!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μητροπολίτης Σερβίων""Γυναίκες επιστρέψτε στο πλύσιμο των πιάτων και στην ανατροφή των παιδιών "

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Re: Μητροπολίτης Σερβίων""Γυναίκες επιστρέψτε στο πλύσιμο των πιάτων και στην ανατροφή των παιδιών "

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Isildur έγραψε: 22 Απρ 2024, 11:26
Αρίστος έγραψε: 22 Απρ 2024, 11:17
Isildur έγραψε: 22 Απρ 2024, 11:10
Νομίζω πως αναγκαστικά πήγε εκεί η συζήτηση, λόγω σχολίων. Όχι, δεν είναι η κλασική περίπτωση "εσύ δεν έχεις οικογένεια, δεν δικαιούσαι να μιλάς" εδώ, αλλά έχει να κάνει με τις θέσεις που έχει προβάλει ο Αρίστος σε όλο το νήμα, σε διάφορα ποστς του. Διάβασε πώς κλιμακώθηκε η φάση, και πιστεύω ότι θα δεις κι εσύ ότι υπάρχει μια μικρούλα, να τόση δα, υποκρισία πίσω απ' τις θέσεις του με όλα τα "εγώ δεν γουστάρω οικογένεια και παιδιά, αλλά εγώ είμαι άλλο επειδή είμαι άντρας, οι γυναίκες να προσέχουν που είναι ευάλωτες και που όταν πεθάνουν δεν θα έχουν εγγόνια να τις κλείσουν τα μάτια" ή "εγώ έχω κάνει δυο γάμους και δυο διαζύγια γιατί έτσι γούσταρα και γιατί είμαι σερνικό, αλλά η κενωνία πάει κατά διαόλου επειδή έχουν φουντώσει τα διαζύγια και ανεβαίνει η εγκληματικότητα και φταίνε οι γυναίκες που θέλουν καριέρα και...".

Εγω δεν βγαζω τον εαυτο μου εξω απο την κριτικη, το οτι δεν θελησα οικογενεια και παιδια οφειλεται νομιζω στο οτι μεγαλωσα σαν οργισμενος νεος με ροκ κουλτουρα και θεωρουσα πολλα σαν καταπιεση, οχι μονο την οικογενεια. Πιχι και τις σπουδες μου τις εγκατελειψα γιατι με καταπιεζε η πειθαρχια στο πανεπιστημιο και στη δουλεια μου δεν δεχτηκα ποτε υπαλληλιλικι παρα θελησα να κανω δικη μου δουλεια γιατι δεν γουσταρα αφεντικα.

Αν ομως ξαναγεννιομουν και ειχα τις σημερινες μου αποψεις θα ηθελα παρα πολυ να φτιαξω μια πολυμελη οικογενεια.

.
Ρε συ Αρίστο, δικαίωμά σου είναι να έχεις την δική σου θεώρηση για το θέμα της οικογένειας και να πράτεις αναλόγως, προσωπικά δεν σε κατηγόρησα για αυτό. Το πρόβλημα το εντοπίζω στο ότι από τη μία λες (απολογούμενος, όντως) ότι εσύ δεν έκανες ποτέ οικογένεια και δεν γούσταρες οικογένεια και παιδιά, όπως επίσης ότι έκανες δυο γάμους και δυο διαζύγια για τους δικούς σου λόγους, αλλά από την άλλη κουνάς το δάχτυλο στις γυναίκες που μπορεί να κάνουν τα ίδια, επειδή... είναι γυναίκες και έχεις μια διαφορετική άποψη για το τι θα έπρεπε να έχουν κάνει.

Επίσης, νομίζω πως όταν ξεκάθαρα συντάσσεσαι με τα λόγια του ρασοφόρου που παρέθεσες, καλό θα ήταν πρώτα να κάνεις την δήλωση μεταμέλειας που κάνεις εδώ (στην δεύτερη παράγραφό σου) και μετά να συνεχίζεις εξαπολύοντας μύδρους δεξιά κι αριστερά για το τι κάνουν οι άλλοι. Που είναι πάνω-κάτω το ίδιο που έκανες κι εσύ, απλά έτυχε να γεννηθούν χωρίς τσουτσούνι.

Ρε συ Φωτη θα ξαναπω οτι ΔΕΝ βγαζω τον εαυτο μου απο την κριτικη.

ΟΛΟΙ στη ΔΥση συνολικα αποτυχαμε σαν κοινωνια στο θεμα της οικογενειας.

Αυτο ομως δεν σημαινει οτι τωρα που βλεπουμε τα αποτελεσματα του προβληματος, δηλαδη την τετρατωδη αυξηση της νεανικης εγκληματικοτητας και τη μοναξια με τα αντικαταθλιπτικα στις μεγαλες ηλικιες, δεν πρεπει να προτεινουμε αλλαγη πορειας.

.
nemo

Re: Μητροπολίτης Σερβίων""Γυναίκες επιστρέψτε στο πλύσιμο των πιάτων και στην ανατροφή των παιδιών "

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

δεν λεμε να περιμενουν να τις ταισει καποιος στο σπιτι σαν τις κοτες κλεισμενες στο κοτετσι

αλλα να ειναι ισοτιμα διπλα στον αντρα -διαφορετικες αλλα ισοτιμες
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Ναύτης έγραψε: 22 Απρ 2024, 11:29
Αρίστος έγραψε: 22 Απρ 2024, 11:21
Ναύτης έγραψε: 22 Απρ 2024, 11:17
Παπάρια. Λες ψέμματα και το γνωρίζουν όλοι όσοι είναι στο φόρουμ παραπάνω από μια εβδομάδα, το ότι βγήκαν οι γυναίκες απ' τα σπίτια τους και χειραφετήθηκαν από τους άντρες είναι για σένα η βασική και κύρια αιτία της κοινωνικής αποσάθρωσης και των διαλυμένων οικογενειών, για να μην αναφερθώ στις ανυπέρθετες μαλακίες που τσαμπουνούσες, ότι οι γυναίκες στο Ιράν είναι ευτυχέστερες από τις γυναίκες του δυτικού κόσμου, μόλις λίγο καιρό αφότου οι γυναίκες του Ιράν είχαν επαναστατήσει απέναντι στην τυραννία των μουλάδων.

Στο νημα για το Ιραν εγραψα τουλαχιστον τρεις φορες οτι η ΣΗΜΕΡΙΝΗ Δυση και το Ιραν ειναι τα δυο ακρα σε σχεση με την οικογενειακη κατασταση και το ιδανικο για μενα ειναι οι οικογενειες της Δυσης απο 60'ς μεχρι 80'ς.

Συνεπως εσυ λες καταφωρα ψεματα η μπορει και να εχεις παθει αρνηση πραγματικοτητας επειδη τελικα εχεις εμμονες μαζι μου. Εμμονες που πηγαζουν απο το οτι δεν ανεχεσαι να στην βγαινει καποιος με επιχειρηματα γι' αυτο που εσυ αισθανεσαι σαν ανωτεροτητα των ταχα προοδευτικων σου αποψεων.

.
Παπαριές μαρίτσαμ' ακόμα και σ' αυτό το νήμα τά 'γραψες:
Αρίστος έγραψε: 22 Απρ 2024, 06:48Σωστα τα λεει και επιπλεον οι γυναικες ετσι βρισκουν και την ευτυχια.
Όπερ μεθερμηνευόμενον, όταν κάθονται σαν τις κλώσσες μέσα στο σπίτι να μεγαλώνουν τα παιδιά τους και περιμένουν να τις προστατεύσει ο άντρας-κουβαλητής-μουστερής.
Ε, μαλακίες λες.
btw εσύ πού το ξέρεις, γυναίκα είσαι;

Το ξερω γιατι γνωρισα καλα τη μανα μου, τις θειες μου και τις φιλες τους.

Μια χαρα δεμενες οικογενειες ειχαν και μια χαρα περασαν.

Και δεν ξερω ουτε μια να πεθανε με ψυχολογικα προβληματα η μονη της.

Ουτε επισης ξερω καποιο παιδι τους να μπλεχτηκε με συμμοριες και μαχαιρωματα.

.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Αρίστος έγραψε: 22 Απρ 2024, 11:17 Εγω δεν βγαζω τον εαυτο μου εξω απο την κριτικη, το οτι δεν θελησα οικογενεια και παιδια οφειλεται νομιζω στο οτι μεγαλωσα σαν οργισμενος νεος με ροκ κουλτουρα και θεωρουσα πολλα σαν καταπιεση, οχι μονο την οικογενεια. Πιχι και τις σπουδες μου τις εγκατελειψα γιατι με καταπιεζε η πειθαρχια στο πανεπιστημιο και στη δουλεια μου δεν δεχτηκα ποτε υπαλληλιλικι παρα θελησα να κανω δικη μου δουλεια γιατι δεν γουσταρα αφεντικα.

Αν ομως ξαναγεννιομουν και ειχα τις σημερινες μου αποψεις θα ηθελα παρα πολυ να φτιαξω μια πολυμελη οικογενεια.

.
Άρα δεν σου προκάλεσε κατιτίς το ιδιαίτερον, το ότι μεγάλωσες σε μια "ευτυχισμένη" και "σωστή" κατά τις απόψεις σου οικογένεια. Ένοιωσες καταπιεσμένος και έγινες ένας ακόμη "οργισμένος" νέος.

Ε, ακριβώς το ίδιο συνέβη και σε πολλές από τις "οργισμένες" νέες της ίδιας γενιάς, που μεγάλωσαν σε παραδοσιακές οικογένειες.

Οπότε, το πρόβλημα δεν είναι εκεί. Κάπου αλλού είναι.

Στις "πληροφορίες" που παίρνει το παιδί από το περιβάλλον του. Αντρικό και γυναικείο. Και τα παιδιά, έχουν πάντα οξυμένες κεραίες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
nemo

σημερα ακουμε απο γεροντοκορες και νεες το εξης -γιατι να παντρευτω; για να ειμαι υπηρετρια
στον αντρα; ...αν νιωθουν χαμαλικι τον γαμο ας σαπισουν μονες ουτως ή αλλως το χαμαλικι
δεν το γλιτωνουν ειτε με διαφορους γκομενους ειτε με δεκα γατες και τρεις σκυλους
ισως να ακουγομαι καπως αλλα ειναι μια αληθεια
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Αρίστος έγραψε: 22 Απρ 2024, 11:35 Το ξερω γιατι γνωρισα καλα τη μανα μου, τις θειες μου και τις φιλες τους.

.
Άντε πάλι με τα παραδείγματα της γενιάς των άγριων μελισσών. :lol:

Μια και μιλάμε για το παρόν, ούτε κι εγώ ξέρω περιπτώσεις παιδιών γνωστών μου σύγχρονων χωρισμένων ζευγαριών που να μπλέχτηκαν με συμμορίες και μαχαιρώματα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Απρ 2024, 11:36
Αρίστος έγραψε: 22 Απρ 2024, 11:17 Εγω δεν βγαζω τον εαυτο μου εξω απο την κριτικη, το οτι δεν θελησα οικογενεια και παιδια οφειλεται νομιζω στο οτι μεγαλωσα σαν οργισμενος νεος με ροκ κουλτουρα και θεωρουσα πολλα σαν καταπιεση, οχι μονο την οικογενεια. Πιχι και τις σπουδες μου τις εγκατελειψα γιατι με καταπιεζε η πειθαρχια στο πανεπιστημιο και στη δουλεια μου δεν δεχτηκα ποτε υπαλληλιλικι παρα θελησα να κανω δικη μου δουλεια γιατι δεν γουσταρα αφεντικα.

.
Άρα δεν σου προκάλεσε κατιτίς το ιδιαίτερον, το ότι μεγάλωσες σε μια "ευτυχισμένη" και "σωστή" κατά τις απόψεις σου οικογένεια. Ένοιωσες καταπιεσμένος και έγινες ένας ακόμη "οργισμένος" νέος.

Ε, ακριβώς το ίδιο συνέβη και σε πολλές από τις "οργισμένες" νέες της ίδιας γενιάς, που μεγάλωσαν σε παραδοσιακές οικογένειες.

Οπότε, το πρόβλημα δεν είναι εκεί. Κάπου αλλού είναι.

Στις "πληροφορίες" που παίρνει το παιδί από το περιβάλλον του. Αντρικό και γυναικείο. Και τα παιδιά, έχουν πάντα οξυμένες κεραίες.

Και ευτυχισμενη και σωστη ηταν η οικογενεια και γενικοτερα ευτυχισμενες και σωστες ηταν οι συντριπτικα περισσοτερες οικογενειες τοτε. Αποδειξη οτι τα διαζυγια ηταν σπανια, οτι ολοι διασκεδαζαν αβερτα και οτι τα νεα παιδια δεν εκαναν συμμοριες για να μαχαιρωνουν.

.
nemo

η μητριαρχία σκοτωνει ... πολλες μαναδες δεν αφηνουν τις κορες να κανουν δουλειες του σπιτιου
για να μην καταντησουν οπως αυτες ....δουλες κλπ ...το μονο που καταφεραν στον χρονο
ειναι να γινουν οι κορες το ιδιο απογοητευμενες σαν και εκεινες
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Απρ 2024, 11:42
Αρίστος έγραψε: 22 Απρ 2024, 11:35 Το ξερω γιατι γνωρισα καλα τη μανα μου, τις θειες μου και τις φιλες τους.

.
Άντε πάλι με τα παραδείγματα της γενιάς των άγριων μελισσών. :lol:

Μια και μιλάμε για το παρόν, ούτε κι εγώ ξέρω περιπτώσεις παιδιών γνωστών μου σύγχρονων χωρισμένων ζευγαριών που να μπλέχτηκαν με συμμορίες και μαχαιρώματα.

Θα εχεις ομως φιλες η εστω γνωστες που υποφερουν λογω μοναξιας.

.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

nemo έγραψε: 22 Απρ 2024, 11:37 σημερα ακουμε απο γεροντοκορες και νεες το εξης -γιατι να παντρευτω; για να ειμαι υπηρετρια
στον αντρα; ...αν νιωθουν χαμαλικι τον γαμο ας σαπισουν μονες ουτως ή αλλως το χαμαλικι
δεν το γλιτωνουν ειτε με διαφορους γκομενους ειτε με δεκα γατες και τρεις σκυλους
ισως να ακουγομαι καπως αλλα ειναι μια αληθεια
Παπαριές μαρίτσα μ, είναι.

Εκτός αν δεν ξέρεις γέρους που σαπίζουν μόνοι τους. Ή ξέρεις πολλούς που να ξεσκατίζουν και να φροντίζουν τις γυναίκες τους, αν κάτσει η στραβή.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar »

Αυτο που ηθελε να πει ο Μητροπολιτης ειναι οτι η βια των ανηλικων αυξανεται οσο μειωνεται ο ρολος της οικογενειας στην ανατροφη των παιδιων.

Εχει δικιο απο μια αποψη, αλλα δεν το ειπε με κομψο τροπο, δυστυχως. Το ειπε με εντελως λαθος τροπο, μειωνοντας τις γυναικες.

Η βια των ανηλικων αυξανεται οσο αυξανεται η αποξενωση τους και βρισκουν προτυπα και διεξοδους σε φασεις που ενισχυουν το συναισθημα της βιας.

Ενας τροπος να μην ειναι αποξενωμενοι ειναι η οικογενεια φυσικα. Μια σφιχτη οικογενεια, με καλες οικογενειακες σχεσεις, ειλικρινεια (στο μετρο του δυνατου), ισχυρα προτυπα ηθικης, αποτελει αναχωμα στην βια των ανηλικων.

Ο μοντερνος τροπος ζωης, οι συγχρονες οικονομικες σχεσεις, τα σημερινα προτυπα, η αποθεωση του χρημστος, του κυνισμου, ο συνεχης αγωνας των γονιων για επιβιωση, φερνει τους ανηλικους μπροστα στην βια της κοινωνιας, η οποια βια ειναι συναισθηματικη περισσοτερο και λιγοτερο σωματικη. Οι ανηλικοι δεν απολαμβανουν πλεον την συναισθηματικη καλυψη που ειχαν σε αλλες εποχες, διοτι οι γονεις πιεζονται πολυ περισσοτερο απο το συστημα. Και σαφως υπηρχαν παλιοτερα σκληροτεροι γονεις, τα παιδια ετρωγαν σφαλιαρες, ενοιωθαν ομως τα παιδια οτι δεν ηταν αφημενα στο ελεος του θεου, οπως σημερα...ενοιωθαν τα παιδια οτι ηταν μερος ενος συστηματος γονιων-συγγενων που ενδιαφερονταν για αυτα συναισθηματικα. Σημερα αυτο εχει μειωθει πολυ.

Στο καπακι εχει ερθει και το ιντερνετ μεσω του οποιου ο ανηλικοι ανοιγονται στον κοσμο πολυ περισσοτερο απο οτι παλαιοτερα, και επειδη πολλοι δεν μπορουν να χειριστουν σωστα αυτο το ανοιγμα, οδηγουνται σε μια μεγαλη ψυχολογικη πιεση και αντιδρουν με βια.
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

Αρίστος έγραψε: 22 Απρ 2024, 11:31
Αρίστος έγραψε: 22 Απρ 2024, 11:17

Εγω δεν βγαζω τον εαυτο μου εξω απο την κριτικη, το οτι δεν θελησα οικογενεια και παιδια οφειλεται νομιζω στο οτι μεγαλωσα σαν οργισμενος νεος με ροκ κουλτουρα και θεωρουσα πολλα σαν καταπιεση, οχι μονο την οικογενεια. Πιχι και τις σπουδες μου τις εγκατελειψα γιατι με καταπιεζε η πειθαρχια στο πανεπιστημιο και στη δουλεια μου δεν δεχτηκα ποτε υπαλληλιλικι παρα θελησα να κανω δικη μου δουλεια γιατι δεν γουσταρα αφεντικα.

.
Ρε συ Αρίστο, δικαίωμά σου είναι να έχεις την δική σου θεώρηση για το θέμα της οικογένειας και να πράτεις αναλόγως, προσωπικά δεν σε κατηγόρησα για αυτό. Το πρόβλημα το εντοπίζω στο ότι από τη μία λες (απολογούμενος, όντως) ότι εσύ δεν έκανες ποτέ οικογένεια και δεν γούσταρες οικογένεια και παιδιά, όπως επίσης ότι έκανες δυο γάμους και δυο διαζύγια για τους δικούς σου λόγους, αλλά από την άλλη κουνάς το δάχτυλο στις γυναίκες που μπορεί να κάνουν τα ίδια, επειδή... είναι γυναίκες και έχεις μια διαφορετική άποψη για το τι θα έπρεπε να έχουν κάνει.

Επίσης, νομίζω πως όταν ξεκάθαρα συντάσσεσαι με τα λόγια του ρασοφόρου που παρέθεσες, καλό θα ήταν πρώτα να κάνεις την δήλωση μεταμέλειας που κάνεις εδώ (στην δεύτερη παράγραφό σου) και μετά να συνεχίζεις εξαπολύοντας μύδρους δεξιά κι αριστερά για το τι κάνουν οι άλλοι. Που είναι πάνω-κάτω το ίδιο που έκανες κι εσύ, απλά έτυχε να γεννηθούν χωρίς τσουτσούνι.

Αυτο ομως δεν σημαινει οτι τωρα που βλεπουμε τα αποτελεσματα του προβληματος, δηλαδη την τετρατωδη αυξηση της νεανικης εγκληματικοτητας και τη μοναξια με τα αντικαταθλιπτικα στις μεγαλες ηλικιες, δεν πρεπει να προτεινουμε αλλαγη πορειας.

.
ΟΚ Κώτσο (μια που πιάσαμε τα πραγματικά μας), κατανοητόν. Απλά (ξανα)λέω, ότι μάλλον θα έπρεπε να ξεκινήσεις απ' αυτό, για να μείνει και η κουβέντα στη σωστή της βάση και να μην καταλήγουμε να συζητάμε για τα προσωπικά σου. :wink
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Αρίστος έγραψε: 22 Απρ 2024, 11:31 (...) ΟΛΟΙ στη ΔΥση συνολικα αποτυχαμε σαν κοινωνια στο θεμα της οικογενειας.

Τώρα μάλιστα, κάτι λες.
Λοιπόν, το πρόβλημα που περιγράφεις δεν δημιουργήθηκε από την χειραφέτηση των γυναικών, ούτε λύνεται με το να ξανακλειστούν οι γυναίκες-κλώσσες στα μέσα στα σπίτια υπό την προστασία των αντρών.
Αυτό που πραγματικά φταίει είναι η απάνθρωπη εντατικοποίηση των σχέσεων παραγωγής, να δουλεύουν δηλαδή οι άνθρωποι -άντρες και γυναίκες- 12ώρα για να τα φέρουν βόλτα και αν (πού χρόνος να ασχοληθείς σοβαρά με την ανατροφή των παιδιών), η βαθιά αλλοτρίωση/αποξένωση των ανθρωπίνων σχέσεων, το γεγονός ότι πολλοί γονείς βλέπουν τον ρόλο τους ως γονέα διεκπεραιωτικά (για να μην πω περίπου σαν αγγαρεία), ότι επιλέγουν τα ευκολάκια, παρκάρισμα στην τηλεόραση, ένα πενηντάρικο κάθε Σάββατο πάνω στο τραπέζι-φιλάκια-γεια σας, ότι -κι εδώ έχεις κάποιο δίκιο- χάσαμε/χάνουμε οι δυτικοί εντελώς τον ηθικό μας μπούσουλα κι απεμπολίσαμε/απεμπολούμε χωρίς δεύτερες σκέψεις ήθη και παραδόσεις, ότι όλα τα πρότυπα που προβάλλουν τα τελεβίζια και τα μκδ είναι λάθος και ουδείς ασχολείται στα σοβαρά για να προστατεύσει τα παιδιά του απ' αυτά, ότι παραγίναμε ευαισθητούληδες με τον δικαιωματισμό των παιδιών κι αντιμετωπίζουμε τον γονεϊκό έλεγχο και την κηδεμόνευση των παιδιών περίπου σαν τυραννία, κακομαθαίνοντας τα παιδιά με τον χειρότερο τρόπο, ότι δεν υπάρχει τάξη στη δική μας τη ζωή, επομένως πώς να διδάξουμε τάξη στα παιδιά μας κλπ.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Isildur έγραψε: 22 Απρ 2024, 11:46
Αρίστος έγραψε: 22 Απρ 2024, 11:31

.
ΟΚ Κώτσο (μια που πιάσαμε τα πραγματικά μας), κατανοητόν. Απλά (ξανα)λέω, ότι μάλλον θα έπρεπε να ξεκινήσεις απ' αυτό, για να μείνει και η κουβέντα στη σωστή της βάση και να μην καταλήγουμε να συζητάμε για τα προσωπικά σου. :wink

Απο τα προσωπικα πιανεται οποιος θελει να πιαστει και κανονικη συζητηση με επιχειρηματα και χωρις προσωπικα παλι κανει οποιος μπορει να συζητησει χωρις προσωπικες εμμονες.

.
Άβαταρ μέλους
decadent

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από decadent »

Αρίστος έγραψε: 22 Απρ 2024, 11:28 Εχω απαντησει νομιζω σε ολα και αν μου ξεφυγε κατι υποδειξε το.

Δεν υποστηριξα ποτε οτι ειμαι αυθεντια.

Χρησιμοποιω κατι σαν παραδειγμα που οι ιδιες οι γυναικες το λενε διαχρονικα.

Δεν σου εκλεψα κανενα χρονο, προσπαθω να απανταω σε ολα και να ειμαι οσο πιο ευγενικος και σαφης γινεται.

Εσυ ομως δειχνεις ιδιαιτερα εκνευρισμενη και θεωρεις οτι μας κανεις και χαρη που μας αφιερωνεις χρονο.

.
Εκνευρισμένη από έναν άγνωστο στα ιντερνετς; :lol:

Με ενοχλεί η προσπάθεια -μέσω υποκριτικής ευγένειας- να φανείς ανώτερος. Ναι μου κλέβεις χρόνο γιατί το βαριέμαι αυτό το παιχνιδάκι. Όταν ο άλλος σου δίνει δεδομένα και τα αγνοείς γιατί ενδεχομένως δεν είσαι σε θέση να ανταπεξέλθεις (που καθόλου κακό δεν είναι, κανείς δεν τα ξέρει όλα) και επαναλαμβάνεις τα δικά σου διαστρεβλώνοντας τον απέναντι προσπαθώντας να ανακατευθύνεις την κουβέντα εκεί που νιώθεις ασφάλεια, δεν μπορεί να υπάρξει διάλογος. Οπότε ναι χάρη σου κάνω που σου εξηγώ τα αυτονόητα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”