χαχαχαχχαχααααSaturn έγραψε: 06 Απρ 2024, 21:48Αχ, πονεμένη ιστορία το πόνυ γιατί η νονά μου μου το είχε φέρει δώρο αλλά-όπως πάντα-έπαιρνε και στην αδελφή μου και στην αδελφή μου λοιπόν, είχε τύχει το μωβ ροζ κι εμένα το κιτρινοξανθό αλλά εγώ ήθελα το ροζάκι και με πήρε το παράπονο.Andromachi έγραψε: 06 Απρ 2024, 21:43 χαχαχχααχχααα
εγώ ειχα ομως όλα τα πονυ ότι εβγαινε το είχα
επισης είχα πολλά αρκουδακια λουτρινα
μια ξαδελφη μου, μου εχει πει οτι της έιχα χαλασει τη μπαρμπι... της είχα πει και καλα ελα να την κουρέψουμε να βγάλει πιο δυνατα μαλλια![]()
![]()
Μετά, άλλη φορά, οι γονείς μου θα μας έκαναν από ένα δώρο: σε εμένα θα έπαιρναν ή παιχνίδι ή θα τρύπαγα τα αυτιά μου να βάλω πρώτη φορά σκουλαρίκια...ήταν ας πούμε δεδομένο οτι θα φόραγα σκουλαρίκια αλλά εγώ ήθελα και το δώρο που της αδελφής μου ήταν ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥ ΠΟΝΥ!
Δεν μπορείς να φανταστείς σπαραγμό καρδιάς, να πρέπει να δεχτώ ότι ΕΝΑ δώρο θα έπρεπε να πάρω και αυτό ήταν τα σκουλαρίκια -αφού είχα μεγαλώσει-και να μου τρέχουν τα σάλια με τον στάβλο του πόνυ που είχε κι εκείνη την γατούλα με το καλαθάκι...![]()
την Μπάρμπι έπιασα κι εγώ να την λούσω και έφαγα πικρή απογοήτευση, γιατί εκεί που νόμιζα οτι θα λάμψουν τα μαλλια και θα της τα κάνω σούπερ, αυτά ήρθαν και έχασαν όλη την φόρμα και κάτσιασαν σαν πλυμμένης γάτας![]()
εγώ ημουν μόνη οπότε δεν είχα τετοια θέματα!
ήταν όλα δικά μου
αλλα χάλαγα των αλλων!!!
ήθελα να δημιουργήσω κι εγώ φαίνεται ... αλλα τα μαλλιά δε μεγάλωσαν ποτέ ... ακόμη και τώρα ε΄χει να μου το λεει που της χάλασα την κούκλα...( εχουμε περάσει τα 40
αλλα μου είπε οτι για να εξιλεωθώ της είχα παει ενα φόρεμα που το είχα κανει η ίδια, αυτό δεν το θυμαμαι να σου πω την αληθεια
αλλά για να το λεει κατι θα ξέρει