Ο ψυχισμός των εν λόγω δεν είναι και τόσο σύνθετος. Στην καλύτερη, παίζει σε δυο καλούπια.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ελάτε να μονιάσουμε! Νήμα επίλυσης διαφορών.
Re: Ελάτε να μονιάσουμε! Νήμα επίλυσης διαφορών.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν θυμάμαι να έχω τσακωθεί με κάποιον τα τελευταία χρόνια...Ίακχος έγραψε: 12 Απρ 2024, 21:57 Στην πραγματική ζωή έχω τσακωθεί άσχημα με τον OANNHSEA. Του ζητώ συγνώμη αν τον πλήγωσα και τον καλώ να μονιασουμε. Πιστεύω θα καταλάβει ποιος είμαι.
Γενικά δεν μαλώνω με κάποιον...
Πόσο παλιά έγινε αυτός ο τσακωμός;
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Δεν έχω τσακωθεί με κανέναν από εδώ μέσα!
Σε αυτό το φόρουμ.
Στο παλιό με όποιον έβρισκα
Σε αυτό το φόρουμ.
Στο παλιό με όποιον έβρισκα
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άκουγα το συγκεκριμένο και είπα να συνεισφέρω..!
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
To 2000. Ήμασταν και σειρά στο στρατόOANNHSEA έγραψε: 13 Απρ 2024, 20:56Δεν θυμάμαι να έχω τσακωθεί με κάποιον τα τελευταία χρόνια...Ίακχος έγραψε: 12 Απρ 2024, 21:57 Στην πραγματική ζωή έχω τσακωθεί άσχημα με τον OANNHSEA. Του ζητώ συγνώμη αν τον πλήγωσα και τον καλώ να μονιασουμε. Πιστεύω θα καταλάβει ποιος είμαι.![]()
Πόσο παλιά έγινε αυτός ο τσακωμός;![]()
.
- Fata_Morgana
Τι λες τώρα!Ίακχος έγραψε: 13 Απρ 2024, 21:36To 2000. Ήμασταν και σειρά στο στρατόOANNHSEA έγραψε: 13 Απρ 2024, 20:56Δεν θυμάμαι να έχω τσακωθεί με κάποιον τα τελευταία χρόνια...Ίακχος έγραψε: 12 Απρ 2024, 21:57 Στην πραγματική ζωή έχω τσακωθεί άσχημα με τον OANNHSEA. Του ζητώ συγνώμη αν τον πλήγωσα και τον καλώ να μονιασουμε. Πιστεύω θα καταλάβει ποιος είμαι.![]()
.
Το 2000; Και καλά θυμάμαι εγώ από το 2000;;;Ίακχος έγραψε: 13 Απρ 2024, 21:36To 2000. Ήμασταν και σειρά στο στρατόOANNHSEA έγραψε: 13 Απρ 2024, 20:56Δεν θυμάμαι να έχω τσακωθεί με κάποιον τα τελευταία χρόνια...Ίακχος έγραψε: 12 Απρ 2024, 21:57 Στην πραγματική ζωή έχω τσακωθεί άσχημα με τον OANNHSEA. Του ζητώ συγνώμη αν τον πλήγωσα και τον καλώ να μονιασουμε. Πιστεύω θα καταλάβει ποιος είμαι.![]()
.
Οοοο...
Μετά από 23 χρόνια έχω ξεχάσει τα πάντα... Δώσε βοήθεια, προσδιόρισε περισσότερο...
.
Κοίτα να δεις μικρός που είν' ο κόσμος!
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Μπορεί και 24 χρόνια να περάσανε. Ποιον μήνα έγινε το σκηνικό;OANNHSEA έγραψε: 13 Απρ 2024, 21:51Το 2000; Και καλά θυμάμαι εγώ από το 2000;;;![]()
Οοοο...
Μετά από 23 χρόνια έχω ξεχάσει τα πάντα... Δώσε βοήθεια, προσδιόρισε περισσότερο...
.
Μακάρι να το ξέχασες τότε ήσουν ανένδοτος.OANNHSEA έγραψε: 13 Απρ 2024, 21:51Το 2000; Και καλά θυμάμαι εγώ από το 2000;;;![]()
Οοοο...
.
Έχεις δουλέψει και στο γραφείο του πατέρα μου. Έχουμε ένα κοινό φίλο το Χρήστο Τ. Σειρά μας επίσης και από αυτόν έμαθα ότι γράφεις εδώ
Με δουλεύεις έτσι;Ίακχος έγραψε: 13 Απρ 2024, 21:58Μακάρι να το ξέχασες τότε ήσουν ανένδοτος.
Έχεις δουλέψει και στο γραφείο του πατέρα μου. Έχουμε ένα κοινό φίλο το Χρήστο Τ. Σειρά μας επίσης και από αυτόν έμαθα ότι γράφεις εδώ
Αποκλείεται να είναι ο Ίακχος εκείνο το άτομο!!!
.
Εμας, θα μας πείτε τί έγινε; 
Και όμως... Τι λες θα μονιασουμε?OANNHSEA έγραψε: 13 Απρ 2024, 22:19Με δουλεύεις έτσι;Ίακχος έγραψε: 13 Απρ 2024, 21:58Μακάρι να το ξέχασες τότε ήσουν ανένδοτος.OANNHSEA έγραψε: 13 Απρ 2024, 21:51
Το 2000; Και καλά θυμάμαι εγώ από το 2000;;;![]()
Οοοο...
.
Έχεις δουλέψει και στο γραφείο του πατέρα μου. Έχουμε ένα κοινό φίλο το Χρήστο Τ. Σειρά μας επίσης και από αυτόν έμαθα ότι γράφεις εδώ![]()
Αποκλείεται να είναι ο Ίακχος εκείνο το άτομο!!!
.
Κάποιος τσακωμός πάνω στην ένταση της δουλειάς παραφερθηκα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1470 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
-