!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Οποιος απεχει απο την καταναλωση αλκοολ να παραδιδεται στις αρχες..

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Γραφικός

Re: Οποιος απεχει απο την καταναλωση αλκοολ να παραδιδεται στις αρχες..

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός »

Η υπερκατανάλωση αλκοόλ παρέχει κανένα προνόμιο ή μόνο τιμωρείται η αποχή;
Αν είναι ξέρω πού θα μετακομίσω.
Spoiler
Αυτά τα σχόλια είναι αυτοσαρκαστικά. Δεν το θεωρώ μαγκιά μου και δεν θέλω να προτρέψω κανέναν να πίνει πολύ.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

enaon έγραψε: 19 Νοέμ 2018, 23:42
Πάνας έγραψε: 19 Νοέμ 2018, 23:39 Παιχνιδάκι σου πάντως δεν μπορείς να με κάνεις.
εργαλείο πάνα, όχι παιχνιδάκι.
Ούτε εργαλείο φιλαράκι.
Όταν κάνω πλάκα κάνω πλάκα και όταν μιλάω σοβαρά μιλάω σοβαρά. Εσύ αποδεικνύεται ότι δεν μπορείς να το κάνεις, οπότε σε βάζω στην λίστα της διασκέδασης και θα σου μιλάω μόνο όταν έχω όρεξη για πλάκα.
the end
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

καλά αλλά το είπες τρείς φορές, έβαλες και εικονίτσες κλπ. Σου είπα την θέση μου, δεν κάνω πλάκα, και σου εξηγώ όσο πιο ευγενικά μπορώ γιατί είναι πολύ βουλγάρικο να ασχολείσαι με την κατσίκα της κίνας.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Γραφικός έγραψε: 19 Νοέμ 2018, 23:43 Η υπερκατανάλωση αλκοόλ παρέχει κανένα προνόμιο ή μόνο τιμωρείται η αποχή;
Spoiler
Αυτά τα σχόλια είναι αυτοσαρκαστικά. Δεν το θεωρώ μαγκιά μου και δεν θέλω να προτρέψω κανέναν να πίνει πολύ.
Δεν είναι τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο από το πραγματικό πρόσωπο του κομμουνισμού. Μια δικαιολογία είναι που εφηύραν για να πετύχουν τον σκοπό τους. Εσύ διαλέγεις τι θα ακολουθήσεις.
Φυσικά δεν προτείνω ούτε τον καπιταλισμό που εκφράζεται μέσω των φιλελεύθερων.
the end
Γραφικός

Πάνας έγραψε: 19 Νοέμ 2018, 23:50 Δεν είναι τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο από το πραγματικό πρόσωπο του κομμουνισμού. Εσύ διαλέγεις τι θα ακολουθήσεις.
Οοοοχ, ρε Πάνα, που αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο του κομμουνισμού. Τι να σου λέω τώρα, χρόνια τα λέμε ενδοπχορουμιακά, θυμάμαι μια φορά που καθόμασταν μέχρι τις 2,00 τα ξημερώματα. Έχω βαρεθεί πια. Κάτι θα σου πω εγώ, εσύ θα μου απαντήσεις κάτι αντίθετο, εσύ θα με θεωρήσεις πορωμένο, εγώ εσένα αδαή, όσοι συμφωνούν εκ των προτέρων με την πάρτη σου θα καταλήξουν να πουν "γάμησε ο Πάνας", όσοι συμφωνούν εκ των προτέρων με την πάρτη μου θα καταλήξουν να πουν "γάμησε ο Γραφικός" και τίποτα απολύτως δεν θα γίνει.
Μπήκα στο παλιό πχόρουμ για να απαντάω σε αντικομμουνιστές αλλά έχω βαρεθεί πια. Τα μυαλά κανενός δεν θα αλλάξουν, ούτε τα δικά μου, ούτε τα δικά σου, ούτε κανενός αναγνώστη.
Προτιμώ να αναλίσκομαι σε μαλακιούλες.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Γραφικός έγραψε: 19 Νοέμ 2018, 23:58
Πάνας έγραψε: 19 Νοέμ 2018, 23:50 Δεν είναι τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο από το πραγματικό πρόσωπο του κομμουνισμού. Εσύ διαλέγεις τι θα ακολουθήσεις.
Οοοοχ, ρε Πάνα, που αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο του κομμουνισμού. Τι να σου λέω τώρα, χρόνια τα λέμε ενδοπχορουμιακά, θυμάμαι μια φορά που καθόμασταν μέχρι τις 2,00 τα ξημερώματα. Έχω βαρεθεί πια. Κάτι θα σου πω εγώ, εσύ θα μου απαντήσεις κάτι αντίθετο, εσύ θα με θεωρήσεις πορωμένο, εγώ εσένα αδαή, όσοι συμφωνούν εκ των προτέρων με την πάρτη σου θα καταλήξουν να πουν "γάμησε ο Πάνας", όσοι συμφωνούν εκ των προτέρων με την πάρτη μου θα καταλήξουν να πουν "γάμησε ο Γραφικός" και τίποτα απολύτως δεν θα γίνει.
Μπήκα στο παλιό πχόρουμ για να απαντάω σε αντικομμουνιστές αλλά έχω βαρεθεί πια. Τα μυαλά κανενός δεν θα αλλάξουν, ούτε τα δικά μου, ούτε τα δικά σου, ούτε κανενός αναγνώστη.
Προτιμώ να αναλίσκομαι σε μαλακιούλες.
Με μένα δεν έχεις τέτοιο θέμα πιστεύω, δεν υπάρχει στην Ελλάδα κάτι υπαρκτό που να με αντιπροσωπεύει. Βασικά δεν υπάρχει πουθενά. Αυτό που πιστεύεις είναι ουτοπία δεν μπορεί να εφαρμοστεί, όπως ουτοπία είναι και αυτό που πιστεύω και εγώ.
Απλά σου δείχνω τι μεθόδους χρησιμοποιούν για να εφαρμόσουν τις θέσεις τους οι οποίες δεν είναι τίποτε άλλο από ένα νέο πογκρόμ made in China.
Αυτό τίποτε άλλο.
the end
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit »

ST48410 έγραψε: 19 Νοέμ 2018, 23:39
enaon έγραψε: 19 Νοέμ 2018, 23:15 Έχω, στην είπα, τους νιουκάρουμε ή αποδεχόμαστε οτι ο καιρός μας πέρασε, τα ρεπορτάζ με συναίσθημα και φαντασία τι σχέση έχουν όμως;
Μάλλον ο καιρός μας πέρασε. Εδώ βλέπεις την Αγγλία με μεγάλη παράδοση στην διπλωματία και βγαίνει από την Ευρωπαϊκή Ένωση χωρίς κανένα σχέδιο. Εγωϊσμοί, ανοησίες, καθυστερήσεις που είναι χαρακτηριστικές των δημοκρατικών πολιτευμάτων, πλεονεξία των δυτικών αστών και έξυπνοι χειρισμοί συν αποτελεσματικότητα από μεριάς Κινέζων και το αποτέλεσμα το βλέπεις.

Ποια άλλη δημοκρατική προοδευτική χώρα βάζει 5ετή πλάνα και καταφέρνει να τα τηρεί στον βαθμό που το κάνει η Κίνα;
τα τηρει επειδη ειναι σε φαση ευκολης αναπτυξης ακομη αφου ξεκινησε απο πολυ πισω..Σε αναλογη φαση βρισκοτανε και η δυση στην δεκαετια του '60..Οταν αυτο τελειωσει θα δουμε τι θα γινει.

Υ.Γ. Περαν των μετρων για τους μουσουλμανους, οι κινεζοι λαμβανουνε πολυ περισσοτερα μετρα και για τους δικους τους πολιτες..Βασικα αυτο πουτ φοβουνται ειναι πρωτιστως εσωτερικη εξεγερση..

Υ.Γ.2 η δημοκρατια εχει ενα πλεονεκτημα: μεσω εκλογων και εναλλαγης εξουσιας μπορει να υπαρξει λαικη εκτονωση σε περιπτωση που οι κυβερνωντες δεν ειναι πλεον δημοφιλεις..Στην Κινα κανουνε το λαθος που ειχε κανει και η ΕΣΣΔ: δεν υπαρχει εναλλαγη εξουσιας και η λαικη δυσαρεσκεια αντιμετωπιζεται με καταστολη..Αυτο ομως δεν οδηγει σε λαικη εκτονωση..Ειναι σαν την χυτρα που δεν εχει βαλβιδα αποσυμπιεσης..Αυτα τα συστηματα καταρρεουνε συνηθως εκ των εσω..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Γραφικός

Πάνας έγραψε: 20 Νοέμ 2018, 00:05 Με μένα δεν έχεις τέτοιο θέμα πιστεύω, δεν υπάρχει στην Ελλάδα κάτι υπαρκτό που να με αντιπροσωπεύει. Βασικά δεν υπάρχει πουθενά. Αυτό που πιστεύεις είναι ουτοπία δεν μπορεί να εφαρμοστεί, όπως ουτοπία είναι και αυτό που πιστεύω και εγώ.
Απλά σου δείχνω τι μεθόδους χρησιμοποιούν για να εφαρμόσουν τις θέσεις τους οι οποίες δεν είναι τίποτε άλλο από ένα νέο πογκρόμ made in China.
Αυτό τίποτε άλλο.
1. Δεν έχω θέμα.
2. Διαφωνούμε ότι δεν μπορεί να εφαρμοστεί
3. Διαφωνούμε ότι αυτό είναι κομμουνισμός
4. Βαριέμαι να τεκμηριώσω (και να γράψω τα ίδια που έχω πει ένα εκατομμύριο φορές).

Συμφωνούμε ότι η κατάσταση στην Κίνα είναι χάλια.
Άβαταρ μέλους
enaon

Northern Spirit έγραψε: 20 Νοέμ 2018, 00:10 η δημοκρατια εχει ενα πλεονεκτημα: μεσω εκλογων και εναλλαγης εξουσιας μπορει να υπαρξει λαικη εκτονωση σε περιπτωση που οι κυβερνωντες δεν ειναι πλεον δημοφιλεις..Στην Κινα κανουνε το λαθος που ειχε κανει και η ΕΣΣΔ: δεν υπαρχει εναλλαγη εξουσιας και η λαικη δυσαρεσκεια αντιμετωπιζεται με καταστολη..Αυτο ομως δεν οδηγει σε λαικη εκτονωση..Ειναι σαν την χυτρα που δεν εχει βαλβιδα αποσυμπιεσης..Αυτα τα συστηματα καταρρεουνε συνηθως εκ των εσω..
ειναι θέμα χρόνου, θα καταρρεύσουν, μακάρι να μας ακούσουν, θέλουμε απλά να βοηθήσουμε. :smt005:

πάντως αν βγάλει πογκρόμ η χιαόμι θα είναι τέλειο, ανυπομονώ.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Γραφικός έγραψε: 19 Νοέμ 2018, 23:43 Η υπερκατανάλωση αλκοόλ παρέχει κανένα προνόμιο ή μόνο τιμωρείται η αποχή;
Spoiler
Spoiler
μαγκιά σου.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit »

enaon έγραψε: 20 Νοέμ 2018, 00:13
Northern Spirit έγραψε: 20 Νοέμ 2018, 00:10 η δημοκρατια εχει ενα πλεονεκτημα: μεσω εκλογων και εναλλαγης εξουσιας μπορει να υπαρξει λαικη εκτονωση σε περιπτωση που οι κυβερνωντες δεν ειναι πλεον δημοφιλεις..Στην Κινα κανουνε το λαθος που ειχε κανει και η ΕΣΣΔ: δεν υπαρχει εναλλαγη εξουσιας και η λαικη δυσαρεσκεια αντιμετωπιζεται με καταστολη..Αυτο ομως δεν οδηγει σε λαικη εκτονωση..Ειναι σαν την χυτρα που δεν εχει βαλβιδα αποσυμπιεσης..Αυτα τα συστηματα καταρρεουνε συνηθως εκ των εσω..
ειναι θέμα χρόνου, θα καταρρεύσουν, μακάρι να μας ακούσουν, θέλουμε απλά να βοηθήσουμε. :smt005:

δεν εγραψα πουθενα οτι ειναι θεςμα χρονου..Ειπα απλα πώς συνηθως τελειωνουνε αυτα τα καθεστωτα..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Γραφικός έγραψε: 20 Νοέμ 2018, 00:11
Πάνας έγραψε: 20 Νοέμ 2018, 00:05 Με μένα δεν έχεις τέτοιο θέμα πιστεύω, δεν υπάρχει στην Ελλάδα κάτι υπαρκτό που να με αντιπροσωπεύει. Βασικά δεν υπάρχει πουθενά. Αυτό που πιστεύεις είναι ουτοπία δεν μπορεί να εφαρμοστεί, όπως ουτοπία είναι και αυτό που πιστεύω και εγώ.
Αυτό τίποτε άλλο.
1. Δεν έχω θέμα.
2. Διαφωνούμε ότι δεν μπορεί να εφαρμοστεί
3. Διαφωνούμε ότι αυτό είναι κομμουνισμός
4. Βαριέμαι να τεκμηριώσω (και να γράψω τα ίδια που έχω πει ένα εκατομμύριο φορές).

Συμφωνούμε ότι η κατάσταση στην Κίνα είναι χάλια.
Για να μην είναι ουτοπία θα πρέπει να εφαρμοστεί κάπου. Χωρίς βία, χωρίς πογκρόμ, χωρίς, χωρίς, όλα αυτά που το καθιστούν φασιστικό καθεστώς.
Δεν νομίζω να μπορεί να υπάρξουν τέτοιες προϋποθέσεις ποτέ.

Σέβομαι αυτά που πιστεύεις και διαφωνούμε μόνο στο 2.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πάνας την 20 Νοέμ 2018, 00:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
the end
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

enaon έγραψε: 20 Νοέμ 2018, 00:13

Ε, άστα αυτά τώρα, αρκετά έπαιξες, ο λαός απαιτεί ρηβιού τα μίγια 2.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
enaon

παντως έχει σχέση με τι ασχολείται ο κάθε ένας μάλλον. Λέμε για την κίνα την κακιά, που περιορίζει και καταγράφει τους πολίτες της, με το μεγάλο τοίχος κλπ. Στα μυθιστορήματα αυτά. Στην πράξη εμείς έχουν φβ και γοογλε, ευτυχώς υπάρχει η κίνα και γράφει τις πατέντες και υπάρχει πληθώρα επιλογών, οργασμός κατασκευής και δημιουργική αναρχία.
Άβαταρ μέλους
enaon

sys3x έγραψε: 20 Νοέμ 2018, 00:17 Ε, άστα αυτά τώρα, αρκετά έπαιξες, ο λαός απαιτεί ρηβιού τα μίγια 2.
ρε δεν τα έχεις πάρει ακόμα; Πάρε τελείωνε, 37 έχουν τώρα, έχω πάρει και δεύτερο, ρεβιού θα κάνεις εσύ όμως ;)
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”