!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι άχρηστοι αργοσχολοι μπάτσοι του Κούλη τα κατάφεραν παλι
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Οι άχρηστοι αργοσχολοι μπάτσοι του Κούλη τα κατάφεραν παλι
ΌΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΊΚΕΣ ΠΟΥ ΕΊΧΑΝ ΠΈΣΕΙ ΘΎΜΑΤΑ ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑΣ ...είχαν κάτι κοινό
Είχαν κάνει λάθος επιλογές στην ερωτική τους ζωή , και αυτό το λέγω με κάθε σεβασμό στην μνήμη τους ως νεκρούς ανθρώπους,
Είχαν κάνει λάθος επιλογές στην ερωτική τους ζωή , και αυτό το λέγω με κάθε σεβασμό στην μνήμη τους ως νεκρούς ανθρώπους,
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Και τι χολοσκάτε?Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 02 Απρ 2024, 07:55 Οι άχρηστοι αργοσχολοι μπάτσοι του Κούλη τα κατάφεραν παλι
Άμα κάνετε την προλεταριακή επανάσταση, η αντίσταση της αστικής τάκης δια των οργάνων της θα είναι "νοθευμένη" και χαλαρή,
ευκολάκι για τα τάγματα εφόδου ...
Δεν ξέρω τι περιμένετε και δεν ξεχίνεστε στους δρόμους, μόνο την βουλευτική αποζημίωση θα χάσουν οι βουλευτές
και τις νόμιμες κρατικές επιχορηγήσεις στο τιμημένο.
Εμπρος λαέ, οι μπάτσοι είναι κουλ...
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
Και τελικά ... κοπελιά ( μιλώ συμβουλεύοντας την κόρη μου ) εαν μπλέξεις με τον Τζακ τον Αντεροβγαλτη ή με οποιοδήποτε μούτρο του υποκόσμου ή με οποιοδήποτε"κακό" παιδί γιατί τα κακά παιδιά έχουν .. ερωτική γοητεία που δεν την έχουν τα καλά ήσυχα και φρόνιμα παιδιά τα οποία είναι "νοικοκύρηδες" (δηλαδή..Κυρ Παντεληδες) είναι δική σου ευθύνη μετά
Δεν σου φταίει ούτε ή κοινωνία ουτε ή .. πατριαρχία ούτε ολόκληρη η ελληνική αστυνομία (ή οποία θα έπρεπε να διαθέτει και από έναν αστυνομικό σούπερ Ραμπο και κομάντο μαζί με περιπολικά) σε κάθε γυναίκα που έχει προβλήματα με τον υπόκοσμικο άνδρα που είχε μπλέξει με την δική της θέληση και επιλογή
Δεν σου φταίει ούτε ή κοινωνία ουτε ή .. πατριαρχία ούτε ολόκληρη η ελληνική αστυνομία (ή οποία θα έπρεπε να διαθέτει και από έναν αστυνομικό σούπερ Ραμπο και κομάντο μαζί με περιπολικά) σε κάθε γυναίκα που έχει προβλήματα με τον υπόκοσμικο άνδρα που είχε μπλέξει με την δική της θέληση και επιλογή
Κάθε μα κάθε γυναίκα (όπως και κάθε άνδρας) έχει άμεση προσωπική ευθύνη για το που μπλέκει
ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΎΛΑ !!!
Και όπως έλεγε και ο Σαρτρ
ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΑΘΩΑ ΘΎΜΑΤΑ !!!
Δεν φταίει μόνον ο κλέφτης που με κλέβει φταιω και εγώ που δεν έλαβα τα μέτρα μου προκειμένου να μην με κλέψει
Δεν φταίει μόνον ο λύκος που τρώει το πρόβατο φταίει και υπ πρόβατο που δεν είχε λάβει τα μέτρα του προκειμένου να μην το φάει ο λύκος ..
ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΎΛΑ !!!
Δεν φταίει μόνον ο κλέφτης που με κλέβει φταιω και εγώ που δεν έλαβα τα μέτρα μου προκειμένου να μην με κλέψει
Δεν φταίει μόνον ο λύκος που τρώει το πρόβατο φταίει και υπ πρόβατο που δεν είχε λάβει τα μέτρα του προκειμένου να μην το φάει ο λύκος ..
Μετά από τόσες γυναικοκτονιες θεωρούμε ότι για την αστυνομία είναι πρωτόγνωρη η κατάσταση?ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 05 Απρ 2024, 21:33zteo έγραψε: 05 Απρ 2024, 21:25Η αστυνομία που αδιαφόρησε να προστατεύσει ενάν πολίτη που ζήτησε προστασία έχει ευθύνες?ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 05 Απρ 2024, 21:22
![]()
![]()
![]()
Κάθε γυναίκα (ή και άνδρας) έχει ευθύνη για το που μπλέκει σαν ερωτικές ξ και φιλικές κοινωνικές σχέσεις...
Χωρίς να θέλω να θεωρηθω ασεβής στην μνήμη των νεκρών γυναικών που έπεσαν θύματα γυναικοκτονιας ΕΙΧΑΝ ΕΥΘΎΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΩΤΙΚΈΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΟΓΈΣ
Ή αστυνομία και το προσωπικό της ΔΕΝ αδιαφόρησαν, λειτούργησαν έτσι όπως είχαν μάθει , εκπαιδευτεί να λειτουργούν ετσι οως είχαν συνηθίσει να λειτουργούν
Αυτό ΆΣΧΕΤΑ με το εάν αυτό είναι σωστό η λάθος ειδικά για ασυνήθιστα και πρωτόγνωρα περιστατικά σαν το συγκεκριμένο περιστατικό
Απλά έχουν εκπαιδευτεί να είναι ωχαδελφιστες γραφειοκρατες και πολλοί από αυτούς καριεριστες πανελιστες.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Δεν μπορεί ή ελληνική αστυνομία, ούτε ολόκληρος ο .. ελληνικός στρατός να διαθέτει και απο εναν φρουρό σούπερ κομάντο πίσω από κάθε γυναίκα ή οποία από μόνη της πάει και μπλέκει με τον κάθε ψυχανωμαλο άνδρα του υποκόσμου και ή οποία ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ δημιουργεί όλες τις συνθήκες και προϋποθέσεις για την "γυναικοκτονια" της ..zteo έγραψε: 05 Απρ 2024, 21:52Μετά από τόσες γυναικοκτονιες θεωρούμε ότι για την αστυνομία είναι πρωτόγνωρη η κατάσταση?ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 05 Απρ 2024, 21:33zteo έγραψε: 05 Απρ 2024, 21:25
Η αστυνομία που αδιαφόρησε να προστατεύσει ενάν πολίτη που ζήτησε προστασία έχει ευθύνες?
Ή αστυνομία και το προσωπικό της ΔΕΝ αδιαφόρησαν, λειτούργησαν έτσι όπως είχαν μάθει , εκπαιδευτεί να λειτουργούν ετσι οως είχαν συνηθίσει να λειτουργούν
Αυτό ΆΣΧΕΤΑ με το εάν αυτό είναι σωστό η λάθος ειδικά για ασυνήθιστα και πρωτόγνωρα περιστατικά σαν το συγκεκριμένο περιστατικό
Απλά έχουν εκπαιδευτεί να είναι ωχαδελφιστες γραφειοκρατες και πολλοί από αυτούς καριεριστες πανελιστες.
Όλο το προσωπικό του αστυνομικού τμήματος στην συγκεκριμένη περίπτωση λειτούργησαν σύμφωνα με τις τυπικές διαδικασίες με τις οποίες είχαν συνηθίσει και εκπαιδευτεί να δουλεύουν ως λειτουργεία της υπηρεσίας
Το εάν αυτές οι διαδικασίες είναι σωστές ή λάθος είναι άλλο ζήτημα
Και ΝΑΙ
Τα περιπολικά της αστυνομίας ΔΕΝ είναι ταξί
Ειδικά εάν δεν έχεις ξεκαθαρίσει στο αστυνομικό όργανο το τι ακριβώς ζητάς και δεν έχεις ξεκαθαρίσει ότι κινδυνεύεις αμεσα
Το εάν αυτές οι διαδικασίες είναι σωστές ή λάθος είναι άλλο ζήτημα
Και ΝΑΙ
Τα περιπολικά της αστυνομίας ΔΕΝ είναι ταξί
Ειδικά εάν δεν έχεις ξεκαθαρίσει στο αστυνομικό όργανο το τι ακριβώς ζητάς και δεν έχεις ξεκαθαρίσει ότι κινδυνεύεις αμεσα
Isildur έγραψε: 05 Απρ 2024, 21:02Είναι άποψη που άκουσα με τ' αυτιά μου χθες στο μαγαζί από ακροδεξιό φαντατικό αντικομμουνιστή (και αρκετά, έως πολύ, στόκο):
"Αφού είχε τατού απ' τα 18 της και αφού έμεινε έγγυος στα 23 της και αφού τα είχε με το ρεμάλι τον τατουαζάκια, καλά να πάθει. Τι την κλαίνε τώρα οι δικοί της;".
Εχει κάνει παιδιά;
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Εγώ το ξέρω. Αυτος νομίζει πως λέει κάτι τις βαρυσήμαντο. Και επιβεβαιώνει με κάθε ανάρτησή του, τον απόπατο.Ναύτης έγραψε: 05 Απρ 2024, 15:08Είναι άρρωστος ο τυπάκος αυτός. Δεν το λέω σαν σχήμα λόγου, είναι αρρωστάκι. Κάτι τέτοιοι τύποι κυκλοφορούν -έχουν το θράσος να εκφράζουν και άποψη- και μετά εμείς οι υπόλοιποι ψάχνουμε σύννεφα για να πέσουμε για τους κάθε λογής μίχους. Βούρκος.Πασιφάη έγραψε: 05 Απρ 2024, 13:51Ο τυπάκος που γράφει το παρακάτω,nemo έγραψε: 05 Απρ 2024, 12:59 αν ηταν ο κοσμος ζωγραφια θα εβαζα τον ναυτη να προλαβαινει τον δραστη προτου την μαχαιρωσει
εξουδετερωνοντας τον με μια κλωτσια ...αλλα γμτ μου δεν ειναι
έχει το θράσος, να μιλάει. Και να γράφει εδώ μέσα. Μάλιστα. Και δεν έχει πάρει ακόμη ''πόδι''.nemo έγραψε: 02 Απρ 2024, 19:37
οχι και εξηγησα το σκεπτικο μου ..θεωρω πως οταν εχουμε να κανουμε με συναινετικη συνευρεση
δεν υπαρχει βιασμος αλλα ομως εχουμε εγκλημα για οσους συνευρεθηκαν με την μικρη
θα πρεπει να εχει εξεταστει απο ψυχολογους η μικρη για γνωριζουμε αν ειχε συνειδηση της πραξης της
αλλα ειχε ή δεν ειχε οι τυποι θα πρεπει να καταδικαστουν οχι ομως για βιασμο
επισης πως μπορει να βγαζουν καθαρη την μαμα οταν βλεπει τα εξοδα που κανει η κορη της
και αυτη να μην καταλαβαινει τιποτα --με πιο λιγα λογια μου την δινει να πληρωσει μονο ο μιχος
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Να φωνάξεις τον Σάρτρ, όταν μπλέξει το παιδί σου. Εκεί να σε δω, πόσα απίδια μπορείς να μαζέψεις απ'τον σάκο των ''πρωτοκόλλων''. Καλή η φιλοσοφία για να διαβάζεις στη σύνταξη, αλλά οι κοινωνικές εξελίξεις τρέχουν. Βάλε κανα ούζο εκεί στα απάτητα της Ρούμελης και πες στους συγχωριανούς, παρεμφερείς πίπες.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 05 Απρ 2024, 21:51 Κάθε μα κάθε γυναίκα (όπως και κάθε άνδρας) έχει άμεση προσωπική ευθύνη για το που μπλέκει
ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΎΛΑ !!!
Όμως αν είναι δυνατόν, βοήθησε το κορίτσι ουσιαστικά, δίχως να τρολλάρεις.
Δεν συζητώ μαζί σου ..Πασιφάη έγραψε: 05 Απρ 2024, 23:50Να φωνάξεις τον Σάρτρ, όταν μπλέξει το παιδί σου. Εκεί να σε δω, πόσα απίδια μπορείς να μαζέψεις απ'τον σάκο των ''πρωτοκόλλων''. Καλή η φιλοσοφία για να διαβάζεις στη σύνταξη, αλλά οι κοινωνικές εξελίξεις τρέχουν. Βάλε κανα ούζο εκεί στα απάτητα της Ρούμελης και πες στους συγχωριανούς, παρεμφερείς πίπες.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 05 Απρ 2024, 21:51 Κάθε μα κάθε γυναίκα (όπως και κάθε άνδρας) έχει άμεση προσωπική ευθύνη για το που μπλέκει
ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΎΛΑ !!!
Καλά, δεν επιμένω. Αρκεί που πήρες το μήνυμα.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 06 Απρ 2024, 00:02Δεν συζητώ μαζί σου ..Πασιφάη έγραψε: 05 Απρ 2024, 23:50Να φωνάξεις τον Σάρτρ, όταν μπλέξει το παιδί σου. Εκεί να σε δω, πόσα απίδια μπορείς να μαζέψεις απ'τον σάκο των ''πρωτοκόλλων''. Καλή η φιλοσοφία για να διαβάζεις στη σύνταξη, αλλά οι κοινωνικές εξελίξεις τρέχουν. Βάλε κανα ούζο εκεί στα απάτητα της Ρούμελης και πες στους συγχωριανούς, παρεμφερείς πίπες.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 05 Απρ 2024, 21:51 Κάθε μα κάθε γυναίκα (όπως και κάθε άνδρας) έχει άμεση προσωπική ευθύνη για το που μπλέκει
ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΎΛΑ !!!
Και ως τελικό συμπέρασμα
Κάθε γυναίκα (ή και άνδρας από την άλλη πλευρά) είναι ΆΜΕΣΑ υπεύθυνος για το τι επιλογές κάνει στις προσωπικές ερωτικές ακόμη και φιλικές κοινωνικές του σχέσεις
Και να μην περιμένει από το ελληνικό κράτος και την ελληνική αστυνομία να του διαθέσει
.. ολόκληρο στρατό από σωματοφύλακες οχήματα και εξοπλισμό να τον σώσει από τις δικές τπυ λανθασμένες επιλογές...
Κάθε γυναίκα (ή και άνδρας από την άλλη πλευρά) είναι ΆΜΕΣΑ υπεύθυνος για το τι επιλογές κάνει στις προσωπικές ερωτικές ακόμη και φιλικές κοινωνικές του σχέσεις
Και να μην περιμένει από το ελληνικό κράτος και την ελληνική αστυνομία να του διαθέσει
.. ολόκληρο στρατό από σωματοφύλακες οχήματα και εξοπλισμό να τον σώσει από τις δικές τπυ λανθασμένες επιλογές...
Μερικοί λες; Εγώ βλέπω πληθώρα από ναυάγια, εξαρτημένα από οπαδισμό, που νυχθημερόν κάμουν αισθητή την παρουσία τους. Που δεν έχουν ζωή. Να πιούνε έναν γαμωκαφέ, να συναντήσουν φίλους, να δουλέψουν ξερωγω.
Πρήζουν παπάρια και νομίζουν πως επιτελούν κοινωνικό έργο. Για λύπηση είναι και το μόνο που τους πρέπει είναι να τους φτύνεις στα μούτρα. Για καμία εργασία μαν μου. Ούτε για λούστροι. Διότι ακόμη και αυτή η δουλειά, είχε/ έχει αξία για όσουν την κάνουν ακόμη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 319 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-