Σιγα μην ειναι Μανσον αυτο,να εδω εισαιadon99 έγραψε: 08 Μάιος 2024, 19:43Copy paste marilyn manson αυτα που εκανε πριν 20+ χρονια
Παιζει να ειναι 100% αντιγραφη η εικονα
Πολυ πρωτοτυπια η "eurovision"
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Eurovision 2024
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Eurovision 2024
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Πως τη μπολεμανε;Πειτε και σε μας που δεν βλεπουμε τηλεοραση και δεν διαβαζουμε σουπερ κατερινα.AlienWay έγραψε: 08 Μάιος 2024, 20:28 Προσωπικά είμαι πεπεισμένος ότι η πολεμική που έχει εισπράξει η Σάττι οφείλεται σε προπαγάνδα των δισκογραφικών. Μετά το podcast του Δημοκίδη (όπου αναφέρθηκε ότι η Σάττι έχει εγκαταλείψει δισκογραφικές μετά τη λήξη του συμβολαίου) αρχίζω να το πιστεύω στα σοβαρά.
Ο ίδιος πόλεμος (από τις ελληνικές δισκογραφικές) είχε γίνει προς τον Μιχάλη Ρακιτζή.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ακου το ποντκαστ του Δημοκίδη.GoBack έγραψε: 08 Μάιος 2024, 20:52Πως τη μπολεμανε;Πειτε και σε μας που δεν βλεπουμε τηλεοραση και δεν διαβαζουμε σουπερ κατερινα.AlienWay έγραψε: 08 Μάιος 2024, 20:28 Προσωπικά είμαι πεπεισμένος ότι η πολεμική που έχει εισπράξει η Σάττι οφείλεται σε προπαγάνδα των δισκογραφικών. Μετά το podcast του Δημοκίδη (όπου αναφέρθηκε ότι η Σάττι έχει εγκαταλείψει δισκογραφικές μετά τη λήξη του συμβολαίου) αρχίζω να το πιστεύω στα σοβαρά.
Ο ίδιος πόλεμος (από τις ελληνικές δισκογραφικές) είχε γίνει προς τον Μιχάλη Ρακιτζή.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Διδάσκομεν Πολιτισμό!!!
Η εμφάνιση της Ιρλανδίας είναι αυτό που οι παοκτσηδες λένε "βουντου-βουντου, βουντου-βουντου και μια καρφίτσα μαύρη".
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ενταξει γουστα ειναι αυτα. Εγω βλεπω παρακμη στο ζαρι, οχι παρακμη στο λαιερ.vantono έγραψε: 08 Μάιος 2024, 12:11 Το τραγούδι της Κύπρου είναι σαν να έχει βγει από εκείνη την αμερικανική σειρά με την Αριάνα Γκράντε που έδειχνε ένα φεγγάρι και στο νικελόντεον, με ένα σχολείο και κάτι σχολικές χορωδίες-εσπεριδες που διοργάνωναν.
Δεν ξεχωρίζει. 4ο-5ο απ' το τέλος το βλέπω να βγαίνει. Η ΜΑΡΙΝΑΡΑ μας έχει κάνει την Ευρώπη να παραμιλά!
Εγώ ακόμα δεν μπορώ να επεξεργαστώ το ότι για το Ζάρι αναφέρονται ΕΠΤΑ άτομα ως συνθέτες και ΤΕΣΣΕΡΑ ως στιχουργοί. Δε νομίζω να υπάρχει άλλο τέτοιο προηγούμενο στην παγκόσμια μουσική παραγωγή, εκτός από περιπτώσεις που αναφέρεται ολόκληρο γκρουπ ως δημιουργοί (αλλά στην πραγματικότητα συνθέτες και στιχουργοί ήταν 1-2 άτομα).
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- vantono
Ειναι θεός ο τύπος!
Για αυτό θα εχει άλλες τρεις 4ετίες έτσι οπως παει!
https://www.tiktok.com/@kyriakosmitsota ... 5684621600
Βίντεο Μητσοτάκη στο TikTok υπό τους ήχους της Μαρίνας Σάττι και τον Πίνατ που έγινε ευρωκομματόσκυλο
https://www.tiktok.com/@kyriakosmitsota ... 5684621600
Βίντεο Μητσοτάκη στο TikTok υπό τους ήχους της Μαρίνας Σάττι και τον Πίνατ που έγινε ευρωκομματόσκυλο
Γιαυτό δεν έχει συνοχή σαν κομματιmicmic έγραψε: 09 Μάιος 2024, 11:25 Εγώ ακόμα δεν μπορώ να επεξεργαστώ το ότι για το Ζάρι αναφέρονται ΕΠΤΑ άτομα ως συνθέτες και ΤΕΣΣΕΡΑ ως στιχουργοί. Δε νομίζω να υπάρχει άλλο τέτοιο προηγούμενο στην παγκόσμια μουσική παραγωγή, εκτός από περιπτώσεις που αναφέρεται ολόκληρο γκρουπ ως δημιουργοί (αλλά στην πραγματικότητα συνθέτες και στιχουργοί ήταν 1-2 άτομα).
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Δεν είδα τον πρώτο ημιτελικό και δεν έχω κουράγια για να δω τον δεύτερο.
Θέλω μόνον μία πρόβλεψη. Πάμε για εξάρες ή για δυάρες;
Θέλω μόνον μία πρόβλεψη. Πάμε για εξάρες ή για δυάρες;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
τιναυτά ρε μαλάκες?που είναι ο παλιός καλός λεβέντικος σατανισμός?
- vantono
nowhere έγραψε: 09 Μάιος 2024, 12:04 τιναυτά ρε μαλάκες?που είναι ο παλιός καλός λεβέντικος σατανισμός?
Το λάιερ είναι τυπική γιουροβίζιον των 00s. Το ζάρι είναι πιο σύγχρονο.axilmar έγραψε: 09 Μάιος 2024, 11:18Ενταξει γουστα ειναι αυτα. Εγω βλεπω παρακμη στο ζαρι, οχι παρακμη στο λαιερ.vantono έγραψε: 08 Μάιος 2024, 12:11 Το τραγούδι της Κύπρου είναι σαν να έχει βγει από εκείνη την αμερικανική σειρά με την Αριάνα Γκράντε που έδειχνε ένα φεγγάρι και στο νικελόντεον, με ένα σχολείο και κάτι σχολικές χορωδίες-εσπεριδες που διοργάνωναν.
Δεν ξεχωρίζει. 4ο-5ο απ' το τέλος το βλέπω να βγαίνει. Η ΜΑΡΙΝΑΡΑ μας έχει κάνει την Ευρώπη να παραμιλά!
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Sid Vicious
Ένα δίκιο το έχεις, έχει πουστρέψει και ο σατανισμόςnowhere έγραψε: 09 Μάιος 2024, 12:04 τιναυτά ρε μαλάκες?που είναι ο παλιός καλός λεβέντικος σατανισμός?
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Συμφωνα με πληροφοριες, το κορίτσι μας έχει πυρετό και φαρυγγίτιδα
Άντε μπας και δεν βγει
Σκέψου να βγει η εισαγωγή με φωνή Μπιλαρα Καρρά
Άντε μπας και δεν βγει
Σκέψου να βγει η εισαγωγή με φωνή Μπιλαρα Καρρά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jason0 την 09 Μάιος 2024, 12:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση