!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Προκριματικα chl/europa/conference
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
Re: Προκριματικα chl/europa/conference
βλεπω το ακυρωθεν γκολ,wat;
Αν περάσει ο ΟΣΦΠ θέλει καλυτερα Φιορεντινα
Η Μπριζ δεν του ταιριάζει ως αγωνιστικό στυλ
Η Μπριζ δεν του ταιριάζει ως αγωνιστικό στυλ
- Otto Weininger
Καλά δεν παίζει ακριβώς ρέστα, είναι 7 βαθμούς μπροστά από την Τότεναμ η οποία έχει πιο δύσκολα παιχνίδια.zteo έγραψε: 03 Μάιος 2024, 00:05Παίζει τα ρέστα της τις 3 τελευταίες αγωνιστικές για έξοδο στο CL
Από την άλλη βλέπω ότι στην Πρεμιερ εχει φαει 52 τεμαχια ολη την σεζόν. Αυτο δειχνει μαλλον αμυνα γτπκ.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Πηζουμε;
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Τραβηγμα φανελας στον Ιμπορα
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Συγχαρητηρια φιλε μου δυστυχως το εχετε σηκωσει ηδη ,εχει συνομωτησει το συμπαν δεν μπορει να γινει κατι,ειναι η χειροτερη(αθλητικη) μερα της ζωης μου.Τουλαχιστον θα χαρεις εσυ και οι φιλοι οι γαυροι που εχω.Λεγεών έγραψε: 03 Μάιος 2024, 00:08 Είναι κάτι εβδομάδες τώρα που αυτά τα βράδια δεν μπορώ να τα διαχειριστώ. Δεν γίνεται αυτή η ιστορία να τελειώσει άδοξα, είναι πρωτόγνωρα συναισθήματα και πρέπει να ολοκληρωθεί σαν παραμύθι, όπως το 2004.
Περισσότερο στενοχωρηθήκατε παρά χαρήκατε απόψε δηλαδή.paotaris έγραψε: 03 Μάιος 2024, 00:15Συγχαρητηρια φιλε μου δυστυχως το εχετε σηκωσει ηδη ,εχει συνομωτησει το συμπαν δεν μπορει να γινει κατι,ειναι η χειροτερη(αθλητικη) μερα της ζωης μου.Τουλαχιστον θα χαρεις εσυ και οι φιλοι οι γαυροι που εχω.Λεγεών έγραψε: 03 Μάιος 2024, 00:08 Είναι κάτι εβδομάδες τώρα που αυτά τα βράδια δεν μπορώ να τα διαχειριστώ. Δεν γίνεται αυτή η ιστορία να τελειώσει άδοξα, είναι πρωτόγνωρα συναισθήματα και πρέπει να ολοκληρωθεί σαν παραμύθι, όπως το 2004.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Δεν εχω χαρει καθολου,και το εξηγω στο τοπικ της ευρωλιγκας.Στα αρχιδια μου η σημερινη μας νικη.Λεγεών έγραψε: 03 Μάιος 2024, 00:16Περισσότερο στενοχωρηθήκατε παρά χαρήκατε απόψε δηλαδή.paotaris έγραψε: 03 Μάιος 2024, 00:15Συγχαρητηρια φιλε μου δυστυχως το εχετε σηκωσει ηδη ,εχει συνομωτησει το συμπαν δεν μπορει να γινει κατι,ειναι η χειροτερη(αθλητικη) μερα της ζωης μου.Τουλαχιστον θα χαρεις εσυ και οι φιλοι οι γαυροι που εχω.Λεγεών έγραψε: 03 Μάιος 2024, 00:08 Είναι κάτι εβδομάδες τώρα που αυτά τα βράδια δεν μπορώ να τα διαχειριστώ. Δεν γίνεται αυτή η ιστορία να τελειώσει άδοξα, είναι πρωτόγνωρα συναισθήματα και πρέπει να ολοκληρωθεί σαν παραμύθι, όπως το 2004.
- Space_Passenger
Είδες πως είναι?Λεγεών έγραψε: 03 Μάιος 2024, 00:08 Είναι κάτι εβδομάδες τώρα που αυτά τα βράδια δεν μπορώ να τα διαχειριστώ. Δεν γίνεται αυτή η ιστορία να τελειώσει άδοξα, είναι πρωτόγνωρα συναισθήματα και πρέπει να ολοκληρωθεί σαν παραμύθι, όπως το 2004.
Φαντάσου τώρα να τα έκανες αυτά στο τσου λου πρωταθλητριων
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
έλεοςLugozzi έγραψε: 03 Μάιος 2024, 00:26Είδες πως είναι?Λεγεών έγραψε: 03 Μάιος 2024, 00:08 Είναι κάτι εβδομάδες τώρα που αυτά τα βράδια δεν μπορώ να τα διαχειριστώ. Δεν γίνεται αυτή η ιστορία να τελειώσει άδοξα, είναι πρωτόγνωρα συναισθήματα και πρέπει να ολοκληρωθεί σαν παραμύθι, όπως το 2004.
Φαντάσου τώρα να τα έκανες αυτά στο τσου λου πρωταθλητριων
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
FUCK DONALD TRUMP