!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κόβονται τελικά οι συντάξεις το 2019
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Re: Κόβονται τελικά οι συντάξεις το 2019
Καλα λεει ο Nandros
Μην απαντας γιατι τα δις δεν πρεπει να πανε στους πραγματικα φτωχους και οχι στους συνταξιουχους
Τι απαντηση να δωσεις αλλωστε
Μην απαντας γιατι τα δις δεν πρεπει να πανε στους πραγματικα φτωχους και οχι στους συνταξιουχους
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
-
Γραφικός
Μικρότερη οικονομική ψαλίδα ανάμεσα σε πλούσιους και φτωχούς, κρατικοποίηση των μέσων παραγωγής, κάνουμε ότι μπορούμε και λαμβάνουμε βάση του τι έχουμε ανάγκη.Οργισμένος έγραψε: 18 Νοέμ 2018, 19:41 Α οποτε τι προτεινεις; «Ολοι να εχουν λέφτα, αγαπημενοι και ευτυχισμενοι»....
Δλδ κλασσικες ουτοπικες παπαριες που το μονο το οποιο τελικα προκαλουν ειναι κοινωνικος ολεθρος.
Μα δεν καταλαβαινεται τι μεγεθους ηλιθιοτητες γραφετε; Δεν καταλαβαινεται οτι δεν υπαρχουν απειρα λεφτα;;;
Εσύ;
Spoiler
Πρόβλεψη: Θα ειρωνευθεί ό,τι έγραψα αλλά θα αποφύγει σαν τον διάολο να απαντήσει
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Μα ΔΕΝ τον απασχολούν οι νεκροί. Τα νούμερα του μόνο τον ενδιαφέρουν.Γραφικός έγραψε: 18 Νοέμ 2018, 19:30 Λέω μόνο ότι όποιος υποστηρίζει σύνταξη στα 300-400, υποστηρίζει κάτι που θα φέρει νεκρούς.
ΝΕΚΡΟΥΣ Γιαννόπουλε.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Οργισμένος
<Σημειωσε κατι στο τεφτερι σου:Nandros έγραψε: 18 Νοέμ 2018, 19:40Έτσι μπράβο σκλάβε, δούλευε σκληρά για να εισπράττω εγώ την συνταξάρα μου και να τρωγωπίνω εις υγείαν του κορόιδου ΓΓ.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 18 Νοέμ 2018, 18:43 Την επομενη φορα που θα γινουν περικοπες στις συνταξεις θα πρεπει να κατατεθει στα πρακτικα της βουλης το τελευταιο σου μηνυμα
Ετσι για να μην υπαρχουν αμφιβολιες για το τι πρεπει να γινει τελικα σε αυτην την χωρα
Επισης το μηνυμα σου θα πρεπει να σταλει στην Μπούντεσταγκ και φυσικα στον Πολ Τομσεν:
Μόνο η ειρωνεία αξίζει σαν απάντηση στις γελοιότητες.
Θα μου τα αερίσετε ομαδικά ΓΓ, βουλή, Μπούντεσταγκ, Τομσεν!![]()
.
Σε 5 χρονια μαξ, η συνταξη σου θα ειναι ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ, 20% χαμηλοτερη απο ότι σημερα.
Οργισμενος σπικινγκ.
Υγεια να χουμε να το θυμομαστε αυτο το ανωθεν και να σας θυμομαστε (πως τσιριζατε υπερ της καταστροφης).
Επισης ξεχασα να πω πως τα κοψιματα συνταξεων δεν προοριζονται για συνταξεις κατων των 650€ αλλα για ανω των 650€ και να θυμισω εδω σε ολους αυτους που γραφουν πανηλιθιοτητες οτι η μεση μηνιαια συνταξιμη αποδοχη ΣΗΜΕΡΑ στην Ελλαδα ειναι γυρω στα 900 και κατι €.
Θα επρεπε να ντρεπεστε, θα επρεπε να σας αφαιρεθει η υπηκοοτητα και να σταλθειτε εξορια στη Συρια ή στο Ιρακ.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
Γραφικός
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 18 Νοέμ 2018, 19:43 Καλα λεει ο Nandros
- Nandros
Συνέχισε τις διαπιστώσεις που τις έχουν κάνει και άλλοι.Οργισμένος έγραψε: 18 Νοέμ 2018, 19:37Τοσα χρονια με τα εκατομμυρια ανεργων και εκατονταδων χιλιαδων μεταναστων δεν σας εβλεπα να τσιριζετε παρα μονον οταν μειωνοταν η συνταξουλα σας. Εχει ο καιρος γυρισματα. Και υποψη τα λεφτα ουτε τα φερνει ο πελαργος ουτε φυτρωνουν σε λεφτοδεντρα, αν δεν μειωθει η συνταξη θα μειωθει ο μισθος ή θα κλεισει επιχειρηση. Δεχτειτε λοιπον σημερα μια μειωση συνταξεων διοτι αν δεν γινει αυτο αυριο δεν θα παρετε ουτε καν 1 ευρω συνταξη.Nandros έγραψε: 18 Νοέμ 2018, 16:04Τα κολπάκια αλλού!
ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΑΪΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΜΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΌ ΤΟ ΌΡΙΟ ΤΗΣ ΦΤΏΧΕΙΑΣ - ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ - ΑΛΛΊΩΣ ΣΚΑΣΕ!
ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΡΟΤΕΊΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥΣ!
.
Οσο κι αν ματαιως κτυπιεστε...
Μπουρμπούτσαλα λύσεις έχεις! Μηδέν εις το πηλίκον.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
-
Γραφικός
Τα δις απ' ότι ξέρω στο καπιταλιστικό σύστημα πάνε σε δανειστές και τραπεζίτες. Γι' αυτά τα φτωχαδάκια λες;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 18 Νοέμ 2018, 19:43 Καλα λεει ο Nandros
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γραφικός την 18 Νοέμ 2018, 19:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Πως γινεται το να μοιραζεις 14 δις σε ατομα με εισοδηματα απο 300 εως 10.000 ευρω μηνιαιως να προκαλει λιγοτερους νεκρους απο το να μοιραζεις 14 δις σε ατομα με εισοδηματα απο 0 εως 500 ευρω μηνιαιως;
Αρίστος for Tsirpas
- Οργισμένος
Γραφικός έγραψε: 18 Νοέμ 2018, 19:44Μικρότερη οικονομική ψαλίδα ανάμεσα σε πλούσιους και φτωχούς, κρατικοποίηση των μέσων παραγωγής, κάνουμε ότι μπορούμε και λαμβάνουμε βάση του τι έχουμε ανάγκη.Οργισμένος έγραψε: 18 Νοέμ 2018, 19:41 Α οποτε τι προτεινεις; «Ολοι να εχουν λέφτα, αγαπημενοι και ευτυχισμενοι»....
Δλδ κλασσικες ουτοπικες παπαριες που το μονο το οποιο τελικα προκαλουν ειναι κοινωνικος ολεθρος.
Μα δεν καταλαβαινεται τι μεγεθους ηλιθιοτητες γραφετε; Δεν καταλαβαινεται οτι δεν υπαρχουν απειρα λεφτα;;;
Εσύ;Spoiler
Πρόβλεψη: Θα ειρωνευθεί ό,τι έγραψα αλλά θα αποφύγει σαν τον διάολο να απαντήσει
Νασαι καλα με εκανες και γελασα. Να προσθεσω κι εγω κατι: Μεταστοιχειωση του 80% εδαφους σε μπισκοτο με στεβια...
Οσο για την κρατικοποιηση παραγωγης ρωτα την ανατολικη ευρωπη ή μεταναστευσε στον παραδεισο της κορεας...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
Γραφικός
Κι εγώ το έχω σκεφτεί για την πάρτη σου πολλές φορές, αλλά δεν το εξωτερίκευσα, γιατί έχω αγωγή.Οργισμένος έγραψε: 18 Νοέμ 2018, 19:45 Θα επρεπε να ντρεπεστε, θα επρεπε να σας αφαιρεθει η υπηκοοτητα και να σταλθειτε εξορια στη Συρια ή στο Ιρακ.
- Οργισμένος
α δλδ ουτε βασικα πραγματακια δημοτικου. Και μη θιγεσαι πολυ καλα σου λεω. Και λιγα σου λεω με τετοιες τερατωδεις ανοησιες που εξακολουθεις και γραφεις. Επειδη μαλλον εισαι πολυ πιτσιρικος το σταματω εδω.Γραφικός έγραψε: 18 Νοέμ 2018, 19:46Τα δις απ' ότι ξέρω στο καπιταλιστικό σύστημα πάνε σε δανειστές και τραπεζίτες. Γι' αυτά τα φτωχαδάκια λες;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 18 Νοέμ 2018, 19:43 Καλα λεει ο Nandros
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Ποιος σου την εγραψε την αγωγη; Εισαι ευχαριστημενος;Γραφικός έγραψε: 18 Νοέμ 2018, 19:49Κι εγώ το έχω σκεφτεί για την πάρτη σου πολλές φορές, αλλά δεν το εξωτερίκευσα, γιατί έχω αγωγή.Οργισμένος έγραψε: 18 Νοέμ 2018, 19:45 Θα επρεπε να ντρεπεστε, θα επρεπε να σας αφαιρεθει η υπηκοοτητα και να σταλθειτε εξορια στη Συρια ή στο Ιρακ.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Nandros
Όταν Οργισμενος σπικινγκ, εμείς ξύνουμε το δεξί ή το αριστερό, ανάλογα με την φαγούρα.Οργισμένος έγραψε: 18 Νοέμ 2018, 19:45<Σημειωσε κατι στο τεφτερι σου:Nandros έγραψε: 18 Νοέμ 2018, 19:40Έτσι μπράβο σκλάβε, δούλευε σκληρά για να εισπράττω εγώ την συνταξάρα μου και να τρωγωπίνω εις υγείαν του κορόιδου ΓΓ.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 18 Νοέμ 2018, 18:43 Την επομενη φορα που θα γινουν περικοπες στις συνταξεις θα πρεπει να κατατεθει στα πρακτικα της βουλης το τελευταιο σου μηνυμα
Ετσι για να μην υπαρχουν αμφιβολιες για το τι πρεπει να γινει τελικα σε αυτην την χωρα
Επισης το μηνυμα σου θα πρεπει να σταλει στην Μπούντεσταγκ και φυσικα στον Πολ Τομσεν:
Μόνο η ειρωνεία αξίζει σαν απάντηση στις γελοιότητες.
Θα μου τα αερίσετε ομαδικά ΓΓ, βουλή, Μπούντεσταγκ, Τομσεν!![]()
.
Σε 5 χρονια μαξ, η συνταξη σου θα ειναι ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ, 20% χαμηλοτερη απο ότι σημερα.
Οργισμενος σπικινγκ.
Υγεια να χουμε να το θυμομαστε αυτο το ανωθεν και να σας θυμομαστε (πως τσιριζατε υπερ της καταστροφης).
Επισης ξεχασα να πω πως τα κοψιματα συνταξεων δεν προοριζονται για συνταξεις κατων των 650€ αλλα για ανω των 650€ και να θυμισω εδω σε ολους αυτους που γραφουν πανηλιθιοτητες οτι η μεση μηνιαια συνταξιμη αποδοχη ΣΗΜΕΡΑ στην Ελλαδα ειναι γυρω στα 900 και κατι €.
Θα επρεπε να ντρεπεστε, θα επρεπε να σας αφαιρεθει η υπηκοοτητα και να σταλθειτε εξορια στη Συρια ή στο Ιρακ.
Πάλι Οργισμενος γουάζ σπικινγκ στο παλιό με τις γελοιότητες για τις μετοχές, τότε που έκανε νέο συκώτι ολόκληρο πχόρουμ.γρ!
.
- Οργισμένος
Μαρκ μαη γουορντς ολντ μαν.Nandros έγραψε: 18 Νοέμ 2018, 19:46Συνέχισε τις διαπιστώσεις που τις έχουν κάνει και άλλοι.Οργισμένος έγραψε: 18 Νοέμ 2018, 19:37Τοσα χρονια με τα εκατομμυρια ανεργων και εκατονταδων χιλιαδων μεταναστων δεν σας εβλεπα να τσιριζετε παρα μονον οταν μειωνοταν η συνταξουλα σας. Εχει ο καιρος γυρισματα. Και υποψη τα λεφτα ουτε τα φερνει ο πελαργος ουτε φυτρωνουν σε λεφτοδεντρα, αν δεν μειωθει η συνταξη θα μειωθει ο μισθος ή θα κλεισει επιχειρηση. Δεχτειτε λοιπον σημερα μια μειωση συνταξεων διοτι αν δεν γινει αυτο αυριο δεν θα παρετε ουτε καν 1 ευρω συνταξη.Nandros έγραψε: 18 Νοέμ 2018, 16:04
Τα κολπάκια αλλού!
ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΑΪΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΜΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΌ ΤΟ ΌΡΙΟ ΤΗΣ ΦΤΏΧΕΙΑΣ - ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ - ΑΛΛΊΩΣ ΣΚΑΣΕ!
ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΡΟΤΕΊΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥΣ!
.
Οσο κι αν ματαιως κτυπιεστε...
Μπουρμπούτσαλα λύσεις έχεις! Μηδέν εις το πηλίκον.
.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
Γραφικός
Μάγος είμαι ο άτιμος;Γραφικός έγραψε: 18 Νοέμ 2018, 19:44Spoiler
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 476 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
-
- 98 Απαντήσεις