micmic έγραψε: 18 Απρ 2024, 13:12
Νομίζω με 2-3 διασπάσεις ακόμα θα καταφέρουν εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ να έχουν μια ενιαία άποψη, τουλάχιστον στα βασικά ζητήματα.
Αυτό που λες ειναι σωστό
το νέο όμως πρόβλημα που θα προκύψει ειναι πως δεν θα διαφέρουν πια απ τον Βελοπουλο
με κίνδυνο να απορροφηθούν απ αυτόν
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
«Είναι μια μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ. Ειλικρινά λυπάμαι με τον τρόπο σκέψης τους», δήλωσε ο Δημήτρης Παπανώτας αμέσως μετά την «εξοδό» του από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.
«Θέλω να θυμήσω στον κ. Κασσελάκη ότι ήμουν ο πρώτος που τον στήριξε από το πρώτο βίντεο που ανέβασε», ανέφερε ο Δημήτρης Παπανώτας.
Και γαμώ τα κόμματα.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
micmic έγραψε: 18 Απρ 2024, 15:49
Εντωμεταξύ αν γίνει καμμιά στραβή και βγει τρίτος ο ΣΥΡΙΖΑ, τα μαχαίρια που θα βγουν στο κόμμα παίζει να είναι πραγματικά και όχι μεταφορικά.
Οτι θα σφαχτούμε ...θα σφαχτούμε
αλλά όχι με μαχαίρια...εμείς οι αριστεροί δεν έχουμε τέτοια παράδοση
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Ενώ ο Κούλης ε; Όταν σκέφτεσαι ένα ιδεολογικά συγκροτημένο πολιτικό, ο πρώτος που σου έρχεται στο μυαλό είναι ο Κούλης, που είναι και με τον Μπελέρη και με τον Καιρίδη.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Scouser έγραψε: 18 Απρ 2024, 16:11
Ενώ ο Κούλης ε; Όταν σκέφτεσαι ένα ιδεολογικά συγκροτημένο πολιτικό, ο πρώτος που σου έρχεται στο μυαλό είναι ο Κούλης, που είναι και με τον Μπελέρη και με τον Καιρίδη.
Η αλήθεια είναι ότι αν δε μαζέψεις από παντού δε γίνεσαι μεγάλο κόμμα, ειδικά σήμερα.
georgebi έγραψε: 18 Απρ 2024, 16:35
Ορίστε τώρα τι πάθαμε....τρομάξαμε να μαζέψουμε κανα άντρα δεξιό...και τώρα με την αποπομπή Παπανωτα άρχισαν πάλι να λακανε
Λόγω των θρησκευτικών του Κασσελακη όχι λόγω του Παπανώτα. Λογικά θα τσιμπήσουν νέα αριστερά και μερα25.