Naida έγραψε: 19 Νοέμ 2018, 16:43
Και να προσθέσω ότι μου φτιάχνει τη διάθεση το τζάκι και να πειράζω τη φωτιά, τα ξύλα, ν' ακούω το τσικ τσικ και να με καίει η φλόγα. Όχι στη κυριολεξία
Και ποτάκι και έξω να βρέχει ή να χιονίζει καλύτερα.
ΤΙΠΕΣΤΩΡΑ
και μενα μου φτιαχνει τη διαθεση ν αναβω φωτια, αλλα σε κατaσκηνωση, να κοβω ξυλα, να τα κομματιαζω και κυριως ν αναβω τη φωτια με τσακμακοπετρα, bushcraft style. Και μετα να μαγειρευω στη φωτια,
Εγώ εννοώ σε τζάκι. Εσύ μάλλον με δουλεύεις;
Οχι, καθολου, απλα δεν εχω τοσο την εμπειρια του τζακιου οσο ν αναβω φωτια οταν κατασκηνωνω. Ειναι απολαυση, ειναι μια επανασυνδεση με κατι πολυ αρχεγονο, μπορω να κοιταω τη φωτια με τις ωρες, υπνωτισμενος σχεδον. Και το φαι μαγειρεμενο στη φωτια εχει παντα μια ελαφρια και πολυ νοστιμη καπνιστη γευση. Αναλογα επισης με το ξυλο, η φωτια μπορει να μυριζει πολυ ωραια.
Καλά σαν εμπειρία όντως πρέπει να λέει. Αρκεί να είναι μέρα, τη νύχτα θα είναι λίγο τρομαχτικά. Λίγο η τσακμακόπετρα με έκανε να θεωρώ ότι κάνεις χιούμορ αλλα οκ έδωσες επεξήγηση. Και όντως το φαγητό μαγειρεμένο σε φωτιά έχει άλλη νοστιμιά.
blackpaint έγραψε: 19 Νοέμ 2018, 17:21
πας στο εργαστηριο και φτιαχνεις κρυσταλ μεθ;
Με ρωτάς, αν έχω παράξει ναρκωτικές ουσίες γενικά; Ναι, για induced coma και παρουσία αρχής από το ζύγισμα μέχρι να μπουν στις δεξαμενές. Με ρωτάς, αν έχω παράξει κρύσταλ ειδικά; Όχι, δεν είμαι πρεζόνι.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
blackpaint έγραψε: 19 Νοέμ 2018, 17:21
πας στο εργαστηριο και φτιαχνεις κρυσταλ μεθ;
Με ρωτάς, αν έχω παράξει ναρκωτικές ουσίες γενικά; Ναι, για induced coma και παρουσία αρχής από το ζύγισμα μέχρι να μπουν στις δεξαμενές. Με ρωτάς, αν έχω παράξει κρύσταλ ειδικά; Όχι, δεν είμαι πρεζόνι.
ουτε εγω, εχω σε μεγαλη εκτιμηση τους χημικους και την χημεια και τα επιτευγματα της. Καλυτερη ζωη μεσω της χημειας (η οριτζιναλ μαλιστα χρηση του σμαιλι)
ουτε εγω, εχω σε μεγαλη εκτιμηση τους χημικους και την χημεια και τα επιτευγματα της. Καλυτερη ζωη μεσω της χημειας (η οριτζιναλ μαλιστα χρηση του σμαιλι)
Ντεν είμαι χημικός καρντιά μου.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ντεν είμαι χημικός καρντιά μου.
δεν πειραζει, σ εχω και σενα σε εκτιμηση.
Βασικά θα σε ρώταγα από χτες που σε είδα να κάνεις γλυκουλιές στον Όττο, αν είσαι καλά, αλλά κρατήθηκα. Γιο μαν, μπας και είσαι ερωτευμένος; Δεν εξηγείται αλλιώς.
Βασικά θα σε ρώταγα από χτες που σε είδα να κάνεις γλυκουλιές στον Όττο, αν είσαι καλά, αλλά κρατήθηκα. Γιο μαν, μπας και είσαι ερωτευμένος; Δεν εξηγείται αλλιώς.
ναι, ειμαι λιγο (οχι με τον Οττο ομως), κατι καλο συμβαινει αυτο τον καιρο. Εκοψα επισης και τους πολλους καφεδες.
blackpaint έγραψε: 19 Νοέμ 2018, 17:50
δεν πειραζει, σ εχω και σενα σε εκτιμηση.
ναι, ειμαι λιγο (οχι με τον Οττο ομως), κατι καλο συμβαινει αυτο τον καιρο. Εκοψα επισης και τους πολλους καφεδες.
Εχμ, αν ήσουν με τον Όττο θα το ήξερες ότι θα το ήξερα, γιατί θα κυκλοφορούσες με ένα μάτι.
Από'κει και πέρα, μπράβο, ωραία νέα. Και σντω μπαιδιώ να ευχηθώ