Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
ksk έγραψε: 16 Απρ 2024, 16:01
Αφού είμαστε κοινωνία κολασμένων για μας, παρ όλους τους νόμους , πρέπει έστω και με νόμο να προστατεύονται καπως από μας και τα αδέσποτα.
έλεος πχια, να μην μπορούμε να πετάμε παιδιά και σκυλιά στα σκουπίδια.
Σε έγλειψε σήμερα ο σκύλος στο στόμα, μετά που είχε γλείψει τα αρχίδια του;
Από το να κάνω παρέα με αυτούς που γλείφουν τον κώλο του Αδωνι, χίλιες φορές με τον σκύλο μου
Beria έγραψε: 15 Απρ 2024, 21:14
Η κίνηση της ΝΔ να βάλει υποψήφιο τον Μπελερη είναι κίνηση ισχυρού συμβολισμού.
Δεν ξέρω το ποιόν του Μπελερη (το γεγονός ότι πριν 30 χρόνια ανήκε σε ένοπλη ομάδα αντίστασης δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιείται από την αριστερά για προφανείς λόγους ) αλλά η συμμετοχή του στο ευρωψηφοδέλτιο ανεβάζει πολύ το ζήτημα σε ευρωπαϊκό επίπεδο
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Σε έγλειψε σήμερα ο σκύλος στο στόμα, μετά που είχε γλείψει τα αρχίδια του;
Από το να κάνω παρέα με αυτούς που γλείφουν τον κώλο του Αδωνι, χίλιες φορές με τον σκύλο μου
Beria έγραψε: 15 Απρ 2024, 21:14
Η κίνηση της ΝΔ να βάλει υποψήφιο τον Μπελερη είναι κίνηση ισχυρού συμβολισμού.
Δεν ξέρω το ποιόν του Μπελερη (το γεγονός ότι πριν 30 χρόνια ανήκε σε ένοπλη ομάδα αντίστασης δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιείται από την αριστερά για προφανείς λόγους ) αλλά η συμμετοχή του στο ευρωψηφοδέλτιο ανεβάζει πολύ το ζήτημα σε ευρωπαϊκό επίπεδο
Πού ακριβώς μπερδεύτηκες;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Αρχικά ήταν υποχρεωμένη να έχει στειρώσει τον σκύλο της και απο την στιγμή που γεννήθηκαν ήταν υποχρεωμένη είτε να τα μεγαλώσει είτε να τους βρει σπίτι.
Θα μπορούσε και να τα πετάξει στο δάσος χωρίς να την καταλάβει κανένας, η απορία είναι πως την εντοπίσανε σε μια περιοχή που δεν γνωρίζει ο ένας τον άλλον.
Θα μπορούσε και να τα βράσει και να τα φάει, εγώ σου λέω τι προβλέπει ο νόμος.
Πως την έπιασαν τώρα, δεν ξέρω, λογικά κάποιος θα την είδε την ώρα που το έκανε.
Την επόμενη φορά θα εντοπίζουν με DNA όσους έχουν κάνει κάτι παρόμοιο.
Στη διάρκεια της επιχείρησης για τη λήψη αίματος, όπως περιγράφουν αυτόπτες μάρτυρες, ο ιδιοκτήτης του κτήματος και ο γιος του, ο οποίος, κατά πληροφορίες, ήταν ο αρχικός ιδιοκτήτης των σκύλων που άφησε στη συνέχεια στο κτήμα του πατέρα του, άφησαν ελεύθερο ένα αστείρωτο αρσενικό, που ήταν ιδιαίτερα επιθετικό. Το ζώο επιτέθηκε σε αστυνομικό και στον κτηνίατρο δαγκώνοντάς τους. Χάρη, όμως, στον διασώστη αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.
Πόσο αυστηρό κωλογαμήσι άνευ λιπαντικού αρμόζει σε αυτά τα νόπανα?
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!