!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι άχρηστοι αργοσχολοι μπάτσοι του Κούλη τα κατάφεραν παλι
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Οι άχρηστοι αργοσχολοι μπάτσοι του Κούλη τα κατάφεραν παλι
Δεν είχε κάποιος την απαίτηση από τον φρουρό να λειτουργήσει προληπτικά, κατασταλτικά έπρεπε να λειτουργήσει, να δράσει όταν ο τύπος ήταν πάνω απ' την κοπέλα και την έσφαζε δυο βήματα από το κουβούκλιο, αυτή είναι η δουλειά του, όχι να λουφάξει μέσα στο κουβούκλιο ο παλιοχέστης.
Ποιο παραμύθι ρε συ? Παραμύθι είναι οτι από το 2019 έχουν διαλύσει τις υπηρεσίες στις ΔΟΥ? Το κεφάλαιο σε εμάς είχε το 2019 7 άτομα. Τώρα έχει με τη βία 4. Τα ίδια και στο εισόδημα. Και για να λειτουργεί το σύστημα έχουν μεταφέρει τις αρμοδιότητες του κράτους σε ελεύθερους επαγγελματίες όπως εμείς πχ (my property πχ). Τα ίδια και με τους λογιστές. Το ξέρεις οτι αν πας να ζητήσεις φορολογική ενημερότητα στην εφορία θα σε παραπέμψουν στην ηλεκτρονική εφαρμογή? Το ξέρεις οτι αν πας να ζητήσεις πιστοποιητικό καταχώρησης από ένα κτηματολογικό γραφείο θα σου πουν κάνε την αίτηση ηλεκτρονικά? Και πολλά άλλα. Τη διάλυση του δημοσίου επί Κούλη την έχουμε φορτωθεί εμείς, οι μηχανικοί οι λογιστές. Και ειδικά εμείς οχι μόνο δεν πληρωνόμαστε για το γεγονός οτι είμαστε κατ'ουσία δημόσιοι υπάλληλοι αλλά τρώμε και πρόστιμα από τους ελεγκτές (δηλαδή τους δημοσίους υπαλλήλους).ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Απρ 2024, 11:51Εγώ δεν ήμουν ποτέ δημόσιος υπάλληλος αλλά είχα για πολλά χρόνια επαφή ως εε με τις δημόσιες υπηρεσίες.Arisvilla έγραψε: 05 Απρ 2024, 11:46Καλά οκ επίτρεψε μου λόγω δουλειάς να έχω μια άποψη για το πως λειτουργεί το δημόσιο. Και ήμουν και για λίγο δημόσιος υπάλληλος (και έκανα την βλακεία και έφυγα) Ε σε πληροφορώ οτι μέχρι το 2019 κάτι λειτουργούσε έστω υποτυπωδώς. Τώρα με τον Κούλη, τα έχουν ανάγει όλα σε ατομική ευθύνη, κωδικούς ταξις νετ, mygov κτλ. Οι δημόσιες υπηρεσίες είναι διαλυμένες ουσιαστικά, έχουν συνταξιοδοτηθεί πολλοί και δεν έχουν προσλάβει προσωπικό. Επικρατεί ένας ωχαδελφισμός παντού, και η μόνιμη απάντηση υπαλλήλων είναι κάντε το ηλεκρονικά, πάτε στο λογιστή, το συμβολαιογράφο τον μηχανικό κτλ.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Απρ 2024, 11:20
Μα δεν διαφωνώ σ' αυτά που γράφεις, αντιθέτως.
Εκτός από το μπολντ, που είναι για γέλια και για κλάμματα.
Οπότε, μάλλον θα πρέπει να πουλήσεις αλλού αυτό το παραμυθάκι. Φιλικά στο λέω.![]()
Εδω δεν του επιτρεπεται να πυροβολησει οταν ο γυφτος παει να τον πατησει με το αυτοκινητο.Γιατι να πυροβολησει για καποιον αλλον ;Ναύτης έγραψε: 05 Απρ 2024, 11:56 Δεν είχε κάποιος την απαίτηση από τον φρουρό να λειτουργήσει προληπτικά, κατασταλτικά έπρεπε να λειτουργήσει, να δράσει όταν ο τύπος ήταν πάνω απ' την κοπέλα και την έσφαζε δυο βήματα από το κουβούκλιο, αυτή είναι η δουλειά του, όχι να λουφάξει μέσα στο κουβούκλιο ο παλιοχέστης.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
εισαι τελειως χαζος! ουτε και καταλαβαινεις τι γραφεις ! ουτε και τι σου γραφουνΝαύτης έγραψε: 05 Απρ 2024, 11:56 Δεν είχε κάποιος την απαίτηση από τον φρουρό να λειτουργήσει προληπτικά, κατασταλτικά έπρεπε να λειτουργήσει, να δράσει όταν ο τύπος ήταν πάνω απ' την κοπέλα και την έσφαζε δυο βήματα από το κουβούκλιο, αυτή είναι η δουλειά του, όχι να λουφάξει μέσα στο κουβούκλιο ο παλιοχέστης.
μα δεν ειχε αντιληφθεί καν την φαση ουτε και προλαβαινε να κανει κατιunder έγραψε: 05 Απρ 2024, 12:02Εδω δεν του επιτρεπεται να πυροβολησει οταν ο γυφτος παει να τον πατησει με το αυτοκινητο.Γιατι να πυροβολησει για καποιον αλλον ;Ναύτης έγραψε: 05 Απρ 2024, 11:56 Δεν είχε κάποιος την απαίτηση από τον φρουρό να λειτουργήσει προληπτικά, κατασταλτικά έπρεπε να λειτουργήσει, να δράσει όταν ο τύπος ήταν πάνω απ' την κοπέλα και την έσφαζε δυο βήματα από το κουβούκλιο, αυτή είναι η δουλειά του, όχι να λουφάξει μέσα στο κουβούκλιο ο παλιοχέστης.
ρε σεις μην τους ταιζετε αλλο με αλλες καταστασεις εδω αυτην εχουμε και δεν μπορουν να νιωσουν
οκ σε αυτο εχει δικιο τα παντα ξεχαρβαλωνονται και σε πολλες περιπτωσεις ειναι χειροτεραΓΑΛΗ έγραψε: 05 Απρ 2024, 11:51Εγώ δεν ήμουν ποτέ δημόσιος υπάλληλος αλλά είχα για πολλά χρόνια επαφή ως εε με τις δημόσιες υπηρεσίες.Arisvilla έγραψε: 05 Απρ 2024, 11:46Καλά οκ επίτρεψε μου λόγω δουλειάς να έχω μια άποψη για το πως λειτουργεί το δημόσιο. Και ήμουν και για λίγο δημόσιος υπάλληλος (και έκανα την βλακεία και έφυγα) Ε σε πληροφορώ οτι μέχρι το 2019 κάτι λειτουργούσε έστω υποτυπωδώς. Τώρα με τον Κούλη, τα έχουν ανάγει όλα σε ατομική ευθύνη, κωδικούς ταξις νετ, mygov κτλ. Οι δημόσιες υπηρεσίες είναι διαλυμένες ουσιαστικά, έχουν συνταξιοδοτηθεί πολλοί και δεν έχουν προσλάβει προσωπικό. Επικρατεί ένας ωχαδελφισμός παντού, και η μόνιμη απάντηση υπαλλήλων είναι κάντε το ηλεκρονικά, πάτε στο λογιστή, το συμβολαιογράφο τον μηχανικό κτλ.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Απρ 2024, 11:20
Μα δεν διαφωνώ σ' αυτά που γράφεις, αντιθέτως.
Εκτός από το μπολντ, που είναι για γέλια και για κλάμματα.
Οπότε, μάλλον θα πρέπει να πουλήσεις αλλού αυτό το παραμυθάκι. Φιλικά στο λέω.![]()
απο οτι τα λεει
Εγω συμφωνω οτι δεν προλαβαινε ετσι κι αλλιως να κανει κατι.Αλλα σε μια σοβαρη χωρα θα του εριχναν αμεσως οταν τον επαιρναν χαμπαρι.Ακομα και αν ειχε ηδη κανει το μαχαιρωμα.Στην Ελλαδα που θεωρειται φονιας ο Μελιστας και θυμα ο Καλτεζας δεν υπαρχει λογος να μπαινει κανεις σε τετοιες περιπετειες.nemo έγραψε: 05 Απρ 2024, 12:08μα δεν ειχε αντιληφθεί καν την φαση ουτε και προλαβαινε να κανει κατιunder έγραψε: 05 Απρ 2024, 12:02Εδω δεν του επιτρεπεται να πυροβολησει οταν ο γυφτος παει να τον πατησει με το αυτοκινητο.Γιατι να πυροβολησει για καποιον αλλον ;Ναύτης έγραψε: 05 Απρ 2024, 11:56 Δεν είχε κάποιος την απαίτηση από τον φρουρό να λειτουργήσει προληπτικά, κατασταλτικά έπρεπε να λειτουργήσει, να δράσει όταν ο τύπος ήταν πάνω απ' την κοπέλα και την έσφαζε δυο βήματα από το κουβούκλιο, αυτή είναι η δουλειά του, όχι να λουφάξει μέσα στο κουβούκλιο ο παλιοχέστης.
ρε σεις μην τους ταιζετε αλλο με αλλες καταστασεις εδω αυτην εχουμε και δεν μπορουν να νιωσουν
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Ξέρω πολύ περισσότερα απ' όσα νομίζεις, νιούδι. Και πίστεψε με, ακόμη και η ζόρικη χρήση των ηλεκτρονικών εφαρμογών, είναι παράδεισος μπροστά σε ό,τι βίωνε κάποιος εε όταν ερχόταν αντιμέτωπος με τη βάσανο της γραφειοκρατικής χειροκίνητης διαδικασίας, όταν έπεφτε σε κάποιο φοβικό με τους υπολογιστές δυ και συλλογή υπογραφών από προϊσταμένους.Arisvilla έγραψε: 05 Απρ 2024, 12:01Ποιο παραμύθι ρε συ? Παραμύθι είναι οτι από το 2019 έχουν διαλύσει τις υπηρεσίες στις ΔΟΥ? Το κεφάλαιο σε εμάς είχε το 2019 7 άτομα. Τώρα έχει με τη βία 4. Τα ίδια και στο εισόδημα. Και για να λειτουργεί το σύστημα έχουν μεταφέρει τις αρμοδιότητες του κράτους σε ελεύθερους επαγγελματίες όπως εμείς πχ (my property πχ). Τα ίδια και με τους λογιστές. Το ξέρεις οτι αν πας να ζητήσεις φορολογική ενημερότητα στην εφορία θα σε παραπέμψουν στην ηλεκτρονική εφαρμογή? Το ξέρεις οτι αν πας να ζητήσεις πιστοποιητικό καταχώρησης από ένα κτηματολογικό γραφείο θα σου πουν κάνε την αίτηση ηλεκτρονικά? Και πολλά άλλα. Τη διάλυση του δημοσίου επί Κούλη την έχουμε φορτωθεί εμείς, οι μηχανικοί οι λογιστές. Και ειδικά εμείς οχι μόνο δεν πληρωνόμαστε για το γεγονός οτι είμαστε κατ'ουσία δημόσιοι υπάλληλοι αλλά τρώμε και πρόστιμα από τους ελεγκτές (δηλαδή τους δημοσίους υπαλλήλους).ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Απρ 2024, 11:51Εγώ δεν ήμουν ποτέ δημόσιος υπάλληλος αλλά είχα για πολλά χρόνια επαφή ως εε με τις δημόσιες υπηρεσίες.Arisvilla έγραψε: 05 Απρ 2024, 11:46
Καλά οκ επίτρεψε μου λόγω δουλειάς να έχω μια άποψη για το πως λειτουργεί το δημόσιο. Και ήμουν και για λίγο δημόσιος υπάλληλος (και έκανα την βλακεία και έφυγα) Ε σε πληροφορώ οτι μέχρι το 2019 κάτι λειτουργούσε έστω υποτυπωδώς. Τώρα με τον Κούλη, τα έχουν ανάγει όλα σε ατομική ευθύνη, κωδικούς ταξις νετ, mygov κτλ. Οι δημόσιες υπηρεσίες είναι διαλυμένες ουσιαστικά, έχουν συνταξιοδοτηθεί πολλοί και δεν έχουν προσλάβει προσωπικό. Επικρατεί ένας ωχαδελφισμός παντού, και η μόνιμη απάντηση υπαλλήλων είναι κάντε το ηλεκρονικά, πάτε στο λογιστή, το συμβολαιογράφο τον μηχανικό κτλ.
Όπως το ξέρουν και όλοι οι εε, που είχαν την ευτυχία να βιώνουν κάθε τρεις και λίγο τις παροχές των δημόσιων υπηρεσιών, ειδικώς τότε που έμπαιναν καραβιές πανάσχετων μπαρμπάδων σε οποιαδήποτε πόστο. Οπότε, κόψε την καραμελίτσα για την περίοδο Κούλη γιατί ο λόγος που δεν θα αλλάξει κάτι είναι ότι ουδείς μπορεί να χρεωθεί το ξαλάφρωμα κάποιων υπαιρεσιών, από διακοσμητικούς που απλώς αμοίβονται για κοινωνικούς λόγους και όχι την εξυπηρέτηση των πολιτών. Στο ελληνικό δημόσιο έχει στηθεί η μεταπολίτευση και ισχύει για όλα τα κόμματα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- masterridley
- Phorum.gr user: masterridley
Ναι το πρωτόκολλο για να πάρεις κατάθεση. Μπράβο.Βίνγκιλοτ έγραψε: 05 Απρ 2024, 06:55Το κείμενο που θεωρείς άσχετο είναι το πρωτόκολλο. Αυτό που εσύ ονομάζεις «ακριβές κείμενο» είναι ένα FAQ.masterridley έγραψε: 05 Απρ 2024, 03:00Άστο βίνγκιλοτ, δεν έχει νόημα. Καταλαβαίνω ότι δεν πρόκειται ποτέ να καταλάβεις την δική μου οπτική, γιατί δεν μιλάς για το τι περιγράφουν οι διαδικασίες (σου έφερα τα ακριβή κείμενα), αλλά τι θα έκανες εσύ (και γω) αν είμασταν εκεί, με μηδενική γνώση.
Για παράδειγμα, το κείμενο που μου έβαλες (το έκανα snip) είναι άσχετο με αυτά που με ρωτάς από πάνω. Μιλάει κυριολεκτικά για το πως πρέπει να φερθούν στον μάρτυρα ώστε ήρεμα να τον "σπρώξουν" σε... κατάθεση μήνυσης.
Τα υπόλοιπα που γράφεις είναι έκθεση ιδεών.
Ας το δεν συνεννοούμαστε με τίποτα
θα συμφωνησω οτι αν γινοταν η ιδια φαση στο εξωτερικο ο μπατσος θα τον ειχε πυροβολησειunder έγραψε: 05 Απρ 2024, 12:12Εγω συμφωνω οτι δεν προλαβαινε ετσι κι αλλιως να κανει κατι.Αλλα σε μια σοβαρη χωρα θα του εριχναν αμεσως οταν τον επαιρναν χαμπαρι.Ακομα και αν ειχε ηδη κανει το μαχαιρωμα.Στην Ελλαδα που θεωρειται φονιας ο Μελιστας και θυμα ο Καλτεζας δεν υπαρχει λογος να μπαινει κανεις σε τετοιες περιπετειες.nemo έγραψε: 05 Απρ 2024, 12:08μα δεν ειχε αντιληφθεί καν την φαση ουτε και προλαβαινε να κανει κατιunder έγραψε: 05 Απρ 2024, 12:02
Εδω δεν του επιτρεπεται να πυροβολησει οταν ο γυφτος παει να τον πατησει με το αυτοκινητο.Γιατι να πυροβολησει για καποιον αλλον ;
ακριβως μετα το μαχαιρωμα (γιατι δε θα ειχε προλαβει πριν)αν δεν πεταγε το μαχαιρι -που στην κατασταση που ηταν δεν θα το πεταγε οπως και εγινε αλλα τοτε ο ναυτακος θα μας ελεγε
γιατι τον πυροβολησαν αφου ειχε γινει ηδη το μαχαιρωμα
δεν βγαζει κανεις ακρη με δαυτους ειναι εγκεφαλικα νεκροι
Ναι είναι παράδεισος η ζόρικη χρήση των ηλεκτρονικών εφαρμογών την οποία έχουν πασάρει σε εμάς εν μια νυχτί χωρίς καμία εκπαίδευση και καμία αμοιβή και την απειλή των προστίμων. Ασε λοιπόν τις εκθέσεις ιδεών και έλα μια μέρα στο γραφείο μου να ζήσεις τη mygov taxisnet δυστοπία που έχει δημιουργήσει το κράτος Κούλη των αμέτρητων μετακλητών. Που πριν από λίγο για να πάρει η άλλη ενα πιστοποιητικό περι μη δημοσίευσης διαθήκης της ζητούν να παει σε υπολογιστή να εκτυπώσει ηλεκτρονικά τα παράβολα και να τα πληρώσει μέσω κάρτας. Γιατί καταργήθηκαν τα χαρτόσημα. Παράδεισος λέμε.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Απρ 2024, 12:17Ξέρω πολύ περισσότερα απ' όσα νομίζεις, νιούδι. Και πίστεψε με, ακόμη και η ζόρικη χρήση των ηλεκτρονικών εφαρμογών, είναι παράδεισος μπροστά σε ό,τι βίωνε κάποιος εε όταν ερχόταν αντιμέτωπος με τη βάσανο της γραφειοκρατικής χειροκίνητης διαδικασίας, όταν έπεφτε σε κάποιο φοβικό με τους υπολογιστές δυ και συλλογή υπογραφών από προϊσταμένους.Arisvilla έγραψε: 05 Απρ 2024, 12:01Ποιο παραμύθι ρε συ? Παραμύθι είναι οτι από το 2019 έχουν διαλύσει τις υπηρεσίες στις ΔΟΥ? Το κεφάλαιο σε εμάς είχε το 2019 7 άτομα. Τώρα έχει με τη βία 4. Τα ίδια και στο εισόδημα. Και για να λειτουργεί το σύστημα έχουν μεταφέρει τις αρμοδιότητες του κράτους σε ελεύθερους επαγγελματίες όπως εμείς πχ (my property πχ). Τα ίδια και με τους λογιστές. Το ξέρεις οτι αν πας να ζητήσεις φορολογική ενημερότητα στην εφορία θα σε παραπέμψουν στην ηλεκτρονική εφαρμογή? Το ξέρεις οτι αν πας να ζητήσεις πιστοποιητικό καταχώρησης από ένα κτηματολογικό γραφείο θα σου πουν κάνε την αίτηση ηλεκτρονικά? Και πολλά άλλα. Τη διάλυση του δημοσίου επί Κούλη την έχουμε φορτωθεί εμείς, οι μηχανικοί οι λογιστές. Και ειδικά εμείς οχι μόνο δεν πληρωνόμαστε για το γεγονός οτι είμαστε κατ'ουσία δημόσιοι υπάλληλοι αλλά τρώμε και πρόστιμα από τους ελεγκτές (δηλαδή τους δημοσίους υπαλλήλους).ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Απρ 2024, 11:51
Εγώ δεν ήμουν ποτέ δημόσιος υπάλληλος αλλά είχα για πολλά χρόνια επαφή ως εε με τις δημόσιες υπηρεσίες.
Όπως το ξέρουν και όλοι οι εε, που είχαν την ευτυχία να βιώνουν κάθε τρεις και λίγο τις παροχές των δημόσιων υπηρεσιών, ειδικώς τότε που έμπαιναν καραβιές πανάσχετων μπαρμπάδων σε οποιαδήποτε πόστο. Οπότε, κόψε την καραμελίτσα για την περίοδο Κούλη γιατί ο λόγος που δεν θα αλλάξει κάτι είναι ότι ουδείς μπορεί να χρεωθεί το ξαλάφρωμα κάποιων υπαιρεσιών, από διακοσμητικούς που απλώς αμοίβονται για κοινωνικούς λόγους και όχι την εξυπηρέτηση των πολιτών. Στο ελληνικό δημόσιο έχει στηθεί η μεταπολίτευση και ισχύει για όλα τα κόμματα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Τί είχε γινει τελικα με εκεινη την υποθεση? Δεν αθωώθηκαν οι αστυνομικοι ή την μπερδεύω με καποια άλλη?under έγραψε: 05 Απρ 2024, 12:02Εδω δεν του επιτρεπεται να πυροβολησει οταν ο γυφτος παει να τον πατησει με το αυτοκινητο.Γιατι να πυροβολησει για καποιον αλλον ;Ναύτης έγραψε: 05 Απρ 2024, 11:56 Δεν είχε κάποιος την απαίτηση από τον φρουρό να λειτουργήσει προληπτικά, κατασταλτικά έπρεπε να λειτουργήσει, να δράσει όταν ο τύπος ήταν πάνω απ' την κοπέλα και την έσφαζε δυο βήματα από το κουβούκλιο, αυτή είναι η δουλειά του, όχι να λουφάξει μέσα στο κουβούκλιο ο παλιοχέστης.
Και για να σε προλάβω, εγω ειμαι απ'αυτους που πιστευει οτι καλα εκαναν (ετσι οπως εχω ακουσει το σκηνικο).
σου ειπα και πριν οτι σε αυτο εχεις δικιο και δεν ειναι μονο ο δημοσιος τομεας αλλα και ο ιδωτικοςArisvilla έγραψε: 05 Απρ 2024, 12:25Ναι είναι παράδεισος η ζόρικη χρήση των ηλεκτρονικών εφαρμογών την οποία έχουν πασάρει σε εμάς εν μια νυχτί χωρίς καμία εκπαίδευση και καμία αμοιβή και την απειλή των προστίμων. Ασε λοιπόν τις εκθέσεις ιδεών και έλα μια μέρα στο γραφείο μου να ζήσεις τη mygov taxisnet δυστοπία που έχει δημιουργήσει το κράτος Κούλη των αμέτρητων μετακλητών. Που πριν από λίγο για να πάρει η άλλη ενα πιστοποιητικό περι μη δημοσίευσης διαθήκης της ζητούν να παει σε υπολογιστή να εκτυπώσει ηλεκτρονικά τα παράβολα και να τα πληρώσει μέσω κάρτας. Γιατί καταργήθηκαν τα χαρτόσημα. Παράδεισος λέμε.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Απρ 2024, 12:17Ξέρω πολύ περισσότερα απ' όσα νομίζεις, νιούδι. Και πίστεψε με, ακόμη και η ζόρικη χρήση των ηλεκτρονικών εφαρμογών, είναι παράδεισος μπροστά σε ό,τι βίωνε κάποιος εε όταν ερχόταν αντιμέτωπος με τη βάσανο της γραφειοκρατικής χειροκίνητης διαδικασίας, όταν έπεφτε σε κάποιο φοβικό με τους υπολογιστές δυ και συλλογή υπογραφών από προϊσταμένους.Arisvilla έγραψε: 05 Απρ 2024, 12:01
Ποιο παραμύθι ρε συ? Παραμύθι είναι οτι από το 2019 έχουν διαλύσει τις υπηρεσίες στις ΔΟΥ? Το κεφάλαιο σε εμάς είχε το 2019 7 άτομα. Τώρα έχει με τη βία 4. Τα ίδια και στο εισόδημα. Και για να λειτουργεί το σύστημα έχουν μεταφέρει τις αρμοδιότητες του κράτους σε ελεύθερους επαγγελματίες όπως εμείς πχ (my property πχ). Τα ίδια και με τους λογιστές. Το ξέρεις οτι αν πας να ζητήσεις φορολογική ενημερότητα στην εφορία θα σε παραπέμψουν στην ηλεκτρονική εφαρμογή? Το ξέρεις οτι αν πας να ζητήσεις πιστοποιητικό καταχώρησης από ένα κτηματολογικό γραφείο θα σου πουν κάνε την αίτηση ηλεκτρονικά? Και πολλά άλλα. Τη διάλυση του δημοσίου επί Κούλη την έχουμε φορτωθεί εμείς, οι μηχανικοί οι λογιστές. Και ειδικά εμείς οχι μόνο δεν πληρωνόμαστε για το γεγονός οτι είμαστε κατ'ουσία δημόσιοι υπάλληλοι αλλά τρώμε και πρόστιμα από τους ελεγκτές (δηλαδή τους δημοσίους υπαλλήλους).
τομεας ...και ναι επι κουλι εγιναν χειροτερα με περισσοτερα τρεξιματα
- masterridley
- Phorum.gr user: masterridley
Αυτό που λέει ο ναύτης. Μέχρι την πρώτη μαχαιριά δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Γιατί δεν είχε ιδέα ότι ο δράστης είναι ο άσχετος που ερχόταν από πίσω. Του είχαν πει ότι είναι στο σπίτι.Ναύτης έγραψε: 05 Απρ 2024, 11:56 Δεν είχε κάποιος την απαίτηση από τον φρουρό να λειτουργήσει προληπτικά, κατασταλτικά έπρεπε να λειτουργήσει, να δράσει όταν ο τύπος ήταν πάνω απ' την κοπέλα και την έσφαζε δυο βήματα από το κουβούκλιο, αυτή είναι η δουλειά του, όχι να λουφάξει μέσα στο κουβούκλιο ο παλιοχέστης.
Ακόμα και έξω να ήταν με όπλο δεν μπορούσε να πυροβολήσει γιατί ήταν ο άλλος ΠΊΣΩ από την κοπέλα και τον φίλο της.
Όμως είναι φοβερό πως μετά δεν τον γέμισε κουμπότρυπες. Εγώ μόνο και μόνο από ένστικτο θα του είχα αλλάξει τα φώτα.
Μεγάλος χέστης και ευθυνόφοβος, περίμενε να κατέβει η κοπέλα από πάνω για να του πει να κλωτσήσει το όπλο. Τζίζας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος masterridley την 05 Απρ 2024, 12:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
χαχα τράβα ρε παρατράγουδο πιο πέραnemo έγραψε: 05 Απρ 2024, 12:06εισαι τελειως χαζος! ουτε και καταλαβαινεις τι γραφεις ! ουτε και τι σου γραφουνΝαύτης έγραψε: 05 Απρ 2024, 11:56 Δεν είχε κάποιος την απαίτηση από τον φρουρό να λειτουργήσει προληπτικά, κατασταλτικά έπρεπε να λειτουργήσει, να δράσει όταν ο τύπος ήταν πάνω απ' την κοπέλα και την έσφαζε δυο βήματα από το κουβούκλιο, αυτή είναι η δουλειά του, όχι να λουφάξει μέσα στο κουβούκλιο ο παλιοχέστης.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 319 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-
- 2 Απαντήσεις