Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
έλα ρε μλκ τώρα που φταίει ότι είναι "ευνουχισμένοι" οι μπάτσοι, ότι δεν ασχολούνται με τίποτα πέρα απο το να κολλάνε σφραγίδες γιατί δεν τους αφήνουν να πυροβολάνε γύφτους όπως θα ήθελες. Είπαμε να λέμε καμιά μαλακία γιατί είμαστε σε διαδικτυακό καφενείο αλλά μην το παρακάνουμε. Δεν ασχολούνται γιατί είναι τεμπέληδες που δεν έχουν καμιά αίσθηση καθήκοντος, γιατί πιστεύουν ότι δεν πληρώνονται αρκετά και γιατί δεν τους ελέγχει κανένας και δεν υπάρχει κανένας φόβος για τη δουλειά τους....αυτοί είναι οι 3 λόγοι που δεν ασχολούνται, κανένας άλλος
Όαση στο πχόρουμ είσαι πλέον
Γράφει ένα ράντομ φλωράκι ότι οι αστυνομικοί είναι τεμπέληδες που κολλάνε σφραγίδες, εκμηδενίζοντας ολα τα σώματα της αστυνομίας και εσύ του λες ότι είναι όαση.
Μάλιστα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
nemo έγραψε: 05 Απρ 2024, 14:20
οκ σωστα ! αλλα περιμενω απο τον πατ να μας πει τουλαχιστον εναν λογο που η κυβερνηση του
φοβαται το αριστερο σκουξιμο σαν τι να φανταζεται; απεργιες; δολιοφθορες;
Προφανώς αυτά αλλά η μονιμότητα χρειάζεται αναθεώρηση του συντάγματος.
Otto Weininger έγραψε: 05 Απρ 2024, 14:23
Αντί να γράφεις όλες αυτές τις γενικόλογες μπούρδες γιατί δεν γράφεις 5 πράγματα που θεωρείς ότι η ΝΔ τα έκανε μπουρδελο ή έστω δεν τα αλλαξε ;
Θα τα πω εγώ : ΚΑΝΟΝΙΚΗ και όχι πανεπιστημιακή αστυνομία μέσα στα πανεπιστήμια με ίδρυση τμημάτων μέσα σε αυτά και διαγραφές φοιτητών που κάνουν καταλήψεις.
Η μονιμότητα των ΔΥ δεν μπορούσε να αλλάξει χωρίς αναθεώρηση αλλά μπορούσε να αλλάξει ο δημοσιουπαλληλικός κώδικας και να επιστρέψει η ιεραρχία που υπήρχε πριν το 1984 και τον Κουτσόγιωργα.
Επάνοδος των επιθεωρητών στα σχολεία. .
Αλλαγή κανόνων εμπλοκής της αστυνομίας και των σχετικών νόμων.Αυτός που καταδικάσθηκε επειδή σκότωσε τον απαγωγέα έπρεπε να είναι αθώος.
Mε άλλα λόγια η κυβέρνηση έπρεπε να είναι πολύ πιο δεξιά αλλά αυτό θα σήμαινε ότι το 2023 θα είχαμε πάλι Τσίπρα.Δεν έχω καμμιά αμφιβολία για τη νοοτροπία της μεταπολιτευτικής ελληνικής κοινωνίας.
Ο Μητσοτάκης προτίμησε να παρατείνει τη θητεία του,αυτή είναι η αλήθεια.
πατ η ελληνικη κοινωνια δεν ειναι οπως τοτε του δεκα με τα μνημονια
δεν υπαρχει ουτε μια στο εκ. να πεσει η κυβερνηση με τα μετρα που προτεινεις
ακομη και εγω θα την ψηφιζα αν ειχαμε και λιγοτερες ροες
Otto Weininger έγραψε: 05 Απρ 2024, 14:33
Συμφωνώ σε αυτά, αλλά αλήθεια θεωρείς ότι οι λουμπινες που σκούζουν στο νήμα, κόπτονται για αυτά;
Ο Σενέκας μπορεί,πολλοί άλλοι φυσικά όχι. Εν πάσει περιπτώσει ευκαιρία για αλλαγή σαν το μνημόνιο δεν θα ξαναυπαρξει εκτός εαν γίνει κάποια καταστροφή πάλι.
Η παρούσα κυβέρνηση περιμένει ανάπτυξη από τον ιδιωτικό τομέα και το δημόσιο δεν θέλει να το πειράξει και αυτό σημαίνει όμως ότι θα κυκλοφορούν σταθμάρχες και καταδικασμένοι φρουροί αστυνομικών τμημάτων μέσα.
έλα ρε μλκ τώρα που φταίει ότι είναι "ευνουχισμένοι" οι μπάτσοι, ότι δεν ασχολούνται με τίποτα πέρα απο το να κολλάνε σφραγίδες γιατί δεν τους αφήνουν να πυροβολάνε γύφτους όπως θα ήθελες. Είπαμε να λέμε καμιά μαλακία γιατί είμαστε σε διαδικτυακό καφενείο αλλά μην το παρακάνουμε. Δεν ασχολούνται γιατί είναι τεμπέληδες που δεν έχουν καμιά αίσθηση καθήκοντος, γιατί πιστεύουν ότι δεν πληρώνονται αρκετά και γιατί δεν τους ελέγχει κανένας και δεν υπάρχει κανένας φόβος για τη δουλειά τους....αυτοί είναι οι 3 λόγοι που δεν ασχολούνται, κανένας άλλος
Όαση στο πχόρουμ είσαι πλέον
Γράφει ένα ράντομ φλωράκι ότι οι αστυνομικοί είναι τεμπέληδες που κολλάνε σφραγίδες, εκμηδενίζοντας ολα τα σώματα της αστυνομίας και εσύ του λες ότι είναι όαση.
Μάλιστα.
Τι θα πει ράντομ (το φλωράκι δεν το σχολιάζω); Τακτικός χρήστης είναι που έχει συμβαλει με σοβαρά θέματα. Και έχω διαφωνήσει πολλές φορές μαζί του.
Εσύ μού είσαι συμπαθής και το ξέρεις. Είσαι όμως πολιτικά χρωματισμένος. Ο Πατησιώτης που γράφει ότι ο Μητσοτάκης προτίμησε να βγει δεν είναι χρωματισμένος.
Η αστυνομία και γενικώτερα η Ελληνική κοινωνία έχει ξεχαρβαλωθεί εδώ και 20 χρόνια ή έστω από τότε φαινόταν αυτό. Έχω και προσωπικά παραδείγματα με την αστυνομία, αλλά δεν θα τα αναφέρω. Οπότε ναι δεν είναι θέμα ΝΔ, αλλά ούτε η ΝΔ έκανε τίποτε. Αυτό λέει ο Σενέκας και ο Πατησιώτης αν κατάλαβα καλά. Εσύ διαφωνείς επειδή κυβέρνηση είναι τώρα η ΝΔ, αν ήταν ο Σύριζα θα έλεγες "Μάτι".
Otto Weininger έγραψε: 05 Απρ 2024, 14:33
Συμφωνώ σε αυτά, αλλά αλήθεια θεωρείς ότι οι λουμπινες που σκούζουν στο νήμα, κόπτονται για αυτά;
Ο Σενέκας μπορεί,πολλοί άλλοι φυσικά όχι. Εν πάσει περιπτώσει ευκαιρία για αλλαγή σαν το μνημόνιο δεν θα ξαναυπαρξει εκτός εαν γίνει κάποια καταστροφή πάλι.
Η παρούσα κυβέρνηση περιμένει ανάπτυξη από τον ιδιωτικό τομέα και το δημόσιο δεν θέλει να το πειράξει και αυτό σημαίνει όμως ότι θα κυκλοφορούν σταθμάρχες και καταδικασμένοι φρουροί αστυνομικών τμημάτων μέσα.
Καλά το ξεκινάς, αλλά κάνεις ένα λάθος. Το μνημόνιο έσωσε την Ελλάδα. Αν την άφηναν στη τύχη της θα ερχόταν η καταστροφή που λες. Και πάλι όμως, δεν πιστεύω ότι θα υπάρξουν ξανά Βενιζέλοι. Όπως έχω ξαναγράψει για μένα αιτία το γλωσσικό, η αγραμματωσιά και η κατάντια που επήλθε στην εκπαίδευση. Το 21 έσωσαν τους αγράμματους οι μορφωμένοι Έλληνες του εξωτερικού. Σήμερα δεν υπάρχουν ούτε αυτοί.
nemo έγραψε: 05 Απρ 2024, 12:59
αν ηταν ο κοσμος ζωγραφια θα εβαζα τον ναυτη να προλαβαινει τον δραστη προτου την μαχαιρωσει
εξουδετερωνοντας τον με μια κλωτσια ...αλλα γμτ μου δεν ειναι
Lord Brum έγραψε: 02 Απρ 2024, 19:22
Οπότε ας κατεβάσουμε την ηλικία συναίνεσης ανάλογα με τη νοημοσύνη του ανήλικου. Αν μποσουλαει είναι οκ ή θέλουμε να έχει μιλήσει κιόλας?
Πάντως όντως υπάρχουν ανήλικα με περισσότερη νοημοσύνη από μπαρμπάδες που πηδάνε 12 χρονα νομίζοντας ότι θα τη βγάλουν καθαρη
οχι και εξηγησα το σκεπτικο μου ..θεωρω πως οταν εχουμε να κανουμε με συναινετικη συνευρεση
δεν υπαρχει βιασμος αλλα ομως εχουμε εγκλημα για οσους συνευρεθηκαν με την μικρη
θα πρεπει να εχει εξεταστει απο ψυχολογους η μικρη για γνωριζουμε αν ειχε συνειδηση της πραξης της
αλλα ειχε ή δεν ειχε οι τυποι θα πρεπει να καταδικαστουν οχι ομως για βιασμο
επισης πως μπορει να βγαζουν καθαρη την μαμα οταν βλεπει τα εξοδα που κανει η κορη της
και αυτη να μην καταλαβαινει τιποτα --με πιο λιγα λογια μου την δινει να πληρωσει μονο ο μιχος
έχει το θράσος, να μιλάει. Και να γράφει εδώ μέσα. Μάλιστα. Και δεν έχει πάρει ακόμη ''πόδι''.
Είναι άρρωστος ο τυπάκος αυτός. Δεν το λέω σαν σχήμα λόγου, είναι αρρωστάκι. Κάτι τέτοιοι τύποι κυκλοφορούν -έχουν το θράσος να εκφράζουν και άποψη- και μετά εμείς οι υπόλοιποι ψάχνουμε σύννεφα για να πέσουμε για τους κάθε λογής μίχους. Βούρκος.
Μάλιστα.
Τι θα πει ράντομ (το φλωράκι δεν το σχολιάζω); Τακτικός χρήστης είναι που έχει συμβαλει με σοβαρά θέματα. Και έχω διαφωνήσει πολλές φορές μαζί του.
Εσύ μού είσαι συμπαθής και το ξέρεις. Είσαι όμως πολιτικά χρωματισμένος. Ο Πατησιώτης που γράφει ότι ο Μητσοτάκης προτίμησε να βγει δεν είναι χρωματισμένος.
Η αστυνομία και γενικώτερα η Ελληνική κοινωνία έχει ξεχαρβαλωθεί εδώ και 20 χρόνια ή έστω από τότε φαινόταν αυτό. Έχω και προσωπικά παραδείγματα με την αστυνομία, αλλά δεν θα τα αναφέρω. Οπότε ναι δεν είναι θέμα ΝΔ, αλλά ούτε η ΝΔ έκανε τίποτε. Αυτό λέει ο Σενέκας και ο Πατησιώτης αν κατάλαβα καλά. Εσύ διαφωνείς επειδή κυβέρνηση είναι τώρα η ΝΔ, αν ήταν ο Σύριζα θα έλεγες "Μάτι".
Εγώ καταρχας έβαλα τα στοιχεία πιο πάνω για να μην μιλάμε στον αέρα.
Και δεν θα έλεγα "Μάτι". Εδώ δεν το έλεγα όταν συνέβη (μόλις 18 δημοσιεύσεις σε όλο το νήμα για το Μάτι).
Ράντομ φλωράκι είναι όταν εκμηδενίζει σώματα όπως η ΔΙΑΣ λέγοντας ότι είναι τεμπέληδες.
Παιδιά που έχουν σκοτωθεί στο καθήκον, που έχουν επέμβει ταχύτατα άπειρες φορές.
Let them make the first mistake. We make the last move.
πατησιωτης έγραψε: 05 Απρ 2024, 14:32
Mε άλλα λόγια η κυβέρνηση έπρεπε να είναι πολύ πιο δεξιά αλλά αυτό θα σήμαινε ότι το 2023 θα είχαμε πάλι Τσίπρα.Δεν έχω καμμιά αμφιβολία για τη νοοτροπία της μεταπολιτευτικής ελληνικής κοινωνίας.
Αυτο, οποτε ο ελληνικός λαός παρακαλείται να μην γκρινιάζει
Δεν υπαρχει ενδιαμεση κατασταση μεταξυ του δεν κανω τιποτα και του πυροβολω κατα βουληση;
Αυτη η αχρηστη αστυνομια δεν πρεπει να πυροβολει. Τοσο αχρηστοι που ειναι μαλλον πρεπει να αφοπλιστουν
Αναμεσα σε αυτα τα δυο το μονο που υπαρχει ειναι το ψεμα που πρεσβευεις μαν τπτ αλλο δηλ : η καταστολη θα γινει με αορατες δυναμεις οι οποιες θα αποτρεψουν τη σφαγη χωρις χρηση βιας.
Ο ζηλος για κομματική αντιπολίτευση σας κανει :
1) να μην δινετε δεκαρα για το αν στη πραξη αλλαξει κατι και
2) να χρησιμοποιειτε παραμυθια των θρησκειων και των ταινιων στην πολιτικη και την πραγματικοτητα. Αποτροπη βιας χωρις βια, θαυματα αορατες δυναμεις σαολιν κλπ.
Η αστυνομια μπορει να προστατεψει τον πολιτη με επαγγελματισμο και χωρις υπερβολικη βια. Οπως γινεται σε τοσα κρατη. Στη συγκεκριμενη περιπτωση δεν τους εφταιξαν οι περιορισμοι στη χρηση βιας που στην ελλαδα του κουλη ουτως ή αλλως δεν υπαρχουν.
nemo έγραψε: 05 Απρ 2024, 14:20
οκ σωστα ! αλλα περιμενω απο τον πατ να μας πει τουλαχιστον εναν λογο που η κυβερνηση του
φοβαται το αριστερο σκουξιμο σαν τι να φανταζεται; απεργιες; δολιοφθορες;
Προφανώς αυτά αλλά η μονιμότητα χρειάζεται αναθεώρηση του συντάγματος.
Otto Weininger έγραψε: 05 Απρ 2024, 14:23
Αντί να γράφεις όλες αυτές τις γενικόλογες μπούρδες γιατί δεν γράφεις 5 πράγματα που θεωρείς ότι η ΝΔ τα έκανε μπουρδελο ή έστω δεν τα αλλαξε ;
Θα τα πω εγώ : ΚΑΝΟΝΙΚΗ και όχι πανεπιστημιακή αστυνομία μέσα στα πανεπιστήμια με ίδρυση τμημάτων μέσα σε αυτά και διαγραφές φοιτητών που κάνουν καταλήψεις.
Η μονιμότητα των ΔΥ δεν μπορούσε να αλλάξει χωρίς αναθεώρηση αλλά μπορούσε να αλλάξει ο δημοσιουπαλληλικός κώδικας και να επιστρέψει η ιεραρχία που υπήρχε πριν το 1984 και τον Κουτσόγιωργα.
Επάνοδος των επιθεωρητών στα σχολεία. .
Αλλαγή κανόνων εμπλοκής της αστυνομίας και των σχετικών νόμων.Αυτός που καταδικάσθηκε επειδή σκότωσε τον απαγωγέα έπρεπε να είναι αθώος.
Ο Μητσοτάκης προτίμησε να παρατείνει τη θητεία του,αυτή είναι η αλήθεια.
Αυτη ακριβως ειναι η δεξια αστυνομια. Ξυλο σε διαδηλωτες και ιδιοκτητες υπο κατασχεση σπιτιων, μπαχτσισια απο μαφιοζους, αδιαφορια μπροστα σε ναζιδια που σκοτωνουν τις γυναικες τους. Θελουμε λιγοτερο δεξια αστυνομια
nemo έγραψε: 05 Απρ 2024, 12:59
αν ηταν ο κοσμος ζωγραφια θα εβαζα τον ναυτη να προλαβαινει τον δραστη προτου την μαχαιρωσει
εξουδετερωνοντας τον με μια κλωτσια ...αλλα γμτ μου δεν ειναι
Ο τυπάκος που γράφει το παρακάτω,
nemo έγραψε: 02 Απρ 2024, 19:37
οχι και εξηγησα το σκεπτικο μου ..θεωρω πως οταν εχουμε να κανουμε με συναινετικη συνευρεση
δεν υπαρχει βιασμος αλλα ομως εχουμε εγκλημα για οσους συνευρεθηκαν με την μικρη
θα πρεπει να εχει εξεταστει απο ψυχολογους η μικρη για γνωριζουμε αν ειχε συνειδηση της πραξης της
αλλα ειχε ή δεν ειχε οι τυποι θα πρεπει να καταδικαστουν οχι ομως για βιασμο
επισης πως μπορει να βγαζουν καθαρη την μαμα οταν βλεπει τα εξοδα που κανει η κορη της
και αυτη να μην καταλαβαινει τιποτα --με πιο λιγα λογια μου την δινει να πληρωσει μονο ο μιχος
έχει το θράσος, να μιλάει. Και να γράφει εδώ μέσα. Μάλιστα. Και δεν έχει πάρει ακόμη ''πόδι''.
Είναι άρρωστος ο τυπάκος αυτός. Δεν το λέω σαν σχήμα λόγου, είναι αρρωστάκι. Κάτι τέτοιοι τύποι κυκλοφορούν -έχουν το θράσος να εκφράζουν και άποψη- και μετά εμείς οι υπόλοιποι ψάχνουμε σύννεφα για να πέσουμε για τους κάθε λογής μίχους. Βούρκος.
οπως και στο εδω νημα που δεν σκαμπαζεις τι σου γραφουν ετσι και στο προηγουμενο νημα
δεν καταλαβες τι εγραψα για αυτο θα χρησιμοποιησω μια φραση που ειπε ενας αλλος χρηστης
και που εξηγει την περιπτωση σου -περαιτερω συζητηση μαζι σου ειναι εξοικειωση με την βλακεια -
-και εγω πηρα την δοση μου για σημερα και μου φτανει
Υδράργυρος έγραψε: 05 Απρ 2024, 15:23
Αυτη ακριβως ειναι η δεξια αστυνομια. Ξυλο σε διαδηλωτες και ιδιοκτητες υπο κατασχεση σπιτιων, μπαχτσισια απο μαφιοζους, αδιαφορια μπροστα σε ναζιδια που σκοτωνουν τις γυναικες τους. Θελουμε λιγοτερο δεξια αστυνομια
στην προκειμενη περιπτωση αναρχοαριστερος ηταν ο δραστης
Της ΔΙΑΣ δεν ήταν αυτοί που καταδικάστηκαν για βασανιστήρια στη Νέα Σμύρνη; Σε κάποιους φαίνεται περίεργο να μην μπορούν να δέρνουν όποιον τους καπνίσει.
Otto Weininger έγραψε: 19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.