!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Όσοι μεγαλώσατε σε χωριό...
Re: Όσοι μεγαλώσατε σε χωριό...
Παιδιά, οικονομική ανασφάλεια έχουμε κι εδώ
- Cecily Anne
Όχι, δεν με καίει τόσο αυτό όσο το 6 μηνες χειμώνας σε βουνό. Εγώ είμαι της θάλασσας.Ίφιδα έγραψε: 20 Νοέμ 2018, 17:24 Παρα είναι άγριο Σεσιλι ε; Αν πάμε θα είστε καλοδεχούμενοι πάντως για ρουστίκ διακοπές.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Η αληθεια ειναι οτι προκειται για ολιγον εξτριμ κατασταση ετσι οπως την παρουσιαζει η Ιφιδα, δηλαδη εγινε αναφορα και για αρκουδες, τι να λεμε δεν ειναι ευκολο....Ερμής έγραψε: 20 Νοέμ 2018, 17:18μπρρρΊφιδα έγραψε: 20 Νοέμ 2018, 17:13
Ισχύει. Το χωριό να φανταστείτε δεν έχει ούτε φούρνο, μια "ταβερνίτσα" κι ένα ψιλικατσίδικο έχει που φέρνει και ψωμί.Ερμής έγραψε: 20 Νοέμ 2018, 13:53 Καμία σχέση η ολιγοήμερη παραμονή με την μονιμότητα.
Παλιά μου έκανε εντύπωση γιατί τα χωριά είχαν τέτοια ποσοστά αλκοολισμού και μάλιστα απο πολύ μικρές ηλικίες.
Τώρα ξέρω γιατί.
Ακόμα κι εγώ που δεν πίνω σχεδόν καθόλου τα τελευταία 15 χρόνια εκείνο το 6μηνο υπήρξαν αρκετές φορές που ήπια το τσιπουράκι στο ταβερνάκι του χωριού το οποίο σερβίρει τέτοια απ το πρωί εννοείται που μαζεύονται τα παππούδια και άλλοι.
Γενικά πάντως δεν είμαστε του αλκοόλ.
Κάτσε κοπέλα μου στη Σαλόνικα και άσε τα κορφοβούνια.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Tουριστικο χωριο πανω στη θαλασσα λιγο εξω απο τα Χανια. Δεν το μετανιωσα ουτε μια μερα.
Ιφιδακι, ιντερνετ υπαρχει στο χωριο;
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Cecily Anne
Λουτρά;;;;;;;panos291 έγραψε: 20 Νοέμ 2018, 17:28 Tουριστικο χωριο πανω στη θαλασσα λιγο εξω απο τα Χανια. Δεν το μετανιωσα ουτε μια μερα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Νομίζω οτι το μόνο μέρος που θα μπορούσα να ζήσω εκτός Αθηνών, είναι το Ναύπλιο γιατί είναι πανέμορφο και γιατί ειναι μια ώρα απο την Αθήνα.
Βέβαια ολα αυτά υπο κανονικές συνθήκες γιατί αν δεν έχεις να φας, πας όπου βρίσκεις στέγη και τροφή αναγκαστικά.
Βέβαια ολα αυτά υπο κανονικές συνθήκες γιατί αν δεν έχεις να φας, πας όπου βρίσκεις στέγη και τροφή αναγκαστικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Πόσα συνομήλικα παιδιά με το δικό σας, έχει το χωριό;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Δεν ξέρω αν με τρολλάρεις ή το εννοείς, όπως και νά χει καλή καρδιά, το εννοώ, ξέρεις ότι απολαμβάνω τον αντίλογο κι όσο κι αν ξεφεύγουμε (γιατί κι εγώ το κάνω) παραμένεις στις συμπαθείς για μένα φιγούρες.under έγραψε: 20 Νοέμ 2018, 17:24Αυτη η φραση μου αρκει για να σου ζητησω ειλικρινα συγγνωμη για οσες φορες ξεφυγα στην κριτικη μου προς εσενα αναφορικα με τα πολιτικα.Ίφιδα έγραψε: 20 Νοέμ 2018, 17:13 Απ την άλλη είμαστε διατεθειμένοι να δουλέψουμε οπουδήποτε , ακόμα κι από ένα 500αρικο να βγάζουμε, θα βάζουμε και στην άκρη.
Αν και ειχα δικιο φαινεται οτι ημουν πολυ αυστηρος μαζι σου.
Και παλι συγγνωμη.
εντιτ: εγώ εχω δικιο στα πολιτικά. Σχεδόν πάντα
Κι εγώ ρε κοριτσάρα μ αλλά να σε πω....τα τελευταία 5 χρόνια να πήγα 5 φορές στη θάλασσα; Και ήμουν και μία ώρα απ τον Παράδεισο. Ετσι παίζει να βλέπω περισσότερη θάλασσα τα καλοκαίρια.Cecily Anne έγραψε: 20 Νοέμ 2018, 17:26Όχι, δεν με καίει τόσο αυτό όσο το 6 μηνες χειμώνας σε βουνό. Εγώ είμαι της θάλασσας.Ίφιδα έγραψε: 20 Νοέμ 2018, 17:24 Παρα είναι άγριο Σεσιλι ε; Αν πάμε θα είστε καλοδεχούμενοι πάντως για ρουστίκ διακοπές.
![]()
Καλά μη φανταστείς ότι είναι κάτι σύνηθες ή κάνουμε πικ νικ με τις αρκούδες αλλά δεν τους κάνει κι εντύπωση αν κατέβει ο άλλος το πρωί στο καφενείο-ταβέρνα και πει ότι κατέβηκε αρκούδα το βράδυ.Nostalgia έγραψε: 20 Νοέμ 2018, 17:27 Η αληθεια ειναι οτι προκειται για ολιγον εξτριμ κατασταση ετσι οπως την παρουσιαζει η Ιφιδα, δηλαδη εγινε αναφορα και για αρκουδες, τι να λεμε δεν ειναι ευκολο....
Και ίντερνετ ναί, έβαλα εγώ εκείνο το 6μηνο που πήγα
vagabondo Ακόμα δε το γνωρίζω ακριβώς αλλά υπολογίσω 20-25 παιδιά διαφόρων ηλικιών.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ίφιδα την 20 Νοέμ 2018, 17:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το εννοω.Δεν τρολλαρω ποτε με τετοια θεματα.Ίφιδα έγραψε: 20 Νοέμ 2018, 17:38Δεν ξέρω αν με τρολλάρεις ή το εννοείς, όπως και νά χει καλή καρδιά, το εννοώ, ξέρεις ότι απολαμβάνω τον αντίλογο κι όσο κι αν ξεφεύγουμε (γιατί κι εγώ το κάνω) παραμένεις στις συμπαθείς για μένα φιγούρες
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
εφυγες. χτες. αν εχεις λυσει το επαγγελματικο οικονομικο, μην το σκεφτεσαι, κλεισε το φορουμ και αρχισε να πακεταρεις. αυριο να μας ποσταρεις απο εκει.Ίφιδα έγραψε: 20 Νοέμ 2018, 13:19Μετα βίας 250 άτομα εκ των οποίων οι 150 άνω των 60 ετών. Υπάρχει κωμόπολη στα 10 χιλιόμετρα με νοσοκομείο, κολυμβητήριο οσονούπω, ομάδες πολεμικών τεχνών, προσκόπους κλπzoltan έγραψε: 20 Νοέμ 2018, 13:09 Για τι πληθυσμό χωριού μιλάμε;
Επίσης, για να λες ότι είναι στις 2 ώρες από Θεσσαλονίκη, λογικά υπάρχει άλλη πόλη-πρωτεύουσα νομού πιο κοντά.
Δεν ξερω ρε παιδιά. Η Θεσσαλονίκη έχει αλλάξει πολύ. παίζει οι 40αρηδες να ήμασταν απ τις τελευταίες γενιές που κατέβαινε κάτω να παίξει. Ακομα και με το σχολείο και τις δραστηριότητες, τα πάρκα, τα παιδιά περνάνε αρκετές ώρες κλεισμένα σε 4 τοίχους. Εκεί έχουμε κήπο, δεντράκια, σκυλάκια, γατάκια και το μάτι μας τρέχει ως το Γράμμο αντι να "πέφτει" στην απέναντι πολυκατοικία
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Δεν καταλαβαίνω βέβαια γιατί η συγκεκριμένη πρόταση σε έκανε να σκεφτείς έτσι.under έγραψε: 20 Νοέμ 2018, 17:41Το εννοω.Δεν τρολλαρω ποτε με τετοια θεματα.Ίφιδα έγραψε: 20 Νοέμ 2018, 17:38Δεν ξέρω αν με τρολλάρεις ή το εννοείς, όπως και νά χει καλή καρδιά, το εννοώ, ξέρεις ότι απολαμβάνω τον αντίλογο κι όσο κι αν ξεφεύγουμε (γιατί κι εγώ το κάνω) παραμένεις στις συμπαθείς για μένα φιγούρες
Ούτε θεώρησα ποτέ την κριτική σου ιδιαιτέρως αυστηρή
Δεν έχουμε λύσει το επαγγελματικό οικονομικό φίλτατεΑσέβαστος έγραψε: 20 Νοέμ 2018, 17:42 εφυγες. χτες. αν εχεις λυσει το επαγγελματικο οικονομικο, μην το σκεφτεσαι, κλεισε το φορουμ και αρχισε να πακεταρεις. αυριο να μας ποσταρεις απο εκει.
Ιφιδα εαν δεν λυσεις το επαγγελματικο πως ακριβως θα φυγεις; Δες πρωτα αυτο ρε συ.
Οχι ρε συ, μια δεκαρια χιλιομετρα εξω μιλαμε. Το Λουτρο ειναι νοτιαCecily Anne έγραψε: 20 Νοέμ 2018, 17:29Λουτρά;;;;;;;panos291 έγραψε: 20 Νοέμ 2018, 17:28 Tουριστικο χωριο πανω στη θαλασσα λιγο εξω απο τα Χανια. Δεν το μετανιωσα ουτε μια μερα.
Γιατι ανθρωποι που ειναι διατεθειμενοι να δουλεψουν οπουδηποτε ακομα και για λιγοτερα χρηματα αξιζουν σεβασμο ακομα και οταν κανουν λαθος.Σε αντιθεση με κακομαθημενους που προπαγανδιζουν το λαθος γιατι ζητουν πολλα χωρις να ειναι διατεθειμενοι να κανουν θυσιες.Ίφιδα έγραψε: 20 Νοέμ 2018, 17:43 Δεν καταλαβαίνω βέβαια γιατί η συγκεκριμένη πρόταση σε έκανε να σκεφτείς έτσι.
Ούτε θεώρησα ποτέ την κριτική σου ιδιαιτέρως αυστηρή
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 307 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
-
- 1 Απαντήσεις