Συνέχισε σημαιοφόρε των ζαίων, ακόμη και οι 41κάτηδες σε στηρίζουν.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εντολή του Υπουργείου Πολιτισμού σε όλα τα ξενοδοχεία, να σηκώσουν τη σημαία των ΛΟΑΤΚΙ
Re: Εντολή του Υπουργείου Πολιτισμού σε όλα τα ξενοδοχεία, να σηκώσουν τη σημαία των ΛΟΑΤΚΙ
Έτσι, έτσι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Re: Εντολή του Υπουργείου Πολιτισμού σε όλα τα ξενοδοχεία, να σηκώσουν τη σημαία των ΛΟΑΤΚΙ
Απολυτα σωστο αυτο. Στανκαγκελα θα ηταν ολοι οπως ειμαι εγω τωραΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 07 Απρ 2024, 13:20 φανταστείτε να γινόταν αυτό επί συριζα τι θα λέγανε οι νεοδημοκράτες
τώρα μόκο
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Μαδουραίος
Σταυρωτο Αυτια και ετοιμο εχεις το ψηφοδελτιο αγαπητο δεξιο γιδιLord Brum έγραψε: 07 Απρ 2024, 14:25Απολυτα σωστο αυτο. Στανκαγκελα θα ηταν ολοι οπως ειμαι εγω τωραΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 07 Απρ 2024, 13:20 φανταστείτε να γινόταν αυτό επί συριζα τι θα λέγανε οι νεοδημοκράτες
τώρα μόκο
Μισοδουλειες... με μια σημαια δε γινεται τιποτα. Να γινει υποχρεωτικο για τους ξενοδοχους αλλα και την πελατεια τους να φωτογραφιζονται συν γυναιξι και τεκνοις αγκαλιτσα με τα λοατκι, να συντρωγουν το πρωινο τους και γιατι οχι να γινεται και μια αλλαγη συντροφων... Επιτελους να εκπολιτιστουμε!!!
Για να μην διαβάζω ολόκληρο το νήμα, ισχύει η είδηση ή είναι τίποτα καθυστερημένη πρωταπριλιάτικη φάρσα;;;
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Καλά γύρνα πλευροντωρα ζαιολυμαΜαδουραίος έγραψε: 07 Απρ 2024, 14:29Σταυρωτο Αυτια και ετοιμο εχεις το ψηφοδελτιο αγαπητο δεξιο γιδιLord Brum έγραψε: 07 Απρ 2024, 14:25Απολυτα σωστο αυτο. Στανκαγκελα θα ηταν ολοι οπως ειμαι εγω τωραΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 07 Απρ 2024, 13:20 φανταστείτε να γινόταν αυτό επί συριζα τι θα λέγανε οι νεοδημοκράτες
τώρα μόκο
Θα σφίξουν οι κωλοι έστω και αν χαμογελάνε μπροστά στις κάμερες. Ο κούλης θα νοιώσει τα παπαρια το εκλογικού σώματος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lord Brum την 07 Απρ 2024, 14:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτό σκέφτηκα κι εγώ όταν το διάβασα.Saturn έγραψε: 07 Απρ 2024, 14:33 Για να μην διαβάζω ολόκληρο το νήμα, ισχύει η είδηση ή είναι τίποτα καθυστερημένη πρωταπριλιάτικη φάρσα;;;
Αλλά τελικώς είναι κάτι πολύ καλύτερο. Εφαρμοσμένη θεσμική φάρσα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν υπάρχει αντιπολίτευση, ο Κούλης θα βαρεθεί να κυβερνά. Deal with it.Lord Brum έγραψε: 07 Απρ 2024, 14:37Θα σφίξουν οι καλοί έστω και αν χαμογελάνε μπροστά στις κάμερες. Ο κούλης θα νοιώσει τα παπαρια το εκλογικού σώματος
Για ν' απαντήσεις, πρέπει πρώτα να κατανοήσεις αυτά για τα οποία θέλεις να μιλήσεις. Η σημαία δε διαχωρίζει τους ανθρώπους σε ΛΟΑΤΚΙ και μη ΛΟΑΤΚΙ, αλλά σε αυτούς που είναι και αυτούς που δεν είναι ομοφοβικοί.Bazoomba έγραψε: 07 Απρ 2024, 12:47Εχω απαντησει σε αυτο το ποστ πριν το αναρτησεις.![]()
Ειναι τρομερο γεγονος ,παντως,η απουσια καχυποψιας και ενστικτωδους εναντιωσης των αναρχικων στην παρεμβολη του Κρατους (ή συστηματος αν θες) στην διαδικασια τηςεσωτερικης κοινωνικης διαρθρωσης.
Otto Weininger έγραψε: 19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
Μηδενα προ του Βαγγελα μακαριζεΣτύξ έγραψε: 07 Απρ 2024, 14:39Δεν υπάρχει αντιπολίτευση, ο Κούλης θα βαρεθεί να κυβερνά. Deal with it.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Είναι διασπασμενη η εκτός ΝΔ κεντροαριστερα. Αν βρεθεί ερωτική προσωπικότητα τότε αλλάζουν τα πράγματαΣτύξ έγραψε: 07 Απρ 2024, 14:39Δεν υπάρχει αντιπολίτευση, ο Κούλης θα βαρεθεί να κυβερνά. Deal with it.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Α, μην το λες. Προσβάλλεις ασυστόλως όλα τα τούτα που μοιράζουν ή θα μοιράσουν πόνο στη Παταγονία.Στύξ έγραψε: 07 Απρ 2024, 14:39Δεν υπάρχει αντιπολίτευση, ο Κούλης θα βαρεθεί να κυβερνά. Deal with it.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αυτά συμβαίνουν όταν το κράτος αποφασίζει για λογαριασμό του κάθε ιδιώτη. Ξεκινάει με ποσόστωση στη μουσική, συνεχίζει με την άρση συγκεκριμένης σημαίας και στο τέλος θα αποφασίζει ακόμη και για τις μαξιλαροθήκες των καταλυμάτων
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση