!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Οι άχρηστοι αργοσχολοι μπάτσοι του Κούλη τα κατάφεραν παλι

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Aitwlos

Re: Οι άχρηστοι αργοσχολοι μπάτσοι του Κούλη τα κατάφεραν παλι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos »

Ασέβαστος έγραψε: 05 Απρ 2024, 17:43
πατησιωτης έγραψε: 05 Απρ 2024, 14:32
nemo έγραψε: 05 Απρ 2024, 14:20 οκ σωστα ! αλλα περιμενω απο τον πατ να μας πει τουλαχιστον εναν λογο που η κυβερνηση του
φοβαται το αριστερο σκουξιμο σαν τι να φανταζεται; απεργιες; δολιοφθορες;
Προφανώς αυτά αλλά η μονιμότητα χρειάζεται αναθεώρηση του συντάγματος.

Otto Weininger έγραψε: 05 Απρ 2024, 14:23 Αντί να γράφεις όλες αυτές τις γενικόλογες μπούρδες γιατί δεν γράφεις 5 πράγματα που θεωρείς ότι η ΝΔ τα έκανε μπουρδελο ή έστω δεν τα αλλαξε ;

Θα τα πω εγώ : ΚΑΝΟΝΙΚΗ και όχι πανεπιστημιακή αστυνομία μέσα στα πανεπιστήμια με ίδρυση τμημάτων μέσα σε αυτά και διαγραφές φοιτητών που κάνουν καταλήψεις.
Η μονιμότητα των ΔΥ δεν μπορούσε να αλλάξει χωρίς αναθεώρηση αλλά μπορούσε να αλλάξει ο δημοσιουπαλληλικός κώδικας και να επιστρέψει η ιεραρχία που υπήρχε πριν το 1984 και τον Κουτσόγιωργα.
Επάνοδος των επιθεωρητών στα σχολεία. .
Αλλαγή κανόνων εμπλοκής της αστυνομίας και των σχετικών νόμων.Αυτός που καταδικάσθηκε επειδή σκότωσε τον απαγωγέα έπρεπε να είναι αθώος.
Mε άλλα λόγια η κυβέρνηση έπρεπε να είναι πολύ πιο δεξιά :D αλλά αυτό θα σήμαινε ότι το 2023 θα είχαμε πάλι Τσίπρα.Δεν έχω καμμιά αμφιβολία για τη νοοτροπία της μεταπολιτευτικής ελληνικής κοινωνίας.
Ο Μητσοτάκης προτίμησε να παρατείνει τη θητεία του,αυτή είναι η αλήθεια.
+εφαρμογη της νομοθεσιας στους γυφτους οπως ακριβως και στους ανθρωπους.

Τα κιτι έμα.
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας »

ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Απρ 2024, 17:20
Σενέκας έγραψε: 05 Απρ 2024, 17:12
ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Απρ 2024, 17:11 Βλέπω, ότι αποχώρησαν όλα τα μαχητικά μαδουροειδή κατιναριά από το... πολιτικό αυτό θέμα.

Δεν πειράζει, θα τα ξαναπούμε. :wink
ονόματα πες, να ξέρουμε αν πρέπει να απαντήσουμε ή όχι
Έχω ήδη έτοιμη λίστα των επιθετικών και ψιλογκέικων αντιδράσεων στο πχόρουμ.

Αλλά για αμιγώς προσωπική κρίση και χρήση.

Οπότε, σαφώς και δεν μ' ενδιαφέρουν οι απαντήσεις σας, μπάρμπα. Τις έχω πάρει εδώ και καιρό. :e045:
δε με ενδιαφέρει αν σε ενδιαφέρει, απλά αν είναι να βρίσεις, καλό είναι να βρίζεις ονομαστικά για να μπορώ να βρίζω κι εγώ, αλλιώς δεν είναι σωστό. Έχεις πει ότι σ'αρέσει να τσουβαλιάζεις, δεν κρίνω, γούστο σου, απλά όταν ανοίγεις τσουβάλια και βάζεις ταμπέλες, να ονομάζεις να το ξέρουμε αν είμαστε μέσα. Να, ο Όττο πριν με έβρισε ονομαστικά και με παράθεση, τίμια πράγματα. Ας μην είμαστε μονοφαγάδες :102:
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Απρ 2024, 15:41
sharp έγραψε: 05 Απρ 2024, 15:01
Τι θα πει ράντομ (το φλωράκι δεν το σχολιάζω); Τακτικός χρήστης είναι που έχει συμβαλει με σοβαρά θέματα. Και έχω διαφωνήσει πολλές φορές μαζί του.
Κι εγώ θεωρώ πολιτικά φλωράκια όσους κάνουν παρατηρήσεις χωρίς να λένε τι ψήφισαν και τι θα ψηφίσουν.

Το κατά πόσον συμμετέχουν στο ανώδυνο πεδίο των σοβαρών "γενικών" θεμάτων, είναι άλλη φάση.
Αυτό που λες είναι ο ευτελισμός της πολιτικής. Πολιτική (από το Πόλις και Πολιτεία) δεν είναι τα κόμματα. Και εσύ μπορεί να πιστεύεις ότι άμα έβγαινε ο Τζήμερος σήμερα κυβέρνηση θα άλλαζαν όλα, εγώ όμως πιστεύω ότι βγαινουν ακριβώς αυτοί που οι περισσότεροι θέλουν. Που σημαίνει ότι κάπου αλλού βρίσκεται το πρόβλημα.
sharp

Otto Weininger έγραψε: 05 Απρ 2024, 15:14
Otto Weininger έγραψε: 05 Απρ 2024, 14:38

Γράφει ένα ράντομ φλωράκι ότι οι αστυνομικοί είναι τεμπέληδες που κολλάνε σφραγίδες, εκμηδενίζοντας ολα τα σώματα της αστυνομίας και εσύ του λες ότι είναι όαση.

Μάλιστα.
Τι θα πει ράντομ (το φλωράκι δεν το σχολιάζω); Τακτικός χρήστης είναι που έχει συμβαλει με σοβαρά θέματα. Και έχω διαφωνήσει πολλές φορές μαζί του.

Εσύ μού είσαι συμπαθής και το ξέρεις. Είσαι όμως πολιτικά χρωματισμένος. Ο Πατησιώτης που γράφει ότι ο Μητσοτάκης προτίμησε να βγει δεν είναι χρωματισμένος.

Η αστυνομία και γενικώτερα η Ελληνική κοινωνία έχει ξεχαρβαλωθεί εδώ και 20 χρόνια ή έστω από τότε φαινόταν αυτό. Έχω και προσωπικά παραδείγματα με την αστυνομία, αλλά δεν θα τα αναφέρω. Οπότε ναι δεν είναι θέμα ΝΔ, αλλά ούτε η ΝΔ έκανε τίποτε. Αυτό λέει ο Σενέκας και ο Πατησιώτης αν κατάλαβα καλά. Εσύ διαφωνείς επειδή κυβέρνηση είναι τώρα η ΝΔ, αν ήταν ο Σύριζα θα έλεγες "Μάτι".
Εγώ καταρχας έβαλα τα στοιχεία πιο πάνω για να μην μιλάμε στον αέρα.
Και δεν θα έλεγα "Μάτι". Εδώ δεν το έλεγα όταν συνέβη (μόλις 18 δημοσιεύσεις σε όλο το νήμα για το Μάτι).

Ράντομ φλωράκι είναι όταν εκμηδενίζει σώματα όπως η ΔΙΑΣ λέγοντας ότι είναι τεμπέληδες.
Παιδιά που έχουν σκοτωθεί στο καθήκον, που έχουν επέμβει ταχύτατα άπειρες φορές.
Οι γενικεύσεις ενέχουν πάντοτε αυτόν τον κίνδυνο. Όαση έγραψα επειδή βλέπω ότι οι περισσότεροι καλοί που έπαιζαν έχουν εξαφανιστεί πια.

Όπως κι εγώ τελευταία :003:

Εξαίρεση μοναδική ο Πατησιώτης, του οποίου τα γραπτά είναι τα μόνα που με κάνουν να ρίχνω πού και πού καμμιά ματιά.
sharp

ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Απρ 2024, 15:58
Πλέριος έγραψε: 05 Απρ 2024, 15:56
ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Απρ 2024, 15:50

Τζημ στις πρώτες, ΝΔ στις δεύτερες. Εσύ;
ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ

προχω?
Ψήφισες ΑΝΤΑΡΣΥΑ και στο δεύτερο γύρο, μεγιστοτεράστιε;

:smt005: :smt005: :e045:
Τι γελάς; Κι εγώ στα 18 κάτι τέτοια έκανα.
Νετο Γκουερινο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νετο Γκουερινο »

hellegennes έγραψε: 05 Απρ 2024, 15:48
πατησιωτης έγραψε: 05 Απρ 2024, 14:32 Προφανώς αυτά αλλά η μονιμότητα χρειάζεται αναθεώρηση του συντάγματος.
Το σύνταγμα προβλέπει τρόπους παύσης. Πέρα απ' αυτό, έχει καταθέσει ποτέ κανείς τροποποίηση αυτού του άρθρου;
Ωραίο αστειο
Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis »

Στου βούρκου μέσα τα νερά / Ποια γλώσσα μου μιλάνε
Αυτοί που μου ζητάνε / Να χαμηλώσω τα φτερά
Οι μαθητές των Αγιων Αναργύρων εξω απ το Αστυνομικό τμήμα του Χρυσοχοιδη στο οποιο δολοφονήθηκε η Κυριακή !

https://www.facebook.com/1215270305/vid ... 088410903/
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

vantono έγραψε: 05 Απρ 2024, 18:00
Ασέβαστος έγραψε: 05 Απρ 2024, 17:53
vantono έγραψε: 05 Απρ 2024, 16:36
Εγώ ψήφισα ΚΚΕ και ΝΔ (μου έβγαλαν και το πετυχημένο παρατσούκλι Κνιτοδημοκρατης εδώ μέσα) αλλά συμφωνώ με αυτά που γράφει ο Σενέκας εδώ μέσα (μακάρι να μη συμφωνούσα) και σας γλενταει.

Τί είμαι? :102:
πασοκος σε αρνηση. :003: :003:
Πολύ πιθανον. Προς τα εκεί κατευθύνομαι εις τας ευρωεκλογάς. Ήδη εχω δει καποια ονοματα που μου κανουν θετικη εντυπωση απο ΠΑΣΟΚ στο ψηφοδελτιο, θα δω και τι εχει να κατεβασει το Κόμμα και θα πράξω αναλόγως.
Για ΝΔ δεν το κοβω πιθανό, εκτός αν κατεβάζει κανεναν τύπου Δένδιαρου ή ΜΕΓΑ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ Καιρίδαρου!
παντως εγκρινω το να ψηφιζεις προσωπα, και οχι κομμα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

sharp έγραψε: 05 Απρ 2024, 18:31

οι περισσότεροι καλοί που έπαιζαν έχουν εξαφανιστεί πια.

Όπως κι εγώ τελευταία :003:

Εξαίρεση μοναδική ο Πατησιώτης, του οποίου τα γραπτά είναι τα μόνα που με κάνουν να ρίχνω πού και πού καμμιά ματιά.
Εγώ.... εγώ τίποτα ; :cry μεχρι και αφιέρωμα στο Νικο Συλλα έκανα :a040:

viewtopic.php?f=37&t=53814&start=15#p3442196

***οκ.... στα άλλα νήματα οι δημοσιεύσεις μου δεν διεκδικούν δάφνες πρωτοτυπίας :roll:
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

sharp έγραψε: 05 Απρ 2024, 18:27
ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Απρ 2024, 15:41
Κι εγώ θεωρώ πολιτικά φλωράκια όσους κάνουν παρατηρήσεις χωρίς να λένε τι ψήφισαν και τι θα ψηφίσουν.

Το κατά πόσον συμμετέχουν στο ανώδυνο πεδίο των σοβαρών "γενικών" θεμάτων, είναι άλλη φάση.
Αυτό που λες είναι ο ευτελισμός της πολιτικής. Πολιτική (από το Πόλις και Πολιτεία) δεν είναι τα κόμματα. Και εσύ μπορεί να πιστεύεις ότι άμα έβγαινε ο Τζήμερος σήμερα κυβέρνηση θα άλλαζαν όλα, εγώ όμως πιστεύω ότι βγαινουν ακριβώς αυτοί που οι περισσότεροι θέλουν. Που σημαίνει ότι κάπου αλλού βρίσκεται το πρόβλημα.
Θεωρείς ότι γίνονται πολιτικές συζητήσεις εδώ μέσα;
Ή με θεωρείς τόσο αφελή ώστε να πιστεύω ότι αν έμπαινε στη βουλή ο Τζήμερος θα άλλαζαν όλα;
Αναφορικά δε με το ό,τι πάντα βγαίνουν αυτοί που οι περισσότεροι θέλουν, δεν έχω ισχυριστεί ποτέ κάτι άλλο.

Άρα σαφώς και κάπου αλλού βρίσκεται το πρόβλημα. :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ »

Frappezitis έγραψε: 05 Απρ 2024, 18:44
Στου βούρκου μέσα τα νερά / Ποια γλώσσα μου μιλάνε
Αυτοί που μου ζητάνε / Να χαμηλώσω τα φτερά
Οι μαθητές των Αγιων Αναργύρων εξω απ το Αστυνομικό τμήμα του Χρυσοχοιδη στο οποιο δολοφονήθηκε η Κυριακή !

https://www.facebook.com/1215270305/vid ... 088410903/
Οι μαθητές δεν έχουν καμιά δουλειά σε ωράριο σχολικού προγράμματος ( αυτόκλητα;με καθοδήγηση;) να προβαίνουν σε πράξεις "φάσιον βίκτιμ" ακτιβισμού.Και ποιος μαλάκας διευθυντής ή εκπαιδευτικός τους επιβλέπει;
Και το γράφω ως εκπαιδευτικός και ΚΚΕ.
Ενεργούμενα δε θέλουμε και ανοήμονες.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

hellegennes έγραψε: 05 Απρ 2024, 15:48
πατησιωτης έγραψε: 05 Απρ 2024, 14:32 Προφανώς αυτά αλλά η μονιμότητα χρειάζεται αναθεώρηση του συντάγματος.
Το σύνταγμα προβλέπει τρόπους παύσης. Πέρα απ' αυτό, έχει καταθέσει ποτέ κανείς τροποποίηση αυτού του άρθρου;
Με δικαστική απόφαση - αυτό που έγραψα ότι πρέπει να υπάρξει οριστική καταδίκη - ή από υπηρεσιακό συμβούλιο στο οποίο τουλάχιστον τα 2/3 είναι άλλοι δημόσιοι υπάλληλοι.Αδύνατον.
Στο προεκλογικό πρόγραμμα της ΝΔ το 2004 που εκπόνησε ο Σουφλιάς προβλεπόταν "να συζητηθεί" :wink κατά την αναθεώρηση του συντάγματος που επίκειτο η μη ύπαρξη μονιμότητος στους νεοπροσλαμβανόμενους υπαλλήλους - δηλαδή όσοι ήσαν τότε θα παρέμεναν μόνιμοι και οι νέοι δεν θα είχαν - αλλά δεν συζητήθηκε.
Ήταν τότε που συζητήθηκε η αναθεώρηση του άρθρου 16 για τα μη κρατικά πανεπιστήμια και έκανε πίσω ο ΓΑΠ μετά από οχλοκρατικές συνεχείς διαμαρτυρίες του Αλαβάνου με τη "γενιά του άρθρου 16" (πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια κάθε Πέμπτη).
Άβαταρ μέλους
lonelyrider
Phorum.gr user: lonelyrider

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lonelyrider »

Οταν μπει στο μυαλο ενος ψυχοπαθη οτι θελει να σκοτωσει καποιον δεν βγαινει απο εκει. Και τη Δευτερα να μην τη σκοτωνε θα τη κυνηγουσε μια ζωη να την σκοτωσει. Αυτο δεν απαλλασει την αστυνομια βεβαια απο τις ευθυνες της. Ισως ο σκοπος αν εκανε χρηση οπλου εστω να τραυματισει τον αλητη ψυχακια και μετα να τον βαζανε στο ψυχιατρειο επ απειρο μονο ετσι θα γλιτωνε η κοπελα. Αλλιως ξαναλεω θα την ετρωγε αλλη στιγμη την κοπελα οσο τον αφηναν ελευθερο. Ολα αυτα συμβαινουν επειδη ειναι χαλαρη η αστυνομια στην Ελλαδα. Η αστυνομια πρεπει να γινει οπως η αμερικανικη. Να βλεπει ο πολιτης αστυνομικο και να κλανει μεντα. Οχι να τους βαρανε κιολας οπως εγινε εδω στη Λαρισα εδω και λιγους μηνες κι αυτοι να μην κανουν τιποτα.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis »

Απλά εξαιρετικό.
Αργοστόλι: Συγκινούν οι μαθήτριες του 2ου Γυμνασίου Αργοστολίου στην δράση για την Βία κατά των Γυναικών

https://www.facebook.com/www.inkefaloni ... 5559790522
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.
Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ »

Frappezitis έγραψε: 05 Απρ 2024, 19:06 Απλά εξαιρετικό.
Αργοστόλι: Συγκινούν οι μαθήτριες του 2ου Γυμνασίου Αργοστολίου στην δράση για την Βία κατά των Γυναικών

https://www.facebook.com/www.inkefaloni ... 5559790522
Και συνεχίζεις απτόητος ... μαζί με τα "φάσιον βίκτιμς" , ωλ τουγκέδερ .
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”