Ναι εντάξει δε λέω, έχει την πλάκα του να τού κάνετε κάθε φορά τον σβέρκο σαν τον κώλο της μαϊμούς, αλλά στο τέλος θα τού αφήσετε κάνα κουσούρι και θα τό 'χετε τύψεις.Lord Brum έγραψε: 05 Απρ 2024, 00:23Η ατόφια βλακεία είναι πραγματικά σπάνια, αλλά όταν τη βρεις..... Μην το χάσουμε το διαμάντι από το φορου
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΕΡΕΥΝΑ
Re: ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΕΡΕΥΝΑ
Είμαι απατεώνας ε Καλώς.Lord Brum έγραψε: 05 Απρ 2024, 00:21Μου δείχνεις σε παρακαλώ την εικόνα της παραμόρφωσης της κατασκευής τη στιγμή της αστοχίας ή στο τελος της ανάλυσης pushover? Πιστεύεις ότι έχει προσομοίωση στροφή στςρεου σωματος στα υποστυλωματα (που φανταζομαιν προσομοιωθηκαν με στοιχεία δοκου άρα αδύνατον να υπάρχει μοντελοποίηση επαφής με το εδαφος)? Αλήθεια, αν το σύστημα σου αποκλειει την ανακληση βασης και αρα τη στροφη στερεου σωματος καταντη δικη σου λογικη, η οριζοντια μετακίνηση του κόμβου ελέγχου από που προήλθε? Αφού δεν στράφηκαν τα υποστυλωματα Κάι τα τοιχώματα λόγω της προεντασης και κατά τη δική σου οπτική δεν υπάρχουν διαφορετικές μετακινήσεις οι όροφο σε όροφο, τα 8.5 εκατοστά οριζόντια μετακίνηση του κομβου ελεγχου απο που ξεφύτρωσαν? Επίσης εφόσον το σύστημα σου διατηρεί ελαστική τη συμπεριφορά του κτιρίου, από που προκύπτει η μειουμενη δυσκαμψία της καμπύλης pushover ? Μήπως δεν κατάλαβες τι προσομοίωση? Μήπως δεν κατάλαβες ότι και πλαστικές αρθρώσεις έχουν σχηματιστεί στις δικούς, άρα έσπασαν οι δοκοι, και και στους πόσες των υποστυλωματων? Που είναι ο μηδενισμός των βλαβών ρε απατεώνα?seismic1 έγραψε: 04 Απρ 2024, 23:48Τι λέει εδώ ρε φίλε.Νταγκλης έγραψε: 04 Απρ 2024, 23:36
ΔΕΝ ΑΣΚΕΙΣ ΠΡΟΕΝΤΑΣΗ.
Σου αποδείχθηκε με κάθε δυνατό τρόπο. Ως και διάγραμμα τάσεων σου έκανα μπας και πάρεις μυρωδιά αλλά μπα...
Προφανώς δεν καταλαβαίνεις αλλά αυτό είναι πρόβλημά σου. Να πας να ρωτήσεις τον Καρύδη, τον Παπαδρακάκη και όποιον μηχανικό στη γη θες να σου επιβεβαιώσει ότι έχω δίκαιο..
Μέχρι τώρα δεν σε είπα βλάκα γιατί είναι σχετικά δύσκολη έννοια. Όμως αν συνεχίσεις να ισχυριζεσαι ότι ασκείς προένταση...μου δίνεις το δικαώμα να λέω ότι είσαι απατεώνας...
Λέει πουθενά ότι αστόχησε η κολόνα από θλίψη?
Τι μαλακίες μου λες?
Η προσομοίωση με τα διαγράμματα είναι εγώ. https://www.facebook.com/groups/1227353 ... 5075763992
Στο this facebook post is no longer available?seismic1 έγραψε: 05 Απρ 2024, 00:31Είμαι απατεώνας ε Καλώς.Lord Brum έγραψε: 05 Απρ 2024, 00:21Μου δείχνεις σε παρακαλώ την εικόνα της παραμόρφωσης της κατασκευής τη στιγμή της αστοχίας ή στο τελος της ανάλυσης pushover? Πιστεύεις ότι έχει προσομοίωση στροφή στςρεου σωματος στα υποστυλωματα (που φανταζομαιν προσομοιωθηκαν με στοιχεία δοκου άρα αδύνατον να υπάρχει μοντελοποίηση επαφής με το εδαφος)? Αλήθεια, αν το σύστημα σου αποκλειει την ανακληση βασης και αρα τη στροφη στερεου σωματος καταντη δικη σου λογικη, η οριζοντια μετακίνηση του κόμβου ελέγχου από που προήλθε? Αφού δεν στράφηκαν τα υποστυλωματα Κάι τα τοιχώματα λόγω της προεντασης και κατά τη δική σου οπτική δεν υπάρχουν διαφορετικές μετακινήσεις οι όροφο σε όροφο, τα 8.5 εκατοστά οριζόντια μετακίνηση του κομβου ελεγχου απο που ξεφύτρωσαν? Επίσης εφόσον το σύστημα σου διατηρεί ελαστική τη συμπεριφορά του κτιρίου, από που προκύπτει η μειουμενη δυσκαμψία της καμπύλης pushover ? Μήπως δεν κατάλαβες τι προσομοίωση? Μήπως δεν κατάλαβες ότι και πλαστικές αρθρώσεις έχουν σχηματιστεί στις δικούς, άρα έσπασαν οι δοκοι, και και στους πόσες των υποστυλωματων? Που είναι ο μηδενισμός των βλαβών ρε απατεώνα?seismic1 έγραψε: 04 Απρ 2024, 23:48 Τι λέει εδώ ρε φίλε.
Λέει πουθενά ότι αστόχησε η κολόνα από θλίψη?
Τι μαλακίες μου λες?
Η προσομοίωση με τα διαγράμματα είναι εγώ. https://www.facebook.com/groups/1227353 ... 5075763992
Δε σε ρώτησα που ειναι τα διαγράμματα σε ρώτησα πως γίνεται να εχεις οριζοντια μετακίνηση η οποία κατ' εσένα οφειλεται στη στροφη των υποστυλωματων και τοιχωματων θεωρουμενων ως στερεα σώματα, και πως συνάδει η διατήρηση ελαστικής συμπεριφοράς που υποτίθεται εγγυάται η μέθοδος σου με σχηματισμο πλαστικών αρθρώσεων όπως φαίνεται στην καμπύλη pushover. Στην προσομοίωση που σου έκαναν πιστεύεις ότι υπάρχουν πλαστικές αρθρώσεις ή όχι? Αυτό πες μου μονο
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Ο Παπαδρακάκης δεν έκανε πάκτωση. Έβαλε μόνο φορτία προέντασης. Ένα υποστύλωμα δεν χρειάζεται πάκτωση στο έδαφος. Πάκτωση χρειάζεται το γερό δύσκαμπτο τοίχωμα που κατεβάζει μεγάλες ροπές στην βάση και σπάει τους συνδετήριους δοκούς Το υποστύλωμα θα αστοχήσει από κάμψη πριν κατεβάσει ροπές στην βάση. https://www.facebook.com/groups/1227353 ... 5075763992Lord Brum έγραψε: 05 Απρ 2024, 00:37Στο this facebook post is no longer available?seismic1 έγραψε: 05 Απρ 2024, 00:31Είμαι απατεώνας ε Καλώς.Lord Brum έγραψε: 05 Απρ 2024, 00:21
Μου δείχνεις σε παρακαλώ την εικόνα της παραμόρφωσης της κατασκευής τη στιγμή της αστοχίας ή στο τελος της ανάλυσης pushover? Πιστεύεις ότι έχει προσομοίωση στροφή στςρεου σωματος στα υποστυλωματα (που φανταζομαιν προσομοιωθηκαν με στοιχεία δοκου άρα αδύνατον να υπάρχει μοντελοποίηση επαφής με το εδαφος)? Αλήθεια, αν το σύστημα σου αποκλειει την ανακληση βασης και αρα τη στροφη στερεου σωματος καταντη δικη σου λογικη, η οριζοντια μετακίνηση του κόμβου ελέγχου από που προήλθε? Αφού δεν στράφηκαν τα υποστυλωματα Κάι τα τοιχώματα λόγω της προεντασης και κατά τη δική σου οπτική δεν υπάρχουν διαφορετικές μετακινήσεις οι όροφο σε όροφο, τα 8.5 εκατοστά οριζόντια μετακίνηση του κομβου ελεγχου απο που ξεφύτρωσαν? Επίσης εφόσον το σύστημα σου διατηρεί ελαστική τη συμπεριφορά του κτιρίου, από που προκύπτει η μειουμενη δυσκαμψία της καμπύλης pushover ? Μήπως δεν κατάλαβες τι προσομοίωση? Μήπως δεν κατάλαβες ότι και πλαστικές αρθρώσεις έχουν σχηματιστεί στις δικούς, άρα έσπασαν οι δοκοι, και και στους πόσες των υποστυλωματων? Που είναι ο μηδενισμός των βλαβών ρε απατεώνα?
Δε σε ρώτησα που ειναι τα διαγράμματα σε ρώτησα πως γίνεται να εχεις οριζοντια μετακίνηση η οποία κατ' εσένα οφειλεται στη στροφη των υποστυλωματων και τοιχωματων θεωρουμενων ως στερεα σώματα, και πως συνάδει η διατήρηση ελαστικής συμπεριφοράς που υποτίθεται εγγυάται η μέθοδος σου με σχηματισμο πλαστικών αρθρώσεων όπως φαίνεται στην καμπύλη pushover. Στην προσομοίωση που σου έκαναν πιστεύεις ότι υπάρχουν πλαστικές αρθρώσεις ή όχι? Αυτό πες μου μονο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seismic1 την 05 Απρ 2024, 00:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λοιπόν άκου πώς έχει η κατάσταση. Στο χωριό μου έχουμε έναν καθηγητή συνταγματικού δικαίου. Τον είχα και στο μεταπτυχιακό και στο διδακτορικό μου. Μιλάμε μιλούσε στο αμφιθέατρο και χάζευες, κρεμούσαν απ' τα χείλη του. Όταν κατεβαίνει στο χωριό είναι χαλαρός, με το ποδηλατάκι του, με τις παρεΐτσες του, με τα κρασάκια του, μιλάμε πολύ ωραίος και απλός τύπος. Κάποια φορά στάθηκε με το ποδήλατό του δίπλα σε μια παρέα που κουβαντιάζαμε για την ΕΕ, ήταν η εποχή με τα πρώτα μνημόνια, και μας εξηγούσε αν οι ευρωπαϊκές συνθήκες είναι υποσυνταγματικές ή υπερσυνταγματικές. Εγώ τα είχα ξανακούσει από τον ίδιο στη σχολή. Τεσπά, κάποια στιγμή ήρθε κι ο χαζός του χωριού, κανονικός χαζός όμως, απ' αυτούς που τους λείπουν 150 για να τά χουν 400. 250άρης. Αφού είπε ό,τι είχε να πει ο καθηγητής, κούνησε το κεφάλι του αποδοκιμαστικά ο χαζός και αποφάνθηκε μεγαλοφώνως: όλο μαλακίες λες ρε τάδε (το όνομα του καθηγητή). Μιλάμε λυθήκαμε όλοι στα γέλια κι ο καθηγητής μαζί. Κάπως έτσι είναι κι φάση με τον φίλο μας, δεν είναι να τον παίρνετε στα σοβαρά.
Ετοιμάσου για το απόλυτο ξεβρακωμα του σεισμικ, σε 5 λεπτά. Πάρε ποπκόρν. Βάζω τον γιο μου για ύπνο και σου δείχνω τον παπαδρακακη να αδειάζει τον σεισμικΝαύτης έγραψε: 05 Απρ 2024, 00:44Λοιπόν άκου πώς έχει η κατάσταση. Στο χωριό μου έχουμε έναν καθηγητή συνταγματικού δικαίου. Τον είχα και στο μεταπτυχιακό και στο διδακτορικό μου. Μιλάμε μιλούσε στο αμφιθέατρο και χάζευες, κρεμούσαν απ' τα χείλη του. Όταν κατεβαίνει στο χωριό είναι χαλαρός, με το ποδηλατάκι του, με τις παρεΐτσες του, με τα κρασάκια του, μιλάμε πολύ ωραίος και απλός τύπος. Κάποια φορά στάθηκε με το ποδήλατό του δίπλα σε μια παρέα που κουβαντιάζαμε για την ΕΕ, ήταν η εποχή με τα πρώτα μνημόνια, και μας εξηγούσε αν οι ευρωπαϊκές συνθήκες είναι υποσυνταγματικές ή υπερσυνταγματικές. Εγώ τα είχα ξανακούσει από τον ίδιο στη σχολή. Τεσπά, κάποια στιγμή ήρθε κι ο χαζός του χωριού, κανονικός χαζός όμως, απ' αυτούς που τους λείπουν 150 για να τά χουν 400. 250άρης. Αφού είπε ό,τι είχε να πει ο καθηγητής, κούνησε το κεφάλι του αποδοκιμαστικά ο χαζός και αποφάνθηκε μεγαλοφώνως: όλο μαλακίες λες ρε τάδε (το όνομα του καθηγητή). Μιλάμε λυθήκαμε όλοι στα γέλια κι ο καθηγητής μαζί. Κάπως έτσι είναι κι φάση με τον φίλο μας, δεν είναι να τον παίρνετε στα σοβαρά.
Θα μου τον ξεκάνετε...
Βάλε ζώνη θα την χρειαστείς.Lord Brum έγραψε: 05 Απρ 2024, 00:48Ετοιμάσου για το απόλυτο ξεβρακωμα του σεισμικ, σε 5 λεπτά. Πάρε ποπκόρν. Βάζω τον γιο μου για ύπνο και σου δείχνω τον παπαδρακακη να αδειάζει τον σεισμικΝαύτης έγραψε: 05 Απρ 2024, 00:44Λοιπόν άκου πώς έχει η κατάσταση. Στο χωριό μου έχουμε έναν καθηγητή συνταγματικού δικαίου. Τον είχα και στο μεταπτυχιακό και στο διδακτορικό μου. Μιλάμε μιλούσε στο αμφιθέατρο και χάζευες, κρεμούσαν απ' τα χείλη του. Όταν κατεβαίνει στο χωριό είναι χαλαρός, με το ποδηλατάκι του, με τις παρεΐτσες του, με τα κρασάκια του, μιλάμε πολύ ωραίος και απλός τύπος. Κάποια φορά στάθηκε με το ποδήλατό του δίπλα σε μια παρέα που κουβαντιάζαμε για την ΕΕ, ήταν η εποχή με τα πρώτα μνημόνια, και μας εξηγούσε αν οι ευρωπαϊκές συνθήκες είναι υποσυνταγματικές ή υπερσυνταγματικές. Εγώ τα είχα ξανακούσει από τον ίδιο στη σχολή. Τεσπά, κάποια στιγμή ήρθε κι ο χαζός του χωριού, κανονικός χαζός όμως, απ' αυτούς που τους λείπουν 150 για να τά χουν 400. 250άρης. Αφού είπε ό,τι είχε να πει ο καθηγητής, κούνησε το κεφάλι του αποδοκιμαστικά ο χαζός και αποφάνθηκε μεγαλοφώνως: όλο μαλακίες λες ρε τάδε (το όνομα του καθηγητή). Μιλάμε λυθήκαμε όλοι στα γέλια κι ο καθηγητής μαζί. Κάπως έτσι είναι κι φάση με τον φίλο μας, δεν είναι να τον παίρνετε στα σοβαρά.Lord Brum έγραψε: 05 Απρ 2024, 00:27
Μου αρέσουν οι προκλήσεις αν τον καταφέρω να παραδεχτεί το λάθος του μετά θα μάθω στη σκυλίτσα του γείτονα να μιλάει.
Ώστε ο Παπαδρακάκης δεν έβαλε πάκτωση στα υποστυλώματα, δεν χρειάζονται πάκτωση στο έδαφος λες. Μάλιστα. Από την προσομοίωση που σου έκαναν στο ΕΜΠ, Παράγραφος 5.1, πάνω από την εικόνα 9 όπου αναφέρει τις παραδοχές του μοντέλου, ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΑΝΕΒΑΣΕΣ γράφει με ωραία μεγάλα γράμματα:seismic1 έγραψε: 05 Απρ 2024, 00:44Ο Παπαδρακάκης δεν έκανε πάκτωση. Έβαλε μόνο φορτία προέντασης. Ένα υποστύλωμα δεν χρειάζεται πάκτωση στο έδαφος. Πάκτωση χρειάζεται το γερό δύσκαμπτο τοίχωμα που κατεβάζει μεγάλες ροπές στην βάση και σπάει τους συνδετήριους δοκούς Το υποστύλωμα θα αστοχήσει από κάμψη πριν κατεβάσει ροπές στην βάση. https://www.facebook.com/groups/1227353 ... 5075763992seismic1 έγραψε: 05 Απρ 2024, 00:31
Είμαι απατεώνας ε Καλώς.
Στηρίξεις: πακτώσεις σε όλους τους κόμβους με z=0 (έδαφος)

Με τις υγείες σας κύριε παγκόσμιε καθηγητά. Ίσως θα πρέπει να ενημερώσετε τον συνάδελφό σας κύριο Παπαδρακάκη ότι τα υποστυλώματα δεν χρειάζονται πάκτωση στο έδαφος, να ξέρει για τις μελλοντικές προσομοιώσεις του ο άνθρωπος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lord Brum την 05 Απρ 2024, 01:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σεισμικ; Σεισμικ; Ρε σεισμικ;
Μην είστε μαλάκες ρε, ορίστε ξεράθηκε. Τι καταλάβατε τώρα;
Έβαλε οκ και να μην έβαζε το ίδιο θα ήταν. Και οι συνδετήριοι δοκοί κάνουν την ίδια δουλειά στα υποστυλώματα αφού δεν κατεβάζουν μεγάλες ροπές.Lord Brum έγραψε: 05 Απρ 2024, 00:59Ώστε ο Παπαδρακάκης δεν έβαλε πάκτωση στα υποστυλώματα, δεν χρειάζονται πάκτωση στο έδαφος λες. Μάλιστα. Από την προσομοίωση που σου έκαναν στο ΕΜΠ, ΠΑράγραφος 5.1, πάνω από την εικόνα 9 όπου αναφέρει τις παραδοχές του μοντέλου, γράφει με ωραία μεγάλα γράμματα:seismic1 έγραψε: 05 Απρ 2024, 00:44Ο Παπαδρακάκης δεν έκανε πάκτωση. Έβαλε μόνο φορτία προέντασης. Ένα υποστύλωμα δεν χρειάζεται πάκτωση στο έδαφος. Πάκτωση χρειάζεται το γερό δύσκαμπτο τοίχωμα που κατεβάζει μεγάλες ροπές στην βάση και σπάει τους συνδετήριους δοκούς Το υποστύλωμα θα αστοχήσει από κάμψη πριν κατεβάσει ροπές στην βάση. https://www.facebook.com/groups/1227353 ... 5075763992seismic1 έγραψε: 05 Απρ 2024, 00:31
Είμαι απατεώνας ε Καλώς.
Με τις υγείες σου
Αν όμως είχαμε διατμητικά τοιχώματα και μεγάλο σεισμό οι συνδετήριοι δοκοί υπήρχαν δεν υπήρχαν ένα και το αυτό αφού θα έσπαγαν.
Σε αυτήν την προσομοίωση εξετάζεται μόνο η θλίψη στην διατομή
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seismic1 την 05 Απρ 2024, 01:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Να ορίστε, Στ' αρχίδια μας κι αν έβαλε, στ' αρχίδια μας κι αν δεν έβαλε. Η επιστήμη μίλησε.
κάτσε να δούμε πώς θα το γυρίσει τώρα και πώς είμαστε όλοι άχρηστοι και το σύστημά του δουλεύει και ορίστε και η προσομοίωση του παπαδρακάκη που δείχνει το σύστημά του να δουλεύει λόγω του τένοντα χωρίς να χρειάζεται πάκτωση στο έδαφος, μόνο που όλα τα υποστυλώματα που έχουν προσομοιωθεί έχουν πάκτωση στο έδαφος. 12 χρόνια την έχει την προσομοίωση αυτή τη βασική λεπτομέρεια δεν την διάβασε. Είμαι σίγουρος όμως ότι θα πει κάτι για τη βίδα και για τα γαιδούρια που δένει με σχοινί θα δείξει και 2 σκυλόσπιτα να κουνιούνται και θα την ξεπεράσει ως μη γενόμενη και αυτή τη φάπα. Και πάλι με επίκληση στην προσομοίωση του παπαδρακάκηΝαύτης έγραψε: 05 Απρ 2024, 01:03 Σεισμικ; Σεισμικ; Ρε σεισμικ;
Τι να γυρίσει, ζμπούτζατ. Δεν διάβασες; Αφού είναι 250αρης σου λέω, τι δεν καταλαβαίνεις;
Είσαι Θεούληςseismic1 έγραψε: 05 Απρ 2024, 01:06Έβαλε οκ και να μην έβαζε το ίδιο θα ήταν. Και οι συνδετήριοι δοκοί κάνουν την ίδια δουλειά στα υποστυλώματα αφού δεν κατεβάζουν μεγάλες ροπές.Lord Brum έγραψε: 05 Απρ 2024, 00:59Ώστε ο Παπαδρακάκης δεν έβαλε πάκτωση στα υποστυλώματα, δεν χρειάζονται πάκτωση στο έδαφος λες. Μάλιστα. Από την προσομοίωση που σου έκαναν στο ΕΜΠ, ΠΑράγραφος 5.1, πάνω από την εικόνα 9 όπου αναφέρει τις παραδοχές του μοντέλου, γράφει με ωραία μεγάλα γράμματα:seismic1 έγραψε: 05 Απρ 2024, 00:44
Ο Παπαδρακάκης δεν έκανε πάκτωση. Έβαλε μόνο φορτία προέντασης. Ένα υποστύλωμα δεν χρειάζεται πάκτωση στο έδαφος. Πάκτωση χρειάζεται το γερό δύσκαμπτο τοίχωμα που κατεβάζει μεγάλες ροπές στην βάση και σπάει τους συνδετήριους δοκούς Το υποστύλωμα θα αστοχήσει από κάμψη πριν κατεβάσει ροπές στην βάση. https://www.facebook.com/groups/1227353 ... 5075763992
Με τις υγείες σου
Αν όμως είχαμε διατμητικά τοιχώματα και μεγάλο σεισμό οι συνδετήριοι δοκοί υπήρχαν δεν υπήρχαν ένα και το αυτό αφού θα έσπαγαν.
Σε αυτήν την προσομοίωση εξετάζεται μόνο η θλίψη στην διατομή
Φορουμάρα forever.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση