Μια απάντηση σε έναν πολιτικάντη
20 Νοεμβρίου 2018
Κάποιοι πιστεύουν ότι κατηγορώντας την Χρυσή Αυγή αποκτούν κύρος. Το γεγονός ότι οι κατηγορίες τους δεν έχουν καμία βάση και έχουν απαντηθεί όχι απλά με επιχειρήματα, αλλά με πράξεις δεν έχει για αυτούς σημασία. Συνεχίζουν να οδεύουν προς τον κατήφορο εξυπηρετήσεώς πολιτικών συμφερόντων με τα οποία θα έπρεπε να μην έχουν την οποιαδήποτε σχέση λόγω της αποστολής τους.
Λησμονούν ότι έλεγαν (ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΡΤΥΡΩΝ) ότι η Χρυσή Αυγή είναι η ελπίδα του Έθνους και ότι είναι ψηφοφόροι ως δημότες Αθηναίων του υποψηφίου της Χρυσής Αυγής για τον Δήμο Αθηναίων Ν. Μιχαλολιάκου. Εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι δεν γινόμαστε σαν κι αυτούς μικροπρεπείς και άθλιοι συκοφάντες.
Ας μην επιμένουν, γιατί θα επανέλθουμε και δεν θα τους ξεπλένει ολόκληρο το λιμάνι του Πειραιά.
ΥΓ. Αλήθεια το 2012 πριν ακόμη εκλεγούμε Βουλευτές, δεν ήξεραν ποια είναι η Χρυσή Αυγή; Την θυμήθηκαν με την βοήθεια των μεγαλόσχημων χρηματοδοτών τους και των πολιτευτών που προωθούσαν;
http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view ... z5XUhG0Cgr
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απάντηση σε έναν πολιτικάντη
- Golden Age
Απάντηση σε έναν πολιτικάντη
Ένας πολιτικάντης, πετά λάσπη εναντίον της Χρυσής Αυγής για τους δικούς του λόγους. Πήρε την απάντηση που του αξίζει.
Re: Απάντηση σε έναν πολιτικάντη
Δεν ξέρω αν το είπε ή δεν το είπε ο Ηράκλειτος, αλλά είναι αλήθεια.Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος αχαρίστου
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
μην τσακώνεστε, μην υβρίζετε, μην ενοχλείτε απροκάλυπτα και χωρίς λόγο τα μέλη της Χρυσής Αυγής. Ενα δημοψήφισμα για να τους απελάσουμε είναι αρκετό.
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Να κάνουμε ένα δημοψήφισμα για ν' απελάσουμε εσένα και τους ομοίους σου?Cloud87 έγραψε: 21 Νοέμ 2018, 16:52 μην τσακώνεστε, μην υβρίζετε, μην ενοχλείτε απροκάλυπτα και χωρίς λόγο τα μέλη της Χρυσής Αυγής. Ενα δημοψήφισμα για να τους απελάσουμε είναι αρκετό.
Κι αν βγεί να σας σουτάρουμε με λιγώτερο από 80%, φεύγουμε εμείς.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Οχι διότι αν με συγκρίνεις με τον μέσο χρυσαυγίτη εγώ:Kauldron έγραψε: 21 Νοέμ 2018, 17:34Να κάνουμε ένα δημοψήφισμα για ν' απελάσουμε εσένα και τους ομοίους σου?Cloud87 έγραψε: 21 Νοέμ 2018, 16:52 μην τσακώνεστε, μην υβρίζετε, μην ενοχλείτε απροκάλυπτα και χωρίς λόγο τα μέλη της Χρυσής Αυγής. Ενα δημοψήφισμα για να τους απελάσουμε είναι αρκετό.
1) Ξέρω Ελληνικά.
2) Ξέρω πράξεις με αριθμούς μεγαλύτερους του 10.
3) Ξέρω πως ο Χίτλερ ήταν τρελός.
Αν βάλεις αυτές τις ερωτήσεις σε ένα τέστ οι μισοί χρυσαυγίτες δεν θα πιάσουν ούτε τη βάση.
Οπότε για που λες; Μπορούμε να προσπαθήσουμε για Γερμανία για να νιώθετε στο φυσικό σας περιβάλλον. Αλλιώς υπάρχει και το Κονγκό.
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Στο Πακιστάν που είναι και η καταγωγή του αρχηγούCloud87 έγραψε: 21 Νοέμ 2018, 18:01Οχι διότι αν με συγκρίνεις με τον μέσο χρυσαυγίτη εγώ:Kauldron έγραψε: 21 Νοέμ 2018, 17:34Να κάνουμε ένα δημοψήφισμα για ν' απελάσουμε εσένα και τους ομοίους σου?Cloud87 έγραψε: 21 Νοέμ 2018, 16:52 μην τσακώνεστε, μην υβρίζετε, μην ενοχλείτε απροκάλυπτα και χωρίς λόγο τα μέλη της Χρυσής Αυγής. Ενα δημοψήφισμα για να τους απελάσουμε είναι αρκετό.
1) Ξέρω Ελληνικά.
2) Ξέρω πράξεις με αριθμούς μεγαλύτερους του 10.
3) Ξέρω πως ο Χίτλερ ήταν τρελός.
Αν βάλεις αυτές τις ερωτήσεις σε ένα τέστ οι μισοί χρυσαυγίτες δεν θα πιάσουν ούτε τη βάση.
Οπότε για που λες; Μπορούμε να προσπαθήσουμε για Γερμανία για να νιώθετε στο φυσικό σας περιβάλλον. Αλλιώς υπάρχει και το Κονγκό.
Αυτό κρατάμε. Τα υπόλοιπα είναι παπαριές δικές σου.Οχι
Και ξέρεις, οτι στην πλειοψηφία τους, οι άνθρωποι σε σιχαίνονται, και θα ήθελαν να σας πετάξουν έξω απ' τη χώρα, εσένα και τους ομοίους σου, γιατί είσαστε κολλημένοι με μια γελοία ιδεολογία, και γενικώς υπεροπτικοί σπασαρχίδηδες. Μια βλαμμένη μειοψηφία αυτάρεσκων, που θέλει με το στανιό να επιβάλλει την αποψάρα της στους υπόλοιπους.
Γι' αυτό θα φοβόσουν ένα δημοψήφισμα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 412 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic