Ειχαμε σαξες στορυ και το συκοφαντησα;
.
Δεν απάντησες σ' αυτό που σε ρώτησα όμως. Βοήθησαν οι προσωπικές σου αντιλήψεις και η νοοτροπία σου στο να φτιάξεις μια σωστή οικογένεια και να την κρατήσεις;Αρίστος έγραψε: 22 Απρ 2024, 09:21Ναύτης έγραψε: 22 Απρ 2024, 09:19
Μπορεί, αλλά είμαι παντρεμένος με τη γυναίκα μου επί 29 συναπτά έτη κι έχω ένα παιδί.
Εσύ;
Κι αυτος ειναι ενας λογος περα απο την ξεροκεφαλια σου που δεν συνειδητοποιεις το δραμα των διαλυμενων οικογενειων εκει εξω.
Οσο για μενα δεν ειμαι ουτε παιδι, ουτε γυναικα, για να ειμαι ευαλωτος. Το πληγμα απο τη διαλυση των οικογενειων το εχουν τα παιδια και οι γυναικες.
.
Ναύτης έγραψε: 22 Απρ 2024, 09:24
Δεν απάντησες σ' αυτό που σε ρώτησα όμως. Βοήθησαν οι προσωπικές σου αντιλήψεις και η νοοτροπία σου στο να φτιάξεις μια σωστή οικογένεια και να την κρατήσεις;
Δεν είναι καν συκοφαντία αυτά που γράφεις. Αστεία είναι.
Αρίστος έγραψε: 22 Απρ 2024, 09:26Εγω ΟΥΔΕΠΟΤΕ ηθελα να φτιαξω οικογενεια και τους δυο γαμους που εκανα απο συγκαταβαση τους εκανα.Ναύτης έγραψε: 22 Απρ 2024, 09:24
Δεν απάντησες σ' αυτό που σε ρώτησα όμως. Βοήθησαν οι προσωπικές σου αντιλήψεις και η νοοτροπία σου στο να φτιάξεις μια σωστή οικογένεια και να την κρατήσεις;
.
Ε τότε βγάλε τον σκασμό κι άσε να μιλήσουν όσοι κατάφεραν να φτιάξουν και να κρατήσουν οικογένεια στη ζωή τους και το έκαναν από αγάπη κι όχι από συγκατάβαση.Αρίστος έγραψε: 22 Απρ 2024, 09:26Ναύτης έγραψε: 22 Απρ 2024, 09:24
Εγω ΟΥΔΕΠΟΤΕ ηθελα να φτιαξω οικογενεια και τους δυο γαμους που εκανα απο συγκαταβαση τους εκανα.
.
Ναύτης έγραψε: 22 Απρ 2024, 09:28
Ε τότε βγάλε τον σκασμό κι άσε να μιλήσουν όσοι κατάφεραν να φτιάξουν και να κρατήσουν οικογένεια στη ζωή τους και το έκαναν από αγάπη κι όχι από συγκατάβαση.
Ρε μπούρδα, δεν ήθελες ποτέ να κάνεις οικογένεια, έκανες δυο γάμους από συγκατάβαση (sic), οι οποίοι προφανώς διαλύθηκαν, αλλά έχεις άποψη για την οικογένεια και κουνάς και το δάχτυλο.Αρίστος έγραψε: 22 Απρ 2024, 09:29Ναύτης έγραψε: 22 Απρ 2024, 09:28
Ε τότε βγάλε τον σκασμό κι άσε να μιλήσουν όσοι κατάφεραν να φτιάξουν και να κρατήσουν οικογένεια στη ζωή τους και το έκαναν από αγάπη κι όχι από συγκατάβαση.
Βγαλε το σκασμο εσυ που θα χρειαστουμε και φετφα σου για να μιλησουμε.
.
Μα οι γυναίκες που δουλεύουν μπορούν και μετά το διαζύγιο να ζήσουν χωρίς άντρες.Αρίστος έγραψε: 22 Απρ 2024, 09:28 Και στην τελικη μιας και το εστιαζετε το προβλημα σε μενα, ο γαμος δεν εγινε για να προστατευσει τον αντρα αλλα για να προστατευσει τη γυναικα.
Εγω μια χαρα μπορω και χωρις γαμο.
Για τις γυναικες ειναι το προβλημα.
.
Ωχ, άμα λες κάτι τέτοια βλέπω να σου την πέφτει ο ευφυής φίλος σου που δεν αντέχει τέτοιες ερωτήσεις. Αυτό να δω μόνο βέβαια, τον μονόροδο να υπερασπίζεται τον Αρίστο, και τι στον κόσμο...Ναύτης έγραψε: 22 Απρ 2024, 09:28Ε τότε βγάλε τον σκασμό κι άσε να μιλήσουν όσοι κατάφεραν να φτιάξουν και να κρατήσουν οικογένεια στη ζωή τους και το έκαναν από αγάπη κι όχι από συγκατάβαση.Αρίστος έγραψε: 22 Απρ 2024, 09:26Ναύτης έγραψε: 22 Απρ 2024, 09:24
Εγω ΟΥΔΕΠΟΤΕ ηθελα να φτιαξω οικογενεια και τους δυο γαμους που εκανα απο συγκαταβαση τους εκανα.
.
Ναύτης έγραψε: 22 Απρ 2024, 09:33
Ρε μπούρδα, δεν ήθελες ποτέ να κάνεις οικογένεια, έκανες δυο γάμους από συγκατάβαση (sic), οι οποίοι προφανώς διαλύθηκαν, αλλά έχεις άποψη για την οικογένεια και κουνάς και το δάχτυλο.
Καταλαβαίνεις πόσο τελειωμένος πίτουρας είσαι;
Ποιος ξεσπάει σε σένα βρε; Εσύ άρχισες τα κηρύγματα για το πότε είναι ευτυχισμένες οι γυναίκες και για τα ότι φταίνε οι διαλυμένες οικογένειες για την εγκληματικότητα.Αρίστος έγραψε: 22 Απρ 2024, 09:33Τελικα σχετιζεται η διαλυση της νεανικης εγκληματικοτητας με τη διαλυση της οικογενειας;
ΝΑΙ η ΟΧΙ;
Η θελετε εσυ και ο ΙΑνος να ξεσπασετε σε μενα γιατι δεν πηρατε τα χαπια σας σημερα;
.
Μην είσαι τσούχτρα ρε.Isildur έγραψε: 22 Απρ 2024, 09:35Ωχ, άμα λες κάτι τέτοια βλέπω να σου την πέφτει ο ευφυής φίλος σου που δεν αντέχει τέτοιες ερωτήσεις. Αυτό να δω μόνο βέβαια, τον μονόροδο να υπερασπίζεται τον Αρίστο, και τι στον κόσμο...Ναύτης έγραψε: 22 Απρ 2024, 09:28Ε τότε βγάλε τον σκασμό κι άσε να μιλήσουν όσοι κατάφεραν να φτιάξουν και να κρατήσουν οικογένεια στη ζωή τους και το έκαναν από αγάπη κι όχι από συγκατάβαση.Αρίστος έγραψε: 22 Απρ 2024, 09:26
.