!!! DEVELOPMENT MODE !!!

21η Απριλίου 1967

Ιστορικά γεγονότα, καταστάσεις, αναδρομές
Άβαταρ μέλους
adon99

Re: 21η Απριλίου 1967

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από adon99 »

"Βασανισμενο"τον βλεπω τον λαο επι χουντας

Κοιτα να δεις που τελικα στην πραγματικοτητα η ζωη των πολιτων δεν ειχε καμια σχεση με την προπαγανδα που εχει κανει το "δημοκρατικο τοξο"
Άβαταρ μέλους
Libre arbitre
Phorum.gr user: Βασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Libre arbitre »

ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Απρ 2024, 11:08
Επειδή ήμουν παιδί δημοτικού εκείνη την περίοδο, τα περισσότερα που αναφέρει για παιδεία, λογοκρισία, δικαιώματα κλπ είναι βλακείες. :lol:
Eπειδη οι περισσότεροι συγγενείς μου ήταν δάσκαλοι ή καθηγητές εκείνη την περίοδο, όχι απλά είναι αλήθεια, αλλά ελάχιστα αναφέρει το άρθρο. Βέβαια το άρθρο τονίζει πως είναι απλά ένα μικρό δείγμα.
:a0452: Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Άβαταρ μέλους
Bandit59

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bandit59 »

Ποιό γελοίο κείμενο δεν έχω διαβάσει (όσο άντεξα δηλαδή). Στην 1η τάξη του Δημοτικού το 1966 γράφαμε σε πλάκες, το 1967 δόθηκαν ΔΩΡΕΑΝ βιβλία και τετράδια. Είχαμε γκαζόλαμπες και το 1968 ήρθε επιτέλους το ηλεκτρικό στο χωριό μου.Καθε χρόνο αναμασώνται οι ίδιες μαλακίες. Πάνε να παρουσιάσουν τους αξιωματικούς σαν Κροίσους που ζούσαν σε χρυσά παλάτια και κανουν μόκο το γεγονός ότι όλοι πέθαναν πάμφτωχοι εν συγκρίσει με τους ''δημοκράτες'' που έχουν εξασφαλίσει το μέλλον των οικογενειών τους για 10 γενεές. Όσο για το γεγονός ότι μερικοί εκτοπίστηκαν, τι να κάνουμε, συμβαίνουν αυτά.Καντε σύγκριση αν οι συμμορίτες νικούσαν το 49. Η Ελλάδα θα γινόταν ένα απέραντο σφαγείο. Δεν θα ξεχάσω τον θείο της μάνας μου πρώην υπουργό Παπαδημητρίου που γύρισε μετα από 6 μήνες εκτόπιση στο ...Καρπενήσι θρεφτάρι απο το πάχος :lol: .
Άβαταρ μέλους
BillSeism
Phorum.gr user: ΒΑΣΙΛΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BillSeism »

Επειδή ήμουν παιδί δημοτικού εκείνη την περίοδο, τα περισσότερα που αναφέρει για παιδεία, λογοκρισία, δικαιώματα κλπ είναι βλακείες. :lol:
Ναι και κάποιοι άλλο σαν εσένα αντίστοιχα θα πουν ή έχουν πει το αντίθετο.
Δεν υπήρχε λογοκρισία; Στα σινεμά της εποχής π.χ.δεν είχαν απαγορευτεί κάμποσες ταινίες;
Δικαιώματα φουλ ε; Δηλαδή δεν υπήρχαν 'φάκελοι' φρονημάτων ήσαν όλα καλά. Κάποιος με φάκελο αριστερού που πήγαινε στη στρατιωτική του θητεία πέρναγε ζάχαρη και μέλι.. :lol:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Libre arbitre έγραψε: 21 Απρ 2024, 11:28
Eπειδη οι περισσότεροι συγγενείς μου ήταν δάσκαλοι ή καθηγητές εκείνη την περίοδο, όχι απλά είναι αλήθεια, αλλά ελάχιστα αναφέρει το άρθρο. Βέβαια το άρθρο τονίζει πως είναι απλά ένα μικρό δείγμα.
Εγώ αναφέρομαι σε κάποια πράγματα που έζησα, όπως έχω αναφερθεί και σε ανθρώπους που γνώρισα.

Από εκεί και πέρα, από αφηγήσεις παλαιών, ασ' το καλύτερα. Όλοι αντιστασιακοί υπήρξαν. :lol:

Επ' ευκαιρία, πόσοι από τους συγγενείς σου απολύθηκαν τότε ή τους έστειλαν στη Γυάρο;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

BillSeism έγραψε: 21 Απρ 2024, 11:36
Ναι και κάποιοι άλλο σαν εσένα αντίστοιχα θα πουν ή έχουν πει το αντίθετο.
Δεν υπήρχε λογοκρισία; Στα σινεμά της εποχής π.χ.δεν είχαν απαγορευτεί κάμποσες ταινίες;
Δικαιώματα φουλ ε; Δηλαδή δεν υπήρχαν 'φάκελοι' φρονημάτων ήσαν όλα καλά. Κάποιος με φάκελο αριστερού που πήγαινε στη στρατιωτική του θητεία πέρναγε ζάχαρη και μέλι.. :lol:
Ρε συ, μη μου αρχίζεις τα μπλαμπλαμπλα και τις γενικότητες.

Διάβασες το κείμενο που ανέβασε ο Libre για την παιδεία; :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Jimmy81
Phorum.gr user: Jimmy81

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jimmy81 »

Juno έγραψε: 20 Απρ 2024, 23:38
Zelda έγραψε: 20 Απρ 2024, 23:29 Το κομματι που δινουν την Κυπρο στους Τουρκους στο πιατο δεν εχει το βιντεο
Επειδή, δεν την έδωσαν αυτοί! Κάπως έπρεπε να επιστρέψει ο Καραμανλής που είχε υποσχεθεί γη και ύδωρ.
Αν δεν το ξέρεις, η απόβαση ξεκίνησε ως άσκηση των μεμετίων, έτσι είχε ανακοινωθεί στο ΝΑΤΟ, μόνον που τα μεμέτια το συνέχισαν.
Οι Άγγλοι από τις βάσεις τους έριχναν στα ελληνικά αεροπλάνα και άφηναν τα μεμέτικα να κάνουν τη δουλειά τους.
Ο Καραμανλής κράτησε τους αρχηγούς των Επιτελείων της δικτατορίας και καρατόμησε όλους τους υπόλοιπους. Ο Γκυζίκης τον όρκισε.
Επίσης, ο Παπαδόπουλος (που θα χειριζόταν πιο εύκολα την κατάσταση), δεν είχε καμία ανάμειξη, αφού είχε αποσυρθεί λόγω Πολυτεχνείου. Μόλις άκουσαν για εκλογές οι αριστεροί, έτρεξαν να κάνουν μπάχαλα και να τον ρίξουν.

Εικόνα
Εικόνα

Κοιμόταν λέει αυτός ο στρατηγάρας που εκθειάζεις με το κολάζ του Ίαμβου όταν ξεκίνησε η τουρκική εισβολή. Χαμπάρι δεν πήρε. Και μετά τον έγραψαν στα @@ τους και οι στρατηγοί του - φαντάσου πόσο τον υπολόγιζαν ως ηγετη της "εαπαναστάσεως". :giggle:
Ο Παπαδόπουλος μας λες ότι θα χειριζόταν πιο εύκολα την κατάσταση αλλά δεν είχε ανάμειξη. Πώς να είχε αφού ο στρατηγάρας που εκθειάζεις τον είχε σε κατ' οίκον περιορισμό; Και τι θα έκανε δηλαδή; Θα ήταν πιο πειστικός απέναντι στους Τούρκους ώστε οι δεύτεροι να σταματήσουν τις επιχειρήσεις; Για εξήγησέ το μας λίγο.
Αστεία η ευκολία με την οποία παρουσιάζεις τα γεγονότα υπό συνωμοσιολογικό πρίσμα. Όλα λέει έγιναν για να επιστρέψει ο Καραμανλής. Και στα τέτοια μας τα χάλια, η ασυνεννοησία και ανετοιμότητα του ελληνικού στρατού :smt005:
Και οι ζημιές στις πορείες των αναρχικών στο κέντρο της Αθήνας γίνονται για να έχουν δουλειά οι τζαμάδες και οι μαρμαράδες; Τι δεν το ήξερες; Άνοιξε facebook να το μάθεις :smt005:
Άβαταρ μέλους
BillSeism
Phorum.gr user: ΒΑΣΙΛΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BillSeism »

Κρατώ αυτό:
Το Δημόσιο Χρέος από 32 δις δρχ εκτοξεύτηκε στα 114 δις δρχ μέσα σε 7 χρόνια.
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Στο άρθρο βλέπουμε όλη την απόγνωση της Μεταπολίτευσης, την οποία βλέπουμε και στα κανάλια εν'όψει ευρωεκλογών. Πάμε για Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο και όλη μέρα παίζουν πολιτικοί που ικετεύουν για την ψήφο μας και το προεκλογικό πρόγραμμά τους είναι να ρίχνουν λάσπη στους "άλλους".

Για την Παιδεία, μια χαρά τα λέει. Ούτε αριστεροί καθηγητές να ξεσηκώνουν τους μαθητές σε πορείες, ούτε καταλήψεις, ούτε κομματικές νεολαίες, ούτε τραμπούκοι στα σχολεία, ούτε μαχαιρώματα.

Για την οικογενειοκρατία, δεν μπορούμε να κρίνουμε τι έγινε μέσα σε λίγα χρόνια, ειδικά αφού η ιστορία έχει αποδείξει ότι οι δεξιοί δεν βόλευαν το σόι. Αν είχες δει το αρχικό video, θα έβλεπες ότι στην αρχή ήταν πολύ αυστηροί και απομόνωσαν όποιον θα δημιουργούσε προβλήματα και αργότερα χαλάρωσαν αυτά τα μέτρα. Για αυτό ήθελε έμπιστους δίπλα του.
Εδώ, κατά τη δικτατορία ο γέρος Καραμανλής, προσπαθούσε ένα πείσει τους επιχειρηματίες να κλείσουν τις επιχειρήσεις τους για να πέσει η χούντα και αυτοί φυσικά δεν το έκαναν. Θα άφηνε ο Παπαδόπουλος όποιον να'ναι να διαχειρίζεται καταστάσεις, γνωρίζοντας ότι θα τον πλησιάσουν οι από έξω για να κάνει δολιοφθορά;

Στην οικονομία, ο αρθρογράφος δίνει τα ρέστα του.
Ολόκληρο σύστημα προσπάθησε να τους καταδικάσει για οικονομικά σκάνδαλα και δεν βρήκε τίποτα και ο αρθρογράφος τους ξεσκέπασε. :str8jack:
Το Δημόσιο Χρέος από 32 δις δρχ εκτοξεύτηκε στα 114 δις δρχ μέσα σε 7 χρόνια.
Πως έγινε αυτό αφού οι δικτάτορες δεν δανείζονταν;

Το έλλειμμα στο εμπορικό ισοζύγιο έγινε 5 φορές μεγαλύτερο μέσα σε 7 χρόνια.
Πώς έγινε αυτό αφού όλα έβγαζαν λεφτά και μάλιστα όχι από δανεικά;

Υποδιπλασιάστηκε η αποταμίευση των πολιτών.
Αφού έχτιζαν σπίτια και αναβάθμιζαν τις επιχειρήσεις τους πώς να αποταμιεύσουν;
Μόνον οι γονείς μου πλήρωναν γραμμάτια για δύο ακίνητα έκαστος, σύνολο τέσσερα, χωρίς στερήσεις και ήταν ελεύθεροι, δεν είχαν καν γνωριστεί. Και έκαναν τις αγορές στα 22-23, αμέσως μόλις έπιασαν δουλειά. Έτσι γινόταν τότε. Πόσοι 23ρηδες σήμερα είναι σε θέση να εξοφλούν στεγαστικό δάνειο από τον μισθό τους, χωρίς βοήθεια από τους γονείς τους;

Οι εργολάβοι λάμβαναν δάνεια από το εξωτερικό με εγγυήσεις του ελληνικού δημοσίου και στη συνέχεια γίνονταν ανάδοχες των δηµόσιων έργων, µε παραχώρηση των δανείων στο ελληνικό δημόσιο (είπατε κάτι για τη δημιουργική λογιστική;).

Διπλασιάστηκε ο κρατικός δανεισμός σε συνάλλαγµα.
Πάμε πάλι: οι δικτάτορες δεν δανείζονταν! Κάποιοι απελπισμένοι γκεμπελίσκοι γράφουν συνεχώς τα ίδια ψέματα, μήπως και τα πιστέψουμε.

Εικόνα
Όπως και σε όλον τον κόσμο, λόγω της πετρελαϊκής κρίσης του 1973.

Υποδιπλασιάστηκαν οι ξένες παραγωγικές επενδύσεις μέσα σε 7 έτη.
Τους ενδιέφεραν οι ελληνικές επενδύσεις, όχι οι ξένες.
Δεν ήταν όπως σήμερα που περιμένουμε τους ξένους να μας δανείσουν και να μας ταΐσουν.

Τριπλασιάστηκε ο πληθωρισμός, και οι αυξήσεις των μισθών υστερούσαν κατά πολύ σε σχέση με την αύξηση της παραγωγικότητας της εργασίας.
Αν εννοεί τον πληθωρισμό από το 1973 και μετά, απαντήθηκε πιο πάνω.
Οι μισθοί δεν αυξάνονται αναλογικά με την αύξηση της παραγωγικότητας, όταν ξαναχτίζεις ρημαγμένη οικονομία από την αρχή, επειδή θέλεις τα χρήματα για έργα και επενδύσεις. Αν αύξαναν τους μισθούς αμέσως, ακόμα σε χωματόδρομους θα πηγαίναμε.

11. Παρότι το διεθνές οικονομικό περιβάλλον εκείνη την περίοδο ήταν ευνοϊκό η χώρα δεν κέρδισε σε οικονομική βάση μέχρι την κρίση του 1973.
Εικόνα Πήρε το βραβείο και το 1971 και το 1972.

Υποδιπλασίασαν την ανάπτυξη της αγροτικής οικονομίας από το 4.2% (το 1967) στο 1,8% (7ετία).

Το κατά κεφαλήν αγροτικό εισόδημα έπεσε από το 55% το 1970 στο 43% του μέσου κατά κεφαλήν εθνικού εισοδήματος του 1970.

Οι εξαγωγές των αγροτικών προϊόντων μειώθηκαν από το 63% του συνόλου των εξαγωγών το 1968 στο 48%.
Σενέκας έγραψε: 21 Απρ 2024, 00:00 δε διαφωνώ εντελώς, για ένα μέρος της ελληνικής κοινωνίας ήταν σίγουρα η καλύτερη εποχή. Εξάλλου δεν είμαι αριστερός, δεν πιστεύω τον μύθο της καθολικής αντίστασης στη χούντα. Η χούντα είχε και έχει ακόμα μεγάλη υποστήριξη σ'αυτούς που ευνόησε, δηλαδή τους αγρότες, τους οποίους εξαγόρασε με παροχές και μοίρασμα γαιών+ την εξασφάλιση ότι δε θα προσπαθήσει να μεταβάλει την οικονομία και να τους υποχρεώσει να γίνουν απο μικροκαλλιαργητές προλετάριοι
Συνεννοηθείτε όμως να λέτε τα ίδια.

Με το διάταγμα 1078/1971 φοροαπάλλαξαν το μεγάλο κεφάλαιο μειώνοντας τα έσοδα του ελληνικού δημοσίου και μετακύλησαν τις φοροαπαλλαγές αυτές στις πλάτες των φτωχών και μεσαίων στρωμάτων.
Οι οποίοι φτωχοί και μεσαίοι στην αρχή της Μεταπολίτευσης βρέθηκαν με σπίτια και μικρές επιχειρήσεις. Πώς έγινε αυτό;
Σήμερα, μετά από μισό αιώνα Μεταπολίτευση, είναι χρεωκοπημένοι και κάποιοι έχουν χάσει και τα σπίτια τους.

Το σύνολο των επενδύσεων έπεσε από το 46% στο 39% παρότι οι δημόσιες επενδύσεις είχαν διπλασιαστεί.

Το έλλειμμα τρεχουσών συναλλαγών αυξήθηκε κατά οχτώ φορές μεταξύ του 1967 και 1972.

Ο λόγος της αύξησης του διακινούμενου χρήματος εκτινάχθηκε από 7,1% το 1969 σε 28,5% το 1973, ενώ η παροχή χρήματος, η οποία περιλαμβάνει το διακινούμενο χρήμα και τις προσωπικές καταθέσεις, αυξήθηκε από 8,2% το 1969 σε 22,7% το 1973 αντίστοιχα.
Εικόνα Πήρε το βραβείο και το 1971 και το 1972.

Το καθεστώς εισέπραττε το 55% τον φορολογικών εισοδημάτων του μέσω έμμεσων φόρων και το 36% μέσων άμεσων φόρων από τα νοικοκυριά. και έκανε έργα, δρόμους, είδαμε πρώτη φορά άσφαλτο, δημόσια κτίρια, τα περισσότερα υπουργεία, και δημόσιοι οργανισμοί σήμερα, στεγάζονται σε κτίρια που χτίστηκαν από τη δικτατορία. Οι κύριοι έμμεσοι φόροι απευθύνονταν στις χαμηλές και μεσαίες τάξεις μέσω φορολογίας σε προϊόντα και εισοδήματα. Ενώ το σύνολο των φόρων, ως ποσοστό, του μεικτού εθνικού εισοδήματος αυξήθηκε από 27,4% το 1966 σε 29,2% το 1972, οι κληρονομικοί φόροι μειώθηκαν ενώ οι φόροι επιχειρήσεων έδειξαν μείωση της τάξης του 10,9% την περίοδο 1972-73.
fixed :smt023
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
Parrot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Parrot »

Parrot έγραψε: 21 Απρ 2024, 00:05 Μια δικτατορία χωρίς λόγο ύπαρξης.. Η ΕΡΕ είχε συμφωνήσει μυστικά να συγκυβερνήσει με τον Παπανδρέου μετά τις εκλογές, εις γνώσιν του βασιλέως και εν ανγοία του Ανδρέα..
:wave:
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Ναύτης έγραψε: 21 Απρ 2024, 09:57
Green Dragon έγραψε: 21 Απρ 2024, 09:52 Μπορεί δημοκρατική κυβέρνηση να βάλει τάξη στο μπουρδέλο χωρίς να την γκρεμοτσακίσουν οι ψηφοφόροι μόλις τους βγάλει καμιά τρίχα;

Με έχει κουράσει το χάος, πραγματικά.
Οπότε να παραιτηθούμε από την ιδιότητα και την κατάκτηση του πολίτη και να μας διαφεντεύουν οι καραβανάδες με τον βούρδουλα. Και γιατί να μην πάμε ακόμα πιο πίσω, στη φεουδαρχία ας πούμε;
Ποσώς με ενδιαφέρει, αν ο Μήτσος είναι ανίκανος να κάνει την δουλειά ας φέρουμε τον Κώστα. Μαύρη γάτα, άσπρη γάτα, ποντίκια να πιάνει.
Άβαταρ μέλους
Libre arbitre

ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Απρ 2024, 11:36
Libre arbitre έγραψε: 21 Απρ 2024, 11:28

Εγώ αναφέρομαι σε κάποια πράγματα που έζησα, όπως έχω αναφερθεί και σε ανθρώπους που γνώρισα.

Από εκεί και πέρα, από αφηγήσεις παλαιών, ασ' το καλύτερα. Όλοι αντιστασιακοί υπήρξαν. :lol:

Επ' ευκαιρία, πόσοι από τους συγγενείς σου απολύθηκαν τότε ή τους έστειλαν στη Γυάρο;
Συγγενείς μου όχι γιατί είχαν το στόμα τους κλειστό αλλά αρκετοί γνωστοί των συγγενών μου.
:a0452: Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Juno έγραψε: 21 Απρ 2024, 11:47
Για την Παιδεία, μια χαρά τα λέει. Ούτε αριστεροί καθηγητές να ξεσηκώνουν τους μαθητές σε πορείες, ούτε καταλήψεις, ούτε κομματικές νεολαίες, ούτε τραμπούκοι στα σχολεία, ούτε μαχαιρώματα.
Όχι, δεν τα λέει καλά αλλά ΔΕΝ ήταν έτσι.

Ήμουν μαθήτρια δημοτικού, ήξερα τι συνέβαινε και στα γυμνάσια (τότε ήταν εξατάξια) και το κυριώτερο δεν υπήρξε καμμία δραματική αλλαγή στη ζωή των εφήβων με τη μετάβαση στη δημοκρατία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Dorian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dorian »

Bandit59 έγραψε: 21 Απρ 2024, 11:36
Ποιό γελοίο κείμενο δεν έχω διαβάσει (όσο άντεξα δηλαδή). Στην 1η τάξη του Δημοτικού το 1966 γράφαμε σε πλάκες, το 1967 δόθηκαν ΔΩΡΕΑΝ βιβλία και τετράδια. Είχαμε γκαζόλαμπες και το 1968 ήρθε επιτέλους το ηλεκτρικό στο χωριό μου.Καθε χρόνο αναμασώνται οι ίδιες μαλακίες. Πάνε να παρουσιάσουν τους αξιωματικούς σαν Κροίσους που ζούσαν σε χρυσά παλάτια και κανουν μόκο το γεγονός ότι όλοι πέθαναν πάμφτωχοι εν συγκρίσει με τους ''δημοκράτες'' που έχουν εξασφαλίσει το μέλλον των οικογενειών τους για 10 γενεές. Όσο για το γεγονός ότι μερικοί εκτοπίστηκαν, τι να κάνουμε, συμβαίνουν αυτά.Καντε σύγκριση αν οι συμμορίτες νικούσαν το 49. Η Ελλάδα θα γινόταν ένα απέραντο σφαγείο. Δεν θα ξεχάσω τον θείο της μάνας μου πρώην υπουργό Παπαδημητρίου που γύρισε μετα από 6 μήνες εκτόπιση στο ...Καρπενήσι θρεφτάρι απο το πάχος :lol: .
Πολύ μαλακοί ήταν, με ευεργεσίες και έργα δεν κυβερνάς. Τα κάνεις για να ισχυροποιήσεις το καθεστώς και το έθνος σου αλλά δεν περιμένεις ευγνωμοσύνες. Η εξουσία κρίνεται εκ του αποτελέσματος.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Άβαταρ μέλους
Libre arbitre

ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Απρ 2024, 12:11
Juno έγραψε: 21 Απρ 2024, 11:47
Όχι, δεν τα λέει καλά αλλά ΔΕΝ ήταν έτσι.

Ήμουν μαθήτρια δημοτικού, ήξερα τι συνέβαινε και στα γυμνάσια (τότε ήταν εξατάξια) και το κυριώτερο δεν υπήρξε καμμία δραματική αλλαγή στη ζωή των εφήβων με τη μετάβαση στη δημοκρατία.
Δεν είναι δραματικές αλλαγές. Απλά θυμίζουν Ιράν σε όλο του το μεγαλείο :smt005:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιστορία”