Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Νοέμ 2018, 22:53 Ο ΖΚΓ έχει δώσει όλη τη ζωή του στην ΕΕ.
Αν δεν μπορείτε να σεβαστείτε αυτό τότε δεν μπορείτε να σεβαστείτε τίποτα. Άκου εθνίκι.
Ας πιστεύει και ότι η Γη έχει σχήμα μπαγκέτας, το έχει κερδίσει και με το παραπάνω.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΕΥΡΩΦΕΝΤΕΡΑΛΙΣΤΙΚΟ SHITPOSTING
Re: ΕΥΡΩΦΕΝΤΕΡΑΛΙΣΤΙΚΟ SHITPOSTING
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
- Dwarven Blacksmith
Κάντε τους σκληρούς τώρα, αλλά εγώ πιστεύω σε 10 χρόνια εσείς οι ίδιοι θα κάνετε crowdfunding για να χαραχτεί η μορφή του ΖΚΓ στο Ευρωπαϊκό Mt. Rushmore.
- hellegennes
Η ΕΕ του έχει δώσει άπειρο χρήμα, μάλλον. Τι ακριβώς να σεβαστώ; Έναν μέθυσο που γίνεται προσβλητικός με δημοσιογράφους, πολιτικούς και πολίτες;Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Νοέμ 2018, 22:53 Ο ΖΚΓ έχει δώσει όλη τη ζωή του στην ΕΕ.
Αν δεν μπορείτε να σεβαστείτε αυτό τότε δεν μπορείτε να σεβαστείτε τίποτα. Άκου εθνίκι.
Ας πιστεύει και ότι η Γη έχει σχήμα μπαγκέτας, το έχει κερδίσει και με το παραπάνω.
Και τι ακριβώς έχει κάνει; Για κάνε μου μια λίστα με 10 πράγματα που πρόσφερε ο ίδιος ο καραγκιόζης στην Ευρώπη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
Γαλλία και Γερμανία συμφώνησαν σε ευρωενωσιακό μπάτζετ. Οι ΥΠΟΙΚ της Ευρωζώνης θα το εξετάσουν επισήμως στις 14 Δεκέμβρη.
Η διαχείρηση του μπάτζετ αυτου δεν θα γίνεται από την Κομισιόν, αλλά από τους ίδιους τους ΥΠΟΙΚ.
Είναι θετικό βήμα αλλά οφείλω να τονίσω ότι συνεχίζεται η κακή παράδοση του χτισίματος παράλληλων διακρατικών δομών αντί φεντεραλιστικών.
Σε άλλα νέα συμφωνήθηκε μηχανισμός εξέτασης ξένων επενδύσεων σε στρατηγικούς τομείς.
Η διαχείρηση του μπάτζετ αυτου δεν θα γίνεται από την Κομισιόν, αλλά από τους ίδιους τους ΥΠΟΙΚ.
Είναι θετικό βήμα αλλά οφείλω να τονίσω ότι συνεχίζεται η κακή παράδοση του χτισίματος παράλληλων διακρατικών δομών αντί φεντεραλιστικών.
Σε άλλα νέα συμφωνήθηκε μηχανισμός εξέτασης ξένων επενδύσεων σε στρατηγικούς τομείς.
- hellegennes
Δεν είναι κακή παράδοση, είναι ενδεικτικό του πώς βλέπουν η Γερμανία και η Γαλλία την ΕΕ και πώς την θέλουν. Το μπάτζετ υποτίθεται ότι είναι αρμοδιότητα του Συμβουλίου της ΕΕ και του Ευρωκοινοβουλίου. Τι δουλειά έχουν να συμφωνούν η Γαλλία και η Γερμανία σαν κράτη για οποιοδήποτε ομοσπονδιακό μπάτζετ; Νταβατζιλίκι κι έτσι;Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Νοέμ 2018, 20:20 Γαλλία και Γερμανία συμφώνησαν σε ευρωενωσιακό μπάτζετ. Οι ΥΠΟΙΚ της Ευρωζώνης θα το εξετάσουν επισήμως στις 14 Δεκέμβρη.
Θετικό βήμα είναι ότι αναγνωρίζεις προβλήματα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
Πρόκειται για μπάτζετ μόνο της Ευρωζώνης, ξεχωριστό από το μπάτζετ της ΕΕ. Δεν "υποτίθεται" τίποτα, είναι κάτι εντελώς νέο.
Στα πλαίσια αυτά είναι λογικό να έχουν λόγο και εκπροσώπηση μόνο τα κράτη της Ευρωζώνης.
Στο πως ακριβώς θα γίνει αυτό, ένας δρόμος είναι αυτός που επιλέχθηκε. Υπάρχουν βέβαια και άλλοι.
Στα πλαίσια αυτά είναι λογικό να έχουν λόγο και εκπροσώπηση μόνο τα κράτη της Ευρωζώνης.
Στο πως ακριβώς θα γίνει αυτό, ένας δρόμος είναι αυτός που επιλέχθηκε. Υπάρχουν βέβαια και άλλοι.
https://twitter.com/mariakatsme/status/ ... 1465035782

However, eyebrows will be raised by the proposal to have Greece lead the academy, with help from Cyprus, meaning two of the EU’s members with the closest ties to Moscow would run the project.
- Μαυροβασίλης
Η μεγάλη του θουβου Μίμη σχολή
πάντως παίζει γενικά η είδηση https://www.iefimerida.gr/news/459697/e ... i-i-ellada
πάντως παίζει γενικά η είδηση https://www.iefimerida.gr/news/459697/e ... i-i-ellada
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
-
talaipwros
TacticalΑίγαγρος έγραψε: 19 Νοέμ 2018, 22:47 https://twitter.com/mariakatsme/status/ ... 1465035782
However, eyebrows will be raised by the proposal to have Greece lead the academy, with help from Cyprus, meaning two of the EU’s members with the closest ties to Moscow would run the project.![]()
High
Observational
Undercover
Visual
Operations
Unit
Αντε καιρός είναι να αποκτήσουμε την Ευρωπαική CIA μας.Αίγαγρος έγραψε: 19 Νοέμ 2018, 22:47 https://twitter.com/mariakatsme/status/ ... 1465035782
However, eyebrows will be raised by the proposal to have Greece lead the academy, with help from Cyprus, meaning two of the EU’s members with the closest ties to Moscow would run the project.![]()
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
talaipwros έγραψε: 20 Νοέμ 2018, 00:51TacticalΑίγαγρος έγραψε: 19 Νοέμ 2018, 22:47 https://twitter.com/mariakatsme/status/ ... 1465035782
High
Observational
Undercover
Visual
Operations
Unit
λάθος φώτο στο άρθρο
αυτή έπρεπε

όπως έγραψα και στο άλλο Ίου spec ops be like:
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- Dwarven Blacksmith
Πιο ρεαλιστικά στη σχολή θα έχουν τραπεζάκια οι παρατάξεις, το μισό χρόνο θα έχει κατάληψη, και θα τη σπάνε κάθε φορά που μειώνεται το ΕΣΠΑ.
- hellegennes
Τι σημασία έχει τι μπάτζετ είναι; Από πού κι ως πού συμφωνούν δύο από τα 19 κράτη για το μπάτζετ που πρέπει να ψηφιστεί; WTF; Νιώθεις τύψεις που πήγες να κάνεις κριτική;Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Νοέμ 2018, 22:12 Πρόκειται για μπάτζετ μόνο της Ευρωζώνης, ξεχωριστό από το μπάτζετ της ΕΕ. Δεν "υποτίθεται" τίποτα, είναι κάτι εντελώς νέο.
Και όχι, δεν είναι λογικό να έχουν εκπροσώπηση μόνο τα κράτη της Ευρωζώνης. Η Ευρωζώνη είναι μέρος της ΕΕ και οτιδήποτε αφορά κράτη της ΕΕ αφορά την ΕΕ. Του πούστη, τα ίδια τα εθνικά μπάτζετ ελέγχονται από την ΕΕ. Ακόμα κι έτσι, βέβαια, αυτό δεν αναιρεί ποιανού αρμοδιότητα είναι το ευρωπαϊκό μπάτζετ κι ας μην ψηφίζουν τα εκτός Ευρωζώνης κράτη.
Έχουμε αρχηγηλίκια; Δεν είναι ισότιμα τα μέλη; Τι δουλειά έχουν καν να συζητάνε μόνες τους η Γαλλία και η Γερμανία για το μπάτζετ της Ευρωζώνης; Ούτε καν να συζητάνε μόνες τους δεν είναι λογικό, πόσο μάλλον να συμφωνούν κιόλας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Dwarven Blacksmith
Όχι βέβαια, δεν "νιώθω τύψεις", απλά όταν έγραψα εναντίων της διακρατικής προσέγγισης δεν εννοούσα αυτό που κατάλαβες, ότι απαγορεύεται να μιλάνε οι χωρές μεταξύ τους. Έχει συγκεκριμένη έννοια ο όρος.
Εννοείται ότι διαφωνώ πλήρως με αυτή την άποψη, την οποία δεν φανταζόμουν ότι μπορεί να υπάρχει άνθρωπος που να την έχει.
Εννοείται ότι διαφωνώ πλήρως με αυτή την άποψη, την οποία δεν φανταζόμουν ότι μπορεί να υπάρχει άνθρωπος που να την έχει.