!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΣΕΙΣΜΟΣ
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Re: ΣΕΙΣΜΟΣ
Και ένα άλλο περίεργο στοιχείο. Με βάση τις ανανεωμένες γεωγραφικές συντεταγμένες του επίκεντρου του σεισμού από το usgs.gov το γεωγραφικό πλάτος του φ είναι:
φ = 40,703°
Το γεωγραφικό πλάτος του μαιευτηρίου που γεννήθηκε ο Τράμπ θ είναι:
θ = 40,7005°
φ = 40,703°
Το γεωγραφικό πλάτος του μαιευτηρίου που γεννήθηκε ο Τράμπ θ είναι:
θ = 40,7005°
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Την ώρα του σεισμού στην Ναζαρέτ της Παλαιστίνης μεσουρανεί το άστρο Άλνιτακ της ζώνης του Ωρίωνα. Πρόκειται για το άστρο που αντιστοιχεί με βάση την θεωρία του Ωρίωνα του Μποβάλ στην πυραμίδα του Χέοπος. Διερευνώντας τον Σείριο έρχεται ένα σοκ και μας κάνει να σκεφτόμαστε την περίπτωση να πρόκειται για προειδοποίηση εξωγήινων.
[/α]
- Andromachi
- Phorum.gr user: Andromachi
Τελικά θα μας πει καποιος αν κάνει μεγάλο σεισμό στην Ελλάδα? ή όχι?
γτ η μανα μου με εχει ζαλίσει..." να προσέχεις ! μη γίνει τπτ ! θα γίνει σεισμός μη μπαίνεις σε μετρό... " και κάτι τετοια...
γτ η μανα μου με εχει ζαλίσει..." να προσέχεις ! μη γίνει τπτ ! θα γίνει σεισμός μη μπαίνεις σε μετρό... " και κάτι τετοια...
Ανδρομάχη: (ανήρ + (μάχη) μάχομαι) – πρόμαχος
Όποιου του μέλλει να πνιγεί, ποτέ του δεν πεθαίνει...
Πάντως εγώ, καλού κακού, προς Κόρινθο και πέριξ το ποδάρι μου δεν το πατώ
Πάντως εγώ, καλού κακού, προς Κόρινθο και πέριξ το ποδάρι μου δεν το πατώ
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Fata_Morgana
Αύριο που είναι η έκλειψη;Andromachi έγραψε: 07 Απρ 2024, 20:49 Τελικά θα μας πει καποιος αν κάνει μεγάλο σεισμό στην Ελλάδα? ή όχι?
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Αύριο που είναι η έκλειψη θα λυθούν τα μαγιά και θα επανενωθουν ο Ετιέν με την Ιζαμπω.Fata_Morgana έγραψε: 07 Απρ 2024, 21:48Αύριο που είναι η έκλειψη;Andromachi έγραψε: 07 Απρ 2024, 20:49 Τελικά θα μας πει καποιος αν κάνει μεγάλο σεισμό στην Ελλάδα? ή όχι?
(Όποιος έχει δει το Ladyhawk ξερει).
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Fata_Morgana
Και οι υπόλοιποι μαγεμένοι τι θα απογίνουμε;George_V έγραψε: 07 Απρ 2024, 21:54Αύριο που είναι η έκλειψη θα λυθούν τα μαγιά και θα επανενωθουν ο Ετιέν με την Ιζαμπω.Fata_Morgana έγραψε: 07 Απρ 2024, 21:48Αύριο που είναι η έκλειψη;Andromachi έγραψε: 07 Απρ 2024, 20:49 Τελικά θα μας πει καποιος αν κάνει μεγάλο σεισμό στην Ελλάδα? ή όχι?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Fata_Morgana την 07 Απρ 2024, 21:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Andromachi
δε ξερω βρε κορίτσια ... αυτές τις μερες μου είπε και με εχει πρήξει ... κυριολεκτικά
καθε τρείς και λίγο τηλεφωνο εχω, που ειμαι τι κάνω πως κινουμαι ...
καθε τρείς και λίγο τηλεφωνο εχω, που ειμαι τι κάνω πως κινουμαι ...
- Andromachi
να μη μπαίνουμε στο μετρό ...Fata_Morgana έγραψε: 07 Απρ 2024, 21:54Και οι υπόλοιποι μαγεμένοι τι θα απογίνουμε;George_V έγραψε: 07 Απρ 2024, 21:54Αύριο που είναι η έκλειψη θα λυθούν τα μαγιά και θα επανενωθουν ο Ετιέν με την Ιζαμπω.
γιατί, τί της είπαν της μαμάς και ανησυχεί τόσο;
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Andromachi
ω Κρόνε μου! τι να πεις!!!!Saturn έγραψε: 07 Απρ 2024, 21:47 Όποιου του μέλλει να πνιγεί, ποτέ του δεν πεθαίνει...
Πάντως εγώ, καλού κακού, προς Κόρινθο και πέριξ το ποδάρι μου δεν το πατώ![]()
- Andromachi
τι να της πει και ποιος!? μπα! απο το μυαλό της τα βγάζει!
- Fata_Morgana
Πρέπει να υπάρξει μια οδηγία και για μας. Μη πάμε σα το σκυλί στ αμπέλι.Andromachi έγραψε: 07 Απρ 2024, 21:55να μη μπαίνουμε στο μετρό ...Fata_Morgana έγραψε: 07 Απρ 2024, 21:54Και οι υπόλοιποι μαγεμένοι τι θα απογίνουμε;George_V έγραψε: 07 Απρ 2024, 21:54
Αύριο που είναι η έκλειψη θα λυθούν τα μαγιά και θα επανενωθουν ο Ετιέν με την Ιζαμπω.
(Όποιος έχει δει το Ladyhawk ξερει).![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 513 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Pillars
-
- 0 Απαντήσεις