!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γυφτος ταπωσε τον γειτονα μου.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- ΜπλεΜπουμπυς
Γυφτος ταπωσε τον γειτονα μου.
Ζητησε ο γείτονας από έναν γύφτο που περνούσε και πουλούσε κρεμμύδια να μην ξανάρθει γιατί φοβούνται τα εγγόνια του και ο γύφτος του δίνει την αποστομωτική απάντηση ότι δεν φταίω εγώ αν εσείς λέτε ρατσιστικές απειλές μόνο και μόνο επειδή δεν τρώνε το φαί τους..
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Re: Γυφτος ταπωσε τον γειτονα μου.
source: Trust me bro
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
Σιγά μην του απάντησε ότι θα φωνάξει τον Δημητρά 
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Δεν έχεις μιλήσει με γύφτους στην ζωή σου.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 18 Νοέμ 2018, 08:46 Ζητησε ο γείτονας από έναν γύφτο που περνούσε και πουλούσε κρεμμύδια να μην ξανάρθει γιατί φοβούνται τα εγγόνια του και ο γύφτος του δίνει την αποστομωτική απάντηση ότι δεν φταίω εγώ αν εσείς λέτε ρατσιστικές απειλές μόνο και μόνο επειδή δεν τρώνε το φαί τους..
Βρε Μπούμπη 
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
από το twitter είναι
Μηχανικός έγραψε: 18 Νοέμ 2018, 14:34Δεν έχεις μιλήσει με γύφτους στην ζωή σου.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 18 Νοέμ 2018, 08:46 Ζητησε ο γείτονας από έναν γύφτο που περνούσε και πουλούσε κρεμμύδια να μην ξανάρθει γιατί φοβούνται τα εγγόνια του και ο γύφτος του δίνει την αποστομωτική απάντηση ότι δεν φταίω εγώ αν εσείς λέτε ρατσιστικές απειλές μόνο και μόνο επειδή δεν τρώνε το φαί τους..![]()
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Υδράργυρος
Δε λενε ολοι τα ιδια πραματαΜηχανικός έγραψε: 18 Νοέμ 2018, 14:34Δεν έχεις μιλήσει με γύφτους στην ζωή σου.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 18 Νοέμ 2018, 08:46 Ζητησε ο γείτονας από έναν γύφτο που περνούσε και πουλούσε κρεμμύδια να μην ξανάρθει γιατί φοβούνται τα εγγόνια του και ο γύφτος του δίνει την αποστομωτική απάντηση ότι δεν φταίω εγώ αν εσείς λέτε ρατσιστικές απειλές μόνο και μόνο επειδή δεν τρώνε το φαί τους..![]()
Ε ναι δεν είναι όλοι σαν τον Μπουμπης να χρησιμοποιούν ρατσιστικές λέξεις όπως γύφτοςΥδράργυρος έγραψε: 18 Νοέμ 2018, 15:04Δε λενε ολοι τα ιδια πραματαΜηχανικός έγραψε: 18 Νοέμ 2018, 14:34Δεν έχεις μιλήσει με γύφτους στην ζωή σου.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 18 Νοέμ 2018, 08:46 Ζητησε ο γείτονας από έναν γύφτο που περνούσε και πουλούσε κρεμμύδια να μην ξανάρθει γιατί φοβούνται τα εγγόνια του και ο γύφτος του δίνει την αποστομωτική απάντηση ότι δεν φταίω εγώ αν εσείς λέτε ρατσιστικές απειλές μόνο και μόνο επειδή δεν τρώνε το φαί τους..![]()
Νήφε και μέμνησο απιστείν
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 18 Νοέμ 2018, 08:46 Ζητησε ο γείτονας από έναν γύφτο που περνούσε και πουλούσε κρεμμύδια να μην ξανάρθει γιατί φοβούνται τα εγγόνια του και ο γύφτος του δίνει την αποστομωτική απάντηση ότι δεν φταίω εγώ αν εσείς λέτε ρατσιστικές απειλές μόνο και μόνο επειδή δεν τρώνε το φαί τους..
κνιτσ ρομα
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Δεν υπάρχουν ΚΝίτες ρομά, παρότι το γλύψιμο που τους κάνουν.
Ενώ υπάρχουν πολλοί βασιλικοί.
- Ελβετός Τραπεζίτης
Πάντα με εκπλήσσει το πόσα πολλά ξερεις για τους γυφτους!Μηχανικός έγραψε: 18 Νοέμ 2018, 15:46 Δεν υπάρχουν ΚΝίτες ρομά, παρότι το γλύψιμο που τους κάνουν.
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
εγω το δεχομαι ως πιθανο ,μου εχει συμβει με μπατσο ακρτιβως ιδια φαση.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 18 Νοέμ 2018, 08:46 Ζητησε ο γείτονας από έναν γύφτο που περνούσε και πουλούσε κρεμμύδια να μην ξανάρθει γιατί φοβούνται τα εγγόνια του και ο γύφτος του δίνει την αποστομωτική απάντηση ότι δεν φταίω εγώ αν εσείς λέτε ρατσιστικές απειλές μόνο και μόνο επειδή δεν τρώνε το φαί τους..
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 67 Απαντήσεις
- 1429 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
-
- 11 Απαντήσεις