεια που κανω.
.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
ΛΑρίστος έγραψε: 09 Μάιος 2024, 16:38
.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Στο lockdown ακομη και τις ωρες που καθομουν σπιτι, φροντιζα τις περισσοτερες να ειμαι εξω στο μπαλκονι.
.
.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Διαβάζεις και πορννιουζ;Αρίστος έγραψε: 09 Μάιος 2024, 16:38
.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Libre arbitre έγραψε: 09 Μάιος 2024, 16:43ΛΑρίστος έγραψε: 09 Μάιος 2024, 16:38
.![]()
Ελα ν βαλουμε στοιχημα οτι θες, θα σου φερω το βιβλιαριο υγειας μου, δεν εχει ουτε μια εγγραφη, ουδεποτε μου εχει γραψει γιατρος φαρμακο και ουδεποτε εχω νοσηλευθει εκτος της μιας φορας στα 20.
.
- Bill Hicks
τις υπόλοιπες 19 ώρες τι έκανες; (μήπως ήθελες να βάλεις το άλλο με την βιταμίνη Ντε;Αρίστος έγραψε: 09 Μάιος 2024, 16:31
Αμερικανική έρευνα: Η υγρασία, η ζέστη και το φως του ήλιου «σκοτώνουν» τον νέο κορωνοϊό.
Οι ερευνητές της αμερικανικής κυβέρνησης κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο ιός SARS-CoV-2 επιβιώνει καλύτερα σε εσωτερικούς χώρους και σε ξηρές συνθήκες. Αντίθετα χάνει την ισχύ του όταν αυξάνεται η θερμοκρασία και η υγρασία και κυρίως όταν εκτίθεται στο φως του ήλιου, δήλωσε ο Ουίλιαμ Μπράιαν, ο ασκών χρέη επικεφαλής στην Υπηρεσία Επιστημών και Τεχνολογίας του υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ.
«Το πιο σημαντικό συμπέρασμά μας μέχρι στιγμής είναι η ισχυρή επιρροή που φαίνεται να έχει το φως του ήλιου στην εξόντωση του ιού, τόσο στις επιφάνειες όσο και στην ατμόσφαιρα», επεσήμανε ο Μπράιαν.
https://www.kathimerini.gr/life/science ... -koronoio/
.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
Οταν ξεκινησε η πανδημια ειπα δυο πραγματα, πρωτον πως θα τηρησω οτι λενε οι υγειονομικοι χωρις ομως να κανω το εμβολιο και δευτερον οτι καθημερινα θα περναω ωρες στον ηλιο, στον καθαρο αερα και μαλιστα με ασκηση και περπατημα.
.
.
- Bill Hicks
αν είχες ρωτήσει, θα καθόσουν 5 ώρες κι εσύ - καλά να πάθεις!taliban έγραψε: 09 Μάιος 2024, 16:32 Και γιατί Αριστο εγώ που είμαι σχεδόν όλη μέρα στον ήλιο λόγο δουλειάς κόλλησα;
-
giotis2005
- Phorum.gr user: Giotis2023
Εσύ δεν διαβάζεις προνιους. Γι αυτό δεν πήρες αντισώματα.Bill Hicks έγραψε: 09 Μάιος 2024, 16:51αν είχες ρωτήσει, θα καθόσουν 5 ώρες κι εσύ - καλά να πάθεις!taliban έγραψε: 09 Μάιος 2024, 16:32 Και γιατί Αριστο εγώ που είμαι σχεδόν όλη μέρα στον ήλιο λόγο δουλειάς κόλλησα;![]()
Εχω ενα φιλο, κι αυτος τα ιδια μυαλα με μενα.
Παροτι μεγαλυτερης ηλικιας απο μενα τρεχει καθημερινα στον ηλιο επειδη του αρεσει.
Τρεχει επισης καθε χρονο στο Μαραθωνιο της Αθηνας.
Ε ουτε αυτος κολλησε παροτι δεν εκανε κανενα εμβολιο.
Μαλιστα ειναι και μελισσοκομος σαν τον taliban.
.
Παροτι μεγαλυτερης ηλικιας απο μενα τρεχει καθημερινα στον ηλιο επειδη του αρεσει.
Τρεχει επισης καθε χρονο στο Μαραθωνιο της Αθηνας.
Ε ουτε αυτος κολλησε παροτι δεν εκανε κανενα εμβολιο.
Μαλιστα ειναι και μελισσοκομος σαν τον taliban.
.
Εχω κι εναν αλλο φιλο συνεργατη στη δουλεια.
ΔΕΝ εκανε το εμβολιο.
Ειναι 55ρης, τρωει του σκασμου...
καπνιζει πανω απο δυο πακετα την ημερα...
δεν ασκειται ποτε και ειναι υπερβαρος,,,
αλλα τον βλεπει κι αυτον ο ηλιος ολη την ημερα.
Ουτε αυτος κολλησε.
Κολλησε ομως ο γιος του που εμβολιαστηκε κανονικα.
.
ΔΕΝ εκανε το εμβολιο.
Ειναι 55ρης, τρωει του σκασμου...
καπνιζει πανω απο δυο πακετα την ημερα...
δεν ασκειται ποτε και ειναι υπερβαρος,,,
αλλα τον βλεπει κι αυτον ο ηλιος ολη την ημερα.
Ουτε αυτος κολλησε.
Κολλησε ομως ο γιος του που εμβολιαστηκε κανονικα.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 09 Μάιος 2024, 16:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Bill Hicks
ναι ρε, φτου-φτου, άσε τι μαλακίες λαίμαι, αλλά τι μανία σάς πιάνει να πείσετε τους υπόλοιπους;Αρίστος έγραψε: 09 Μάιος 2024, 16:38Spoiler
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 137 Απαντήσεις
- 6343 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ
-
- 11 Απαντήσεις