Δεν μπορεί εν ενεργεία βουλευτης να είναι υποψήφιος για ευρωβουλή.
Αλλά μια θεσουλα διοικητή νοσοκομείου στα Γιαννιτσά την καβατζωσε
Δεν μπορεί εν ενεργεία βουλευτης να είναι υποψήφιος για ευρωβουλή.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Η φιλελεύθερη ΝΔ έκανε την παραγγελία στην εισαγγελία ή η εισαγγελέας έδρασε αυτεπάγγελτα;Beria έγραψε: 04 Απρ 2024, 12:50 Η μετεμφυλιακή δεξιά δεν τόλμησε να ζήτηση έκπτωση των βουλευτών της ΕΔΑ με τη δικαιολογία ότι ήταν βιτρίνα του ΚΚΕ.
Το κάνει η φιλελεύθερη ΝΔ!
Δεν θελουν καν στη βουλη ατομα που σχετιζονται με τον Κασιδιαρη. Ειναι προγραμμενοςAitwlos έγραψε: 04 Απρ 2024, 13:28 Πάντως πέρα από το γελοίο του πράγματος, τόσο απειλή για την ΝΔ ήταν οι Σπαρτιάτες; Οι τύποι διαλύθηκαν μόνοι τους. Και δεν είμαι σίγουρος ότι οι ψηφοφόροι τους υπάρχει περίπτωση να ψηφίσουν ΝΔ.
Αυτό που γίνεται τώρα δεν προβλεπόταν.Έκαναν ότι μπορούσαν για να μη μπει ο Κασιδιάρης στη βουλή.Isildur έγραψε: 04 Απρ 2024, 13:28Η φιλελεύθερη ΝΔ έκανε την παραγγελία στην εισαγγελία ή η εισαγγελέας έδρασε αυτεπάγγελτα;Beria έγραψε: 04 Απρ 2024, 12:50 Η μετεμφυλιακή δεξιά δεν τόλμησε να ζήτηση έκπτωση των βουλευτών της ΕΔΑ με τη δικαιολογία ότι ήταν βιτρίνα του ΚΚΕ.
Στην περίοδο της μετεμφυλιακής δεξιάς υπήρξε καταγγελία από μεριάς ΕΔΑ αντίστοιχη με αυτήν του Στίγκα ή καταγγελία από το ΚΚΕ και η τότε κυβέρνηση (/οι τότε κυβερνήσεις) την αγνόησαν;
Δεν ξέρω, ρωτάω για να μαθαίνω.
Μήπως όμως υπήρξε συνεννόηση του Στίγκα με κύκλους της ΝΔ για να πει αυτά που είπε;πατησιωτης έγραψε: 04 Απρ 2024, 13:34Αυτό που γίνεται τώρα δεν προβλεπόταν.Έκαναν ότι μπορούσαν για να μη μπει ο Κασιδιάρης στη βουλή.Isildur έγραψε: 04 Απρ 2024, 13:28Η φιλελεύθερη ΝΔ έκανε την παραγγελία στην εισαγγελία ή η εισαγγελέας έδρασε αυτεπάγγελτα;Beria έγραψε: 04 Απρ 2024, 12:50 Η μετεμφυλιακή δεξιά δεν τόλμησε να ζήτηση έκπτωση των βουλευτών της ΕΔΑ με τη δικαιολογία ότι ήταν βιτρίνα του ΚΚΕ.
Στην περίοδο της μετεμφυλιακής δεξιάς υπήρξε καταγγελία από μεριάς ΕΔΑ αντίστοιχη με αυτήν του Στίγκα ή καταγγελία από το ΚΚΕ και η τότε κυβέρνηση (/οι τότε κυβερνήσεις) την αγνόησαν;
Αλλά το στίγκειο κόμμα θα το άφηναν ήσυχο εάν δεν έβγαινε ο ίδιος ο Στίγκας να πει όλα αυτά που είπε.
Αυτό δεν το ξέρω.Golden Age έγραψε: 04 Απρ 2024, 13:37Μήπως όμως υπήρξε συνεννόηση του Στίγκα με κύκλους της ΝΔ για να πει αυτά που είπε;πατησιωτης έγραψε: 04 Απρ 2024, 13:34Αυτό που γίνεται τώρα δεν προβλεπόταν.Έκαναν ότι μπορούσαν για να μη μπει ο Κασιδιάρης στη βουλή.Isildur έγραψε: 04 Απρ 2024, 13:28
Η φιλελεύθερη ΝΔ έκανε την παραγγελία στην εισαγγελία ή η εισαγγελέας έδρασε αυτεπάγγελτα;
Αλλά το στίγκειο κόμμα θα το άφηναν ήσυχο εάν δεν έβγαινε ο ίδιος ο Στίγκας να πει όλα αυτά που είπε.![]()
Σαφώς και δεν θέλουν. Όπως δεν θέλουν και άτομα που "οι ιδέες τους συνάδουν (βάσει ερμηνείας του κάθε παπάρα) με τις ιδέες του Κασσιδιάρη".Space_Passenger έγραψε: 04 Απρ 2024, 13:32Δεν θελουν καν στη βουλη ατομα που σχετιζονται με τον Κασιδιαρη. Ειναι προγραμμενοςAitwlos έγραψε: 04 Απρ 2024, 13:28 Πάντως πέρα από το γελοίο του πράγματος, τόσο απειλή για την ΝΔ ήταν οι Σπαρτιάτες; Οι τύποι διαλύθηκαν μόνοι τους. Και δεν είμαι σίγουρος ότι οι ψηφοφόροι τους υπάρχει περίπτωση να ψηφίσουν ΝΔ.
Ε, αυτό δεν είπα κι εγώ; Έγινε κάτι αυτεπάγγελτα, για να κατηγορηθεί η κυβέρνηση; Ή, αντίστροφα, αν δεν κινούνταν οι διαδικασίες μετά την καταγγελία, δεν θα ήταν λόγος να μιλάμε για κατεύθυνση της δικαιοσύνης;πατησιωτης έγραψε: 04 Απρ 2024, 13:34Αυτό που γίνεται τώρα δεν προβλεπόταν.Έκαναν ότι μπορούσαν για να μη μπει ο Κασιδιάρης στη βουλή.Isildur έγραψε: 04 Απρ 2024, 13:28Η φιλελεύθερη ΝΔ έκανε την παραγγελία στην εισαγγελία ή η εισαγγελέας έδρασε αυτεπάγγελτα;Beria έγραψε: 04 Απρ 2024, 12:50 Η μετεμφυλιακή δεξιά δεν τόλμησε να ζήτηση έκπτωση των βουλευτών της ΕΔΑ με τη δικαιολογία ότι ήταν βιτρίνα του ΚΚΕ.
Αλλά το στίγκειο κόμμα θα το άφηναν ήσυχο εάν δεν έβγαινε ο ίδιος ο Στίγκας να πει όλα αυτά που είπε.
Θέλουν να πουλήσουν μια εικόνα αγωνος ενάντια στον ναζισμο. Virtue Signaling .Aitwlos έγραψε: 04 Απρ 2024, 13:28 Πάντως πέρα από το γελοίο του πράγματος, τόσο απειλή για την ΝΔ ήταν οι Σπαρτιάτες; Οι τύποι διαλύθηκαν μόνοι τους. Και δεν είμαι σίγουρος ότι οι ψηφοφόροι τους υπάρχει περίπτωση να ψηφίσουν ΝΔ.
Δεν είναι οι μόνοι.AOC έγραψε: 04 Απρ 2024, 13:43Θέλουν να πουλήσουν μια εικόνα αγωνος ενάντια στον ναζισμο. Virtue Signaling .Aitwlos έγραψε: 04 Απρ 2024, 13:28 Πάντως πέρα από το γελοίο του πράγματος, τόσο απειλή για την ΝΔ ήταν οι Σπαρτιάτες; Οι τύποι διαλύθηκαν μόνοι τους. Και δεν είμαι σίγουρος ότι οι ψηφοφόροι τους υπάρχει περίπτωση να ψηφίσουν ΝΔ.