Naida έγραψε: 19 Νοέμ 2018, 01:19
Βασικά αυτό ήθελε λίγο πρήξιμο η σαλτσούλα του.
Δεν εχω δει στιφαδο με πηχτη σαλτσα ποτε. Ουτε καν η μητερα δεν ειχε πηχτη σαλτσα στο στιφαδο, που το πρωτο πραγμα που μου εμαθε και ελεγε συχνα μην το ξεχασω, ηταν ναφηνω το φαι με το λαδι του και οχι με νερα. Και αυτο στη φωτο μου μοιαζει να ειναι καπως ετσι. Με το κοκκινο λαδι του! Ναχεις και φρεσκο, ζεστο, ζυμωτο και ελαφρως ξινο ψωμακι... Αν ολα αυτα ειναι νερα δεν τρωγεται...
Τωρα ειδα οτι λες πρηξιμο...
Πήξιμο εννοούσα. Εγώ το στιφάδο το αφήνω και με κάπως έτσι
Με σκουρόχρωμη σάλτσα
Naida έγραψε: 19 Νοέμ 2018, 10:12
Με σκουρόχρωμη σάλτσα
Αυτο μοιαζει σαν να εχει και τριμμενο κρεμμυδι (δε μου μοιαζει για τοματα). Μια φορα εχω φτιαξει πριν μερικα εκατομμυρια χρονια, οποτε λεω για να λεω. Δε με χαλαει κανενα απτα δυο!
HaTeRs GoNnA hAtE...
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Naida έγραψε: 19 Νοέμ 2018, 10:12
Με σκουρόχρωμη σάλτσα
Αυτο μοιαζει σαν να εχει και τριμμενο κρεμμυδι (δε μου μοιαζει για τοματα). Μια φορα εχω φτιαξει πριν μερικα εκατομμυρια χρονια, οποτε λεω για να λεω. Δε με χαλαει κανενα απτα δυο!
Naida έγραψε: 19 Νοέμ 2018, 10:20
Εννοείται και αγριογούρουνο κιόλας
Ωωωω ναι! Εγω με μοσχαρι ειχα φτιαξει, αλλα ο παππους ειχε φερει αγριογουρουνο απτο κυνηγι (καποιος του το δωσε γιατι για πουλια παει) και ειχαν φτιαξει. Λουκουμι!
HaTeRs GoNnA hAtE...
Naida έγραψε: 19 Νοέμ 2018, 10:20
Εννοείται και αγριογούρουνο κιόλας
Ωωωω ναι! Εγω με μοσχαρι ειχα φτιαξει, αλλα ο παππους ειχε φερει αγριογουρουνο απτο κυνηγι (καποιος του το δωσε γιατι για πουλια παει) και ειχαν φτιαξει. Λουκουμι!
Και οι μπριζόλες αγριογούρουνο στα κάρβουνα αλλά και στιφάδο χταπόδι
Πατροπαράδοτα τα Χριστούγεννα τα περνάμε απέναντι.
Παίζουν διάφορα
κοτόσουπα(λίγο διαφορετική απο εδώ) η λεγόμενη "παντρεμένη"
Κανελόνια
λουκάνικα και
Παίζει ψαρικό και χέλια, αν και δε τα φτιάχνουμε πια
σαλατες τουρσια
αρνι στο φουρνο με πατάτες για τον καράμπαμπα της οικογένειας
και φυσικά Χριστούγεννα χωρίς λουκουμάδες με πολύχρωμη τρούφα (struffoli) δεν υφίστανται
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Mετα τον βιασμο του Χριστουγεννιατικου τραπεζιου απο αθεους περασαμε στον βιασμο του στιφαδου
Λειπει ο Αγις και εχει ξεφυγει η κατασταση
Αρίστος for Tsirpas Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 19 Νοέμ 2018, 11:36
Mετα τον βιασμο του Χριστουγεννιατικου τραπεζιου απο αθεους περασαμε στον βιασμο του στιφαδου
Λειπει ο Αγις και εχει ξεφυγει η κατασταση
Βλεπεις τι εισαι; Αντι να μας πεις, κοροιδευεις. Πες οτι δεν ξερουμε, οτι κανουμε λαθος, γιατι δε μας λες; Πως θα μαθει ο κοσμος αν κανεις δεν του λεει;
HaTeRs GoNnA hAtE...
α, και δεν κανουμε ποτε το σταυρο μας στο τραπεζι, με αποτελεσμα καποιος να το σχολιασει, καποιος αλλος να του απαντησει, και μεις να κατσουμε πισω στην καρεκλα χαζευοντας τη φαση, και σκεπτομενοι τι κριμα να μην εχουμε την πισινα με τα ποπκορν του αγι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
συνηθως αγριο, απο το γειτονα, μεσω της αφορολογητης (να σκασει ο γγ) ανταλλαγης προιοντων.
αμα τυχει να μην εχει, ημερο, μικρο, ολοκληρο στο φουρνο.
Δεν υπαρχει προβλημα με την ανταλλαγη προιοντων μικρου βεληνεκους
Καλοφαγωτο
Αρίστος for Tsirpas Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες