ο μιλου δεν ταιριαζει στο στυλ του ολυ, τα ελεγε ο εθνι, αλλος σοφος απο εκει. Λειπει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιουρολίγκουε 24
Re: Γιουρολίγκουε 24
Σαν ουδέτερος έχω να πω ότι η μία ελληνική ομάδα προσπαθεί να παίξει μπάσκετ και η άλλη το σκοτώνει. Δεν αντέχεται φέτος ο μπασκετικός Ολυμπιακός.
under έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 13:37 Ερωτηση : ποιος μας λεει οτι το predator δεν το χρησιμοποιει ο ιδιος ο Βαξεβανης ;
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Εδώ που τα λέμε η δουλειά τους είναι να κερδίζουν, όχι να μας διασκεδάζουν...Δρακουμελ έγραψε: 09 Μάιος 2024, 00:28 Σαν ουδέτερος έχω να πω ότι η μία ελληνική ομάδα προσπαθεί να παίξει μπάσκετ και η άλλη το σκοτώνει. Δεν αντέχεται φέτος ο μπασκετικός Ολυμπιακός.
αν ήταν το δεύτερο θα ήταν ΝΒΑ.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
δεν παιζουμε ετσι μωρε κανονικα, για τον τσιλ το καναμε, να μαθει να ξυπναει ελπιζοντας οτι θα μας δει να χανουμε.Δρακουμελ έγραψε: 09 Μάιος 2024, 00:28 Σαν ουδέτερος έχω να πω ότι η μία ελληνική ομάδα προσπαθεί να παίξει μπάσκετ και η άλλη το σκοτώνει. Δεν αντέχεται φέτος ο μπασκετικός Ολυμπιακός.
Εντωμεταξύ στο 5:45 με το σκορ 47-45 βγαίνει ο πετρούσεφ και μπαινει ο παπ 4αρι...ακολουθεί 2-12
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
εσπασαν σειρα μεσα στην βαρκελωνη!ημαρτον δηλαδη μπασταΔρακουμελ έγραψε: 09 Μάιος 2024, 00:28 Σαν ουδέτερος έχω να πω ότι η μία ελληνική ομάδα προσπαθεί να παίξει μπάσκετ και η άλλη το σκοτώνει. Δεν αντέχεται φέτος ο μπασκετικός Ολυμπιακός.
Μπορείς να κερδίζεις παίζοντας όμορφα. Για αυτό όλοι θυμούνται την Μπαρτσα του Μέσι, τη Μίλαν των Ολανδων, τον Άγιαξ του Φαν χααλ και κανένας τη Λιμόζ ή τις ομάδες του Μουρίνιο.Chilloutbuddy έγραψε: 09 Μάιος 2024, 00:30Εδώ που τα λέμε η δουλειά τους είναι να κερδίζουν, όχι να μας διασκεδάζουν...Δρακουμελ έγραψε: 09 Μάιος 2024, 00:28 Σαν ουδέτερος έχω να πω ότι η μία ελληνική ομάδα προσπαθεί να παίξει μπάσκετ και η άλλη το σκοτώνει. Δεν αντέχεται φέτος ο μπασκετικός Ολυμπιακός.
αν ήταν το δεύτερο θα ήταν ΝΒΑ.
under έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 13:37 Ερωτηση : ποιος μας λεει οτι το predator δεν το χρησιμοποιει ο ιδιος ο Βαξεβανης ;
Στην έδρα της αντιπάλου ,θα προσπαθήσεις να τη σκοτώσεις .Ακόμα και με αντιμπάσκετ. Το αποτέλεσμα μετράει.Δρακουμελ έγραψε: 09 Μάιος 2024, 00:28 Σαν ουδέτερος έχω να πω ότι η μία ελληνική ομάδα προσπαθεί να παίξει μπάσκετ και η άλλη το σκοτώνει. Δεν αντέχεται φέτος ο μπασκετικός Ολυμπιακός.
Όλο το χρόνο κατς παίζει ο γαύρος
Δεν διαφωνούμε ότι απόψε ο Ολυμπιακός (και η Μπάρτσα) έχτισαν οικοδομές.Δρακουμελ έγραψε: 09 Μάιος 2024, 00:28 Σαν ουδέτερος έχω να πω ότι η μία ελληνική ομάδα προσπαθεί να παίξει μπάσκετ και η άλλη το σκοτώνει. Δεν αντέχεται φέτος ο μπασκετικός Ολυμπιακός.
Όμως τι ακριβώς σε εντυπωσιάζει από το μπάσκετ του Αταμάν; Ήρεμα ρωτάω.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
μαγκια του και η ντιτροιτ πιστονς οχι απλα σκληρη αμυνα,ξυλο παιζανε,δυο σερι σηκωσανε
απο τοτε εχουν κερδισει ομαδες χαρλεμς ποσα με τα ωραια σουτακια τους,αλλα ο κοσμος 4,5ομαδες θυμαται και μια απο αυτες ειναι αυτη.
φαιρ πλαυ ηταν βρε, αφου βαραγανε μπεκατσες, δεν ηταν σωστο να βαζουμε εμεις καλαθια. Ετσι ειναι οι μεγαλες ομαδες, εχουν καλους τροπους.
Με ισπανικές ομάδες -κι έχουμε πικρή εμπειρία- αν ανοιχτείς θα φας 20άρα ξεγυρισμένη.
Καλά τους έκαναν απόψε ,έφεραν το παιχνίδι εκεί που ήθελαν.
αντε omg kai 3 lol κανε αναλυση, πρεπει να παμε και για υπνο.
με τα λογια δεν κανει τιποτα, επρεπε γυμνος στο συνταγμα με σημαια του ολυμπιακου, αλλα δεν ακουει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2081 Απαντήσεις
- 44930 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από omg kai 3 lol
-
- 153 Απαντήσεις