!!! DEVELOPMENT MODE !!!
τί σας φτιάχνει τη διάθεση;
- blackpaint
Re: τί σας φτιάχνει τη διάθεση;
ΤΙΠΕΣΤΩΡΑ
και μενα μου φτιαχνει τη διαθεση ν αναβω φωτια, αλλα σε κατaσκηνωση, να κοβω ξυλα, να τα κομματιαζω και κυριως ν αναβω τη φωτια με τσακμακοπετρα, bushcraft style. Και μετα να μαγειρευω στη φωτια,
caveman style;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Cecily Anne

“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- blackpaint
οχι, αυτο τριβαν ξυλα, δεν εχω φτασει εκει ακομα. Με μια απλη τσακμακοπετρα που βρισκεις σε ολα τα καμπινγκ μαγαζια και την πλατη του μαχαιριου.

Εγώ εννοώ σε τζάκι. Εσύ μάλλον με δουλεύεις;blackpaint έγραψε: 19 Νοέμ 2018, 16:49
ΤΙΠΕΣΤΩΡΑ
και μενα μου φτιαχνει τη διαθεση ν αναβω φωτια, αλλα σε κατaσκηνωση, να κοβω ξυλα, να τα κομματιαζω και κυριως ν αναβω τη φωτια με τσακμακοπετρα, bushcraft style. Και μετα να μαγειρευω στη φωτια,
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Naida έγραψε: 19 Νοέμ 2018, 16:43
Και να προσθέσω ότι μου φτιάχνει τη διάθεση το τζάκι και να πειράζω τη φωτιά, τα ξύλα, ν' ακούω το τσικ τσικ και να με καίει η φλόγα. Όχι στη κυριολεξία![]()
Και ποτάκι και έξω να βρέχει ή να χιονίζει καλύτερα.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- blackpaint
Οχι, καθολου, απλα δεν εχω τοσο την εμπειρια του τζακιου οσο ν αναβω φωτια οταν κατασκηνωνω. Ειναι απολαυση, ειναι μια επανασυνδεση με κατι πολυ αρχεγονο, μπορω να κοιταω τη φωτια με τις ωρες, υπνωτισμενος σχεδον. Και το φαι μαγειρεμενο στη φωτια εχει παντα μια ελαφρια και πολυ νοστιμη καπνιστη γευση. Αναλογα επισης με το ξυλο, η φωτια μπορει να μυριζει πολυ ωραια.Naida έγραψε: 19 Νοέμ 2018, 16:57Εγώ εννοώ σε τζάκι. Εσύ μάλλον με δουλεύεις;blackpaint έγραψε: 19 Νοέμ 2018, 16:49
ΤΙΠΕΣΤΩΡΑ
και μενα μου φτιαχνει τη διαθεση ν αναβω φωτια, αλλα σε κατaσκηνωση, να κοβω ξυλα, να τα κομματιαζω και κυριως ν αναβω τη φωτια με τσακμακοπετρα, bushcraft style. Και μετα να μαγειρευω στη φωτια,![]()
- Cecily Anne

“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Κανενας δεν γενιέται φασίστας, αλλά αμα καποιος θελει τις πλατείες καθαρές απο ξενα παιδάκια, ε, εγώ δεν ξεχνω. Και αυτες τις μεταστροφες δεν τις πιστεύω, ιδιως αν κομπάζει για τα αγωνιστικά του ενσημα.blackpaint έγραψε: 19 Νοέμ 2018, 16:36 κοιταχτε, εγω πιστευω πως κανενας ανθρωπος δεν γεννιεται φασιστας η τζιχαντιστης η οτιδηποτε σχετικο, και ποτε δεν ειναι αργα για να αναθεωρησει καποιος, με την προυποθεση βεβαια πως αναλαμβανει τις ευθυνες του. Εχω ομως οντως παρατηρησει μια μεταστροφη στον ερμη, εαν αυτη ειναι ουσιας η ειναι απλα τακτικισμος, δεν μπορω να το γνωριζω. Η εμπειρια των παιδιων οντως φερνει πιο ευγενη αισθηματα στην επιφανεια.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
caveman style ειναι και τρόπος ψησίματος κρέατος.blackpaint έγραψε: 19 Νοέμ 2018, 16:57οχι, αυτο τριβαν ξυλα, δεν εχω φτασει εκει ακομα. Με μια απλη τσακμακοπετρα που βρισκεις σε ολα τα καμπινγκ μαγαζια και την πλατη του μαχαιριου.
![]()
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- Cecily Anne
Συνοψίζω:
2ωρο πόδια,
ένας pumpkin spice latte και μετά:

2ωρο πόδια,
ένας pumpkin spice latte και μετά:

- blackpaint
δεν το γνωριζα, και δεν το εχω κανει με κρεας ποτε, αλλα με ψαρι. Το κρεας ειναι δυσκολο στη διαχειριση σε τετοια περιβαλοντα, εκτος αν το κυνηγησεις. Δεν το χω κανει.Ερμής έγραψε: 19 Νοέμ 2018, 17:04caveman style ειναι και τρόπος ψησίματος κρέατος.blackpaint έγραψε: 19 Νοέμ 2018, 16:57οχι, αυτο τριβαν ξυλα, δεν εχω φτασει εκει ακομα. Με μια απλη τσακμακοπετρα που βρισκεις σε ολα τα καμπινγκ μαγαζια και την πλατη του μαχαιριου.
![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση