!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Eurovision 2024
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Eurovision 2024
Η τελευταία συμμετοχή που είχαμε μια αξιοπρέπεια ήταν
, η Καλομοίρα. Αυτό τα λέει όλα.......
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
ξερεις οτι οι Φλουντ παιξαν πανκ πριν τους Στουτζες ε?Sid Vicious έγραψε: 08 Απρ 2024, 17:28Δεν ειναι αχταρμας, experimental progressive ειναι. Και κάτι Dream Theater, Pink Floyd, Jethro Tull ετσι παίζουνzteo έγραψε: 08 Απρ 2024, 17:23Βασικά το δικό μας και της Ελβετίας έχουν το ίδιο πρόβλημαΣτύξ έγραψε: 08 Απρ 2024, 16:39
Δε το παλεύω,μου τρυπά τα μηνίγγια. Η "Μάντισσα" μού άρεσε πολύ.Και με ηπειρώτικη γκάιντα παρακαλώ. Γιατί δε διάλεξε αυτό;
Προσπάθησαν να βάλουν πολλά είδη μουσικής και φτιάξανε ένα αχταρμά.
- Sid Vicious
Και που καταληξαν χωρις τον Μπάρετ, δεν ακουγονται με τιποτα ο γουοτερς και η παρεα τουΠλέριος έγραψε: 08 Απρ 2024, 17:33ξερεις οτι οι Φλουντ παιξαν πανκ πριν τους Στουτζες ε?Sid Vicious έγραψε: 08 Απρ 2024, 17:28Δεν ειναι αχταρμας, experimental progressive ειναι. Και κάτι Dream Theater, Pink Floyd, Jethro Tull ετσι παίζουνzteo έγραψε: 08 Απρ 2024, 17:23
Βασικά το δικό μας και της Ελβετίας έχουν το ίδιο πρόβλημα
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Καμία σχέση. Όλοι αυτοί φτιάχνουν κομμάτια με συνοχή δεν πετάνε απλά ιδέες που δεν κολλάνε.Sid Vicious έγραψε: 08 Απρ 2024, 17:28Δεν ειναι αχταρμας, experimental progressive ειναι. Και κάτι Dream Theater, Pink Floyd, Jethro Tull ετσι παίζουνzteo έγραψε: 08 Απρ 2024, 17:23Βασικά το δικό μας και της Ελβετίας έχουν το ίδιο πρόβλημαΣτύξ έγραψε: 08 Απρ 2024, 16:39
Δε το παλεύω,μου τρυπά τα μηνίγγια. Η "Μάντισσα" μού άρεσε πολύ.Και με ηπειρώτικη γκάιντα παρακαλώ. Γιατί δε διάλεξε αυτό;
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Sid Vicious
Οι dream theater κομμάτια με συνοχή;zteo έγραψε: 08 Απρ 2024, 17:36Καμία σχέση. Όλοι αυτοί φτιάχνουν κομμάτια με συνοχή δεν πετάνε απλά ιδέες που δεν κολλάνε.Sid Vicious έγραψε: 08 Απρ 2024, 17:28Δεν ειναι αχταρμας, experimental progressive ειναι. Και κάτι Dream Theater, Pink Floyd, Jethro Tull ετσι παίζουνzteo έγραψε: 08 Απρ 2024, 17:23
Βασικά το δικό μας και της Ελβετίας έχουν το ίδιο πρόβλημα
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
Φυσικά οι Dream theater απλά τραβούσα τα σόλο στα κομμάτια δεν πετούσαν ραπ,τρομπέτες,τραπ και ότι βγει.Sid Vicious έγραψε: 08 Απρ 2024, 17:37Οι dream theater κομμάτια με συνοχή;zteo έγραψε: 08 Απρ 2024, 17:36Καμία σχέση. Όλοι αυτοί φτιάχνουν κομμάτια με συνοχή δεν πετάνε απλά ιδέες που δεν κολλάνε.Sid Vicious έγραψε: 08 Απρ 2024, 17:28
Δεν ειναι αχταρμας, experimental progressive ειναι. Και κάτι Dream Theater, Pink Floyd, Jethro Tull ετσι παίζουν![]()
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
αυτο, δυστυχως,ειναι μια πικρη αληθειαSid Vicious έγραψε: 08 Απρ 2024, 17:35Και που καταληξαν χωρις τον Μπάρετ, δεν ακουγονται με τιποτα ο γουοτερς και η παρεα τουΠλέριος έγραψε: 08 Απρ 2024, 17:33ξερεις οτι οι Φλουντ παιξαν πανκ πριν τους Στουτζες ε?Sid Vicious έγραψε: 08 Απρ 2024, 17:28
Δεν ειναι αχταρμας, experimental progressive ειναι. Και κάτι Dream Theater, Pink Floyd, Jethro Tull ετσι παίζουν
Εχει αλλάξει ο ήχος από τοτε.Aitwlos έγραψε: 08 Απρ 2024, 17:30 Η τελευταία συμμετοχή που είχαμε μια αξιοπρέπεια ήταν
Και τώρα βέβαια υπάρχουν πολλές συμμετοχές στο παλιό στυλ, αλλά πλέον θεωρούνται υπερβολικά safe. Οπως το φετινό της Κύπρου.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ακριβώς. Όπως πολύ σωστά τα είπε και ο Μέγας Χρησταρας Δάντης σε συνέντευξη του πριν λίγες μέρες. Δήλωσε φουλ Ζαρικός, και σε ερώτηση για το my number one (όπου ήτο ο συνθέτης) είπε πως αν είχε βγει αυτή την εποχή, πιθανον να μην περνούσε καν στον τελικό.
Ο ήχος αλλάζει και εξελίσσεται διαρκώς, όπως και τα τρεντς.
Χαρακτηριστικά είχε πει ο Δάντης ότι "αν στέλναμε σήμερα το number one, θα ήταν μία μπούρδα".vantono έγραψε: 08 Απρ 2024, 20:18Ακριβώς. Όπως πολύ σωστά τα είπε και ο Μέγας Χρησταρας Δάντης σε συνέντευξη του πριν λίγες μέρες. Δήλωσε φουλ Ζαρικός, και σε ερώτηση για το my number one (όπου ήτο ο συνθέτης) είπε πως αν είχε βγει αυτή την εποχή, πιθανον να μην περνούσε καν στον τελικό.
Ο ήχος αλλάζει και εξελίσσεται διαρκώς, όπως και τα τρεντς.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
AlienWay έγραψε: 08 Απρ 2024, 20:05Εχει αλλάξει ο ήχος από τοτε.Aitwlos έγραψε: 08 Απρ 2024, 17:30 Η τελευταία συμμετοχή που είχαμε μια αξιοπρέπεια ήταν
Και τώρα βέβαια υπάρχουν πολλές συμμετοχές στο παλιό στυλ, αλλά πλέον θεωρούνται υπερβολικά safe. Οπως το φετινό της Κύπρου.
Καλά σιγα τον ήχο που είχε η Γιουροβίζιον
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Ε, ναι. Πάντα υπήρχε ένα πλαίσιο.Aitwlos έγραψε: 08 Απρ 2024, 21:47AlienWay έγραψε: 08 Απρ 2024, 20:05Εχει αλλάξει ο ήχος από τοτε.Aitwlos έγραψε: 08 Απρ 2024, 17:30 Η τελευταία συμμετοχή που είχαμε μια αξιοπρέπεια ήταν
Καλά σιγα τον ήχο που είχε η Γιουροβίζιον
Εχουνε κατά καιρούς και καλά, αλλά πατώνουν.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Θυμήθηκες αυτο, και ξέχασες το πιο αριστουργηματικό underrated κομμάτι στην ιστορια της eurovision?AlienWay έγραψε: 08 Απρ 2024, 21:50 Ας πούμε όταν βγήκε πρώτο το number one, πάτωσε αυτό:
https://www.youtube.com/watch?v=lHGb57_FZVs
Γκλαμοπαουεριά που έσπειρε!
https://www.youtube.com/watch?v=JwndpNxxGL4
Δεν ξερω αν πάτωσε όπως αυτο που εβαλες, νομιζω καπου εντος 7αδας πρεπει να βγηκε, αλλά και πάλι πολυ λίγο ηταν.
Και κερδίζει το <<πολιτικό τραγούδι>>AlienWay έγραψε: 08 Απρ 2024, 21:48Ε, ναι. Πάντα υπήρχε ένα πλαίσιο.
Εχουνε κατά καιρούς και καλά, αλλά πατώνουν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 295 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
-
- 2 Απαντήσεις