Ήταν μια λύση αλλά θα μου πήγαινε διπλάσιο το κόστος με το ταξί.
Από την άλλη να επιλέξω Χίουνται η κια η κάποιο άλλο εκτρωμα, θα προτιμούσα και τα πόδια
Στην Καμπούλ ζεις; αμάξια είναι, χαλάνε. Μετράνε και άλλα πράγματα.
το εβγαζε με κακο εξοπλισμο και τριξιματα, κακη ποιοτητα κατασκευης;
Ναι αλλά πληρώνεις σουβ και παίρνεις ένα υπερυψωμένο γιαρις σε χώρους. Σου είπα πως ειδικά τώρα που παίζω ληζινγκ δε με νοιάζει αν χαλάει, είναι θέμα των εταιρειών αυτό
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ξεφτιλα να πληρωνουμε τους τογιοτακηδες 30χιλιαρα και τους φορντακηδες επισης 28χιλιαρα,με το σαπακι μου μεχρι να το βαψω μπλε και να το ριξω στη θαλασσα. Να κανει θορυβο και το CVT,ωτοασπιδες θα φορας,η να σου κανει βζιου η καμπινα μετα τα 130χιλ/ωρα απο τους στροβυλισμους.
Από την άλλη να επιλέξω Χίουνται η κια η κάποιο άλλο εκτρωμα, θα προτιμούσα και τα πόδια
με κορεατη θα σε περναγαν για υδραυλικο, οκ, αλλα τωρα που θα σε περνανε για γκομενα, ειν καλα;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
με κορεατη θα σε περναγαν για υδραυλικο, οκ, αλλα τωρα που θα σε περνανε για γκομενα, ειν καλα;
Με σώζουν τα μούσια. Γιαυτό
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»