!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι άχρηστοι αργοσχολοι μπάτσοι του Κούλη τα κατάφεραν παλι
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- masterridley
- Phorum.gr user: masterridley
Re: Οι άχρηστοι αργοσχολοι μπάτσοι του Κούλη τα κατάφεραν παλι
Επίσης δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ αν χαλαρώνω (δεν μπορεί να είσαι σούζα 8 ώρες), μου παίρνει 4" μόνο και μόνο για να πάρει μπρος ο εγκέφαλος, όχι να εντοπίσω αν και ποιος έρχεται από πίσω από έναν άνθρωπο, αν κρατάει μαχαίρι ή όχι, και άλλα τέτοια ρομποκοπικά. Αν ήθελε απλά να της κάνει ένα wedgie?
Επαναλαμβάνω, για μένα οι μοναδικοί υπεύθυνοι είναι αυτοί μέσα στο τμήμα, αν δεν του είπανε "την μικρή και τα μάτια σου", "μην την αφήσεις να απομακρυνθεί" και τέτοια.
Τελεία.
Επαναλαμβάνω, για μένα οι μοναδικοί υπεύθυνοι είναι αυτοί μέσα στο τμήμα, αν δεν του είπανε "την μικρή και τα μάτια σου", "μην την αφήσεις να απομακρυνθεί" και τέτοια.
Τελεία.
- hellegennes
Θα ήταν, ναι, αλλά δεν θα το καταλάβαινε κανείς. Υπάρχουν δύο κύριοι λόγοι που είναι διαφορετική η περίπτωση που συζητάμε. Το ένα είναι ότι οτιδήποτε συνέβαινε κατά την διάρκεια της επιστροφής ή κατόπιν θα ήταν ακατάγραφο από την άμεση δράση και οι αστυνομικοί που την συνόδευσαν θα ήταν υπόλογοι. Πρέπει δηλαδή να καταγραφεί ότι υπάρχει ανάγκη ασφαλείας και αυτή είναι δουλειά της ΑΔ. Το άλλο είναι ότι θα έβγαινε κίνηση ένα περιπολικό που δεν ήταν ήδη στον δρόμο.vantono έγραψε: 03 Απρ 2024, 16:56 Στις εκλογές του 2019 πάντως (ή ευρωεκλογές που έπεσαν κάπου εκεί κοντά, δεν θυμάμαι) περιπολικό βρήκε τον παππού μου στο δρόμο που πήγαινε να ψηφίσει, και του ζήτησαν οι ίδιοι να μπει μέσα στο περιπολικό αν θέλει, να τον πάνε να ψηφίσει, να τον περιμένουν και μετά να τον γυρίσουν και σπίτι.
Αρνήθηκε αφού τους ευχαρίστησε και τους είπε ότι ήθελε να περπατήσει, κι ότι δεν μένει πολύ μακριά.
Δεν ήξερα πως αν ο παππούς μου δεχόταν να μπει μέσα, ακόμα και με δική τους προτροπή, αυτό θα ήταν "παράνομο".![]()
Πάντως και στην περίπτωση του παππού σου και σ' αυτήν, ένα από τα βασικά προβλήματα είναι ότι αν λάμβαναν κλήση να μεταβούν κάπου και ήταν κάπου που δεν προβλεπόταν, αφενός θα περνούσαν ΕΔΕ γιατί το έκαναν χωρίς άδεια, αφετέρου θα ήταν υπόλογοι αν συνέβαινε κάτι και ο λόγος που δεν έφτασαν εγκαίρως είναι ότι ήταν κάπου που δεν προβλεπόταν.
Αυτά αλλάζουν νομοθετικά, αλλά ο κύριος λόγος που σήμερα αυτά είναι πρόβλημα αντί να μην είναι big deal να βοηθήσει εκτάκτως κάποιον ένας αστυνομικός αυτόβουλα είναι γιατί δεν υπάρχει αρκετή ενεργή δύναμη, επειδή η μισή αστυνομία φυλάει πολιτικούς και τους γαμιάδες τους. Ποιος φταίει γι' αυτό;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Το θύμα δεν περίμενε να την μαχαιρώσει.Περίμενε να φάει ξύλο και αυτή την εντύπωση τη μετέδιδε και στους υπόλοιπους,και στο φίλο της και στους αστυνομικούς.
- hellegennes
Αν πετύχαινε την κοπέλα;Τοξοβόλος_UK έγραψε: 03 Απρ 2024, 17:47Τι πονηρέ μωρή γίδι. Σαφώς και ΣΩΣΤΑ θα έκανε να ανοίξει πυρ με σκοπό να τον ακινητοποιήσει. Αν πέθαινε collateral damage. Το θέμα είναι η κοπέλα έπρεπε να προστατευτεί από τον ένοπλο σκοπό τη στιγμή που τον αντιλήφθηκε να τρέχει εναντίον της. ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΠΥΡ χωρίς πολλά πολλά. Στα αρχίδια μου τι θα έλεγαν τα διάφορα τρολ. Η δική μου κριτική σκέψη λέει οτι έπρεπε να τον πυροβολήσει.
Να τον αφοπλίσει; Καλή ιδέα. Θα πετούσε το ενεργειακό λάσο του στο μαχαίρι του ή θα του έκανε expeliarmus?zteo έγραψε: 03 Απρ 2024, 18:24 Δεν είπαμε να τον σκοτώσει. Μεταξύ των δυων άκρων υπάρχει και η μέση λύση να προσπαθήσει να τον αφοπλισει και να τον συλλάβει.
Γάμω το κέρατο μου περνάνε και μια εκπαίδευση οι αστυνομικοί υποτίθεται.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Alex Amsterdam
E ναι για μενα.
Για λογαριασμο αλλου μιλαω;
Για μενα που εχω επιτυχεις προβλεψεις τετοιου τυπου σε διαφορα θεματα στο παρελθον οπως τις υποθεσεις Καιλη,Ριχαρδου,Μηλιωνη κτλ με ολο το phorum οχι μονο να εκφραζει αντιθετη θεση αλλα να μου πουλαει και "εξυπναδα".
Η συγκεκριμενη περιτπωση παντως ειναια ρκετα ευκολη
Αθωοι ο τηλεφωνητης και ο σκοπος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Alex Amsterdam την 03 Απρ 2024, 22:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Otto Weininger
Εκεί φτάσαμε σε μηδενικό χρόνο; Κάνεις λάθος.BILLO έγραψε: 03 Απρ 2024, 22:29Ακριβως εκει φτασαμε σε μηδενικο χρονο, στα μαχαιρια και τις μαλακιες. Ο δραστης πηγε ακρβως εκει. Και αυτο οι αλλοι δεν το ξεραν. Γι αυτο ειχε απολυτα το πλεονεκτημα του αιφνιδιασμου. Οι αλλοι δεν ειχαν ιδεα οτι ερχεται επανω τους καθαρη θανασιμη επιθεση.Otto Weininger έγραψε: 03 Απρ 2024, 22:211. Καλείς περιπολικό να σε πάει σπίτι γιατί τον φοβάσαι, τον βλέπεις ξαφνικά έξω από το τμήμα αλλά δε σου περνάει από το μυαλό ότι είναι αποφασισμένος και του γυρνάς πλάτη περπατώντας(!!!)BILLO έγραψε: 03 Απρ 2024, 22:06
Δεν υπαρχει κανενα λαθος απο τη μερια τους. Δεν ξερανε οτι ο φονιας ηταν αποφασισμενος και οπλισμενος. Ειχε πληρως το πλεονεκτημα του αιφνιδιασμου. Οι πιθανοτητες να τον αφοπλησει ο φιλος της κοπελας ηταν πραγματικα απειροελαχιστες. Ακομα και να ηξερε οτι ειχε μαχαιρι, μια συμπλοκη με εναν μαχαιροβγαλτη εχει πολυ λιγες πιθανοτητες επιτυχιας. Εαν θελει καποιος να χτυπησει θανασιμα, το χερι του μπορει να παει με μεγαλη ταχυτητα και με αποβλεπτη τροχια που δεν προλαβαινει ο αλλος να την εκτιμησει, πολυ ευκολα στο λαιμο η σε αλλο ζωτικο σημειο του θυματος.
2. Δεν θέλω να μπω σε τεχνικές λεπτομέρειες αλλά όταν συνοδευεις κάποιον που φοβάται για επίθεση έχεις ένα μεγάλο ατού: ο επιτιθέμενος επικεντρώνεται και ορμάει στον στόχο του και όχι σε σένα.
3. Κανείς δεν είπε να τον αφοπλίσει. Να παλέψει όμως να δώσει χρόνο αντίδρασης στην κοπέλα και σε όποιον άλλο. Αλλιώς να μην συνοδεύει.
4. Όσο και αν σου φαίνεται περίεργο, στο μαχαίρι μεγάλη ταχύτητα και απρόβλεπτη τροχιά δεν πάνε μαζί στο 99% των περιπτώσεων (εκτός και αν έχεις απέναντι σου κάποιον εξπέρ στα μαχαίρια).
Έξι διαφορετικές γωνίες επίθεσης υπάρχουν. Αλλά όπως σου είπα δε θα μπω σε τεχνικές λεπτομέρειες ούτε ριχνω ευθύνη στον φίλο της για αυτό.
5. Ο δράστης δεν είχε καθόλου το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού. Διότι τον είδε και μάλιστα από απόσταση.
Και του γύρισε πλάτη να φύγει περπατώντας.
Πριν φτάσουμε σε μάχες σώμα με σώμα, μαχαίρια και μαλακιες, πέντε δέκα βασικά πράγματα να έχετε στο νου σας. Βασικούς κανόνες επιβίωσης.
Δε θα λειτουργούν πάντα αλλά από 0% πιθανότητα επιβιωσης σε πάνε στο 50% - 50%.
Το μαχαιρι μπορει να χτυπησει σε τρια με πεντε δεκατα του δευτερολεπτου το λαιμο του θυματος και οι πιθανοτητες να κοψεις την πορεια του ειναι οσες οι πιθανοτητες του τερματοφυλακα να πιασει μια μπαλα απο πεναλτι.
Τον είδε από μακριά, το ανέφερε στο τηλέφωνο, γύρισε πλάτη και άρχισε να περπατάει.
Αυτό εσύ το λες μηδενικό χρόνο;
Μπορεί να μην είδαν ιδέα ότι έρχεται "θανάσιμη επίθεση" αλλά γνώριζαν 100% ότι έρχεται επίθεση ειδικά αφού τον είδαν εκεί. Και γύρισαν πλάτη.
Τέλος τι "τρία με πέντε δέκατα το δευτερολέπτου" ; Είσαι καλά ρε ; Σε επίθεση που ο άλλος τρέχει;
Τέτοιοι χρόνοι στα μαχαίρια εμφανίζονται σε close combat συνθήκες (σε απόσταση δηλαδή που δεν μπορείς ρίξεις ούτε γροθιά, τόσο κοντά ειστε), όπου το μαχαίρι το έχεις ήδη έτοιμο και φυσικά έχεις μεγάλη εμπειρία.
Δώσε βάση - κράτα σημειώσεις:
Όταν υπάρχει απειλή και πιθανότατη εμφάνιση επικίνδυνου:
α) σκαναρεις τον χώρο. Δεν μπορείς; Δεν προχωράς.
β) εντοπισες την απειλή ; Δεν γυρνάς πλάτη δεν τον χάνεις από τα μάτια σου, δεν απομακρύνεσαι περπατώντας.
Δύο πολύ βασικά πράγματα. Χώστε στο κεφάλι σας αυτά και μετά ασχολούμαστε με τα παρακάτω.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ισχύουν επί λέξει όλα όσα γράφεις.nik_killthemall έγραψε: 03 Απρ 2024, 22:06
Παιδια για να πουμε μια αληθεια :
- αν οι μπατσοι στο τμημα αντιδρουσαν ως μπατσοι θα φυλακιζονταν για καταχρηση βιας - οπλου -δολοφονιας του αθωου θυτη
- αν οι μπατσοι στο τμημα αντιδρουσαν ως δημοσιοι υπαλληλοι που σημειωνουν στη φορμα τα λογια της κοπελας την ωρα που ο αλλος την σφαζει (γιατι αυτο εγινε) θα ξηλωνονταν και θα φυλακιζονταν γιατι δεν εκαναν τη δουλεια τους.
- αν η κοπελα ειχε οπλο και προσπαθουσε να αμυνθει στη θεση του εγκληματια θα ετρεχαν την σφαγμενη.
Απο τη στιγμη που δεν υπαρχει ΣΑΦΗΣ νομος για τους κανονες εμπλοκης του μπατσου γιατι ο νομος ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΠΟΥΣΤΡΑΣ τυπου τοξοβολου και του καθε κομματοσκυλου
1) οι σφαγες θα συνεχιζονται επ απειρον και
2) οι μπατσοι ή τα θυματα θα ειναι ποινικα διωκομενοι οπως κι αν δρασουν.
Βιώνουμε μία νομική παράνοια, όπου προέχει πάντα η προστασία του αρχικού θύτη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
\masterridley έγραψε: 03 Απρ 2024, 22:31 Επίσης δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ αν χαλαρώνω (δεν μπορεί να είσαι σούζα 8 ώρες), μου παίρνει 4" μόνο και μόνο για να πάρει μπρος ο εγκέφαλος, όχι να εντοπίσω αν και ποιος έρχεται από πίσω από έναν άνθρωπο, αν κρατάει μαχαίρι ή όχι, και άλλα τέτοια ρομποκοπικά. Αν ήθελε απλά να της κάνει ένα wedgie?
Τελεία.
Δεν υπαρχει κατι που μπορει να γινει εαν καποιος θελει να επιτεθει και να σκοτωσει καποιον με μαχαιρι οποια στιγμη αυτος επιλεξει. Το οτι εγινε μπροστα σε ενα αστυνομικο τμημα φυσικα και μετα απο ενημερωση των αρχων για την κατασταση ριχνει τεραστιες ευθυνες στους συγκεκριμενους αστυνομικους για τη συγκεκριμενη επιθεση αλλα για να σταματησει εντελως τις επιθεσεις ενας τετοιος τυπος θα επρεπε εδω και καιρο να εχει αναπτυξει εναν παγιωμενο φοβο απεναντι στο συστημα, στην κοινωνια και τις αρχες. Το πως ειναι μεγαλη κουβεντα. Αυτος και μονο ομως που χτυπησε μπροστα απο ενα αστυνομικο τμημα δειχνει το ποσο αποθρασυμενος ηταν. Μισες ευθυνες γι αυτο που εγινε εχουν οι αστυνομικοι της υποθεσης χοντρικα και μισες οι νομοθετες, οι δικαστικοι και οι κεφαλες της αστυνομιας. Ειναι μια κατασταση οπως αυτη του σταθμαρχη.
- Otto Weininger
nik_killthemall έγραψε: 03 Απρ 2024, 22:06
Καλύτερα να σε ψαλλει δικαστής, παρά παπάς.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Αυτό φυσικά σημαίνει ότι θα έλθεις τελικά σε αντιπαράθεση μαζί του.Otto Weininger έγραψε: 03 Απρ 2024, 22:39 εντοπισες την απειλή ; Δεν γυρνάς πλάτη δεν τον χάνεις από τα μάτια σου, δεν απομακρύνεσαι περπατώντας.
ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Απρ 2024, 22:40Ισχύουν επί λέξει όλα όσα γράφεις.nik_killthemall έγραψε: 03 Απρ 2024, 22:06
Παιδια για να πουμε μια αληθεια :
- αν οι μπατσοι στο τμημα αντιδρουσαν ως μπατσοι θα φυλακιζονταν για καταχρηση βιας - οπλου -δολοφονιας του αθωου θυτη
- αν οι μπατσοι στο τμημα αντιδρουσαν ως δημοσιοι υπαλληλοι που σημειωνουν στη φορμα τα λογια της κοπελας την ωρα που ο αλλος την σφαζει (γιατι αυτο εγινε) θα ξηλωνονταν και θα φυλακιζονταν γιατι δεν εκαναν τη δουλεια τους.
- αν η κοπελα ειχε οπλο και προσπαθουσε να αμυνθει στη θεση του εγκληματια θα ετρεχαν την σφαγμενη.
Απο τη στιγμη που δεν υπαρχει ΣΑΦΗΣ νομος για τους κανονες εμπλοκης του μπατσου γιατι ο νομος ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΠΟΥΣΤΡΑΣ τυπου τοξοβολου και του καθε κομματοσκυλου
1) οι σφαγες θα συνεχιζονται επ απειρον και
Βιώνουμε μία νομική παράνοια, όπου προέχει πάντα η προστασία του αρχικού θύτη.
Ακου Otto.Otto Weininger έγραψε: 03 Απρ 2024, 22:39Εκεί φτάσαμε σε μηδενικό χρόνο; Κάνεις λάθος.BILLO έγραψε: 03 Απρ 2024, 22:29Ακριβως εκει φτασαμε σε μηδενικο χρονο, στα μαχαιρια και τις μαλακιες. Ο δραστης πηγε ακρβως εκει. Και αυτο οι αλλοι δεν το ξεραν. Γι αυτο ειχε απολυτα το πλεονεκτημα του αιφνιδιασμου. Οι αλλοι δεν ειχαν ιδεα οτι ερχεται επανω τους καθαρη θανασιμη επιθεση.Otto Weininger έγραψε: 03 Απρ 2024, 22:21
1. Καλείς περιπολικό να σε πάει σπίτι γιατί τον φοβάσαι, τον βλέπεις ξαφνικά έξω από το τμήμα αλλά δε σου περνάει από το μυαλό ότι είναι αποφασισμένος και του γυρνάς πλάτη περπατώντας(!!!)
2. Δεν θέλω να μπω σε τεχνικές λεπτομέρειες αλλά όταν συνοδευεις κάποιον που φοβάται για επίθεση έχεις ένα μεγάλο ατού: ο επιτιθέμενος επικεντρώνεται και ορμάει στον στόχο του και όχι σε σένα.
3. Κανείς δεν είπε να τον αφοπλίσει. Να παλέψει όμως να δώσει χρόνο αντίδρασης στην κοπέλα και σε όποιον άλλο. Αλλιώς να μην συνοδεύει.
4. Όσο και αν σου φαίνεται περίεργο, στο μαχαίρι μεγάλη ταχύτητα και απρόβλεπτη τροχιά δεν πάνε μαζί στο 99% των περιπτώσεων (εκτός και αν έχεις απέναντι σου κάποιον εξπέρ στα μαχαίρια).
Έξι διαφορετικές γωνίες επίθεσης υπάρχουν. Αλλά όπως σου είπα δε θα μπω σε τεχνικές λεπτομέρειες ούτε ριχνω ευθύνη στον φίλο της για αυτό.
5. Ο δράστης δεν είχε καθόλου το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού. Διότι τον είδε και μάλιστα από απόσταση.
Και του γύρισε πλάτη να φύγει περπατώντας.
Πριν φτάσουμε σε μάχες σώμα με σώμα, μαχαίρια και μαλακιες, πέντε δέκα βασικά πράγματα να έχετε στο νου σας. Βασικούς κανόνες επιβίωσης.
Δε θα λειτουργούν πάντα αλλά από 0% πιθανότητα επιβιωσης σε πάνε στο 50% - 50%.
Το μαχαιρι μπορει να χτυπησει σε τρια με πεντε δεκατα του δευτερολεπτου το λαιμο του θυματος και οι πιθανοτητες να κοψεις την πορεια του ειναι οσες οι πιθανοτητες του τερματοφυλακα να πιασει μια μπαλα απο πεναλτι.
Τον είδε από μακριά, το ανέφερε στο τηλέφωνο, γύρισε πλάτη και άρχισε να περπατάει.
Αυτό εσύ το λες μηδενικό χρόνο;
Μπορεί να μην είδαν ιδέα ότι έρχεται "θανάσιμη επίθεση" αλλά γνώριζαν 100% ότι έρχεται επίθεση ειδικά αφού τον είδαν εκεί. Και γύρισαν πλάτη.
Τέλος τι "τρία με πέντε δέκατα το δευτερολέπτου" ; Είσαι καλά ρε ; Σε επίθεση που ο άλλος τρέχει;
Τέτοιοι χρόνοι στα μαχαίρια εμφανίζονται σε close combat συνθήκες (σε απόσταση δηλαδή που δεν μπορείς ρίξεις ούτε γροθιά, τόσο κοντά ειστε), όπου το μαχαίρι το έχεις ήδη έτοιμο και φυσικά έχεις μεγάλη εμπειρία.
Δώσε βάση - κράτα σημειώσεις:
Όταν υπάρχει απειλή και πιθανότατη εμφάνιση επικίνδυνου:
α) σκαναρεις τον χώρο. Δεν μπορείς; Δεν προχωράς.
β) εντοπισες την απειλή ; Δεν γυρνάς πλάτη δεν τον χάνεις από τα μάτια σου, δεν απομακρύνεσαι περπατώντας.
Δύο πολύ βασικά πράγματα. Χώστε στο κεφάλι σας αυτά και μετά ασχολούμαστε με τα παρακάτω.
Ειναι αλλο πραγμα να περιμενεις καποιος να σου επιτεθει γενικα και αοριστα, φραστικα, να χειροδικησει, να σου πεταξει ενα μπουκαλι νερο στο κεφαλι και αλλο πραγμα να ερθει καποιος με ενα μαχαιρι κρυμενο κατω απο το μανικι του και να στο χωσει καπου στο σωμα. Δεν περιμενεις κατι τετοιο και κατι τετοιο δεν εχει καμια σχεση με οποιαδηποτε αλλη ασημαντη επιθεση μπορει να σου κανει. Αυτο ειναι δολοφονικο χτυπημα. Στο δολοφονικο χτυπημα ειναι αλλιως τα πραγματα. Εχουν πεσει απο δολοφονικα χτυπηματα και αρχηγοι κρατων με δεκα σωματοφυλακες, οχι ενα κοριτσακι με εναν ασχετο φιλο που εντοπισε εναν πρωην της να την παρακολουθει απο αποσταση.
Σωστά.BILLO έγραψε: 03 Απρ 2024, 22:48 Εχουν πεσει απο δολοφονικα χτυπηματα και αρχηγοι κρατων με δεκα σωματοφυλακες, οχι ενα κοριτσακι με εναν ασχετο φιλο που εντοπισε εναν πρωην της να την παρακολουθει απο αποσταση.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
- Otto Weininger
Πιθανό. Άλλωστε όταν δέχομαι να συνοδευσω κάποιον που φοβάται οτι θα εμφανιστεί ένας παλαβός, έχω στο μυαλό μου ότι μπορεί να καταλήξω σε μάχη.πατησιωτης έγραψε: 03 Απρ 2024, 22:45Αυτό φυσικά σημαίνει ότι θα έλθεις τελικά σε αντιπαράθεση μαζί του.Otto Weininger έγραψε: 03 Απρ 2024, 22:39 εντοπισες την απειλή ; Δεν γυρνάς πλάτη δεν τον χάνεις από τα μάτια σου, δεν απομακρύνεσαι περπατώντας.
Πριν αυτό όμως, για να λύσω τυχόν απορίες, ας πούμε ότι φτάνουμε στο σημείο που η κοπέλα τον έχει δει.
Τον είδαμε ότι είναι εκεί. Τέλος. Τι κάνουμε;
Μπορεί να γυρίσει στο τμήμα; Αν ναι εσύ ως συνοδός τον κοιτάς και της λες γύρνα και περπατά προς το τμήμα. Όταν σου πω τρέξε, τρέχεις. Όχι νωρίτερα, όχι εξ αρχής.
Αλλά εγώ δεν τον χάνω από τα μάτια μου.
Ένα σενάριο απλό, χωρίς μάχη.
Ακριβώς. Με μεγαλύτερη σαφήνεια, καλύτερα να γίνεις θύτης, παρά θύμα. Αυτό σε ό,τι αφορά σε αυτοάμυνα.Otto Weininger έγραψε: 03 Απρ 2024, 22:43Καλύτερα να σε ψαλλει δικαστής, παρά παπάς.nik_killthemall έγραψε: 03 Απρ 2024, 22:06
Σε ό,τι αφορά στην προστασία των πολιτών από την αστυνομία, είναι σαφέστατο ότι ως αφρόκρεμα των πολιτών εκλαμβάνονται οι αρχικοί επιτιθέμενοι/εν δυνάμει θύτες.
Οπότε, οι αστυνομικοί ουσιαστικώς έχουν ως πρώτιστο καθήκον τη διαφύλαξη της σωματικής ακεραιότητας των παραβατικών και όχι νομότυπων πολιτών.
Ενστάσεις δεκτές.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 331 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος