!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Highlights της ημερας μας
- Andromachi
- Phorum.gr user: Andromachi
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Re: Highlights της ημερας μας
Μα έχει έρθει φίλη ακράνοβιτς , και ενώ έχει arai 500 ευρώ, και της λέω που είναι το κράνος μαρή;
Και μου λέει 80 ευρώ έδωσα στο κομμωτήριο να πάει να γαμηθει
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Υπάρχουν και κομμώσεις μηχανής; Για πόσα χλμ την ώρα;enterprise-psi έγραψε: 08 Απρ 2024, 12:37
Μα έχει έρθει φίλη ακράνοβιτς , και ενώ έχει arai 500 ευρώ, και της λέω που είναι το κράνος μαρή;
Και μου λέει 80 ευρώ έδωσα στο κομμωτήριο να πάει να γαμηθει![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Καλή μαλάκω είναι η φίλη σου να της πεις από μένα.enterprise-psi έγραψε: 08 Απρ 2024, 12:37Μα έχει έρθει φίλη ακράνοβιτς , και ενώ έχει arai 500 ευρώ, και της λέω που είναι το κράνος μαρή;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
500 ευρώ κράνος , 550 ευρώ μπουφάν με προστασίες κλπ, δερμάτινο κολάν από κάτωΓΑΛΗ έγραψε: 08 Απρ 2024, 12:43Υπάρχουν και κομμώσεις μηχανής; Για πόσα χλμ την ώρα;enterprise-psi έγραψε: 08 Απρ 2024, 12:37
![]()
The business man whose master plan controls the world each day,
- Fata_Morgana
Πήγαμε με την κολλητή μου κομμωτήριο, εγώ τα έκοψα αυτή τα σενιαρε και τα έβαψε. Το κομμωτήριο όταν πήγαμε εμεις ήταν άντρες κομμωτές και έτυχε να είναι γυναίκες πελάτισσες. Και ήρθε ο λεγάμενος να μας πάρει και μπαίνει μέσα. Πήρα το αίμα μου πίσω για οσες πλακιτσες μου έκανε για την από κάτω. Άφρισε, κοκκινισε ,δαγκώθηκε που είδε άντρα κομμωτή,εννοείται έκανα έξτρα χιούμορακι με τον κομμωτή όταν τον είδα μπήκε μέσα και όταν με τελείωσε μου λέει σήκω όρθια και μου δίνει το καθρεφτάκι να δω πίσω το μαλλί και να παίζει με το μαλλί να μου δείξει πόσο φιλαριστά έγιναν. Και ο άλλος είχε κοκκινησει. Πρέπει να έφτασε η πίεση 20
Αααααηηηηη φχαριστηθηκαν τα μέσα μου, γέλαγα μέχρι τα αυτιά. Μετα είχα τη γνωστή δοξολογία αλλά άξιζε τον κόπο η μούρη του. Ευχαριστώ τη κολλητή μου που μας πήγε εκεί και μου έκανε δώρο και το κούρεμα.
Αααααηηηηη φχαριστηθηκαν τα μέσα μου, γέλαγα μέχρι τα αυτιά. Μετα είχα τη γνωστή δοξολογία αλλά άξιζε τον κόπο η μούρη του. Ευχαριστώ τη κολλητή μου που μας πήγε εκεί και μου έκανε δώρο και το κούρεμα.
- Andromachi
Fata_Morgana έγραψε: 13 Απρ 2024, 19:27 Πήγαμε με την κολλητή μου κομμωτήριο, εγώ τα έκοψα αυτή τα σενιαρε και τα έβαψε. Το κομμωτήριο όταν πήγαμε εμεις ήταν άντρες κομμωτές και έτυχε να είναι γυναίκες πελάτισσες. Και ήρθε ο λεγάμενος να μας πάρει και μπαίνει μέσα. Πήρα το αίμα μου πίσω για οσες πλακιτσες μου έκανε για την από κάτω. Άφρισε, κοκκινισε ,δαγκώθηκε που είδε άντρα κομμωτή,εννοείται έκανα έξτρα χιούμορακι με τον κομμωτή όταν τον είδα μπήκε μέσα και όταν με τελείωσε μου λέει σήκω όρθια και μου δίνει το καθρεφτάκι να δω πίσω το μαλλί και να παίζει με το μαλλί να μου δείξει πόσο φιλαριστά έγιναν. Και ο άλλος είχε κοκκινησει. Πρέπει να έφτασε η πίεση 20![]()
Ανδρομάχη: (ανήρ + (μάχη) μάχομαι) – πρόμαχος
Χθες πήραμε αδέσποτο γατάκι (θα κλείσει ενός βασικά σε λιγότερο από 2 μήνες και το είχε μια γνωστή μου έξω στην πολυκατοικία της και το φρόντιζε)! Έτοιμα όλα, κρεβατάκι, άμμο, τροφή, λιχουδιές, παιχνιδάκια! Και κόλλησε και μαζί μας, κυρίως με την λατρεία (και εγώ ζηλεύω, γιατί εγώ είμαι η γατομάνα
)
Είναι η πρώτη μας μέρα σήμερα μαζί του, ευτυχώς η λατρεία είναι ρεπό και είναι μαζί του από το πρωί και εγώ όλη μέρα, σαν χαζομαμά, κοιτάζω φωτογραφίες και βίντεο που μου στέλνει! ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΣΧΟΛΑΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩ, ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΣΤΕΡΗΣΗΣ.
Είμαι υπερ-χαρούμενη!

Είναι η πρώτη μας μέρα σήμερα μαζί του, ευτυχώς η λατρεία είναι ρεπό και είναι μαζί του από το πρωί και εγώ όλη μέρα, σαν χαζομαμά, κοιτάζω φωτογραφίες και βίντεο που μου στέλνει! ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΣΧΟΛΑΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩ, ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΣΤΕΡΗΣΗΣ.
Είμαι υπερ-χαρούμενη!
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Είμαστε και οι 2 δουλειά σήμερα, εγώ σχολάω 4 και ανυπομονώ να πάω σπίτι να δω πώς είναι. Έμεινε μόνο του σήμερα και δεν νιώθω καλάCasp έγραψε: 16 Απρ 2024, 13:53 Χθες πήραμε αδέσποτο γατάκι (θα κλείσει ενός βασικά σε λιγότερο από 2 μήνες και το είχε μια γνωστή μου έξω στην πολυκατοικία της και το φρόντιζε)! Έτοιμα όλα, κρεβατάκι, άμμο, τροφή, λιχουδιές, παιχνιδάκια! Και κόλλησε και μαζί μας, κυρίως με την λατρεία (και εγώ ζηλεύω, γιατί εγώ είμαι η γατομάνα)
Είμαι υπερ-χαρούμενη!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ήρθε ξανά χθες η κοπέλα που μας το έδωσε για να του φέρει κάποια πράγματα και να δει πώς είναι και μας είπε πως δεν περίμενε να τον δει έτσι. Προσαρμόζεται πανεύκολα και είναι σίγουρη πως θα είναι εντάξει μαζί μας (το έδωσε και σε άλλους που ήδη είχαν γάτο και έκλαιγε συνεχώς).
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Είχε ήδη όνομα το μωρό και δεν θέλαμε να του το αλλάξουμε (ακούει και σ' αυτό). Είναι ο Μούκι
Edit: (πριν μερικά λεπτά)

- Sid Vicious
Έκτη μου συνέντευξη μέσα σε έναν χρόνο 
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Andromachi
μπράβο ρε συ!!Casp έγραψε: 16 Απρ 2024, 13:53 Χθες πήραμε αδέσποτο γατάκι (θα κλείσει ενός βασικά σε λιγότερο από 2 μήνες και το είχε μια γνωστή μου έξω στην πολυκατοικία της και το φρόντιζε)! Έτοιμα όλα, κρεβατάκι, άμμο, τροφή, λιχουδιές, παιχνιδάκια! Και κόλλησε και μαζί μας, κυρίως με την λατρεία (και εγώ ζηλεύω, γιατί εγώ είμαι η γατομάνα)
Είμαι υπερ-χαρούμενη!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλα να περνάτε με τον Μούκι! ειναι όμορφος!!!
Ανδρομάχη: (ανήρ + (μάχη) μάχομαι) – πρόμαχος
δεν υπαρχει αντρας κωμμωτης.Fata_Morgana έγραψε: 13 Απρ 2024, 19:27 Πήγαμε με την κολλητή μου κομμωτήριο, εγώ τα έκοψα αυτή τα σενιαρε και τα έβαψε. Το κομμωτήριο όταν πήγαμε εμεις ήταν άντρες κομμωτές και έτυχε να είναι γυναίκες πελάτισσες. Και ήρθε ο λεγάμενος να μας πάρει και μπαίνει μέσα. Πήρα το αίμα μου πίσω για οσες πλακιτσες μου έκανε για την από κάτω. Άφρισε, κοκκινισε ,δαγκώθηκε που είδε άντρα κομμωτή,εννοείται έκανα έξτρα χιούμορακι με τον κομμωτή όταν τον είδα μπήκε μέσα και όταν με τελείωσε μου λέει σήκω όρθια και μου δίνει το καθρεφτάκι να δω πίσω το μαλλί και να παίζει με το μαλλί να μου δείξει πόσο φιλαριστά έγιναν. Και ο άλλος είχε κοκκινησει. Πρέπει να έφτασε η πίεση 20![]()
κουρεας, ναι, κομμωτης, οχι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ο κουρέας έχει κουρείο. Ο κομμωτής κομμωτήριο. Μια χαρά υπάρχει.Ασέβαστος έγραψε: 18 Απρ 2024, 08:34δεν υπαρχει αντρας κωμμωτης.Fata_Morgana έγραψε: 13 Απρ 2024, 19:27 Πήγαμε με την κολλητή μου κομμωτήριο, εγώ τα έκοψα αυτή τα σενιαρε και τα έβαψε. Το κομμωτήριο όταν πήγαμε εμεις ήταν άντρες κομμωτές και έτυχε να είναι γυναίκες πελάτισσες. Και ήρθε ο λεγάμενος να μας πάρει και μπαίνει μέσα. Πήρα το αίμα μου πίσω για οσες πλακιτσες μου έκανε για την από κάτω. Άφρισε, κοκκινισε ,δαγκώθηκε που είδε άντρα κομμωτή,εννοείται έκανα έξτρα χιούμορακι με τον κομμωτή όταν τον είδα μπήκε μέσα και όταν με τελείωσε μου λέει σήκω όρθια και μου δίνει το καθρεφτάκι να δω πίσω το μαλλί και να παίζει με το μαλλί να μου δείξει πόσο φιλαριστά έγιναν. Και ο άλλος είχε κοκκινησει. Πρέπει να έφτασε η πίεση 20![]()
κουρεας, ναι, κομμωτης, οχι.![]()
![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 848 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
-
- 45 Απαντήσεις