!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Με ποιον θα ήσασταν αν ζούσατε στην κατοχή;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Με ποιον θα ήσασταν αν ζούσατε στην κατοχή;
Με την Ενωση Φιλων Χιτλερ για να μην καρφωθω.
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Μήπως ακολουθείς καμία παράδοση;Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 19 Νοέμ 2018, 13:54 Για την ιστορια:
Ο ένας μου παππούς ήταν Οπλαρχηγός πολέμησε κατά των Βουλγάρων και των κουκουεδων στην Δράμα.
Πήγε με την ομάδα του και πολέμησε στην μάχη της γέφυρας των Παππάδων
Ο άλλος ήταν στην Αθήνα κατά την Κατοχή και εντάχθηκε στις εθνικές ομάδες όταν άρχισαν οι κουκουεδες τις σφαγες.
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
οπως βλέπουμε σε ακόμη ένα θέμα, ανάρπαστες θα γινοντουσαν οι αριστερες ομαδες
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
- Ελβετός Τραπεζίτης
brb και tyt έγραψε: 19 Νοέμ 2018, 13:58Μήπως ακολουθείς καμία παράδοση;Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 19 Νοέμ 2018, 13:54 Για την ιστορια:
Ο ένας μου παππούς ήταν Οπλαρχηγός πολέμησε κατά των Βουλγάρων και των κουκουεδων στην Δράμα.
Πήγε με την ομάδα του και πολέμησε στην μάχη της γέφυρας των Παππάδων
Ο άλλος ήταν στην Αθήνα κατά την Κατοχή και εντάχθηκε στις εθνικές ομάδες όταν άρχισαν οι κουκουεδες τις σφαγες.
Έχω την ίδια γνώμη με τους παππούδες μου, αλλά δεν είναι λόγω κάποιας"οικογενειακης παραδοσης" .
Εκ των πραγμάτων και της ιστορίας επιβεβαιώνεται ότι οι παππούδες μου εσκέφθησαν σωστά και σαν πατριώτες πολέμησαν κατα του πραγματικού εχθρού
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Από απλή περιέργεια, ήταν στα τάγματα ασφαλείας; Επειδή είπες ότι θα γινόσουν ταγματασφαλίτης και ότι έχεις την ίδια γνώμη. Είναι προσωπικό-οικογενειακό, αν θέλεις απάντησε, ούτως ή άλλως δεν έχει σημασία.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 19 Νοέμ 2018, 14:12 Έχω την ίδια γνώμη με τους παππούδες μου, αλλά δεν είναι λόγω κάποιας"οικογενειακης παραδοσης" .
Εκ των πραγμάτων και της ιστορίας επιβεβαιώνεται ότι οι παππούδες μου εσκέφθησαν σωστά και σαν πατριώτες πολέμησαν κατα του πραγματικού εχθρού
Σημασία έχει ότι θα ήσουν εσύ συνεργάτης των Γερμανών εναντίον Ελλήνων.
Τι θα έγραφε άραγε η ιστορία για τον Λεωνίδα αν συνεργαζόταν με τους Πέρσες εναντίον των Αθηναίων που έσφαζαν τους Σπαρτιάτες;
Θα είχα καμπαρέ στον Λίβανο, να διασκεδάζουν οι Thommies. Σιγά μην καθόμουν στην Ελλάδα.brb και tyt έγραψε: 18 Νοέμ 2018, 22:33Αν ήσασταν ενήλικες στην κατοχή, με ποιον θα ήσασταν; Με τους αντιστασιασκούς; (ΕΑΜ, ΕΛΑΣ, διάφορες αντιστασιακές οργανώσεις με εθνικόφρονες στην ηγεσία όπως ΕΔΕΣ και μικρότερες), με τα Τάγματα Ασφαλείας ή οποιαδήποτε άλλη οργάνωση δωσιλόγων;
Ordem e Progresso.
- Ελβετός Τραπεζίτης
Βλακείες λες διότι τα Τάγματα Ασφαλείας οργανώθηκαν για να προστατεύσουν τον ελληνικό πληθυσμό από την βία, τις προγραφές και τις σφαγές που εκαναν οι στρατιωτικες μονάδες των κομμουνιστών.brb και tyt έγραψε: 19 Νοέμ 2018, 14:17Από απλή περιέργεια, ήταν στα τάγματα ασφαλείας; Επειδή είπες ότι θα γινόσουν ταγματασφαλίτης και ότι έχεις την ίδια γνώμη. Είναι προσωπικό-οικογενειακό, αν θέλεις απάντησε, ούτως ή άλλως δεν έχει σημασία.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 19 Νοέμ 2018, 14:12 Έχω την ίδια γνώμη με τους παππούδες μου, αλλά δεν είναι λόγω κάποιας"οικογενειακης παραδοσης" .
Τι θα έγραφε άραγε η ιστορία για τον Λεωνίδα αν συνεργαζόταν με τους Πέρσες εναντίον των Αθηναίων που έσφαζαν τους Σπαρτιάτες;
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
brb και tyt έγραψε: 19 Νοέμ 2018, 14:17Από απλή περιέργεια, ήταν στα τάγματα ασφαλείας; Επειδή είπες ότι θα γινόσουν ταγματασφαλίτης και ότι έχεις την ίδια γνώμη. Είναι προσωπικό-οικογενειακό, αν θέλεις απάντησε, ούτως ή άλλως δεν έχει σημασία.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 19 Νοέμ 2018, 14:12 Έχω την ίδια γνώμη με τους παππούδες μου, αλλά δεν είναι λόγω κάποιας"οικογενειακης παραδοσης" .
δις ιζ πάρτα;
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Η γνωστή δικαιολογία των δωσιλόγων.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 19 Νοέμ 2018, 14:32 Βλακείες λες διότι τα Τάγματα Ασφαλείας οργανώθηκαν για να προστατεύσουν τον ελληνικό πληθυσμό από την βία, τις προγραφές και τις σφαγές που εκαναν οι στρατιωτικες μονάδες των κομμουνιστών.
Όλως τυχαίως όλα αυτά έγιναν το 1943. Η αλήθεια είναι ότι με τους ταγματασφαλίτες οι Γερμανοί αποδέσμευσαν δυνάμεις για να τις χρησιμοποιήσουν αλλού.βία, τις προγραφές και τις σφαγές που εκαναν οι στρατιωτικες μονάδες των κομμουνιστών
Αλλά δεν μου είπες τι θα έγραφε η ιστορία αν ο Λεωνίδας συνεργαζόταν με τους Πέρσες και έκανε τάγματα ασφαλείας κατά των Αθηναίων που έσφαζαν Σπαρτιάτες.
Εναντιον των κομμουνιστων,οχι εναντιον των Ελληνων.brb και tyt έγραψε: 19 Νοέμ 2018, 14:17 Σημασία έχει ότι θα ήσουν εσύ συνεργάτης των Γερμανών εναντίον Ελλήνων.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Οι συνεργάτες των Γερμανών ήταν ... τι; Έλληνες; Μην ξεχνάμε ότι οι Γερμανοί έδωσαν την Μακεδονία στους Βούλγαρους και ΟΛΗ την Ήπειρο στους Τσάμηδες.under έγραψε: 19 Νοέμ 2018, 14:40Εναντιον των κομμουνιστων,οχι εναντιον των Ελληνων.brb και tyt έγραψε: 19 Νοέμ 2018, 14:17 Σημασία έχει ότι θα ήσουν εσύ συνεργάτης των Γερμανών εναντίον Ελλήνων.
Οι ταγματασφαλιτες ηταν αξιωματικοι που πολεμησαν Ιταλους και Γερμανους και πολιτες που καταταχτηκαν εθελοντικα για να προστατευσουν τις οικογενειες τους απο την κομμουνιστικη θηριωδια.brb και tyt έγραψε: 19 Νοέμ 2018, 14:43Οι συνεργάτες των Γερμανών ήταν ... τι; Έλληνες; Μην ξεχνάμε ότι οι Γερμανοί έδωσαν την Μακεδονία στους Βούλγαρους και ΟΛΗ την Ήπειρο στους Τσάμηδες.under έγραψε: 19 Νοέμ 2018, 14:40Εναντιον των κομμουνιστων,οχι εναντιον των Ελληνων.brb και tyt έγραψε: 19 Νοέμ 2018, 14:17 Σημασία έχει ότι θα ήσουν εσύ συνεργάτης των Γερμανών εναντίον Ελλήνων.
Θα σου πουλούσα λάδι, και θα σου έλεγα, Κι εγώ φτωχός άνθρωπος είμαι.under έγραψε: 19 Νοέμ 2018, 14:40Εναντιον των κομμουνιστων,οχι εναντιον των Ελληνων.brb και tyt έγραψε: 19 Νοέμ 2018, 14:17 Σημασία έχει ότι θα ήσουν εσύ συνεργάτης των Γερμανών εναντίον Ελλήνων.
Ordem e Progresso.
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
οκunder έγραψε: 19 Νοέμ 2018, 14:47Οι ταγματασφαλιτες ηταν αξιωματικοι που πολεμησαν Ιταλους και Γερμανους και οπλιτες που καταταχτηκαν εθελοντικα για να προστατευσουν τις οικογενειες τους απο την κομμουνιστικη θηριωδια.brb και tyt έγραψε: 19 Νοέμ 2018, 14:43Οι συνεργάτες των Γερμανών ήταν ... τι; Έλληνες; Μην ξεχνάμε ότι οι Γερμανοί έδωσαν την Μακεδονία στους Βούλγαρους και ΟΛΗ την Ήπειρο στους Τσάμηδες.
Τοσες πολυκατοικιες εχω,μια πανω μια κατω δεν με ενοχλειCavaliere έγραψε: 19 Νοέμ 2018, 14:47Θα σου πουλούσα λάδι, και θα σου έλεγα, Κι εγώ φτωχός άνθρωπος είμαι.under έγραψε: 19 Νοέμ 2018, 14:40Εναντιον των κομμουνιστων,οχι εναντιον των Ελληνων.brb και tyt έγραψε: 19 Νοέμ 2018, 14:17 Σημασία έχει ότι θα ήσουν εσύ συνεργάτης των Γερμανών εναντίον Ελλήνων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 741 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
-
- 16 Απαντήσεις