!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Προκριματικα chl/europa/conference
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Προκριματικα chl/europa/conference
Για παοκ δεν ειχα καμια προβλεψη, γιατι δεν ξερω καθολου μα καθολου τη Μπριζ ως ομαδα. Μου εκανε εντυπωση και ο φαβοριτισμός που της εδιναν οι στοιχηματικες, την περιμενα για πιο αμπαλη ομαδα.
Ουτε ακομα εχω βεβαια, όλα ρευστά. Δεν αποκλείω να ξυπνησει και ο παοκ και να παρει μπρος.
Ουτε ακομα εχω βεβαια, όλα ρευστά. Δεν αποκλείω να ξυπνησει και ο παοκ και να παρει μπρος.
περισσότερο είμασταν εμείς χαλιά, παρά πολύ καλή η Μπριζ. πιστεύω στο δεύτερο ημίχρονο θα αλλάξει η εικόνα του ματς.GoBack έγραψε: 11 Απρ 2024, 22:59 Αν παιζει στον ιδιο ρυθμο η Μπριζ και στο 2ο ημιχρονο δεν υπαρχει ελπιδα προκρισης για τον παοκακο ουτε με στραβοκλωτσιες και βουντου.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Με πνευμονία θα μας γυρίσει πισω, ο καψερός.GoBack έγραψε: 11 Απρ 2024, 23:01 Και κερατας και βρεγμενος ο τζεισον
Η αστυνομία έκανε χρήση κανονιών νερού, με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να καταγγέλλουν απρόκλητη βία. Αποστολή στο Βέλγιο
Απίστευτα σκηνικά και έξω από το Γιαν Μπρέιντελ με τους φίλους του ΠΑΟΚ να καταγγέλουν πως η αστυνομία έκανε χρήση των κανονιών νερού προκειμένου να απωθήσει κόσμο που είχε προμηθευτεί κανονικά εισιτήρια.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση, μικροτραυματισμοί, ενώ οι φίλοι του Δικεφάλου όπως ήταν λογικό και επόμενο, όταν μπήκαν στο γήπεδο ήταν μούσκεμα από την αλόγιστη χρήση νερού και βίας από την βελγική αστυνομία.
Και του ελεγα να κατσει να δουμε φιρστ ντεητς, δεν ακουγε.
Μπα,πολυ γρηγοροι,ακριβεια στις πασες σπανε το πρεσινγκ για πλακα.Αν κανει ο Κουλιερακης το νεκρο και παρει αποβολη του χτηνους που εχουν μπροστα ισως γινει καμια κεντα.mao mao έγραψε: 11 Απρ 2024, 23:02περισσότερο είμασταν εμείς χαλιά, παρά πολύ καλή η Μπριζ. πιστεύω στο δεύτερο ημίχρονο θα αλλάξει η εικόνα του ματς.GoBack έγραψε: 11 Απρ 2024, 22:59 Αν παιζει στον ιδιο ρυθμο η Μπριζ και στο 2ο ημιχρονο δεν υπαρχει ελπιδα προκρισης για τον παοκακο ουτε με στραβοκλωτσιες και βουντου.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Πρεπει να του σπασε το ζυγωματικο ο σαματας
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
άσχετο, αλλά μόνο εμένα μου ο Μπράντον Τόμας μου θυμίζει τον ράπερ TUS?
- SpAcE_PaNtHeR
Εμενα μου θυμιζει τη μεριλ στριπ στα νιατα τηςmao mao έγραψε: 11 Απρ 2024, 23:35 άσχετο, αλλά μόνο εμένα μου ο Μπράντον Τόμας μου θυμίζει τον ράπερ TUS?
Έχει δει κανένας ότι η Αταλαντα νικάει την Λίβερπουλ στην Αγγλία 3-0 στο EL 
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Λίνο Βεντούρα

Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Ηρωας.Μονος του την εκανε τη μαλακια εντωμεταξυ ο παικτης εφευγε πλαγια
το άφησε ο Κλοπ. Είναι σε μάχη τίτλου με άλλες 2 ομάδες και αυτή τη στιγμή είναι 2η με διαφορά τερμάτων. Σιγά μην κάτσει να ασχολείται Απρίλη μήνα με το γιουρόπα και να πάει να παίξει τελικό στο Τατζικιστάνzteo έγραψε: 11 Απρ 2024, 23:44 Έχει δει κανένας ότι η Αταλαντα νικάει την Λίβερπουλ στην Αγγλία 3-0 στο EL![]()
εδιτ: οκ, στο εξωτικό Δουβλίνο είναι φέτος ο τελικός
Ο αγγλος σπικερ εχει φρικαρει επειδη και οι 4 παικτες της μπριζ που ηταν στο οριο καρτων πηραν κιτρινη,δεν εχει ιδεα απο ρουμανικα βουντου.
εγώ το έβλεπα σε Σέρβικο κανάλι. Σήμερα είχαν θέμα τα πειρατικά της cosmote.GoBack έγραψε: 11 Απρ 2024, 23:54 Ο αγγλος σπικερ εχει φρικαρει επειδη και οι 4 παικτες της μπριζ που ηταν στο οριο καρτων πηραν κιτρινη,δεν εχει ιδεα απο ρουμανικα βουντου.
ανετιζε προκρισις