Δε το νομίζω buddy.Chilloutbuddy έγραψε: 14 Απρ 2024, 08:27 Στο Ιράν υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι η πλειοψηφία του κόσμου όχι απλά μισεί την κυβέρνησή του, όχι απλά θέλει να αλλάξει σύστημα και να έχει κοσμική κυβέρνηση, όχι απλά είναι υπέρ του Ισραήλ και κατά της Παλαιστίνης, αλλά μάλλον δεν είναι καν πλειοψηφικά μουσουλμάνοι πλέον γιατί φαίνεται να έχουν συνεχώς ανερχόμενα ποσοστά αθεϊας + άλλες θρησκείες.
Δεν έχω ιδέα πώς επιβιώνουν ακόμα οι μουλάδες εκεί πέρα, η μόνη εξήγηση είναι συντριπτική και καθολική βία και δωροδοκία.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ισραηλινή επίθεση στο Ιραν
Re: ισραηλινή επίθεση στο Ιραν
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
ΟΚ. Έστειλε 3000 - ΚΑΙ;!;!;!zteo έγραψε: 14 Απρ 2024, 09:30 Λόγω λογοκρισίας δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τι χτυπήματα δέχθηκε το Ισραήλ.
Το μυνημα που έστειλε το Ιράν προς το Ισραήλ είναι ότι για απαντηση σου στελνω 300 αλλα εαν το συνεχισεις θα σου στειλω πχ 3000 και εκει το Iron dome δεν αρκει οποτε μην το συνεχιζεις
Πόσο γρήγορα μπορεί να αναπληρώσει αυτές τις 3000;
Πόσο γρήγορα μπορεί να είναι έτοιμο το Ισραήλ μετά για να ισοπεδώσει το Ιράν;
Θέλετε να το μάθουμε;;;
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Bazoomba έγραψε: 14 Απρ 2024, 09:33Πολλα λαθη μαζεμενα:Alex Amsterdam έγραψε: 14 Απρ 2024, 09:24 Χτες ηταν η νυχτα απομυθοποιησης της μαζικης επιθεσης με αγελη drones
Oι πανυβλακες οι Τουρκοι εχουν επενδυσει δις σε αυτα
Ας προσεχαν
Επισης επενδυσαν δις για να φτιαξουν πυραυλους ιδιας η χειροτερης ποιοτητας με αυτους του Ιραν
Τον ηπιατε Τουρκαλαδες
Η χωρα μας πρεπει να συνεχισει να επενδυει σε συστηματα state of the art
1) οι ΑΑ αμυνα της Ελλαδας δεν συγκρινεται με αυτη του Ηπαηλ και του ΗΒ ( συνδυασμενων).
2) οι Ιρανοι χρησιμοποιησαν μοναχα τα σαχεντς. Εχουν στην φαρετρα τους drones τα οποια κινουνται με κινητηρες τζετ καθως και ντρονια που αποτελουν προσεγγισεις των στελθ uav που εκλεψαν απο τους μερικανοι.
3) τα ντρονια χρησιμοποιουνται για τον κορεσμο της αεραμυνας,οχι για την προσβολη στοχων.
Με λιγα λογια, οταν οι τουρκοι θα σηκωσουν 300 ντρονια ταυτοχρονως, καλη τυχη να τα καταρριψεις με τα παναρχαια χωκ σου.
.
Bellum omnium contra omnes
Όχι βέβαια.OANNHSEA έγραψε: 14 Απρ 2024, 09:35ΟΚ. Έστειλε 3000 - ΚΑΙ;!;!;!zteo έγραψε: 14 Απρ 2024, 09:30 Λόγω λογοκρισίας δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τι χτυπήματα δέχθηκε το Ισραήλ.
Το μυνημα που έστειλε το Ιράν προς το Ισραήλ είναι ότι για απαντηση σου στελνω 300 αλλα εαν το συνεχισεις θα σου στειλω πχ 3000 και εκει το Iron dome δεν αρκει οποτε μην το συνεχιζεις
Πόσο γρήγορα μπορεί να αναπληρώσει αυτές τις 3000;
Πόσο γρήγορα μπορεί να είναι έτοιμο το Ισραήλ μετά για να ισοπεδώσει το Ιράν;
Θέλετε να το μάθουμε;;;
.
Αυτο που είπες παραπάνω και έκανες διάκριση μεταξύ ιρανικού στρατού και φρουρών ήταν πολύ σωστό.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Οι βλακεςοι Ιρανοι πεσανε στη φακα τελικα. Τους χτυπησαν μια πρεσβεια και αυτοι καναν μαζικη πυραυλικη επιθεση κατα του Ισραηλ με μηδενικα αποτελεσματα. Αυτο που καταφεραν ηταν να δωσουνε βάσιμη δικαιολογια για αεροπρικη επιδρομη κατα των υποδομων τους απο το Ισραηλ με συμμετοχη ισως και των ΗΠΑ. Δεν τους ειχα για τοσο κοροιδα τους Ιρανους μουλαδες.
Ας αφήσει το Ισραηλ και να επικεντρωθεί σε αυτό που κάνει καλά το Ιράν
Απαγωγές Ελλήνων ναυτικών και κυνήγι κατσικανιαρηδων Σουνιτων στη Συρία και το Ιρακ
Απαγωγές Ελλήνων ναυτικών και κυνήγι κατσικανιαρηδων Σουνιτων στη Συρία και το Ιρακ
Επίσης τα Shashed όπως και τα Μπαιρακταρ είναι φτηνά drones μαζικής παραγωγής και χρησιμεύουν ότι και οι σκλάβοι στις Ελληνικές πόλεις. Όπου τους δίναν ένα σπαθί και μια ξύλινη ασπίδα και τους στέλνανε στην μάχη προκειμένου να καταπόνησης τον αντίπαλο και μετά να μπουν οι οπλίτες.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Ναι, πολύ καταπονηθηκαν οι Ισραηλινοί... 
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Ναι οκ. Το θέμα είναι τι πέτυχε το Ιράν από αυτή την επίθεση. Μια τρύπα στο νερό. Οι Ισραηλινοί τα είχαν ρίξει ήδη πριν αυτά απογειωθούνzteo έγραψε: 14 Απρ 2024, 09:37 Επίσης τα Shashed όπως και τα Μπαιρακταρ είναι φτηνά drones μαζικής παραγωγής και χρησιμεύουν ότι και οι σκλάβοι στις Ελληνικές πόλεις. Όπου τους δίναν ένα σπαθί και μια ξύλινη ασπίδα και τους στέλνανε στην μάχη προκειμένου να καταπόνησης τον αντίπαλο και μετά να μπουν οι οπλίτες.
- Libre arbitre
Αν πετύχαιναν έστω και μια τρύπα στο νερό, θα είχαν πετύχει κάτι.Ερμής έγραψε: 14 Απρ 2024, 09:40Ναι οκ. Το θέμα είναι τι πέτυχε το Ιράν από αυτή την επίθεση. Μια τρύπα στο νερό. Οι Ισραηλινοί τα είχαν ρίξει ήδη πριν αυτά απογειωθούνzteo έγραψε: 14 Απρ 2024, 09:37 Επίσης τα Shashed όπως και τα Μπαιρακταρ είναι φτηνά drones μαζικής παραγωγής και χρησιμεύουν ότι και οι σκλάβοι στις Ελληνικές πόλεις. Όπου τους δίναν ένα σπαθί και μια ξύλινη ασπίδα και τους στέλνανε στην μάχη προκειμένου να καταπόνησης τον αντίπαλο και μετά να μπουν οι οπλίτες.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
μονο με μερικως μικρα πυρηνικα οπλα εχει ελπιδες το ισραηλ..αλλιως τον εχει πιει
και θα το κανουν οταν φτασει η στιγμη για την τελικη κριση
και θα το κανουν οταν φτασει η στιγμη για την τελικη κριση
- Libre arbitre
Και η Κύπρος μπορεί να δεχτεί ισραηλινά αεροσκάφη σε μεταστάθμευση ,κατόπιν συμφωνίας. Κι εμείς αντίστοιχα έχουμε τέτοια συμφωνία με την Ιταλία.Εμπεδοκλής έγραψε: 14 Απρ 2024, 09:34Νομίζω ότι πήγαμε πολλά βήματα εμπρός. Από το κοκο οι Ιρανοί , το τα κατέρριψαν όλα και το κατέρριψαν τα περισσότερα πήγαμε στο χτύπησαν στόχους αλλά οι Ισραηλινοί τους είχαν αδειάσει κάτι που φυσικά δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί...Στύξ έγραψε: 14 Απρ 2024, 09:26Εμπεδοκλής έγραψε: 14 Απρ 2024, 09:17
Σωστά. Βλέπουμε κάποια ελάχιστα βίντεο με Ισραηλινή στρατιωτική βάση να φλέγεται αλλά μάλλον είναι από τσιγάρο.
Και τα αεροσκάφη που μπορεί να κατέστρεψαν θα ήταν χαλασμένα. Όπως και με τα πλημμυρισμένα ελικόπτερα στο Στεφανοβίκειο...
Για χαζούς τους έχεις τους Εβραίους; θα τα είχαν σε διασπορά και readiness σε μικρότερες βάσεις ,καθώς και ό,τι μπορούσε να πετάξει θα ήταν σε CAP με συνεχείς ανεφοδιασμούς από ιπτάμενα τάνκερ.
Το χθεσινό αποτέλεσμα με ποδοσφαιρικούς όρους μάλλον ήταν: 1-1.
Απλά έστειλαν ένα μυνημα η επίθεση τους ήταν επικοινωνιακη και πειραματική ώστε να βγάλουν συμπεράσματα όχι ουσιαστική.Ερμής έγραψε: 14 Απρ 2024, 09:40Ναι οκ. Το θέμα είναι τι πέτυχε το Ιράν από αυτή την επίθεση. Μια τρύπα στο νερό. Οι Ισραηλινοί τα είχαν ρίξει ήδη πριν αυτά απογειωθούνzteo έγραψε: 14 Απρ 2024, 09:37 Επίσης τα Shashed όπως και τα Μπαιρακταρ είναι φτηνά drones μαζικής παραγωγής και χρησιμεύουν ότι και οι σκλάβοι στις Ελληνικές πόλεις. Όπου τους δίναν ένα σπαθί και μια ξύλινη ασπίδα και τους στέλνανε στην μάχη προκειμένου να καταπόνησης τον αντίπαλο και μετά να μπουν οι οπλίτες.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Libre arbitre
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 71 Απαντήσεις
- 2075 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
-