Ε, τα συνηθισμένα. Γαλάτες, Θράκες, Δικτυοβόλους... Εγώ πιο πολύ ήθελα να πάω επειδή λέει ότι θα έχει και δυο Gladiatrices αλλά δεν το πιστεύω, έτσι έλεγαν και την τελευταία φορά. Annona θα έχει αλλά ο κολητός μου μού απαγόρεψε να βάλω χέρι για να μην ξεφτιλιστούμε λέει.George_V έγραψε: 02 Μάιος 2024, 18:41Και ποιοι παιζουν τη μερα που εχεις τα εισιτηρια? Τι προγραμμα εχει? Θα παιξει και Annona για τους πληβειους?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι είναι αυτό που καθιστά τη διασκέδααση αποβλάκωση;
Re: Τι είναι αυτό που καθιστά τη διασκέδααση αποβλάκωση;
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Re: Τι είναι αυτό που καθιστά τη διασκέδααση αποβλάκωση;
Α τπτ spectacular δλδ. Παλι μαλακιες θα δουμε.micmic έγραψε: 02 Μάιος 2024, 19:19Ε, τα συνηθισμένα. Γαλάτες, Θράκες, Δικτυοβόλους... Εγώ πιο πολύ ήθελα να πάω επειδή λέει ότι θα έχει και δυο Gladiatrices αλλά δεν το πιστεύω, έτσι έλεγαν και την τελευταία φορά. Annona θα έχει αλλά ο κολητός μου μού απαγόρεψε να βάλω χέρι για να μην ξεφτιλιστούμε λέει.
Δεν κανουν τα circences πια οπως παλια. Οπως τοτε που πλημμυριζαν το Κολοσσαιο και εκαναν ναυμαχιες στην αρενα.
Αυτα ηταν υπερθεαματα κυριοι. Οχι αυτες οι ψοφιες μονομαχιες που βλεπουμε σημερα...
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.